![]() |
Hata Kodu 80072ee7 : Hizmet geçici olarak kullanilamadigindan .NET Messenger Service oturumu açilamadi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdaki adımları deneyin:
|
ArkadasLar bu sorunu verdıqınde herkes dıokı yanı butun forumLarda dns ayarLarını faLan kontor edın bekLeyın ama ben bekLeyemedım kurdum kaLdırdım yok bı caresı buLamadım..ama ondan once yanı sorundan once yapmaya caLıstıqım Hem Lıve messenqere hemde 7.5 surumunu beraber caLıstırmaktı..yanı her ıkısınıde kurmaktı kurdumda fakat sonrasında bu hata kodu geldı sonra 7,5 kaldırdım acaba bundan mı dıerek ztn kendımde sacma buldum yıne duzelmedı Lıve messengeren dosyaLarını masa ustune kesıp yapıstırmıstım ve onLarı qerı c ye attım kısa yoluda masa ustune attım tabıkı qırdım baqLandım..Denemek acısından Lıve messengeri tekrar kurdum fakat yıne aynı hata kodu qeLdı oncesınde c ye attıqım Msn Messenger2 yazdıqım kLasorun kısa yolundan qırdıqımde sorunsuz baqLandım Ve tamamen bunuda kaLdırdım sonrasında Yıne Lıve Messengere kurdum ve yıne aynı hata kodu qeLdı..pLus ı kurdum ıste yenıden 0 dan basladım aNlıcanız sonra c dekı Msn Messenger Klasorunun adını deqıstırım oLe Msn Messenger2 yazdım ve duzeLdı su anda sorunsuz sekıLde kuLLAnmaya basLadım ama neden kLasor adı deqısınce duzeLıor bıLmıorum:) |
msn messenger dosyasının adını msn messenger2 olarak değiştirdim sorun düzeLdi :D:D |
gerçekten de öyle... adını değiştirince bağlandı. çok garip... |
Alıntı:
|
alla alla neden yalan konuşuyosunuz denemicekmiyiz sandınız olmuyo işte |
bende dendim hiç bir şekilde bu sorun çözülmüyor.firewall ayarlarıda açık engelliyecek birşeyde yok...bir yardımcı olsanız |
arkadaş nasıl buldun bilmiyom ama helal olsun bundan güzel çözüm yok 2 gündür açamıyodum:D |
SELAM ARKADAŞ ARKADAŞLAR BU HATA KOTLARI SUREKLI OLUYO BİZ NE YAPCAZ AMA BENIM TANIDIGIM BI HECKER VAR HERKESE HER KONUDA YARDIMCI OLUYOR MSN SIDE BSH_@hotmail.com AMA GENELDE AKSAMLARI ACIK OLUYO..... SELAM ARKADAŞLAR BENDE SİZİN GB BİBI COK ZORLANIUYORUM ADAMI HASTA ETTI HATA KOTLARI:smiley32::smiley32::smiley32: |
Alıntı:
|
Arkadaşlar bende sorunu şöyle çözdüm: C:\Program Files\MSN Messenger'de olan msnmsgr Ad Değiştir yapıb sonuna 2 ekliyorsun yani şöyle msnmsgr2 ve çıkıyoruz yeniden C:\Program Files\MSN Messenger'e giriyoruz ve artık msnmsgr ve msnmsgr2 olarak 2 msn simgesi oluşmuş oluyor ve msnmsgr2 olanı sağ tıklayıb gönder // masaüstü yapıyoruz sonra masaüstündekinin adın istersiniz Windows Live Messenger'de koya bilirsiniz artık Windows Live Messenger çalışmış olacak. http://img505.imageshack.us/img505/7321/msnte1.jpg Eğer versionu yenilemek isterse ve siz bunu istemezsiniz bununda çaresi var: Windows Live Messenger simgesini sağ tıkla ama önce saat'ın yanından kapatın sağ tıklatdıkdan sonra Özellikler sonra Uyumluluk ve ordan Bu programı aşağıdaki için uyumluluk modunda çalıştır karşısındakı kutunu işaretle ve Windows 2000'i seç ve tamam de sonra Windows Live Messenger simgesini tikladıkda kurulma başlayacak bitmesin bekleyin bitdikden sonra artık Windows Live Messenger çalışacak, güle güle kullanın. http://img223.imageshack.us/img223/2840/msngkv2.jpg |
80070057 kardeş bu sorunu çözebilirmisin (belirtilen e-posta adresi olmadığından yada hizmet kullanılamadığından windows live messenger beta oturumu açamadı)( diyo) |
Alıntı:
hakikaten usta ya denedim oldu saolasın |
1 sefer için oluyor,sonrakiler de gene aynı |
ya arkadaşlar doğru dürüst kalıcı bir çözümğ yokmu bunun ya ... ben messenger 9 u kullanıyor ismini cismini neyini değiştirirsen değiştir hiç bşy olmuyor:| başka bir hesaba giriş yapmaya çalıştığımda giriyor asıl bağlanmak istediğim hesaba girmiyor ya !! |
internete bağlanamıyorum şu hata kodunu verdi hata kodu:80072ee7 |
Aynı sorunla bende karşılaştım. DNS ayarlarını değiştirmeniz gerekiyor. Bunun için "TRKY-DnsAyar" adlı programı öneririm.. |
"bütün forumlarda yazan yöntemleri denedim hiçbiri olmadı" diyorsanız size son çözüm: eğer msn'e giremediğiniz anda rapidshare premium üyeliğinizle rapid upload manager'ı kullanıyorsanız, upload bittikten sonra veya bitmeden önce rs upload manager'ı kapatıp öyle deneyin. |
öncelikle bilgisayarda gizli olan dosyalarını görünür hale getirin... (bilmeyen googlede gizli dosyaları görünür hale nasıl getirilir baksın) Daha sonra Winxp için anlatıyorum... C:\Documents and Settings\BILGISAYAR KULLANICI ADI\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts BILGISAYAR KULLANICI ADI = bu kısım bilgisayarınızın oturum ismidir. Başlat a tıkladıgınızda En üstte yazan isimdir yani... Ali, Veli, Ofis Bilgisayarı... vs artık ne yazıyorsa... Windows Live Contacts klasörüne ulaştığınızda MSN nin kapalı olduğuna yani saatin yanında simgesinin olmadığına dikkat edin eğer simge var ise sağ tık "ÇIKIŞ" yapın ve kökten kapatın. Windows Live Contacts klasörü içerisindeki bütün dosyaları silerek MSN nizi Resetleyin. Otomatik harıtlatmalar zarar görmeyecektir. Bütün sorunlarınız çözülecektir. Saygı ve sevgilerimle RHT Dark Lord |
windws_uodate 80070057 |
dns numarası yoq naapcam xS yardım pls |
önce msn güncelle geldi kabulettim olmadı etmedim olmadı yenisini yüklemeyeçalıştım 266 msi.dll hatası verdi msn 9.0 türkçe yükledim buseferde hata: 8007007 verdi nedir? bu başıma gelen allah aşkına yardım edin |
bnada bi yardımcı olun kız arkadaşım benden ayrılcak yoksa :S uğraşıyorum 3 gündür olmuyo neyin adını deyiştircem bna acil yardımcı olum Lütfen :S |
aynı sorun bendede vardı bensadece klasörün ismini msn messenger2 yaptım sorunum düzeldi.msn exesine değide klasörün ismini değiştirin arkadaslar buda çözümdür.. |
ewt arkadaşlar ben de aynısını yaptım msn messenger 2 yaptım düzeldi ama ben hem c\program files den msn messenger 2 yaptım hemde masa üstündekini bide windows güvenlik duvarıda bağzen engelleye biliyo bi zahmet onuda kapatıp öyle açmayı deneyin SERSERİSTİL |
benim hem internetim hemde msnım acılmıo ben msnın yenı surumunu yukleyınce oluştu bu hata bende yapsam faydası olur mu |
arkadaşlar bende denedım ama msnde netımde gelmedı bı cozumde bana bulsanız |
netin gelmiyosa bunları buraya neyle yazdın |
80072ee7 yokmu su koda bi cozum yha olmuyor isimde degistirdim nafile |
benimkinde msn messenger yazmıyo c deki klasörde windovs live yazıyo? |
sistem saatinizi kontrol ediniz genelde bundan dolayı bu hatayı verir. |
arkadaşlar msn 80072ee7 hatası verdği zaman masaüstündeki msn ismini msnmessen2 olarak değiştirdğimde oldu...diğer hatalarda olur mu bilmiorum ama burda geçerli bi kural ;) ama neden böle olduğuna tabiki anlam veremedik |
bu konuda dediğiniz herşeyi yaptım arkadaşlar ama olmuyo girmio msn'e sorun bugun basladı güncelleme var yüklemek ister misiniz diye sordu ben de evet dedim ondan sonra bi daha girmedi lütfen yardım edin |
kişi listeniz sorunlu yani salt okunur demektir. sisteminize yeni kullnaıcı açarak girebilirsniiz. |
arkadaşlar bence msn kulandığımız da bir daosya oluşuyo veya bir dosya yala çakışı yo zamanla oluyo tabi bu msn dosyasının ismini değiştirinci o dosyayı bulamıyo çakışma veya engelleyen dosya veya virüs te olabilir küçük bişey dosyayı bulmadığı için sorun halleloloyor benim teorim |
ya bende deiştirdm ama kaç saatir açılmıyoo önceden açılmadn direk yazı çıkıyodu güvenlik duvarınızı konturol edin diye şimdi 2saat açılmıyo :(:( |
Alıntı:
ya bi turlu acilmadi hata kodu su80072ee7 bu neden boyle oldu hep kullaniyodum ama devamli olarak /lutfen yardim edin |
msn messenger dosyasının adını msn messenger2 olarak değiştirdim sorun düzeLdi :&:nasıL bıLmıyorum cok sacma ama benım de duzeL dı boyLe yapınca :S:S |
gerçektende adını değiştirdim açıldı yarım saattir uraşıom açamıom bi adını değiştirdim açıldı ilginç ama... |
bende yaptım oldu düzeldi mantığı anlamadım ama şu en baştaki arkadaşın dediğini yapmak istiyorum dns hatası veriyodu çünkü başlatta bağlan ı bulamadım o ayrı |
bu mantıksız çözüm sayesinde arkadaşın sorunu çözüldü http://img710.imageshack.us/img710/1986/pis.png msnmsgr dosyasını sonuna 2 ekledik oldu http://img710.imageshack.us/img710/1986/pis.png |
Şaka gibi evet bende denedim msn ismini değiştirin oldu :S :) |
bende otomatik alda zaten dns ve Ip. ama yinede giremiyorum..msn hata kodu 80072ee7 diyor halaaaa |
Başlat --> baglan --> tüm baglantıları gösteri seçin. Acılan pencerede internet iletişim kuralları (TCP-IP) e tıklayın ve özellikleri seçin. Eger orada dns numarası varsa "otomatık sec" e tıklayın ve tekrar messengerı açmayı deneyin den oluyor |
wallla arkadaşlar bana bu olay az önce oldu internet yoktu o sırada internet geldi düzeldi yanlış düsünüyosunuz hepiniz internet bağlantılarına bakın sorun varsa kenarda bilgisayar simgesi var ağ kablosuzsa eğer onar a basın biter |
hayret bişe arkadaş yaaa. 2 saattir o forum sitesi bu forum sitesi. yok dns yok IP yok çalıştır yok kapat. bu ne yaaa. harbiden dosyanın adını messenger2 yaptım düzeldi. şuan msn deyim. arkadaşlar teşekkür ediorumm:):):) |
bağlanıo ama biri sizi ekledimi vea siz birini ekledinzmi olmuo :S |
MSN in neden durduk yere böyle bir hata veridiğini anlayamadım ama anlayabilirsek sanırım sorunun kesin ve mantıklı çözümüne ulaşabiliriz :) ben msnmsg sonuna 2 koymadım yada msn i yeniden yüklemedim, messenger ı sıfırlamadım, bilgisayarı yeniden başlatmadımi, kişileri temizlemedim. sadece ilk söylendiği gibi dns i otomatik yaptım messenger i sonlandırıp tekrar açtım ancak oda sonuç vermedi. Sonra farkettim ki windows live mail açık ve mailleri alıyo yani hotmaille bağlantı kuruyo. Windows live mail i de kapatıp messneger i başlattıığımda sorun çözülmüş oldu. Sanırım windows live mail de oturum açık olduğu için messenger bi çakışma yaşıyor o yüzden önce msn de oturum açıp sonra mailde oturum açmak gerekiyor. |
merhaba. cepten pcye usb aracılığıyla nete bağlanıyorum. internet sayfalarını sorunsuz açıyor ama msni açmıyor. 80072ee07 hatasını alıyorum. burda söylenenlerin hepsini yaptım ama olmadı. yardımcı olurmusunuz. teşekkür ederim |
o zaman biri bunun nasıl değişeceğinide yazabilir mi?? Yani nasıl msn massenger2 yapacağım ??? işim zor :DD |
| Saat: 00:04 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık