MsXLabs
Sayfa 1 / 2

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Hata Kodu 80048823 Windows Live Messenger Hatası (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/44441-msn-hata-kodu-80048823-windows-live-messenger-hatasi.html)

tilky01 18 Ağustos 2007 15:27

Bu hatayı aldığınızda aşağıda verilen yolları izleyin:

Alıntı:

Yetkili Eklemesi adlı kullanıcıdan alıntı

ÇÖZÜM:

Hata Kodu 80048823

BELİRTİLER

Windows Live Messenger oturumunuzu açamadı çünkü girdiğiniz oturum açma adı geçerli değil veya parolanız yanlış. Parolanızı unuttuysanız, Parolanızı mı unuttunuz? bağlantısını tıklayın.
Ana Messenger penceresinin altında, Hata Kodu 80048823 değerini görüyorsunuz.
OLASI NEDEN

Bu durum aşağıdaki koşullardan birinin veya daha fazlasının gerçekleşmesi halinde ortaya çıkar:
· 10 kereden fazla yanlış parola girişi yaptığınızdan hesap kilitlenmiştir.
· Hesabınıza girilmiş ve şu anda kilitlenmiş durumda çünkü kötü niyetli bir kullanıcı tekrar tekrar yanlış parola girmiştir.
SORUN GİDERME ADIMLARI

1. Doğru parolayı girip girmediğinizi kontrol edin:

a. http://account.live.com adresine gidin.
b. Farklı bir hesap ile oturum 'ı tıklayın.
c. Windows Live Messenger ile kullandığınız Windows Live ID'nizi ve doğru parolayı girin.
d. Oturum aç'ı tıklayıp, bu hesabı kullanarak başarıyla oturum açabildiğinizi doğrulayın.

Başarısız olursanız, parolanızı sıfırlamaya çalışın.

2. Windows Live Id parolasının sıfırlanması:

a. http://account.live.com adresine gidin
b. Farklı bir hesap ile oturum aç'ı tıklayın.
c. Windows Live ID'nizi girin ve ardından Parolanızı unuttunuz mu? bağlantısını tıklayın.
d. Parolanızı sıfırlamak üzere sihirbazın adımlarını takip edin.
e. Eğer gizli sorunuzu veya alternatif e-posta adresinizi hatırlamıyorsanız, parolanızın sıfırlanması için Windows Live ID ekibiyle bağlantı kurun.

3. Hesabınızı kullanarak başarıyla oturum açtıysanız, kayıtlı kimlik bilgilerini kaldırın ve bunun yerine güncellenmiş kimlik bilgilerini girin. Bunu yapmak için, aşağıdaki adımları takip edin:

a. Windows Live Messenger oturum açma penceresinde, E-posta açılır listesinden e-posta adresinizi seçin. Eğer ID'nizi listede görmüyorsanız, c adımına geçin.
b. Beni Unut'u tıklayın ve ardından silmeyi onaylamak için Evet'i tıklayın.
c. E-posta adresinizi ve parolanızı yazın.
d. Oturum açma bilgilerinizi kaydetmek için Beni anımsa ve Parolamı anımsa onay kutularını seçin ve ardından Oturum aç'ı tıklayın.

NihLe 18 Ağustos 2007 15:33

Lütfen Forumda Arama Yapmadan Konu AÇmayınız..
İnceleyin..

Alıntı:

hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 501521)
Hata bu ne zaman çıkacağı belli olmaz

1) İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin.
2) Bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin
3) Explorerın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar) Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın.
4) MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options." seçeneğini açın.orada "Connection," ve "Advanced Settings." seçeneğini açarak "SOCKS." seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz.
5) Explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki security altındaki
"Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın.
"Use SSL 2.0" sekmesini işarateleyin
"Use SSL 3.0" sekmesini işarateleyin
6) Sonra da msn messengerınızı tamamen kapatın. System treyden de kaldırın. Daha sonrada başlat çalıştırdan
aşağıdaki komutları yazın. Her komutu yazıp okeylediğinizde reğisterin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir. İşleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın.çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin.
Yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun.

ismailsülün 25 Ağustos 2007 11:58

80048823 Hata Kodu

80048823 hata yardı arıyorum

hayalsuclusu 11 Ocak 2008 02:41

ya bu nasıl bi hatadır yaws ömrümü yedi lanet olası biri yaardım edebilirmi bana ?

hayalsuclusu 20 Ocak 2008 02:36

yawss arkadaşlar yazdığınız butun yolları denedim msn en az 29 kere değiştirdim tam 2 haftadır pc başındayım uyumadan arıyorum ama lanet olası 80048823 hatasını biturlu cözemiom biri bana yardım etsın ne olur böle giderse ya uykusuzluktan ölücem yada derdimden :@

tHeBruTaLiTyOfHeLL 20 Ocak 2008 03:07

Bunları Tek Tek Uygulayın.

MSN Web Messenger

Bu Site'ye Girip Oturum Açamazsanız MSN Gitmiştir :) Giriyorsa Alt'taki Yöntemleri İnceleyin.

1. Bilgisayarın saatinin doğru olması gerekiyor -- saate çift tıklayıp
2. Eğer şifre hatırla işaretli değil ise şifreyi doğru yazdığına emin ol (büyük harf küçük harf- önce notepad e falan yaz orda gör doğru yazdığını sonra onu kopyala ve yapıştır).
3. Şifreni 10-12 karakterden az olacak şekilde değiştir http://memberservicesnet.passport.com/memberservice.srf
4. ZoneAlarm Norton Internet Security gibi bir güvenlik duvarı kullanıyorsan MSN in bloklanıp bloklanmadığını kontrol et. Internet izninin olması gerekiyor. İzin verilen programlar listesine ekle.
5. Güvenlik duvarını kapatarak öyle dene. Gerekirse uninstall et sistemden kaldır makineyi restart et öyle dene. Güvenlik duvarının bloklamadığına emin ol.
6. IE cache ve cookie'lerini temizle. IE de araçlar menüsünde, Internet Seçenekleri, Dosyaları Sil butonu ve Çerezleri Sil butonu gibi bişiler olması lazım onlara tıkla.
7. IE Güvenlik ayarlarını gözden geçir. IE Araçlar menüsünde, Güvenlik sekmesine git, orada "Check for server certificate revocation" Sunucu sertifika vs zımbırtısı işaretli olmasın. SSL 2.0 ve SSL 3.0 kullan seçenekleri işaretli olsun. Sonra OK e tıkla.
8. Başlat çalıştıra tıkla ve aşağıdakini yazıp enter a bas:
regsvr32 softpub.dll
aşağıdakiler içinde aynı işlemi yap:
regsvr32 wintrust.dll
regsvr32 initpki.dll
9. MSN Messenger 7 kullanıyorsan, Araçlar menüsünde Seçeneklere ordan da Bağlantılar kategorisine geç, Gelişmiş ayarlar butonuna tıkla ve tüm seçimleri kaldır. iki kez OK e tıkla ve tekrar bağlanmayı dene.

(ALINTIDIR )

ikurel 28 Nisan 2008 21:02

MSN BLOKLANMIS DEMEK BU ARKLAR BUNUN ÇÖZÜMÜ ZONE ALARM KURUN ONLA BERABER ÇALISTIRIN BENDE OLDU AMA BİDA DENEDİM OLMADI BENDE OLADI OFFF

Turx 1 Ağustos 2008 16:13

yok mu bunun kesin bir çözümü ? kilitlenmiş msn kaç güne düzelir ?

aliyim69 17 Ağustos 2008 05:06

bu hata kodu bilgisayar ile ilgili degil . bende çok msn adresi var . sadece bir tanesinde bu hata kodu ile karşılaşıyorum . digerlerini rahatlıkla açıyorum. anlıyan varsa yardımçı olursa sevinirim

FeeAnor 17 Ağustos 2008 06:21

Kusura bakma türkceye malesef ceviremiyom
ama sana almanca ve Ingilisce ekledim

Almanca Error: 80048823

Wenn Sie den Störungscode 80048823 antreffen, wenn Sie auf Kurier unterzeichnen, versuchen Sie das folgende:

1. Überprüfen Sie Ihre Sign-inbescheinigungen auf der Windows Phasen-Identifikation-Web site.
1.a. Besuchen Sie http://account.live.com.
1.b. Klicken Sie unterzeichnen innen mit einem anderen Konto.
1.c. Tragen Sie die Windows Phasen-Identifikation ein, die Sie mit Kurier und dem korrekten Kennwort verwendeten.
1.d. Klicken Sie unterzeichnen innen.
1.e. Sie werden mit einer Reihenfolge der Buchstaben dargestellt, um hereinzukommen. Tragen Sie die Reihenfolge richtig, ein und klicken Sie dann unterzeichnen innen, um Ihr Konto freizusetzen.
Anmerkung: Sie werden mit diesem dargestellt, nur wenn Ihr Konto durch mehrfache Sign-inversuche verriegelt wird.

2. Wenn Sie erfolglos sind, versuchen Sie, das Kennwort zurückzustellen. Um dies zu tun, folgen Sie diesen Schritten:
2.a. Besuchen Sie http://account.live.com.
2.b. Klicken Sie unterzeichnen innen mit einem anderen Konto.
2.c. Tragen Sie die Identifikation, ein und klicken Sie dann vergaß Ihr Kennwort
2.d. Folgen Sie den Schritten im Zauberer, um Ihr Kennwort zurückzustellen.
2.e. Wenn Sie die Hilfe benötigen, die Ihr Kennwort zurückstellt, weil Sie Ihre geheime Frage und Antwort oder an wechselndes email address nicht dich erinnern können, treten Sie Windows mit Phasen-Identifikation-Unterstützung in Verbindung.
Um dies zu tun, besichtigen Sie die folgende Web site, und wählen Sie dann Windows Phasen-Identifikation vor: http://support.live.com
2.f. Nach Ihnen stellen Sie erfolgreich Ihr Kennwort, gehen zum folgenden Schritt, die Einstellungen zu aktualisieren zurück.

3. Wenn Sie erfolgreich innen unterzeichnet werden, indem man Ihre Kontoinformationen verwendet, entfernen Sie die gesparten Bescheinigungen, und betreten Sie dann die modernisierten Bescheinigungen wieder.
Um dies zu tun, folgen Sie diesen Schritten:
3.a. Im Kurier Sign-infenster wählen Sie Ihr email address von der email addressdrop-down-Liste vor. Wenn Sie nicht Ihre Identifikation auf der Liste sehen, gehen Sie, zu treten C.
3.b. Klicken vergisst mich und klickt dann ja, um die Auslassung zu bestätigen.
3.c. Schreiben Sie Ihr email address und Ihr Kennwort.
3.d. Wählen Sie erinnern ich vor und erinnern Sie sich an meine Kennwortüberprüfungskästen, um Ihre Sign-ininformationen zu sparen, und klicken Sie dann unterzeichnen innen.

4. Wenn Sie die gleiche Fehlermeldung wieder im Kurier empfangen, folgen Sie Schritten

1, um zu überprüfen, dass Ihr Konto nicht wieder verriegelt worden ist.
Wenn das Konto wiederholt verschlossen ist, Kontakt Windows Phasen-Identifikation-Unterstützung für die Hilfe, die Ihr Konto wiedergewinnt.
Um dies zu tun, besichtigen Sie die folgende Web site, und wählen Sie dann
Windows Phasen-Identifikation vor: http://support.live.com

Engilisce

Error: 80048823

If you are encountering the error code 80048823 when you sign onto Messenger, try the following:

1. Verify your sign-in credentials on the Windows Live ID website.
1.a. Visit http://account.live.com .
1.b. Click Sign in with a different account.
1.c. Enter the Windows Live ID that you used with Messenger and the correct password.
1.d. Click Sign in.
1.e. You will be presented with a sequence of characters to enter. Enter the sequence correctly, and then click Sign in to unlock your account. Note: You will be presented with this only if your account is locked by multiple sign-in attempts.

2. If you are unsuccessful, try to reset the password. To do this, follow these steps:
2.a. Visit http://account.live.com .
2.b. Click Sign in with a different account.
2.c. Enter the ID, and then click Forgot your password
2.d. Follow the steps in the wizard to reset your password.
2.e. If you need help resetting your password because you cannot remember your secret question and answer or alternate e-mail address, contact Windows Live ID support. To do this, visit the following Web site, and then select Windows Live ID:
http://support.live.com
2.f. After you successfully reset your password, go to the next step to update the settings.

3. If you are successfully signed in by using your account information, remove the saved credentials, and then reenter the updated credentials. To do this, follow these steps:
3.a. In the Messenger sign-in window, select your e-mail address from the E-mail address drop-down list. If you do not see your ID on the list, go to step c.
3.b. Click Forget Me, and then click Yes to confirm the deletion.
3.c. Type your e-mail address and your password.
3.d. Select the Remember Me and Remember my password check boxes to save your sign-in information, and then click Sign in.

4. If you receive the same error message again in Messenger, follow steps 1 to verify that your account has not been locked again. If the account is repeatedly being locked, contact Windows Live ID support for help regaining your account. To do this, visit the following Web site, and then select Windows Live ID:
http://support.live.com

_umut_ 11 Eylül 2008 01:07

https://account.live.com/ResetPassword.aspx?mkt=TR-TR şifrenizi sıfırlayın

eNCi 17 Ekim 2008 18:20

ya arkadaşlar bugün aynı kodu bende almaya başladım adamın biri tehdit etti şimdi kapoatcam msn adresini diye ve dediğini yaptı nasıl bir açık varki hotmailin adamlar bunu rahatlıkla yapabilir hala çözüm bulan olmadı

ciksboy 18 Kasım 2008 12:02

arkadaşlar bu hata kodu benim bi arkadaşımdada var benden vardım istedi ben hemen şifresini dğeiştirdim ama aynı hata yine var kesinlikle bilgisayardan değilbu.. aynı PC de kendi msn adresimi acıyorum coklu msn ile ama arkadaşın kini açamıyorum bu hata kodunu veriyor. bu bir saldırı durumunda msn adresinin kilitlenmesinden kaynaklanan bir kod. bunu nasıl yaptıklarınıda soyliyim.. ya bir programla surekli senin msn adresine mail atarak yada şifreni tahmin edip açmaya çalışarak, yada hotmailin sayfasından şanlış şifre ile çok sayıda giriş yapmaya çalışarak senin msn adresini kilitliyorlar ama cozum yolunu hala bulamadım sorun bu.. çözümü bulan var sa banada soylesin

CyBerLoRd 22 Kasım 2008 20:11

format çekin donmuşşa ama çalınmışşa su için

sahtemeray 28 Aralık 2008 10:56

yha arkadaslar tam uc aydır 80048823 hatasıyla urasıyorum hıc bısı bulamadım ne yaptıysamm olmuyo 3 ay once msnım bırdrnbıre kapandı dahada acılmıyo sıfremı degıstırcem hata verıyo degıstırılmıyo bırı bana yardım etsınn

WayTooBaD 1 Nisan 2009 14:31

80048823'Sorunu Lütfen İlgilenin

Herkeze İyi Günler 1hafta içinde 2 kere messenger Sorunu yaşadım Sorunumda 80048823'kodlu Sorun Şifre yanlış veya İd Yok diyor 1kere olmuştu yapmıştım 2incide olmadı waytoobad@metalfantasy.net'domainli Bir Messenger'adresim var Ve Arkadaşlarımda O Domain'i kullanıyor Messenger'da Onlarda Sorun Yok ama Bende Sorun Veriyor Şifreyi Sıfırlıyorum Deyiştiriyorm Tekrar Bi Yeni Şifre Koyuyorum Messenger'dan Deniyorum Olmuyor mail'kutumu acayım diyorum Olmuyor Şifresi Gizli Sorusu Herşeyide mevcut sıfırladığım halde şifreyi Böyle yapıor

ApokalipsE 25 Nisan 2009 14:37

BU hata kodu ile ilgili yetkili biri bilgi verebilcekmi acaba?
Şifremi düzgün olarak yenilememe rağmen hala açamadım msn hesabımı?

ahmetseydi 25 Nisan 2009 20:30

Alıntı:

ApokalipsE adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1384196)
BU hata kodu ile ilgili yetkili biri bilgi verebilcekmi acaba?
Şifremi düzgün olarak yenilememe rağmen hala açamadım msn hesabımı?

Bunu denediniz mi ?

Alıntı:

tHeBruTaLiTyOfHeLL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 904571)

MSN Web Messenger

Bu Site'ye Girip Oturum Açamazsanız MSN Gitmiştir :) Giriyorsa Alt'taki Yöntemleri İnceleyin.

2. Eğer şifre hatırla işaretli değil ise şifreyi doğru yazdığına emin ol (büyük harf küçük harf- önce notepad e falan yaz orda gör doğru yazdığını sonra onu kopyala ve yapıştır).
3. Şifreni 10-12 karakterden az olacak şekilde değiştir http://memberservicesnet.passport.com/memberservice.srf
4. ZoneAlarm Norton Internet Security gibi bir güvenlik duvarı kullanıyorsan MSN in bloklanıp bloklanmadığını kontrol et. Internet izninin olması gerekiyor. İzin verilen programlar listesine ekle.
5. Güvenlik duvarını kapatarak öyle dene. Gerekirse uninstall et sistemden kaldır makineyi restart et öyle dene. Güvenlik duvarının bloklamadığına emin ol.
6. IE cache ve cookie'lerini temizle. IE de araçlar menüsünde, Internet Seçenekleri, Dosyaları Sil butonu ve Çerezleri Sil butonu gibi bişiler olması lazım onlara tıkla.
7. IE Güvenlik ayarlarını gözden geçir. IE Araçlar menüsünde, Güvenlik sekmesine git, orada "Check for server certificate revocation" Sunucu sertifika vs zımbırtısı işaretli olmasın. SSL 2.0 ve SSL 3.0 kullan seçenekleri işaretli olsun. Sonra OK e tıkla.
regsvr32 softpub.dll
regsvr32 wintrust.dll
regsvr32 initpki.dll
9. MSN Messenger 7 kullanıyorsan, Araçlar menüsünde Seçeneklere ordan da Bağlantılar kategorisine geç, Gelişmiş ayarlar butonuna tıkla ve tüm seçimleri kaldır. iki kez OK e tıkla ve tekrar bağlanmayı dene.

(ALINTIDIR )

ApokalipsE 27 Nisan 2009 09:33

Çok fazla defa yanlış bir e-posta adresi veya şifre veya başka biri bu hesabı **********@hotmail.com giriş çalışıyor giriş için denedim.

Web messengerdan açmak istediğim zaman bu şekilde bir mesaj çıkıyor..

Sanırsam biri benim msn adresi ile uğraşıyor çünkü cumartesi günü sabah 5 civarlarında girmiştim msn adresime..

Msn şifre kırıcı gibi flood yapan bi programı sürekli açık tutuyo ve msn adresi kendini açmıyor doğru şifre olsa bile..

Hotmail kendi güvenliği kapsamında kapıyor adresi belirli bi süre...

ApokalipsE 27 Nisan 2009 11:08

MSN Hata Kodu 80048823 windows live ID parolanız yanlış...

Msn i açarken bu türden bir hata alıyorum. msn şifremi değiştirmek için alternatif e-posta adresime şifre yenileme maili istiyorum mail geliyor şifremi yeniliyorum fakat bu seferde

"Yanlış e-posta adresi veya parolayla oturum açmak için çok fazla sayıda deneme yaptınız ya da başka birisi *******@hotmail.com hesabında oturum açmaya çalışıyor." diye mesaj çıkıyor..

Oturum açmaya çalışırken şifremi girdikten sonra karakter girmemi istiyor, o karakterleri girip şifremi de girdikten sonrada aşağıdaki mesajı veriyor..

"Hesabınız geçici olarak kullanım dışı bırakıldı
Çok fazla sayıda kez bu hesapta oturum açma girişiminde bulundunuz. Geçici bekleme, başkalarının parolanızı tahmin etmeye çalışmasını engellemeye yardımcı olur.
İptal'i tıklatın ve daha sonra oturum açın veya şimdi parolanızı sıfırlayın."

Msn hesabımı kitliyor bunun sebebide çok fazla şifre denendiği için..

Benim tahminim şifre kırıcı bir programın benim hesabım için sürekli çalıştığı yönde..
Sizlerin fikirlerini ve yardımlarını bekliyorum...

Selcuk_Se 3 Mayıs 2009 22:42

Acil YrdmYanlış e-posta adresi veya parola ile çok fazla kez oturum açmaya çalıştınız

Msn Adresime girdiğimde hata kodu 80048823 veriyor.

hotmail hesabıma girmek içinde denediğimde

Kilitle
Yanlış e-posta adresi veya parola ile çok fazla kez oturum açmaya çalıştınız.

şifremin doğru olduğundan eminim kullanıyordum çıktım girdiğimde böyle bir şey verdi ne yapmam gerekiyor beklesem düzelirmi hesabıma 20-30 kez girmek istediğim için dondurulmuş olabilirmi acil yardım lütfen mail adresi benim için çok önemli :(

ahmetseydi 3 Mayıs 2009 22:47

Alıntı:

Selcuk_Se adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1390911)
Msn Adresime girdiğimde hata kodu 80048823 veriyor.

hotmail hesabıma girmek içinde denediğimde

Kilitle

şifremin doğru olduğundan eminim kullanıyordum çıktım girdiğimde böyle bir şey verdi ne yapmam gerekiyor beklesem düzelirmi hesabıma 20-30 kez girmek istediğim için dondurulmuş olabilirmi acil yardım lütfen mail adresi benim için çok önemli :(

Şunları uygulayın;

Alıntı:

tHeBruTaLiTyOfHeLL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 904571)

MSN Web Messenger

regsvr32 softpub.dll
regsvr32 wintrust.dll
regsvr32 initpki.dll

(ALINTIDIR )

Ayrıca Bkz. MSN Hata Kodu 80048823 Windows Live Messenger Hatası

Selcuk_Se 3 Mayıs 2009 22:57

bunları okumuştum siteden ama başka msn ve hotmail hesabına girebiliyorum bilgisayardan kaynaklanan bir şey değil bir çok pcde denedim olmadı ama diğer hotmail hesaplarıma giriyorum sadece o sorun olan mail adresim açılmıyor
önemli olan maillerimi okuyabilmek
şifre doğru ve o adresimi kimse bilmiyor hacklemek olayı olacağını sanmıyorum gelen hiç bir yabancı mailli açmadın zaten bir kişi haricinde mail gelmiyor özel bir adres yani yardımlarınızı bekliyorum çok saolun

girdiğimde

Kilitle

Selcuk_Se 3 Mayıs 2009 23:33

yani yapacak bir şey yok saolun yapınca haber veririm sizinde bilginiz olur msn hata koduyla alakalı değil ßß

emeh76 22 Mayıs 2009 15:02

SLM ARKADAŞLAR 4 YILDIR KULLANDIGIM MSN ADRESİMİ BİR HAFTADIR ACAMIYORUM 4 YILDIR ŞİFREM AYNI 17 KAREKTER OLARAK KULLANIYORUM AMA SON BİR HAFTADIR MSN ADRESİMİ ACMAYA CALIŞIRKEN 17. KARAKDERİ KABUL ETMİYOR
ÖRNEK VERMEK GERİRKİRSE
ÖRNEGİN : ŞİFREM alfa61metin197221
fakat şu an msnyi acmaya calışırken son karakteri kabul etmiyor
Yani böyle : alfa61metin19722 KALIYOR VE 80048823 HATA KODUNU VERİYOR BUNUN BİR CÖZÜMÜ VARMI LÜFEN YARDIM

UnknowN 22 Mayıs 2009 23:16

Alıntı:

emeh76 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1404286)
SLM ARKADAŞLAR 4 YILDIR KULLANDIGIM MSN ADRESİMİ BİR HAFTADIR ACAMIYORUM 4 YILDIR ŞİFREM AYNI 17 KAREKTER OLARAK KULLANIYORUM AMA SON BİR HAFTADIR MSN ADRESİMİ ACMAYA CALIŞIRKEN 17. KARAKDERİ KABUL ETMİYOR
ÖRNEK VERMEK GERİRKİRSE
ÖRNEGİN : ŞİFREM alfa61metin197221
fakat şu an msnyi acmaya calışırken son karakteri kabul etmiyor
Yani böyle : alfa61metin19722 KALIYOR VE 80048823 HATA KODUNU VERİYOR BUNUN BİR CÖZÜMÜ VARMI LÜFEN YARDIM

Derin bi nefes alın okuyun ;

regsvr32 softpub.dll
regsvr32 wintrust.dll
regsvr32 initpki.dll

misafir61 28 Ağustos 2009 16:20

Benimde msnem 2 gün önce aniden kapandı ve daha sonra 80048821 hatasını verdı daha sonra 80048823 hatasını verıyor elimden geleni yapmaya çalıştım acıLmıyor bi yardım edın ya sinir etti..

keyci60 28 Ağustos 2009 21:18

benim sorunum msnyi açtığımda 3 4 kere pcyi resetliyor daha sonra hata mesajı veriyor normal açılan pc msn de hep böyle yapıyor son üç gündür böyle ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler

Misafir 4 Eylül 2009 10:59

Banada aynıLarıı oLdu şifremi değiştirdim emin oLduğum şifreyii yazyorum ama yanLışş diyo bi harfi eksikk yazıyorum değiştirme ihtimaLim varmı yardımLarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

Misafir 25 Eylül 2009 17:15

merhabalar bugün aniden msn kapandı sonra tekrar girmek istedim giremiyorum sıfırlama bölümüne girdim oradada gizli cümleyi unuttum e postaya gönderilecek diyo ama epostaya geçerken tekrar şifreyi istiyo ne yapmalıyım diğer msn ler bilgisayarlarda açılıyo

Misafir 4 Ekim 2009 11:32

Alıntı:

hata kodu 80048823
ACELE YARDIM EDIN NASIL BULABILIRIM BU GIZLI YANITI

Misafir 17 Ekim 2009 10:25

Alıntı:

80048823 hata kodu çözümü
80048823 hata kodu çıkıyor msn ye vede mail lerime giremiyorum gizli sorumu ve cevabını hatırlamıyorum ve alternatif mail adreside yazmamıştım ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz..

Misafir 20 Ekim 2009 23:53

arkadaşlar sorunlar hep aynı ama hala çözüm yok hani bizim bilgisayar dahileri ben sizin söyledikleriniz yaptım. hatta msn nin adresine girip tüm soruları cevapladım bana bir şifre gönderdiler. bir kaç gün içinde bu şifreyi onaylayıp tekrar msn ve şifrenizi alabilirsiniz dediler. 10 gün oldu. hala bir haber yok

Misafir 28 Ekim 2009 17:31

windows live şifremi unuttum. yardım ederseniz sevinirim.

Misafir 5 Kasım 2009 11:34

ya benimde bi çok adresim var bi bu adreste yasıyorum bu sorunu gecici olarak kullanılamaz diyo çok yanliş oldugundan dolayı. peki ne zaman duzelir bu sorun ya çok beklermiyim çok sürermi

Misafir 18 Kasım 2009 00:32

gelen maılle msn kapandı ne yapmam gerekıyor hata kodu 80048823

Reaper08 27 Kasım 2009 21:39

80048823 msn hatası ?

Selamlar.

1 yılı aşkındır e-mail hesabımı kullanıyorum ve bu sabah evden çıkarken bilgisayarımı ve msn imi kapatıp çıktım, akşam ise eve döndüğüm de msn'ime giremedim.

80048823 Girdiğiniz Windows Live ID veya parola yanlış adlı bir hata kodu, aldım.
Araştırdım, inceledim kendi e-postamı öncelikle arkadaşlarıma sordum ve hiç bir sorun görememişler mailimde değişik bir durum olarak ve msn'imde de.

internetten araştırdım bu hata kodu bir çok kişinin başına gelmiş, gördüğüm kadarıyla.
deneme yaptım bakalım eğer yanlış parola girersem başka bir mail hesabıyla ne gibi bir hata kodu verecek diye.

80048821 adlı bir hata kodu verdi. anlamadığım bu 80048823 adlı hata kodu ne ? eğer hacklenmemiş bir e-posta adresim varsa ne oldu ? nasıl açabilirim ?
işin korkunç ve endişe ettiğim durum şu.. rapidshare ve benzeri sitelerin üyelikleri bu postaya ait.
şimdi kurtarmam için bir söz konusu yok.
rapidshare vb sitelerle irtibata geçtim ve dondurulması talebinde bulundum, yine de.

her neyse..
windows live messenger'ın en son sürümünü kullanıyorum an itibariyle.
çözüm nedir ?

teşekkürler.
kolay gelsin.

Reaper08 28 Kasım 2009 15:42

yok mu cidden yardımcı olabilecek bir arkadaş ?

Misafir 3 Aralık 2009 10:54

yha arkadaşlar bendede aynı sorun oldu. diğer msnmi açıyım dedim olmadı sıfırlayım dedim gizli sorum çıkmadı neden çıkmadı sizce

Reaper08 17 Aralık 2009 07:33

Bu soruna emin olun genel anlam da kimse cevap veremiyor.
MSXLABS'tanda pek bir şey beklemeyin o yüzden.
İngilizce tabanlı olarak Live'in forumların da desteklerle bile görüştüm.
Fakat onlar bile sadece burada verilen formları verdiler ve çekildiler.
Hiç kimse de emin olun umruna takmadı, durumu.
Gizli cevabımı bilmiyorum ve açamıyorum hesabımı. Demek şu oluyor ki; aklınız varsa Hotmail'den yavaş yavaş çıkmanızı öneririm.
Ya yıllık 5-10 tl verip kendinize bir alan adı alın ve hiç bir sorunla karşılaşmadan dilediğiniz gibi kullanırsınız ya da başka hesaplardan e-mail alıp google gibi mesela biraz rahat şekilde işlerinizi görebilirsiniz.

Merak etmeyin, gizli sorusunun cevabını bilen kişi bile giremiyor.
Girse bile 2-3 tıklamadan sonra tekrar donuyor.
Biliyoruz ki; her birimizin e-posta adresi forward mail ler yüzünden bilmem nelerin elinde ve güvenliğiniz için asla özel ve kredi kartı gibi mevzuları barındıran e-mail adresini kimse ile paylaşmayınız. Onlar için özel bir posta adresiniz olsun ve sakın bilmediğiniz yerden gelen e-postaları açmayın direk spam olarak geri gönderin.

Ben yurt dışında yaşadığım için arayamıyorum ve aranızdan bir kişi eğer yapabilirse ve ya yaparsa Hotmail'in 444'lü numarasını arasın muhtemelen İstanbul'da olması gerekiyor ofislerinin. Telefondan detaylı bilgiyi alıp bizlerle paylaşırsa hep beraber memnun kalabiliriz.

Eğer cevap veren olmazsa burada bu telefon görüşmesinden sonra eğer unutmazsam aralık sonu türkiye'ye döndüğümde arar ve bilgiyi sizlerle paylaşırım.

Misafir 27 Aralık 2009 18:33

MSN Web Messenger sitesine git orada oturum aç eğer şifre yanlış diyorsa şifre değiştirme yönergesini izleyerek yeni şifreni al o şifre ile oturumu açabilirsin bu kadar.)

Misafir 6 Ocak 2010 01:54

arkadasım bunun cözümü yok ekledigin biri sana smiley gndererek hesabını msn adresini donduruyor hiç ellemessen 2 saate düzelir ama kişinin saldırısı biterse eger sana takıntılıysa sen onu silip engelleyene kadar cok daha bu msn adresini kitler bence acar acmaz şüpelendigin kişileri ucur

Misafir 9 Ocak 2010 00:02

bende messenger 9 kurduğumda bu hatayı veriyor.eski sürüm 7,5 kurduğumda bu hatayı vermiyor sizede tavsiyem yeni sürümü silip eski sürümü kurun düzelecektir.

Misafir 3 Şubat 2010 19:10

Msninde bu hatayı verenler windows Live maiLi kursunLar orda şifreyi kabuL ediyor.Şifremi unuttumdan maiL gönderin şifre sıfırLama maiLi.Bana oLdu ve düzeLttim.Tabi şifresinin doğruLuğundan emin oLmayanLar bu yönetim kuLLanmasın

Şifresinden emin olanlar windows live maili indirsinler ve kursunlar daha sonra o şifrenizle oturum orda açabilirsiniz.Daha sonra mail.live.comdan şifremi unuttum bölümüne girin.Size 2 seçenek sunacak siz şifre sıfırlama maili isteyeceksiniz ve windows live mail sayesinde bu maili göreceksiniz.Bu mailde verdiği link sayesinde hiç bir soru sormadan direk şifrenizi değiştirebilirsiniz.Sizde alternatif mail linki isteyecek boş geçebilirsniz ama çok büyük bir avantaj olduğunu unutmayın.Ben bunları uyguladım ve şuanda msnime şifremi değiştirme sonucu giriyorum ve hata almıyorum.Tavsiyem beni hatırla yapmanız.Bu size hiç sorun çıkartmaz.

Misafir 10 Mart 2010 11:38

msn

slm : ben msn mi açamıyorum neden acaba ? teşekkürler

Misafir 13 Mart 2010 20:14

Alıntı:

hata kodu 80048823
bana lütfen yardım edin ikinci msn şifremi değiştirmeye çalıştım eski şifrem sıfırlandı fakat yeni koyduğum şifreyi de unuttum bu msn adresinide bana arkadaşım almıştı hangi gizli soru bilgileri verdi o yanıtlarıda veremiyorum .ben yeni şifre almaya çalışırken diğer msn adresimim şifresi sıfırlanıyor

Misafir 30 Nisan 2010 18:00

mrb

eşimin adına açılan bir msn adresinden. arkadaşlarına hakaretler içeren iletiler yazılmış. bu konuda bize nasıl yardımcı olabilirsiniz.nereye başvurabiliriz.

Misafir 16 Mayıs 2010 19:28

MSN Id - Şifre yanlıs uyarısı alanlar..

MSN hacklenmiş demektir..Msn yetkilileri veya İletişim Daire Baskanlıgına başvurun..

Misafir 26 Mayıs 2010 18:39

YA LÜTFEN YARDIM EDIN BENIMDE AYNI HATAYI VERIYOO!!!!!!

Misafir 21 Ekim 2010 14:04

benim adresim gmail,normal gmail.com'dan maillerimi okuyabiliyormm ama msnde aynı hatayı veriyor..?

Saat: 23:49
Sayfa 1 / 2

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık