MsXLabs
Sayfa 1 / 2

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Bilgisayar (https://www.msxlabs.org/forum/bilgisayar/)
-   -   Hata Veren *.dll* Dosyalarına Çözüm (https://www.msxlabs.org/forum/bilgisayar/4538-hata-veren-dll-dosyalarina-cozum.html)

Misafir 25 Mart 2007 21:03

Hata Veren *.dll* Dosyalarına Çözüm

Bilgisayar Açıldında Bazı Hata Mesajları Alıyorsanız, Yanlışlıkla Sildiğiniz yada Kendiliğinden Ortadan Kaybolan .dll Uzantılı Dosyalarınız'dan Windows İşletim Sistemi Bu Yüzden Artık Bazı İşlevlerini Yerine Getirmiyor.!

Bunun İçin Aşağıdaki Siteye Girin Aradığınız .dll Dosyasını Bulun İndirip Kurun Ücretsiz Olarak .dll Uzantılı Dosyalardan Aldığınız Hatalara Son Verin.

http://www.dll-files.com

Teknik Destek Sorununuz Olmadığı Sürece Faydalandığınız Bilgiye Teşekkür Etmek İçin Teşekkür Butonunu Kullanınız..!

justin 5 Nisan 2007 22:13

ya bu eksik dll le ilgili bir sorun degil ama farklı bir sorun belki yardımcı olursunuz.
Şöyle ki(hatayı aynen yazıyorum) :

user32.dll sistem DLL'sinin bellekte konumu değiştirildi.Uygulama, düzgün çalışmayacak. Konum değişikligi C:\windows\system32\HHCTRL.OCX DLL'si windows sistem DLL2leri için ayrılmış bir adres aralığında bulunduğu için yapıldı.DLL üreticisi ile yeni bir DLL edinmek için bağlantı kurulmalı.

ewt yardımcı olabılır msnz??

tugcetunc_ 6 Nisan 2007 00:04

evet bendede aynı hatayı veriyo biri yardımcı olursa çok sevinirim,biri sistem geri yüklemenin çözüm olabileceğini söyledi ama denedim dönmüyo herhangi bi tarihe daha önceki... please help:(

justin 6 Nisan 2007 13:15

ewt bu hatayı herkeste wericek sanırsam çünkü tahminimce bu yeni service pack in kurulumundan kaynaklanan windows guncellemesinden kaynaklanan bir sorun :S

tugcetunc_ 6 Nisan 2007 21:15

ee nolcak hep bu hatayımı vercek ben bilgisayarıma format atmak istemiyorum tekrar yaa:(

justin 6 Nisan 2007 23:22

format atmayı gerektricek bir durum yok ortada. O DLL den kaynaklanan büyütülcek bir sorun degil fakat çok sinir ediyor tabi.

asla_asla_deme 7 Nisan 2007 00:03

illegal dll denetleyici bir güncelleme olduğu için realtek audio driver i illegal olarak görüyor ama bu hatayı WindowsXP-KB935448-x86-TRK bu yama ile düzeltebiliyoruz.Fakat işletim sisteminiz orjinal olması gerekiyor.aşağıdaki linkten indirip hatayı düzeltebilirsiniz........

Tıkla

tugcetunc_ 7 Nisan 2007 12:38

açmıyo linki?

senin linki açamadım ama ufak bi araştırmayla buldum linki..http://www.microsoft.com/downloads/...f7b3b0fd3d86
yaptım oldu artık sorun vermiyo çok mutluyum sağol..oleyyyy..

aslan20 17 Nisan 2007 22:26

paylasim icin cok tesekkür ederim ellerine saglik ustam artik .dll hatalarina son

tugcetunc_ 30 Nisan 2007 12:21

yine ben ve yine bi dll hatası sabit disk sürücülerim olan c: ve e: nin içine girmek için çift tıkladığımda “E:/MS32DLL.dll.vbs” komut dosyası bulunamıyor.
uyarısı veriyo.. nası düzelteblrm bunu?yardımcı olursanız çok sevnrm?

YÜRÜYENADAM 7 Kasım 2007 09:50

MERHABA.
PC İM AÇILDIĞINDA sstsmon0.dll HATASI VERİYOR.
VERDİĞİNİZ LİNTE BÖYLE BİR DOSYA YOK Kİ
NASIL OLACAK BU?

mehmet01_29 28 Ekim 2008 10:34

Alıntı:

sHa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 770693)
ellerine saglık..

ARKADAŞIM ŞU DLL SORUNUNU GİDERDİYSEN BANADA YAZARMISIN NASIL BENDEDE AYNI SORUN VAR C VE D SÜRÜCÜLERİNE ÇİFT TIKLAYARAK EÇEMİYORUM

tHeBruTaLiTyOfHeLL 30 Ekim 2008 01:32

Alıntı:

mehmet01_29 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1213307)
ARKADAŞIM ŞU DLL SORUNUNU GİDERDİYSEN BANADA YAZARMISIN NASIL BENDEDE AYNI SORUN VAR C VE D SÜRÜCÜLERİNE ÇİFT TIKLAYARAK EÇEMİYORUM

Ekran Görüntüsü Çekebilirmisin ?_?

_azad_ 26 Kasım 2008 23:20

Diyelim ki herhangi bir ".dll" dosyasını bulduk, indirdik. Peki nasıl yükleyeceğiz ya da windows'ta nereye atacağız arkadaşlar?!... ^o)

Magnifique 26 Kasım 2008 23:29

Alıntı:

_azad_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1241300)
Diyelim ki herhangi bir ".dll" dosyasını bulduk, indirdik. Peki nasıl yükleyeceğiz ya da windows'ta nereye atacağız arkadaşlar?!... ^o)

Nereye Atacağız Derken;
Mesela C:\WINDOWS\system32'nin İçindeki Bir ''ddl'' Uzantılı Dosya Bozuk Noranynn'in Verdiği Link'e Gir Ve O Bozuk Olan ''dll'' Uzantılı Dosyayı İndir Ve Kurulumu Yap Eğer Kendisi Yer Göstermezse Siz> C:\WINDOWS\system32'u Seçip İçine Kurmasını Yönlendirebilirsiniz.

_azad_ 27 Kasım 2008 01:39

Alıntı:

Anaxielia adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1241304)
Nereye Atacağız Derken;
Mesela C:\WINDOWS\system32'nin İçindeki Bir ''ddl'' Uzantılı Dosya Bozuk Noranynn'in Verdiği Link'e Gir Ve O Bozuk Olan ''dll'' Uzantılı Dosyayı İndir Ve Kurulumu Yap Eğer Kendisi Yer Göstermezse Siz> C:\WINDOWS\system32'u Seçip İçine Kurmasını Yönlendirebilirsiniz.

İlginize teşekkür ederim...:)

selamlarımla.

weteagle 25 Ocak 2009 15:53

mrb arkadaşlar benım pc de şöyle bi sorun.

C:\WINDOWS\system32\digeste.dll uygulaması veya DLL'si gecerli bir windows bellek değil.Lütfen yükleme disketinizdekiyle karşılaştırın..

pc yii her açışımda veya bazı programları açışımda bu cıkıyor, verdiğiniz adreslere de baktım böyle bir dosya yok.

tHeBruTaLiTyOfHeLL 26 Ocak 2009 02:09

Alıntı:

weteagle adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1297619)
mrb arkadaşlar benım pc de şöyle bi sorun.

C:\WINDOWS\system32\digeste.dll uygulaması veya DLL'si gecerli bir windows bellek değil.Lütfen yükleme disketinizdekiyle karşılaştırın..

pc yii her açışımda veya bazı programları açışımda bu cıkıyor, verdiğiniz adreslere de baktım böyle bir dosya yok.

Trojan Virüs Kapmışsınız. Aşağıdaki Link'i İndir PC'ye Kurun Güvenli Modu Açıp Taratın..

>>> SPYHunter Scanner İndirmek İçin Tıklayın<<<

Belgelerim Yada Bilgisayar'a Girin F3'e Bastın Solda Menü Açılacak O Menüden"Tüm Dosya Ve Klasör'leri Seçin" Ve "
digeste.dll
" Aratın. " C:\WINDOWS\system32\digeste.dll" "Dosyayı Bulup Silin, Üst'te Verdiğim Link'i Programı Güvenli Mod'u Açıp Taratın."

nazennaz 30 Ocak 2009 11:20

arkadaşlar,
advanced vista optimizer programını kurmaya çalışırken "update.dll" dosyası bulunamadı diyor...:S
update.dll dosyasını indirip windowsa mı atmam gerekiyor..??

Sadece o programda değil, birçok program kurmaya çalıştığımda buna benzer hatalar veriyor...
Neyse, önemli olan şimdilik update.dll zımbırtısı :D

Yardım eder misiniz?

Misafir 25 Ekim 2009 15:04

msivc32.dll dosyasını hiçbir yerde bulamadım :s

Misafir 23 Kasım 2009 15:33

benim bilgisayarım açıldıgında en başta "qvkuunfw.dll" hatası veriyor ve bu dll dosyasını hiçbiyerde bulamıyorum..acaba nedir sorun ve nasıl halledebilirim ?

Misafir 15 Nisan 2010 13:44

yardım

herhangi bir şey yaptığım zaman bir dll hatası veriyor pc yi açtıgımda da dahil "C:\windows\system32\0041.DLL uygulama windows üzerinde çalışmak üsere tasarlanmamış veya hata içeriyor.programı düzgün yükleme medyasınnı kullanarak yüklemeyi deneyin veya desttek için sistem yöneticinize veya yazılım satıcısına başvurun." hatasını veriyor.ne yapmalıyım bi yardımcı olabilir msiiniz?acil...

Click HeRe 27 Nisan 2010 13:17

Merhaba Arakdaşlar pc Dün Calıordu Simdi Acdım Denetim Masaını Acdım Sonra program KAldır VEya Düzenle ye Basdım Ve Şöyle Bi hata Verdi SheLL32.Dll De Hata Not Eksik Giriş Bunu Nasıl Cüze Bilirism + Bide Mouse Calısmıyor :S:S Acil yardım Lütfen şimdiden Teşekürler..

Click HeRe 27 Nisan 2010 13:28

Yardım Edecek Yokmu Ya Lütfen Arakdaşlar..

KaNKaWaReZ 28 Nisan 2010 18:00

Alıntı:

Click HeRe adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1765633)
Merhaba Arakdaşlar pc Dün Calıordu Simdi Acdım Denetim Masaını Acdım Sonra program KAldır VEya Düzenle ye Basdım Ve Şöyle Bi hata Verdi SheLL32.Dll De Hata Not Eksik Giriş Bunu Nasıl Cüze Bilirism + Bide Mouse Calısmıyor :S:S Acil yardım Lütfen şimdiden Teşekürler..

Her Hangi Bir Eklenti Ve Yazılım Yüklediniz mi ?
Yüklediyseniz Bilgisayardan Kaldırın Ve Sistemi Geri Yükleme Yapın.

Shell32.dll >>>İndirmek İçin Tıklayınız<<<

C:\WINDOWS\system32 İçine Atın ve Bilgisayarı Yeniden Başlatın.

Misafir 10 Mayıs 2010 18:10

s

Alıntı:

mrod dll
dosyam eksik

Misafir 12 Haziran 2010 00:05

ss

dirtysock.dll yordam girişinde bulunamadı fln di o ne yapcm ya

Misafir 12 Haziran 2010 19:51

bende commcache.dll eksik bulamadım hiçbir türlü :(

Misafir 29 Temmuz 2010 17:51

camomile

benim derdim de çok acaip arkadaşlar ben dosyalara girebiliyorum ama örneğin müzik acıcam acılmıo ne media play ne nede net acıldıgını bile göstermiokum saati cıkıoo acılıo gibi bekletio oda kayboluo acılmıyoda :(

Misafir 30 Ağustos 2010 22:44

hata

arkadaslar bilgisaarım msls31.dll hatası verıyor bırcok seyı acamıyorum acıl yardıma ıhtıyacım ver ınternetı bıle zor actım lutfen yardımcı olurmusunuz sımdıden cok tesekkur ederım

Misafir 27 Ekim 2010 16:36

Bende dciman32.dll hatası veriyor. hata şu
C:\Windows\system32\DCIMAN32.dll uygulaması Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmamış veya hata içeriyor. Programı özgün yükleme medyasını kullanarak yüklemeyi deneyin veya destek için sistem yöneticinize veya yazılım satıcısına başvurun.
herhangi bir oyunu açtığımda bu hatayı veriyor. Vista ultimate kullanıyorum. Lütfen çözüm bulun...

Misafir 21 Kasım 2010 22:51

Ya arkadaşlar benimde 1569936 yordam giriş noktası,msvcrt.dll dinamık baglantı kitaplığında bulunamadı " diyor.. Lütfen yardm.. :(:(:(:(

Misafir 12 Aralık 2010 14:09

hacıı ben anlamadım yaaa bi tarif etsen nerden indiriyozz bnm pcde dll hatası weriyo :s qenelolarak oyunları açmıyo :S

Misafir 26 Şubat 2011 20:49

benim pc de de ona benzer bi sorun veriyo oyunlara falan girerken şu hatayı veriyo C:/common files/system/kb844943.rdcuyguluması veya DLL'si,geçerli bir Windows bellek görüntüsü değil.Lütfen yükleme disketinizle Karşılaştırın.daha bir sürü bunla ilgili hata verio bi yerdede pc açılırken ki proglamları kaldırın msn fln onlarda yok ama hala hata verio yardımcı olursanınz sevinirm

Misafir 17 Nisan 2011 12:57

BUDA ZDCN50.dll

bu arada ZDCN50.dll uzantısıda yok benim pc de o hatayı veriyor

Misafir 19 Nisan 2011 18:26

direct x9

arkdaşlar direct x9 u deneyin olumlu bi sonuca ulaşırsınız bencee

Misafir 20 Haziran 2011 14:28

granny22.dll hatası verio listede yok

Misafir 15 Temmuz 2011 23:28

bi tane dosya indirince iş bitiyodu o dosya neydi?

Misafir 27 Temmuz 2011 11:53

off Ya woLF oYnayamıom DeLi oLacam

Misafir 2 Ağustos 2011 22:25

Arkadaşlar ben dll uzatılı olan bir dosyayı sağ tıklayıp değiştirden winrar olarak ayarladım nasıl geriye getirebilirim ?

Misafir 13 Ağustos 2011 14:08

off bea bu dll işi çok fena far cry demo indiriyorum mesela çalıştır diom bana dioki justine dediği şeyi dio off :(

Misafir 27 Ağustos 2011 19:20

cudart32_30_9.dll bende bu dll yok diyo sitede de bulamadım yardım lütfen :(

Misafir 21 Aralık 2011 22:48

Öncelikleri Selamlar

Arkadaşlar Benim Pc'de Windows/System32/Dciman32.dll die bir hata veriyor hiçbir oyuna giremiyorum.

YARDIM EDERSENEİZ SEVİNİRİM , İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

Misafir 25 Aralık 2011 17:22

tmman32.dll(tmman.sys) error hatası alıyorum bunun çözümü için ne gerekiyor dll sitelerinde böyle bi dll yok bu yüzden güvenlik kameram çalışmıyor Dvr2000 4 port kullanıyorum yardım bekliyorum

Misafir 3 Ocak 2012 22:06

"Can't find CurXp1.dll "

bizde ki hata da bu, ne demek istiyormuş şimdi bilgisayar?

ahmetseydi 5 Ocak 2012 22:31

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2290472)
"Can't find CurXp1.dll "

bizde ki hata da bu, ne demek istiyormuş şimdi bilgisayar?

Kardeş senin o dll dosyası biraz sıkıntılı bir sistem dosyası. Öncelikle sağlam bi programla virüs taratmanı tavsiye ederim. Taramadan sonra sorun düzelmezse aşağıdakileri dene..

1. Yol: Ctrl Alt Delete kombinasyonu kullanarak görev yöneticisine giriş yap. Görev yöneticisinden İŞLEMLER sekmesine gelip listeden curxp1 'i bul, sağ tıkla ve işlemi sonlandır. Daha sonra bilgisayarın arama motoruna curxp1.dll yaz ve arattır. Arama seçeneklerinde tüm harddiskleri eklemeyi unutma. Bilgisayar dosyayı bulunca dosya konuma gir ve o dosyayı sil. Silindikten sonra sistem otomatik olarak geri o dosyanın orjinalini tekrardan yükler. Silme işlemini yaparken hata uyarısı alırsan, görev yöneticisini tekrar açıp hızlıca yine o dosyanın işlemi sonlandır ve dosyayı silmeyi yeniden dene.

2. Yol: Buraya yazacaklarımı Başlat > (Donatılar) Çalıştır 'a sırasıyla tek tek kopyala ve aç
  • HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
  • HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon 'Shell' = '%Documents and Settings%\KULLANICI İSMİ\Application Data\hotfix.exe'
  • HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\protect
  • HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\PhishingFilter 'Enabled' = '0'
  • HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings 'ProxyOverride' = ''
  • HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings 'ProxyEnable' = '1'
  • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\SecurityTool

İşe yaramazsa haber verirsen başka bir çözüm yolu anlatacağım. O biraz zahmetli :)

Misafir 27 Ocak 2012 14:20

asdadadad

krdş indirdim kurdum ama Audio.dll dosyası bilgisayarınızda eksik olduğundan başlatılamıyor diyor yardım edersenız sevınırım

Misafir 16 Şubat 2012 14:07

ya arkadaşlar dosyayı indirdm yüklerken kur hatası veriyo napcam?

Misafir 26 Şubat 2012 11:34

arkadaşlar aynı hatayı ben de alıyorum tam bir oyuna girecekken audıo.dll eksik olduğundan başlatılamıyor diyor audıo.dll indirdim ama nereye koyucağımı ve nasıl yapacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olabilirmisiniz :-(

Misafir 22 Mart 2012 11:43

slm ben windows 7 kullanıyorum bu oyunu Deus Ex Human Revolution yukledım fmodex.dll hatası verıyor 2 gundur oyunu acamadım ıcınde olmadıgını soyluyor ama oyunun ıcınde var bu konu hakkında bılgı verecek arkadaslara sımdıden tesekkur ederım selametle ALLAH a emanet olun

Saat: 23:36
Sayfa 1 / 2

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık