![]() |
Sen benim Herşeyimsin..(L) |
Sensiz olamam DURU aşkım.. Düşünemiyorum bile.... |
çünki sen herşeysin herkes senden medet bekler benim gibi... |
cunku 24 saat seni dusunuyorum.. |
sevdiğim hayatı paylaşacağım kişisin sensiz olmaz |
Kendi aklımın biLe alamayacağı Kadar çok Seviyorum Seni. SensizKen Ne yaparım ben bu Büyük AşkLa? NasıL başa çıkarım Tek başıma? Kime Dayanırım? Kimle paylaşırım Yüreğimin Coşkusunu? Kime AnLatırım Hayallerimi, Beklentilerimi? |
sen siz hayatin anlamıyokkı... |
sen benim ekmeğim suyum aşımsın sensiz olmaz çünki |
Sen yoksun ya sanki yarım kalmışım.... Sen yoksun ya çıldırmış bunalmısım ..Sen yoksun ya hep bu şarkıyı çalmışım...SEN NEREDESİN? Sen yoksun ya şimdi bomboş sokaklar... Sen yoksun ya umrumdamı yasaklar SEN NEREDESİN? SEN YOKSUN YA,gözyaşım pişmanlık saklar. YOKSUN yoksun AĞLATIYORSUN..... |
çünkü YAŞAMA SEBEBIMSIN.. |
Sen, bensin. |
cunku hersey sensın |
çünkü ben senden etkileniyorum |
Yokluğun Yakıyor içimi.. Büyüyor yangın Sarıyor her yerimi. Dünyanın Tüm Su kaynaklarını Kullansalar inan söndüremezler Bu yangını. Gidip de beni ateşlere mi atmak istiyorsun? Beni küle mi çevirmek istiyorsun? *-) |
Çünkü Sen Olmayınca Her Günüm Cehennmedeymişim gibi Geçiyor..! |
sen siz olmaz İSTANBUL ... |
Bir dokun, bin ah işit, bugünlerde böyleyim İster kal, ister git tarifsiz kederdeyim Gösterdin aşkın ucunu, öyle bıraktın gittin Bana attın suçunu, davayı ben kaybettim Ah olmaz, olmaz, sensiz olmaz, sensiz olmaz Yanıyor yanaklarım, gözyaşlarım durulmaz Aşk tanımaz gece gündüz birbirine katar gider Ne bahar dinler, ne güz güze bahar katar gider Ben böyle aşk görmedim, daha neler görmek var Ne istedin de vermedim, başka nasıl sevmek var Ah olmaz, olmaz, sensiz olmaz, sensiz olmaz Yanıyor yanaklarım, gözyaşlarım durulmaz |
sen benimm ilkgözağrımsınn |
sadece seninle oluyor |
sensiz olmaz çünkü sevdiğimsin sensiz olmaz çünkü içimdesin sensiz olmaz çünkü zırdelimsin |
sensiz olmaz çünkü; içime nefes diye çektiğim sensin sensiz olmaz çünkü; damarlarımda kan diye dolaşan sensin sensiz olmaz çünkü; kalbimin ritimli atışı sensin sensiz olmaz çünkü ben senle yaşıyorum sen yoksan bende yokum.... :smiley9: |
sensiz nefes alamıyorum(L) _______________________ not=Arkadaşım cevaplarımız yakın gibi olmuş ama son sayfayı okumadan yazdım yanlış anlama lütfen |
ben senle bu hayati..yasamayi sevdim |
ben sensiz bu hayatı yaşayamam sen varsın diye hayat var ben varım sen olmasa bende yokum |
sen sız olmaz çünku senı sevıyorum... |
evet gerçekten olmuyor hiç bir nedeni yok ama SENSİZ olmuyor |
bu nasıl.......... hiç ulaşamayacağımı bildiğim halde seviyorum seni, biliyorsun değil mi..? gecenin karanlığı ne kadar yalansa,sen o kadar gerçeksin, tıpkı,o siyahlığı yok etmek için yakılmış lambalar gibi.. ben de ancak sensizliğimi karanlıklarla sıvayabilirim... sen hiç olmayacaksın ki! göğsüme bastırdığım bedenin olmayacak mesela... ne ellerin olacak avucum da ne bunları okuyacak gözlerin.. ne de üstüne söyleyecek sözlerin... saçların olmayacak mesela... kulaklarım da sesin, yüzümde nefesin, olmayacak... beni ne kadar çok sevdiğini anlatamayacaksın bana; dilin olmayacak, korkup rüyalarında beni çağıramayacaksın yanına; uykuların olmayacak, boynuma atılıp sarılamatacaksın bana; kolların olmayacak, yüzümde gezinip yanağımı okşayamayacaksın beni,m; ellerin olmayacak, yürüyüp peşimden gittiğim yerlere gelemeyeceksin benimle; ayakların olmayacak, beni hiç öpemeyeceksin,dudakların olmayacak sen hiç olmayacaksın ki... hep bir parça eksik yaşayacağım, öte yanımda koskoca bir boşluk olarak kalacaksın, yerin hiç bir zaman dolmayacak. oysa; bütün hayatımı sana adayabilirdim. adını dua gibi çakabilirdim dilime. sadece ve sedece seni sevdiğim için, beni sevdiğin için yaşayabilirdim. ama sen hiç olmayacaksın... hep eksik kalacağım,koskoca ve doldurulmaz bir boşlukla yaşayacağım, sen hiç olmayacaksın... BİTANEM... --------------------------------------------------------------------------------------------------- inş beğendiniz |
mücadelelerle dolu bu hayatta sen benim güç kaynağımsın.Sen olmazsan , ben hiçbir mücadeleden galip çıkamam , her seferinde yenilirim. Sen olmasan , bir kenarda kaybolur giderim , yok olur biterim. |
sensiz olmaz çünkü daha birşey yaşamadık |
Çünkü ölüm olmalısın, isteyipte tadamadığım. |
sen sız olmaz çünkü sen siz hayatın anlamıyok... |
birbirimiz olmadan yaşayamayız |
sensizliği sildim sözlükten,yaşantımdan. |
sensiz olmaz çünkü senden başkasını sevmek istemezdim |
Sensiz olmaz çünkü, bu dünyada iyiliğe dair ne varsa seninle öğrendim ben. Tüm yalanlardan, tüm ihanetlerden seninle arındım, yeniden doğdum. Senden önce bildiğim her şeyi sildim, yok ettim. Gidersen, sen de beni yok edersin… |
sensiz olmas çünkü göslerim iyi görmüyo gösleri iyi gören birine ihtiyacım var |
sensiz olmaz çünki kalp hastasayım ölebilirim |
çünkü hayat seninle güsel |
sensiz olmaz çünki dünyam dönmes |
aslında sensiz olur git hava al biraz sen |
sensiz de olur bence sende git yat hade |
sen git ya hadi byes |
byeee hoşçakal kib ben buralardayım |
yarışacak kimse kalmaz |
vakit geçmez |
Sensiz olmaz çünkü mü? Sen oLsan ne olur.. olmasan ne olur.. ;) |
aynen yani sen neden varsın ki olma canım |
sensiz olurrrr..sen benim nefesim suyum can damarım değilsin..herkes bir başkası olmadan yaşayabilir benceee..hee illa ki gitmek istiyorsa güle güle.tutan yok..sensiz olurr:wave: |
sensiz olmaz daonsuz olur |
Damarımda Kanım. Canımda Canım. Alın Yazım . Helalımsin |
| Saat: 00:04 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık