![]() |
Cepten Msn'e Nasıl Girebilirim ? Ayarları Nasıl Olmalı ? Hangi Programları Olmalı ? Gibi Soruların Cevapları Bu Konuda Olacaktır, İsterseniz İlk Önce En Çok ve En Yaygın Kullanılan Agile Messenger İle Başlayalım.. a) Agile Messenger Adım 1 http://www.agilemobile.com/images/titles/ttl_downloads.gif Agile Messenger 3.xx NEW Agile Messenger 3 BETA for Windows Mobile 5.0 PPC & Windows PPC 2003 Download Now Agile Messenger 3 for Nokia Series 60v2 (66xx, 6260, 3230, 7610, N-Series) Download Now Agile Messenger 3 for Nokia Series 60v1 (7650, 3650, 36xx, N-GAGE) Download Now Agile Messenger 3 for Nokia 7710 Download Now Agile Messenger 3 for Nokia 9300, 9500 Download Now Agile Messenger 3 for Sony Ericsson P800 Download Now Agile Messenger 3 for Sony Ericsson P900, P910 Download Now Agile Messenger 3 for BenQ P30 Download Now Agile Messenger 3 for Siemens SX1 Download Now Agile Messenger 3 for Windows Smartphone 2002 Beta Download Now Agile Messenger 3 for Windows Smartphone 2003 Beta Download Now Agile Messenger 2.xx Agile Messenger 2 for Motorola A925 + A1000 Telefonumuza Uygun Olan Birini Seçiyoruz ve Bluetooth, Card Reader, Kızılötesi vb. Araçlarla Yüklüyoruz.. Adım 2) Ayarlar Telefonunuzun menüsünden; "Servisler veya Web" e tıklıyorsunuz. Sonra "Seçenekler" den "Ayarlar" bölümüne giriyorsunuz. "Varsayılan Erişim Noktası" na tıklayıp "Seçenekler" i açıyorsunuz. Oradan "Yeni Erişim Noktası>Varsayılan Ayarları Kullan" deyip aşağıdaki bilgileri sırasıyla telefonunuza girmeniz gerekiyor.. Bağlantı İsmi> Internet Veri Taşıyıcısı> GPRS Erişim Noktası İsmi> Internet Kullanıcı İsmi> wap Şifre Sorma> Hayır Şifre> Wap Doğrulama> Normal Ana Sayfa> <Kullanıcı Tanımlı> (İstediğiniz bi Sayfa yazabilirsiniz) Sonra "Seçeneklerden", "Gelişmiş Ayarlar" deyip, aşağıdakilerini aynen yazıyorsunuz.. Telefonun İp Adresi> Otomatik Birincil İsim Sunucusu> 0.0.0.0 İkincil İsim Sunucusu> 0.0.0.0 Yakın Kopya Sunucu Adresi> 213.161.151.201 Yakın Kopya Port No> 8080 Bunları yazdıktan sonra telefonunuzda (ilk önce bunu anlatalım) Agile Msn yi açıyorsunuz. "MSN" kutucuğunu işaretledikten sonra Yön Tuşlarıyla "Internet Access Point" e Gelip Oluşturduğumuz bağlantının adını seçiyoruz. Yani neydi http://cepforum.com/forum/images/smilies/smile.gif tabiki de "Internet" i seçiyoruz. "Connect" diyoruz. ---İlk defa açıyorsanız size mail adresinizi ve şifrenizi sorar. Bilgileri yanlışsız olarak girdikten sonra "Register" deriz,--- bağlanmaya başlar. Sonra ekranda bir uyarı belirir "New versiyon is available, click Ok to download" ona "Cancel" Diyoruz ve bağlanmaya devam eder. Sonunda da bağlanır... Telsim Internet İçin Ayarlar Bağlantı İsmi> Telsim INTERNET Veri Taşıyıcısı> GPRS Erişim Noktası İsmi> telsim Kullanıcı İsmi> yok Şifre Sorma> Hayır Şifre> telsim Doğrulama> Normal Ana Sayfa> <Kullanıcı Tanımlı> (İstediğiniz bi Sayfa yazabilirsiniz) Sonra "Seçeneklerden", "Gelişmiş Ayarlar" deyip, aşağıdakilerini aynen yazıyorsunuz.. Telefonun İp Adresi> Otomatik Birincil İsim Sunucusu> 0.0.0.0 İkincil İsim Sunucusu> 0.0.0.0 Yakın Kopya Sunucu Adresi> yok Yakın Kopya Port No> 0 |
Biri Cepten Msn mi Dedi Biri Cepten Msn mi Dedi Bu konuda iki yıldır arastırma yapıyorum bircok program denedim ve en son mig33 e karar verdim neden mi ? cok hızlı bir sekilde msn baglantınızı gerceklestiriyor (3-4 saniye gibi ) ifadeli anlatım icin msn de kullanılan ifadelerin bircogunu iceriyor program asla kendi kendine hata verip kapanmıyor en önemlisi kabarık bir listeniz varsa offline kullanıcıları gizle secenegi var (bu ücretlendirmede önemli bir düsüs saglar) ayrıca yahoo baglantınızı da gerceklestiriyor (1-1,5 saniye gibi) kredi uygulaması var ,kontor gibi, -kredi yükleyip dünyadaki herhangi sebekeye 0.12 aud ye mesaj atabiliyorsunuz, -dakikası 0.25 aud ye dünyadaki herhangi bir sebekeyle konusabiliyorsunuz (kesintisiz), -kredi transferi yapabiliyorsunuz, -arkadaslarınızı davet edip kredi kazanabiliyorsunuz. ücretlendirme nasıl peki ? diyorsunuzdur simdi kendi hattımdan örnek veriyim avea kullanıcısıyım avea internet adlı baglantıyı kullanmam gerekiyor baglanırken. baglantı yöneticisinden takip ediyorsunuz. gelen veri : x kb giden veri : y kb ücretlendirme : (x+y)/64kb=n kontor olarak ücretlendiriliyor turkcell icinde aynı fiyat tarifesi gecerli telsimden bu baglantıyı henüz gerceklestiren göremedim vodafone olalıda hiç denemedim o ne demek diyenler icin asırı bi sohbet trafiginiz yoksa 1 saatligine 1 kontore baglanabilirsiniz demek asırı bi sohbet trafiginde ise bu süre geriye dogru kayacaktır mig33 ü indirmek ve denemek istiyorum (telefonunuzdan bu adrese giderek de yükleyebilirsiniz: mig33 - Join and Download) haydi ii sohbetler dolmusta otobüste parkta heryerde msn yahoo keyfi notlar: (aud : australian dolar;1 aud=1,2 ytl civarı ), mig33 ü java(6220 6230 gibi) ve symbian (6600 7610 gibi) telefonların hepsi desteklemektedir. |
Alıntı:
bu konuyu ıncelersenız bulursunuz |
arkadaşlar ben nokia 6670 kullanıyorum ve turbo msn yüklü hattım turkcell açılışta 2 kntr gidiyor sonra bedava yalnız şöle bir sınır var tabi sınırdenirse (60 bin)karektar yazınca 2 knrt daha düşüyor.her aç maya 2 kntr gidiyot tavsiyem açınca kapamadan işinizi halledin ben öle yapıyorum 2 3 gün açık bırakıyorum 2 kntr gidiyor şimdiye kadar hiç 60 bin karektar dolduramadım msn 500 kişi kayıtlı gerisini siz düşünün bunu yarısına slm yazsam kaç karakter yapar hesab edin ben sınırı aşmadıktan sonra sizlerde aşmazsınız galba kolay gele...buda benden olsun dedim... |
Alıntı:
Not: Agile Messenger artık ücretli olmustur lisansını almadan kullanamassınız... |
arkadaşım selam 3250 için agile msn varsa sevinirim |
arkadaşlar ben lıve msn yükledim açıyorum 5 yada 7 dakka sonra baglantıyı koparıyor her seferinde kontur gidiyor tabiki ne yapmam gerekiyor |
agile paralı oldu yalnız , bunlar bir işe yaramaz artık :) |
slm 6280 için msnger programı bulamıorum bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler:) |
arkadaslar bende n73 kullanıyorum. msn icin sisx uzantılı dosya arıyorum.yardımcı olabilirseniz cok sevinirim. |
slm bn nokia 7610 kullanıyorun ama sesı cok az cıkıyor.Ses yukseltmek ıcın bır program war mı? |
arkadaşlar ben turbomsn yükledim ama registration code istio bi bilginiz varmı?? |
Alıntı:
bağlantı ismi: MSN Turkcell veri taşıyıcısı:paket veri yada gprs erişim noktası ismi:internet kullanıcı ismi:yok şifre sorma:hayır doğrulama:normal ana sayfa:yok bu turkcell hatlar içindir. ya bide ben msnimde beni kimler engellemiş onu öğrenmek istiorum acaba nerden öğrenebilirim yardımcı olursanız sewinirim:) ;) Alıntı:
|
:( Alıntı:
|
n72 ye yüklüyorum ama telefonumda bulamıyorum msn i eğer bi bilgi verirseniz sevini rim:d |
6131 msn yok yardımcı olurmusunuz acele? |
arkadaslar selam nokıa 5200 için cepte msn programı arıyorum bilen arkadaslar yardımcı olursa cok sevinirim saygılar |
ya ben samsung sgh-250 kullanıyorum msn yükleyemezmiyim beni bilgilendirin lütfen ! |
arkadaşlar mig33 homepage dan kullanıyorum ben ve saati 1 knt hiç kullanmayın 3 saati 1 knt oluyo...çok kullanışlı fakat nick değiştiremiyosunuz bu da eksi tarafı.. internetten araştırırsanız mig33 die çok güzel bi program gerçekten |
arkadaş formda yeniyim benim N80 telefonum var normal wireless programıyla yani WLAN ile internete gire biliyorum msn yüklmek istiyorum ne yüklemeliyim yardımcı olursanız sevinirim |
Sorrow arkadaşım verdiğin SonyEricsson p800 msn yükledim internet ayarlarını yapamadım kaç haftadır . birazz yardımcı olurmusun yada başka bilen arkadaş warsa bişeler yazarsa sevinirim .. telefoncularla uğraştırmayın beni plss !!!!! http://img340.imageshack.us/img340/1881/9161ft1.jpg |
ben windows live messenger kullanıyorum hattım avea dedıgınız ayarları yaptım fakat connecting to server failed,please try later diye bi uyarı veriyo ve bağlantıyı kesiyo neden olabılır????? yardım edersenız cok guzel olur sımdıden tesekkurler |
Alıntı:
mrb kardeşm bende n 72 kuLLanıoum kısace sna bi anlatiimm proqramı yükLe bilqisayrıma qir nokia phone browser oLucak ona tıkLa ardından snn teLiN adı qeLicek onu Aç kendine ait hafıza kartına qir oraya yapıştır telden de araçLara qir dosya yöneticisi ordan da teLine yükLe =) ====biLqisi oLmayanLar içindir...! ====;) |
ben bunları yaptım ama yine de bağlantı kesiliyor bende N 73 var yeni aldım vede biyerleri eksik yapıyorum sanırım :( |
6280e uyan bi cep msn yokmu |
bende 6270 nokia var msn programı bulamadım yardım lutfen |
Alıntı:
Alıntı:
sizin telefonlarınız sybian desteklemiyor. java sistemine uygun en kullanıslı ve en ii program mig33 baska bi alternatif düsünemiyorum... kolay gelsin ... |
arkadaşlar k790i için turbomsn varmı yükleniyormu biri yardım etsin lütfen :) |
Alıntı:
sony ericcson da da symbian destekyen twk bi model duymustum o kadar. Sana da tavsiyem kullanımı en kolay ücretlendirmesi en uygun uyumlulugu en cok olan mig33 tür.. kolay gelsin... |
3250 ICIN VARSA LUTFEN BANA YARDIMCI OLUN |
mig 33 kullana arkadas varmi varsa msn ifadeleri varmi bu programda ben bulamadim.. |
mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim hiç bişi bilmiorum gerizekalıdeğilim kolay anlaya bilirim :D övünmek gibi olmasın (H) bana biri yardım edebilirmi ...... benm ve arkadaşımın telefonu (sony ericson z610i ve samsung e 250) reklam oldu ama neyse :D msn nasıl yüklerim bana açık ve anlaşılır bir cümlelerle anlatacak insancıklar arıyorummm :D heeelllppp |
Alıntı:
Sony Ericson z610i ve Samsung e 250 Telefonlarınıza uyumlu kurulum dosyasını yalnızca wap.ceptemsn.com adresinden indirebilirsiniz... Çünkü download esnasında sizi cepten yönlendirecekler başka türlü olmaz, Ben internete bi ara upload edip sonra cep telefonuma yüklemeye çalıştım olmadı. Siz sadece 5 Dakikanızı ayırıp cep telefonunuzdan verdiğim adrese girip indirin lütfen... Sonuç çok iyi olacak emin olabilirsiniz... |
thank you dost ellerine sağlık |
çok saol yanlız yükledim tabi sony ericsson z610i ye açıldı ayarları hallettim oturum aç dedim version kontrol dedi bekledim sonra bağlantı hatası dedi (ama genede gerizekalı değilim )sorun bende değil yardım istesem edermisiniz :) |
vay allahın bir kulu ses cııkarmıyor:*( bravo cok tesekkurler kırıldım sanmayın cünkü gerizekalı degilim:D |
Alıntı:
|
|
ya arkadaşlar gene ben inş banlanmam ya şimdi ben gerizekalımyım burda cepter msn uyumlu telefonlar içinde z610i geçiyor iken sorun çıkarıyor fakat samsun e 250 uyumlu telefonlar arasında geçmezken hiç sorun çıkarmadan giriyor msn ye şimdi sorun kimde :D yardıımm |
nokia 3230 için bu programı yükledim uygunmmu |
ya 6300 için msn yokmu deli olucam |
Alıntı:
|
Samsung E 250 telefonuma messenger yüklemek istiyorum Selam arkadaşlar ya ben samsung E 250 telefonuma messenger yüklemek istiyorum, turkcell'den indirmeye çalıştım ama desteklemedi ne yapabilirim? lütfen yardım... |
Alıntı:
|
5300 için msn programı olan varsa eklermisiniz? |
bence en güzeli windows live messenger ben onu kullaniyorum isteyenlere vere bilirim giğerleri zaten paralı oldu çoğuda hata veriyor |
mrb arkadaşlar bana yardım ederseniz sevinirim ben nokia 5610 kullanıcısınyım ve hattım türkcell buna uygun msn bulmam lazım bulamıyorum lütfen yardım ediiinn acciill hemde çookkk :S :D |
nasıl lisan alacağız acaba |
merhaba arkadaşlar öncelikle ben bu msn hakkında görüşlerimi anlatmak istiyorum.Yaklaşık 4-5 aydır msn kullanıyorum.İlk olarak cepte msn i kullandım ve çok memnun kaldım.Çok az bi kontor gidiyor günde sabahtan akşama kadar yazıyordum 6-7 kontor gidiyordu en fazla ama pek bi özelliği olmadığından dolayı onu arada bi kullanıyorum.Tavsiye edebileceğim msn ise windows live messenger çok kullanımlı ve nr isterseniz hangi özellik isterseniz var foto alım ve gönderim ses kaydı kendi msn inize resim koyabiliyorsunuz.Bence güzel bi program ama türkçe olanı güzel tabi [ by olgun ] diye msn 3.5 indirebilirsiniz arkadaşlar ben çok memnun kaldımsizede tavsiye edebilirim.Akşama kadar msn çok güzel oluyo hemde cepte ...... |
yha neden samsung e 250 ye msn yuklenmıor yardım ederseniz sevinirim xD |
| Saat: 21:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık