![]() |
2 ek Merhaba, MsXLabs® - Mavi Karanlık®´a hoş geldiniz! Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz. Bilgisayarınızın masaüstü için bu tarz bir duvar kağıdı ister misiniz? msx-night-elf-wallpaper.png (1920x1080) Bu da aynı duvar kağıdının akıllı telefon versiyonu: msx-night-elf-wallpaper-mobile.png (852x1608) ![]() Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz. Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder. Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle... Saygılar, MsXLabs® - Mavi Karanlık® Ekibi |
Merhaba ben kısaca Think, MsX maceram uzun biraz ama kısa keseyim; MsX'i aslında ben bulmamıştım, o beni buluverdi işte; sıcak bir temmuz gecesi, bundan yaklaşık 3 yıl önce.. Ve buluştuğumuz o günden bu yana beraberiz.. Belki alışkanlık, belki tutku, belki de kimilerinin bana birkaç kere dediği gibi, MsX benim hayatımın vazgeçilmezi.. Hayatımda ve hep olması, arzularımdan biri.. Mükemmelliğin içinde mükemmelikle alay etmek gibi bir duygu MsX'te olmak.. Neyse, zamanla anlarsınız demeye çalıştıklarımı.. |
Normal Bi Şekilde Projeleri Öğrendim Fikirleri Öğrendim Aslında Aile İçindenmiş İlk Başlarda Sarmadı Ama Yat Kalk Bi Yatak Hazırladılar Burda Bi Daha Ayrılmadım.. :) Bilirim Bilirim Daha Buranın Kuru Toprak Olduğunu Eke Biçe Böyle Oldu İlte Bekçi Olduk Bizde İş Arıyodum iş Verenlerim Saolsun :D |
harika bi sie bu siteyi ben bulmadım takıldığım sitede bir arkm önerdi we grdm (istemeden)ama snra aşik oldm resmen hele şu an ki hali müthişşşş |
Her şey 2004 un sonlarında başlamıştı (galiba) MsXLaBs ı bana kimse tavsiye etmedi msn messenger için farklılıklar ararken karşıma çıktı siteye ilk girdiğimde msn için acayip özellikler vardı forum sayfasına ziyaret bile etmemiştim msn için eklentileri indirip duruyodum tabi görünümünün beni etkilediğini söylemek istiyorum sonra forum sayfasına girdim ben msn için eklentileri nasıl kullanacağımı falan anlatan yazılar site içi oyunlar (Alttaki kişi gibi) neyse kısa kesiyim site hoşuma gitti birde baktımda girmeden duramaz olmuşum yani sagopa kajmerin 56 denklemli intro rapının başı gibi :DDD |
resim arıyordum o sırada buldum msxlabs'ı. o günden sonra sürekli burdayım bundan sonrada sürekli burda olacakmışım gibi görünüyor. (A) (A) (A) |
Google :noangel: |
süperrrrrrrrrrrrrrrrrr ben buraya tesadüf eseri google da buldum üye oldum o günden beri vazgecilmezimden biri oldu cıktı......... değişen yüzü tekrar beraber olmaktan mutluyum..........:D :D :D |
herşeyin eniyisi ilk yapılandır..bu anlamda eski görünüm ve dizayn daha güzeldi...(benim düşüncem) emeğe herzaman :bow: :bow: :bow: |
çok iyi olur içimiz ısınır.. |
formala tanışmam kankam kenshin sayesinde oldu kendisi nette nerde orjınal güzel şeyeler varsa bulur hiç kaçmaz onun sayesin msxlabs la tanıştım..... gerçekten harika ..... ilk forumun vdeosu olursa harika olur..... |
Hız sorunu halledilmiştir... Sunucu performansını iyileştirme çalışmaları devam etmektedir... |
Siteyi spaceship'ten öğrendim, msn eklentileri fln yüklemekti amaç. Forumu sonradan keşfettim. Tam olaya sardırmıştım ki site kapandı. Yeniden açılışı da benim için çok kötü bi zamanda oldu. Test çözmem gerekirken günlerdir bi resim daha ekleyeyim, şu başlığa da bakayım diye zamanımı burda geçiriyorum. ÖSS'de çuvallarsam sebebi msxlabstır! :) Evet evet bu alışkanlığa bi son vermem gerek artık! Bu arada forumun yeni hali nefis olmuş. Eskiden dağınık olan konular düzenlenmiş, yeni başlıklar açılmış. Ellerinize sağlık msx ekibi.. :) |
ben google dan buldum :) ve hep burda dolanıyorum:D |
bir arkadaş msn ile ilgili yenilikler yapıodu smileler falan.. dedim nası yapıon falan Şu siteden Buldum dedi.. bende girdim Şu siteye >>(msxLabS) ve giriş o giriş aynen devam.. Bu arada bişe sorucam emulator bölümü açılacakmı neutralizer kardeşim :smiley9: |
YAŞASIN arkdaş tavsiyesi msn eklentileri için sölemişti... yazın ööle bi sarmıştıki site kapandı:( ama şimdi dopdolu içeriğiyle yine karşımızda...herşeyiyle süper olmuş bence... msxteam'e teşekkürler ve başarılar... :smiley32: YAŞASIN msxLabS, YAŞASIN MSXTEAM :smiley32: |
Burayı baska bi sitede bisey indirmem gerekiodu tıkLadım ve burası acıLdı uLasmak istediniz aLan kısıtLanmıs faLan uye oLun diye :) bende oLdum.. |
Sin3m'den Sonra Bulan Olmadımı ? Devam Edin Hadi :) |
tamam google dan buldum...bu kadar kaliteli bir forum daha tanımıyorum teşekkürler |
:] Başka bi forumdan buldum.. Hoşbuldum_!;) |
inndir den önce pc mi mac a çevirdim. sonrada içindeki winks yükleme sayfasında buralara kadar geldim.biraz daha değişik kategoriler eklenirse çok daha iyi olacak.saygılar... |
msxlabsı ben daha yeni keşfettim. Google saolsun çok işime yaradı keşfettimde ne iyi ettim çok güzel bir siteye benziyor şu an siteyle uğraşmaktan başka bir şeyle meşgul değilim. Her şeyi zaman gösterecek ama, bu ana kadar bulduğum forum sitelerinin en iyisi kralı kaliba.... |
buradan cey cey tavsiye etti ben de geldim çok güzel bir site içinde yok yok demişti..haklıyımş |
önceden bi arkadastan duymustum bi ara kapandi. simdi gene aciLdi:)) mutLuyum :DD cok sefiyorum burayiii:)))))))) |
VALLAHI BENIM BI ARKADAŞIM TAVSİYE ETTİ BEN ONDAN ALDIM SİTEYİ AMA ŞİMDİ BEN ONDAN DAHA ÇOK GİRİYOM:D |
bana biri tavsiye etti msxlabs dedi gir bak çok güzel bir yerdedi bende tamam tamam dedim bakıcaz dedim ama unuttum sonra sitenin adını arkıda bulamadım uzakta kaldı bayaaa...sonra mxs sxm esx nsx xsa denedim denedim bulamıyom:*( en sonunda msx i buldum alllah razı olsun arktan iyi ki sölemiş güzel bi site insanları cana yakın sevdim doğrusu başka forumlar biraz samileştikten sonra argolaşıyo baba buba leeen luüün.... gibi bende ilk geldiğimde buraya dedim kesin burada öledir öle konuşöuştum ama bir gün engel yedikten sonra anladım ki bura öyle değil buranın eşi benzeri bir iki tane var yani sayılır...nese uzunlafın kısası arkım tavsiye etti bulduktan sonra bende bayaaa kişiye tavsiye ettim adminim ve tüm teknik destekte yardımcı olanlara teşekküürler....(ya bölede şiey gibi oldu yayında tüm emeği geçen derlerya program bitince...onun gibi)adminim siz hiç bişeyi kafaya takmayın site güzel hakkında yanlış yorum yapanlar daha yeni tanıyordur herhalde...SAYGILARIMLA..... ------------- http://img17.imageshack.us/img17/6535/x1ppupyqopddk4gkafffn8dhonswnd.jpg |
merhabalar ben msxlabsı resim avatar icon araken buldum.siteye girdim çok değişik geldiii diğer siteler gibi değil.çok farklı geldi dizaynı renklerii nasıl anlatsam bilmiyorumkii değişik geldii işte sonra bi baktım hep burdayım bi ara aktif değildi üzülmüştüm sonra posta gelince msxlabstan çok sevindim.çok güsell bir sitee hep beraber olmak ÜMİDİYLE...http://img348.imageshack.us/img348/879/673cw.gifhttp://img348.imageshack.us/img348/6656/432oi.gif |
Konunun açılma amacı "MsXLabs.org'a nasıl ulaştınız"´a dayanıyor ama görüyorum ki konu iyice yayılmış... Konu sahibi, konu başlığını değiştirip uygunsuz mesajları silerse sevinirim... |
Düzenleme Uyarı üzere ; Konu başlığıyla uyumsuz tüm mesajlar tarafımdan silinmiştir. |
Uzun denebilecegini umdugum kadar önceydi burayla buluşmam.Bir kış akşamıydı, sıcak bir yerler ararken buldum burayı, içimi ısıtmak istiyordum.Isınacagımı umdugum bu sıcak yuva bana kucagını açtı ve ısıttı.;) Beni buraya yönlendiren kardeşime cok teşekkür ederim.Tavsiye ve teşvikle burayı buldum..:) |
beni ablam soktu buraya :D hatta hala onun verdiği sifre ayni :D |
arkadaşım msn için yama indirmek için msx e girdi.bende daha sora adresi istedim ve üye oldum.beniş en çok etkileyen sitenin renkleri oldu ve bir daha ayrılamadım |
Walla ben nerden bulduğumu unuttum ama iyikide Böyle harika bir siteyi bulmuşum tüm tanıdıklarıma tavsiye ettiğim bir site :turkiye: :smiley32: :turkiye: Siteyi kuran herkesin emeğine sağlık:turkiye: :smiley32: :turkiye: |
arkadaşımın aracılığı ile buraya geldim vede çok memnunum |
Göz kırpmaları araken buldum :) |
Alıntı:
|
selam sitenizi arkadaşımın tavsiyesi üzerine googleden buldum şimdide bırakamıyorum ben kendimi zehir biliyordum ama msx benden daha zehirli...:) (yn) |
bu siteyi bi arkadaş tavsiye etti.bi bakayım dedim o gün bu gündür vazgeçemiorum.Mükemmel ötesi bi site.sitenin yapımında emeği geçenlere tşk.ediorum.Müptelası oldum.emeğinize sağlık. |
Bir forum sitesinde Messenger Discovery programı hakkında araştırma yapıyordum. Konu hakkında bilgi veren arkadaşın yazısının sonunda kaynak olarak adresinizi buldum... Bu arada iyiki bulmuşum... |
bu siteyi arkadaşımdan almıştım geçen sene bana verirken kimseye söyleme bu siteyi herkes girmesin dedi yaklaşık bir yıldır bu siteye takılıyorum ve böyle bir siteninde reklamını ben yapmayacamda kim yapacak bana dostum gelse dese benim sitemin reklamını yap dese yapmam ama bu site başka benim bilgilerimi başka arkadaşlarımında görmesi için herkese bu siteyi öneriyorum gerçekten bu site çok farklı ve inanılmaz derecede güzel yeniliklerinizden dolayı sizi kutlarım.saygılarhttp://img506.imageshack.us/img506/2860/komiko7vt.gif |
Bende bişey söyliyim,sitenin içeriğine,konularına,genişliğine girmeden sitenin programlama alt yapısı çok güzel..ben de web tasarımı ve program yapıyorum....inanın gerçekten güzel olmuş....site zaten çok geniş..her türlü konu var... elinize sağlık kullanıcılara böyle güzel bi hediye armağan etmişsiniz |
bir arkadasımın sayesinde.. gercekten harika bir site emeği gecen herkese tşk.ediyorum... |
Google sayfasinda suan hatirlamadiğim bir konu aramaktaydim tesadüfen sitenizi kesfettim. Anliycaginiz google'a minnettarim :) Muhteşem bi site iyiki varsiniz emeğinize sağlik cook cooooook teşekkürler.... |
ya bnde bi program yüklemek için arkadasim tavsiyesiyle siteyi buldum:) konular fln ilgimi cekti baktim zmn da geçio:P yani neticede eglenceli buldum nette olduum zmn mutlaka bu siteye de ugruyorum bagimlisi oldum fln:):):) |
Sizden içerek bakımından esinlenerek... ben ve takım arkadaşlarım bu tarzda bi site yapmak üzereyiz bitim aşamasında.... admin arkadaşlardan kardeş site veya dost site olarak bizi göstermelerini talep etsek...bize yaklaşımınız ne olur acaba? Admin uygun görürse degerlendirilir. konu başlığına uygun olmayan mesajlar tarafımdan silinecektir. :turkiye: kompetankedi:turkiye: |
Google' a mükemmel ve seviyeli bir site bul bana dedim..canım çok sıkılıyo...ve beni mükemmellikle tanıştırdı.. |
bu siteyi googleden msnem için değişiklikler ararken buldum. ilk önce görünümüne bayıldım sonrada burada bulunan herşeye... artık bu site benim sık kullanılanlarımda yer almakta yani vazgeçilmezim oldu emekleriniz için çok teşekkürler |
hatırlamıyorum desem .....:wave: |
Dün tesadüfen buldum.hala dolaşıyorum..Çok zengin bir site birçok yönden.Emeği geçen herkesin eline sağlık |
ben bu siteye tavsiye üzerine girdim, çok beğendim ellerinize sağlık |
| Saat: 23:49 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık