MsXLabs
Sayfa 1 / 2

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Zorunlu Windows Live Messenger 8.x Güncellemesi (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/53992-zorunlu-windows-live-messenger-8-x-guncellemesi.html)

NeutralizeR 13 Eylül 2007 15:12

Güncelleme

MSN Messenger

Daha yeni bir sürüm var. Devam edebilmeniz için yeni sürümü yüklemeniz gerekir. Bunu şimdi yapmak istiyor musunuz?

Bu sorunla/konuyla ilgili daha fazla bilgiyi aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz:
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

---------------------------------

Windows Live Messenger

Güncelleme: Windows Live Messenger 8.5 Beta kullananların Windows Live Messenger 8.5 Final'a güncellemeleri de zorunlu hale getirilmiştir. Bu konudan Windows Live Messenger 8.5 FINAL'ı edinebilirsiniz:
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html

Güncelleme: Windows Live Messenger 8.x kullanan kullanıcıların 14.0 serisi son sürüm WLM'ye güncellemeleri zorunlu hale getirilmiştir. En son sürüm: Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726)

Talep olduğu takdirde eski sürümlerin hala kullanılmasını sağlayan değişikliğe sahip EXE dosyaları da paylaşılacaktır.

amavista 22 Şubat 2008 14:44

windows live 8.5 beta tr sorun

merhaba ben beta 8.5 kullanıyorum ve yeni sürümün zorunlu olarak yüklenmesini istemiyorum sürekli yeni sürüm yüklemem için uyarı geliyor hayır diyorum ve msn i açamıyorum sürüm güncelleştirmek zorunda değilim ne yapmalıyım

feratciziri 22 Şubat 2008 14:47

bende bu sorundan şikayetçiyim
seviyorum bu sürümü.yardımcı olursanız sevinirim

amavista 22 Şubat 2008 14:53

Alıntı:

feratciziri adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 947795)
bende bu sorundan şikayetçiyim
seviyorum bu sürümü.yardımcı olursanız sevinirim

ben çözdüm umarım sizlerde de olur program files ten mesenger dosyasına girin ve msnmsgr özellikler uyumluluğa tıklayın windows 2000 i ayarlayın düzelecektir bende sorun düzeldi

feratciziri 22 Şubat 2008 14:56

ben pek anlayamadım.msnmsgr buna tıkladım en eski sürüm çıktı.biraz daha ayrıntılı anlatırmısın????şimdiden sağol

ben pek anlayamadım.msnmsgr buna tıkladım en eski sürüm çıktı.biraz daha ayrıntılı anlatırmısın????şimdiden sağol...ne diye zırt pırt yeni sürüm çıkartırlar anlamam ki :)

amavista 22 Şubat 2008 15:09

bak msnmsgr nin üzerine gelip sağa tıkla özellikler de daha sonra özelliklere tıklayınca uyumluluk var oraya tıklayıp daha uyumluluk modu var onada tıklayıp windomsw 2000 i ayarla daha sonra tamam a tıkla olacak ama bunları yaparken sağ altta msn varsa çıkış yap tamamen kapalı olsun yaparken inşalla çözersin:bow::bow:

NeutralizeR 22 Şubat 2008 15:11

Güncelleme: Windows Live Messenger 8.5 Beta kullananların Windows Live Messenger 8.5 Final'a güncellemeleri de zorunlu hale getirilmiştir. Bu konudan Windows Live Messenger 8.5 FINAL'ı edinebilirsiniz:
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)

NeutralizeR 22 Şubat 2008 15:23

Alıntı:

amavista adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 947834)
bak msnmsgr nin üzerine gelip sağa tıkla özellikler de daha sonra özelliklere tıklayınca uyumluluk var oraya tıklayıp daha uyumluluk modu var onada tıklayıp windomsw 2000 i ayarla daha sonra tamam a tıkla olacak ama bunları yaparken sağ altta msn varsa çıkış yap tamamen kapalı olsun yaparken inşalla çözersin:bow::bow:

Bu pek sağlıklı bir yöntem değil. Bu konuyu inceleyiniz:
Zorunlu Windows Live Messenger 8.x Güncellemesi

piparus 15 Nisan 2008 22:52

Alıntı:

amavista adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 947822)
ben çözdüm umarım sizlerde de olur program files ten mesenger dosyasına girin ve msnmsgr özellikler uyumluluğa tıklayın windows 2000 i ayarlayın düzelecektir bende sorun düzeldi

aynen yaptım msn açıldı fakat şimdi de açıldıktan sonra simge halini haliyor ve kendi kendine kapanıyor

volkan_07 3 Şubat 2009 08:56

Alıntı:

amavista adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 947822)

Msn 9.0 betada da aynı sorun var. Çözüm aynen dediğin gibi yaptım oldu güncelleme sorunu kalmadı. C/ProgramFİles/Windows Lİve/Msnmsgr.exe/sağ tıkla/özellikler/Uyumluluk uyumluluk modu windows 2000 de çalıştır ve kaydet deyin. Her msn açışınızda ekrana Windows.Live.Messenger.9.0.1407.1107.zip seçmenizi isticek iptal deyin msn açılacak.

polosko 23 Şubat 2009 18:26

arkadaşlar herşey boş çözüm bende...
RapidShare: Easy Filehosting

bu dosyayı indirin. kendi uploadım.
windows live klasörünün içinde messenger klasörü var. ilkönce masaüstünden messenger simgesini silin(en altta saat çubuğunda da messenger a dair bişey olmasın)
1-messenger klasöründekilerinin tümünü seçin ctrl+a
2-koplayalayın...
3-bilgisayarıma girin c sürücüsünden program filese girin
4-windows live klasörünün içinden messenger a girin
5-yapıştırın
6-yalnız yapıştırıken messenger kapalı ve saat çubuğunun ordanda silin tabi varsa
7-yapıştırıken çakışma olacaktır evet deyin. hata verirse messenger a dair birşey vardır masaüstünde silin. veya çıkın.
8-yapıştırdıktan sonra messenger simgesine sağ tuş gönder yapın masa üstüne...
veeee bu kadar... artık güncelleme sorunu yok... :-)

S.D.

NeutralizeR 16 Eylül 2009 00:10

Güncelleme: Windows Live Messenger 8.x kullanan kullanıcıların 14.0 serisi son sürüm WLM'ye güncellemeleri zorunlu hale getirilmiştir. En son sürüm: Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726)

Talep olduğu takdirde eski sürümlerin hala kullanılmasını sağlayan değişikliğe sahip EXE dosyaları da paylaşılacaktır.

KLAMP 16 Eylül 2009 00:38

yeni versiyone geçiş güncelleme isteği

Daha Yeni sürüm var Devam edebilmeniz için bu yeni sürümü yüklemeniz gerekir şeklinde uyarı alıyorum
Kullandığım MSN versiyonu 8.1 hiçte gerek duymuyorum üst vesiyonlara geçmeye yeni versiyon yüklemeden 8.1 versiyonumdan nasıl Devam edebilirim acaba msn açamıyorum bu durumda

http://img141.imageshack.us/img141/7082/adszyc.png

Misafir 16 Eylül 2009 00:44

Msn Güncelleme hakkında !

Kolay gelsin, Msn live 8.1 kullanıyorum şuanda oturum açmayı denedim fakat bana yeni sürümünü yüklemen gerekiyor diyor ve oturum açmıyor :( yüklemesi için komut verdim baya uzun süre karşıdan yükleme yaptı sonunda yükleme setup gibi başladı devam devam dedim fakat yüklenemedi dedi :( Kotalı kullanıcı olmasam tekrar tekrar denerim fakat kotam sınırlı arkadaşlar bana yardım ederseniz cok sevinirim cok zor durumdayım iyi çalışmalar.. :(

KLAMP 16 Eylül 2009 00:45

8.1 kullanıyorum üst versiyonları kullanmak istemiyorum

NeutralizeR 16 Eylül 2009 00:46

Birkaç saat sonra eski sürümleri kullanabilmenizi sağlayacak olan EXE dosyalarını paylaşacağız.

Misafir 16 Eylül 2009 00:51

mesenger kullanamıyorum

arkadaşlar live mesenger şu an çalımıyor kullanabilmem için yeni sürümü yüklemem gerektiğine dair bi yazı çıkıyo yükleme yapmıyo oturum açamıyorum farklı sürümleri yükledim tekrar tekrar olmadı yardımcı olursanız sevinirim tşkler

king06 16 Eylül 2009 00:52

msn 7.5 kullanıcıları içinde exe paylaşıcakmısınız acaba ?

babaloro__ 16 Eylül 2009 00:54

Msn güncelleme yapıyor ama yaparken kurulamadı diyor oturumda acılmıyor !

öncelikle kolay gelsin,

arkadaslar msn 8.1 live kullanıyorum suanda oturum ac dedim ve yeni sürümünü yüklemen gerekiyor hatası veriyo ve oturum açmaya izin vermiyor. Tamam diyorum ve karşıdan yükleme başlıyor. Karşıdan yükleme bitince devam devam diyip kurmasını istiyorum. Fakat kurulamadı diyor bu sefer de . Kotalı bir kullanıcıyım sürekli indirmesi beni zor duruma sokuyor lütfen bana yardım edin sürümü yükseltelim yada kapatalım :(

İyi çalışmalar.. :(

conqierors 16 Eylül 2009 00:59

Ben 8.1 kullanıyordum. Yeni sürüm zorunlu oldu ve MSN açamaz olmuştum ama messenger.exe dosyasının özelliklerine girip uyumluluğu windows2000 yapınca girmeyi başardım. Teşekkürler. Ayrıca 8.1 ile 8.5 final arasında fark varmı yükselteyimmi?

Şuan 8.x ler için .exe dosyasına gerek yok gibi. Uyumluluktan windows2000 seçince açılıyor sorunsuz!!!

Misafir 16 Eylül 2009 01:00

bende 8.0 sürümünü kullanıyorum aynı uyarıyı alıyorum..ne yapmam gerekiyor 8.0 ile devam etmem için

Vepmastır 16 Eylül 2009 01:03

Ben 8.5 kullanıyorum, bilgisayarım pek de iyi olmadığından dolayı 8.5 idealdi performans açısından. Bu versiyonun devam etmesi için bir yama paylaşmanız mümkün olur mu acaba? :)

firin 16 Eylül 2009 01:37

yeni sürüm msn im açılmıyor.

öncelikle merhaba. bilgisayarım windows professionel yüklü, daha önce 8.1 sürümünü kullanıyordum fakat son zamanlarda sorun çıktığı için yeni sürümü yüklemek zorunda kaldım.daha öncede yüklemiştim fakat yine aynı sorunla karsı karsıyayım. yeni sürümü yüklememde herhangi bir sorun çıkmamasına ragmen msn im açılmıyor ve herhangi bir hata vermiyor. yeni ID alarak acmak istedim ve yeni aldıgım ID ile msn 2 sn kadar acılıp tekrar kapanıyor. eski ID mi tekrar kullandıgımda ise yine aynı problemle karsılasıyorum yani hiç acılmıyor, bu konuda yardımcı olursanız sevınırım. tesekkurler. ve iş baglantılarım msn de oldugu için acil cevap yazarsanız cok sevinirim.

firin 16 Eylül 2009 01:37

öncelikle merhaba. bilgisayarım windows professionel yüklü, daha önce 8.1 sürümünü kullanıyordum fakat son zamanlarda sorun çıktığı için yeni sürümü yüklemek zorunda kaldım.daha öncede yüklemiştim fakat yine aynı sorunla karsı karsıyayım. yeni sürümü yüklememde herhangi bir sorun çıkmamasına ragmen msn im açılmıyor ve herhangi bir hata vermiyor. yeni ID alarak acmak istedim ve yeni aldıgım ID ile msn 2 sn kadar acılıp tekrar kapanıyor. eski ID mi tekrar kullandıgımda ise yine aynı problemle karsılasıyorum yani hiç acılmıyor, bu konuda yardımcı olursanız sevınırım. tesekkurler. ve iş baglantılarım msn de oldugu için acil cevap yazarsanız cok sevinirim.

chilek08 16 Eylül 2009 01:48

msn yeni sürüm ve çalışmayan discovery

bilmiyorum doğru yerde mi sorumu soruyorum ama saatlerdir msnle kafayı yemiş bulunuyorum. yeni sürüm yükleme zorunluluğuyla karşılaşıp msnin uyumluluk ayarlarını değiştirerek windows 2000 yaptım ve msn çalıştı. ancak bu seferde kullandığım discovery de

messenger discovery is not compatible with your version of windows demeye başladı. hangi discovery kullanmalıyım lütfen biri yardımcı olsun

Misafir 16 Eylül 2009 01:54

windoslive messenger son sürünümü nasıl yüklenr

kompetankedi 16 Eylül 2009 02:13

Alıntı:

chilek08 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1490540)
bilmiyorum doğru yerde mi sorumu soruyorum ama saatlerdir msnle kafayı yemiş bulunuyorum. yeni sürüm yükleme zorunluluğuyla karşılaşıp msnin uyumluluk ayarlarını değiştirerek windows 2000 yaptım ve msn çalıştı. ancak bu seferde kullandığım discovery de

messenger discovery is not compatible with your version of windows demeye başladı. hangi discovery kullanmalıyım lütfen biri yardımcı olsun

Uyumlu surumunu beklemek durumundasınız.

chilek08 16 Eylül 2009 02:18

peki uyumlu sürüm ne zaman çıkar yada elimdeki discovery sürümleriyle kullanılabilceğim bi msn sürümü önerebilirmisin?

Misafir 16 Eylül 2009 02:23

BENDE Kİ MSN 8.5 açılmıyorum daha yeni bir sürüm var.devam edebilmeniz için sürümü yüklemiz gerekiyor diyor. yükledim fakat o da çalışmıyor. ne yapmalıyım ?

Misafir 16 Eylül 2009 02:24

sLm bendee yeni sürmü yükLedimm uann msneyıı kullanamıorumm hataa werıoo yardımcı olurusunuzz?????

Misafir 16 Eylül 2009 02:25

ben 8.1den vazgeçemiyorum fakat güncelleme gerekiyor güncellemeyi iptal edecek exe dosyası mecvutmu : (

Misafir 16 Eylül 2009 02:25

Alıntı:

msn yeni sürüm iptal
yeni sürümü güncelledim ve msn de sorun yarattı silmemem yardım cı olrmıusunuz

Misafir 16 Eylül 2009 03:35

slm

msn açınca sürüm var yükle diyorum karşıdan yükleniyordiyo sonra başarısız oldu diyor ve msn açılmıyor

NeutralizeR 16 Eylül 2009 03:41

Güncelleme

fatofat 16 Eylül 2009 04:03

harıkasın supersın ya.vallahi oldu.son carem 9 u ındırmekdı.bı turlude netten baglanamadım mıcrosoft a acayıp bı sorun var bugun.valla senın dedıgını yaptım oldu.cok saol ya

Coşkun11 16 Eylül 2009 12:14

güncelleştirme

arkadaşlar bende sabah güncelleştir dedim güncelleştirdi ama8007007e hatası veriyoo bu sitedeki oo hata şeyi nasıl bişeyse hç bişeye yaramıyoo yada yarıyosa bana güzel bişekilde anlatacak birisi varmı ......bu hatayı nasıl çözebilirm acil yardımcı olun msn giremiyorumm...........

Misafir 16 Eylül 2009 12:45

ben uyumlulukdan yaptım ama işe yaramıyor tekrar hata raporu gonder diyor
vede uyumlulukdaki 1995 e geri donuyor 2000 yaptıgım halde

HAVA 16 Eylül 2009 13:13

SAOLUN ARKADLSR SİZİN YAZDIKLARINIZI YAPTIM DÜZELDİ BENİM MSN

Misafir 16 Eylül 2009 16:11

Allah razı olsun kardeşler bn yaptım oluyor önce çok uğraşmıştım olmamıştı ama sizin dediginiz yolla oldu çok çook sağolun ...

Absurdissimum 16 Eylül 2009 16:25

Eyvallah bende yaptım oldu ...

Misafir 16 Eylül 2009 16:39

Saol arkadaşım bnde sorun çzödüldü aynen dediğin gibi yaptım düzelti bnde msn 8.1 kullaniordum Emeğine Sağlık..!!

onur01 16 Eylül 2009 17:59

ewet kardeş oluyor çok güzeel

Misafir 16 Eylül 2009 21:31

Alıntı:

feratciziri adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 947824)
ben pek anlayamadım.msnmsgr buna tıkladım en eski sürüm çıktı.biraz daha ayrıntılı anlatırmısın????şimdiden sağol

ben pek anlayamadım.msnmsgr buna tıkladım en eski sürüm çıktı.biraz daha ayrıntılı anlatırmısın????şimdiden sağol...ne diye zırt pırt yeni sürüm çıkartırlar anlamam ki :)

yeni msn yi zorla yüklemeyin kolayı var msn açma kısa yolunun üzerinde sağı tıkla özelliklere gir uyumluluk moduna gir bu programı aşagıdakiler için uyumluluk modunda calıştırı işaretle bu program için ileri düzey metinlerini kapatı işaretle ortadaki tuşa tıkla windows 2000 ayarla ve tamam de sonra ne gelirse tamam de olmustur hadi eyvallah

Misafir 16 Eylül 2009 21:38

ARKADAŞLAR BEN YAPTIM OLDU AYNEN ALTINDA İLE DUZEY METİN HİZMETLERİNİ KAPAT VAR ONU DA TIKLADIM BAŞTAN BAŞLATTIM ONARMA YAPTI VE SORUNSUZ ÇALIŞTI YARDIMCI OLAN ARKADASA TEŞEKKÜR EDERİM

mehmet1995 16 Eylül 2009 23:39

ya arkadaşlar nerde bu ileri düzey metin hizmetleri biri bana yardım etsin deliricem

Misafir 17 Eylül 2009 00:08

Ya baqın ßu Son sürümü Cıkartanın aLLah ßeLasını Versın ßıkdım Ya ßundan KurTuLamıyom anLamıyom ya

ege1903 17 Eylül 2009 00:21

selam, güncelleştirme sorunu halledilmiş 8.5.1302.1018 sürümünü kurdum ve kullanıyorum sayenizde. ama bu sefer plus'da sorun yaşadım. 8.5'a uygun sürümünü indirdim ancak çalıştıramıyorum bir türlü. kullandığım sürüme uygun plus'ı nerden bulabilirim, yardımlarınızı bekliyorum

NeutralizeR 17 Eylül 2009 00:46

Alıntı:

ege1903 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1492280)
selam, güncelleştirme sorunu halledilmiş 8.5.1302.1018 sürümünü kurdum ve kullanıyorum sayenizde. ama bu sefer plus'da sorun yaşadım. 8.5'a uygun sürümünü indirdim ancak çalıştıramıyorum bir türlü. kullandığım sürüme uygun plus'ı nerden bulabilirim, yardımlarınızı bekliyorum

Tekrar indirip kopyalayın: https://www.msxlabs.org/forum/attachment.php?attachmentid=19178&stc=1&d=1253069429

Misafir 17 Eylül 2009 11:59

UYUMLULUKTA WİNDOWS2000 DENEDİM YİNE OLMUYOR BAŞKA YOLU YOKMU

Misafir 17 Eylül 2009 13:23

ya oldduda ama cam açılmıyo tşk

Saat: 21:08
Sayfa 1 / 2

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık