MsXLabs
Sayfa 1 / 8

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/560-msnde-sizi-kisi-listesinden-silenler-ve-engelleyenler-msn-engelleyenler.html)

NeutralizeR 9 Ekim 2005 17:36

MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

Not: Bir soruya cevap olan bu mesaj konu başına taşınmıştır.

Güncelleme: Windows Live Messenger 2011 ile birlikte burada yazan bilgilerin büyük bölümü geçerliliğini yitirmiştir. Sizi silen veya engelleyen kişiler hakkında bilgi almanız artık mümkün değildir.

Sizi kişi listesinden silenleri görebilmeniz için ne yapmanız gerekiyor?

Bu işlemi gerçekleştirmek için herhangi bir siteye ya da programa ihtiyacınız yok.

Manuel olarak yapabilirsiniz. MSN Messenger > Araçlar > Seçenekler > Gizlilik penceresinde, sol tarafta listelenen email adreslerine ve kullanıcı adlarına sağ tıkladınızda "Sil" seçeneği aktifse, o kişi sizi listesinden silmiş demektir.

Ona mesaj gönderebiliyor olmanız aksini göstermez. Listesinde değilsiniz fakat mesaj göndermeye izniniz var. Engellemediğiniz ve engellenmediğiniz sürece o kişiyle mesajlaşabilirsiniz.

Güncel:
Messenger'da kişiler eklenmiş görünmüyor...

Tigin 21 Nisan 2006 18:11

Msn, Silenler, Engelleyenler, Msn Engelleyenler

Yukarıda Neutralizer sizi silenleri nasıl bulacağınız konusunda yeterli bilgiyi zaten vermiş durumda. Ben başka bir konuya değineceğim : Sizi engelleyenleri nasıl görebilirsiniz ? Bu mümkün mü? Bu sorunun basit , tek kelimelik bir cevabı var : HAYIR

Bu konuyla ilgili Mess with MSN Messenger sitesinin 21 Nisan 2006 da yaptığı İngilizce açıklama aşağıdaki gibi :

Die block-checker, die: the horror of MSN Block Checkers

dwergs says:
*Sigh* Some people still don't know although our FAQ about it was already viewed by almost 2 million Messers. But here we go again:

MSN BLOCK CHECKERS DO NOT WORK!

ENGELLEYENLERİ GÖSTERDİĞİNİ İDDİA EDEN PROGRAMLAR KESİNLİKLE ÇALIŞMAMAKTADIR

They used to, but then Microsoft got smarter and fixed the glitch. To this day a lot of sites, crammed with ads and even trojans, still try to make you believe it's possible to check the real status of one of your MSN Messenger contacts. But no can do.

(linki aşağıda verilen bu makalenin Türkçe özetini lütfen okuyun)

MSN Messenger FAQ : Can you see who blocked you on MSN Messenger?

Trust me, it'll save you from a lot of IM spam and unpaid helpdesk work later!

Kısaca özetlersek :

mess.be modlarından dwerg diyor ki : en çok cevaplamam istenen konulardan biri msn'de birinin beni engelleyip engellemediğini nasıl öğrenirim ?Benim diyor , üç kuruşluk cevabım şu : Öncelikle sizi engellediklerini düşündüğünüz kişileri engelleme noktasına getirmeyin.

Engelelnip engellenmediğinizi öğrenmek için internette bin türlü öneri ve yol bulabilirsiniz.Bazıları MacGuyver usulü karmaşık , bazıları da bir mouse tıklaması kadar basit olabilir.Bununla beraber Microsoft gizliliği koruma konusundaki bir bug'ı ( hatayı) gidermek için gerekli güncelleştirmeyi yaptığı için ENGELLENİP ENGELLENMEDİĞİNİZİ ORTAYA ÇIKARACAK HİÇ BİR YOL BULUNMAMAKTADIR.Blok kontrol aletleri , hangisini denerseniz deneyin listenizdekileri kontrol ettiğiniz zaman sadece çevrimdışı veya sizi engellemiş olarak tanımlamaktadırlar.

Dahası Online Block Checker'ları KULLANMAMANIZ ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR , bu siteler mail adresinizi ticari amaçlı reklam mail listeleri oluşturmak için hazırlanmış tuzak listelerdir.Tek amaçları SPAM mail yollamaktır.

Engellenip engellenmediğinizi öğrenmek için en uygun yol sosyal ilişkilerinizi kullanmak olabilir. Ailenizden biri , yakın bir arkadaş vb. gibi sizi engellediğini düşündüğünüz kişiyi listesinde bulunduran birine sormanız en uygun yöntemdir.Size kapalı gözükürken onda çevrim içi veya çevrim dışı olmadığını sorarak doğru sonuca ulaşabilirsiniz.

Netice olarak ENGELLENİP ENGELLENMEDİĞİNİZİ GÖSTERECEK HERHANGİ BİR PROGRAM MEVCUT DEĞİL.Ne herhangi bir siteye mail adresinizi ve şifrenizi girin , ne de bu tür programlar kullanarak makinenize potansiyel virüs , trojan almayın.

Yetkili Güncellemesi: Sizi engelleyenler hakkında bilgi alıp alamayacağınızı öğrenmek için tıklayınız.

bosdunya 5 Mayıs 2006 18:38

ben sadece msn ne paralı üye olanların bu hakka sahip olduğunu biliyorum.parayı basarsanız kimin engellediğini görürsünüz bukadar basit.

NeutralizeR 5 Mayıs 2006 19:48

Alıntı:

bosdunya adlı kullanıcıdan alıntı
ben sadece msn ne paralı üye olanların bu hakka sahip olduğunu biliyorum.parayı basarsanız kimin engellediğini görürsünüz bukadar basit.

MSN Plus ve Premium hesaplarım var, fakat bahsettiğiniz konuyla ilgili bir artıları yok. Parayı verenin düdüğü çaldığı bir mevzu değil bu "bizi engelleyenleri görebilir miyiz?" mevzusu :)

xhakanx 5 Mayıs 2006 20:08

discowery programında dolaylı yollardan anlayabilirsiniz ben anlıyorum kesin ve net olarak söyleyen bi programda mevcut değildir bildiğim kadarıyla

AngeL 7 Mayıs 2006 17:50

Kisisel iletiler ve nikler siz online iken degisiyorsa veya kapatip actiginizda bu engelli olabilirsiniz demek olabilir ..Cunki adres acilmiyorsa nikte degismez

onurfb_ 2 Haziran 2006 01:31

Sizi Engelleyenleri Anlamanın Benim Bildiğim Kadarıyla Tek Yönü Var Arkadaşlar...Oda Şu; Mesela Birisi Uzun Zamandır Online Olmuyor Ve Sizi Engellediğiniden Şüüpheleniyorsunuz Hemen Bir Mail Atın...Mail Gittikten Sonra Aşşağıda Resimde Görülen Adam Şekli Yeşilse O Kişi online Dır...YOk Kırmızı İse Ofline Dir...Online Olması Ve Listenizde Görünmemesi Zaten Sizi Engellediğnide Gösterir...

Buraada Tek Dikkat Etmeniz Gereken Sayfanın Tamamen YÜklenmiş Olmasıdır...Çünkü Tam YÜklenmeden baktınızda kesin sonınucu vermiyor...Explorerın Sol Alt Köşesinde Bitti yazdığında Adamın rengi NE ise Odur....Kesin Sonuç Diyebilirm :turkiye:

http://img89.imageshack.us/img89/1600/wwww5rk.jpg

seranity_light 16 Haziran 2006 20:07

bende kendimce bi yol buldm..ben beni msnde engelliyenleri şöle anlıyabiliorm..eğer sizi engelliyenn msn spacesi varsa ve sizi engelliyeni düşündüğünz kişinn msn spacesine giremiosanz sizi engellemiş demektr bunu çok denedm ve başarılı oldm..şu sıralar msn spacelere girememe olayınn bunnla ilgisi yok profil görüntüleden msn spacesi açılabiliosa bu demektr ki sizi engellememiş;)..bu yoluda tavsiye ederm..

huzunkovankusu 10 Temmuz 2006 22:58

Alıntı:

onurfb_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 127669)
Sizi Engelleyenleri Anlamanın Benim Bildiğim Kadarıyla Tek Yönü Var Arkadaşlar...Oda Şu; Mesela Birisi Uzun Zamandır Online Olmuyor Ve Sizi Engellediğiniden Şüüpheleniyorsunuz Hemen Bir Mail Atın...Mail Gittikten Sonra Aşşağıda Resimde Görülen Adam Şekli Yeşilse O Kişi online Dır...YOk Kırmızı İse Ofline Dir...Online Olması Ve Listenizde Görünmemesi Zaten Sizi Engellediğnide Gösterir...

Buraada Tek Dikkat Etmeniz Gereken Sayfanın Tamamen YÜklenmiş Olmasıdır...Çünkü Tam YÜklenmeden baktınızda kesin sonınucu vermiyor...Explorerın Sol Alt Köşesinde Bitti yazdığında Adamın rengi NE ise Odur....Kesin Sonuç Diyebilirm :turkiye:

http://img89.imageshack.us/img89/1600/wwww5rk.jpg

Bilgi için saol ama o bence kesin bi sonuç değidir. çünkü adam ya o zaman gerçektende ofline ise yine kırmızı gösterir. ^o)

lavolazer 14 Temmuz 2006 09:26

sende ozaman onun online olabileceği zamanlarda birden fazla mail at :)

!!!!gencadam!!!! 14 Temmuz 2006 10:02

Cevap aslında yeteri kadar açık...
Engellendiğinizi microsoft gibi bir şirketin yayınladığı programı internetin sıradan bir sayfasında bulabildiğini düşünmek pekte doğru olmaz herhalde... Eh o zaman çözüm: Bireysel yöntemler...Yani engellediğini düşündüğünüz kişiyi tanıyanlara sormak... Çok ahlaki değil ama illa çözüm çözüm diye diretenlere izleyebilecekleri yol...

custom 16 Temmuz 2006 13:55

ya arkadaşlar ben bişey anlamadım. anlayan varsa bana anlatsın lütfen. bir arkadaşım var dı msn de sabah kalktım msn den gitmiş. sildim mi yanlışlıkla baktım orada da yok hiç bir yerde yok. nereye gitti bunun adresi kafayı yicem lütfen yardım.

Misafir 16 Temmuz 2006 14:11

Alıntı:

custom adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158687)
ya arkadaşlar ben bişey anlamadım. anlayan varsa bana anlatsın lütfen. bir arkadaşım var dı msn de sabah kalktım msn den gitmiş. sildim mi yanlışlıkla baktım orada da yok hiç bir yerde yok. nereye gitti bunun adresi kafayı yicem lütfen yardım.

Liste Duruyor 1 Kisi Silinmisse Ya Siz Yanlislikla Sildiniz Yada 1 Baskasi Sizin MSN den Oturum Acip Silmis Olabilir.
Sorununuzu Daha Detayli Aciklarsaniz Daha Detayli Cevap Verebiliriz.

custom 16 Temmuz 2006 17:56

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158706)
Liste Duruyor 1 Kisi Silinmisse Ya Siz Yanlislikla Sildiniz Yada 1 Baskasi Sizin MSN den Oturum Acip Silmis Olabilir.
Sorununuzu Daha Detayli Aciklarsaniz Daha Detayli Cevap Verebiliriz.

ben yanlışlıkla silmedim diyelim sildim. silinenler arasında yok.başkası acamaz şifresi benden başka bilen kesinlikle yok.diyelim ki öyle oldu.msn den nasıl gider.adres tamamiyle gitmiş. böyle bir şeyi ne duydum ne gördüm çok tuhaf bir durum.

Misafir 16 Temmuz 2006 18:01

Alıntı:

custom adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158789)
ben yanlışlıkla silmedim diyelim sildim. silinenler arasında yok.başkası acamaz şifresi benden başka bilen kesinlikle yok.diyelim ki öyle oldu.msn den nasıl gider.adres tamamiyle gitmiş. böyle bir şeyi ne duydum ne gördüm çok tuhaf bir durum.

Kisisel Ayarlar > Gizlilik
Böümünde Sol Ya da Sag Taraftaki Listeye Bakin.
Silinen Arkadasinizi Ordada Bulamazsaniz Adres Defterinize Bakin.

custom 16 Temmuz 2006 18:07

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158793)
Kisisel Ayarlar > Gizlilik
Böümünde Sol Ya da Sag Taraftaki Listeye Bakin.
Silinen Arkadasinizi Ordada Bulamazsaniz Adres Defterinize Bakin.

dediklerinizi yaptım.adres defterine baktım.orada da yok. böyle bir şey mümkün mü peki. yani o beni silse böyle bir şey olur mu.adresin tamamen ortadan kalkması mümkün mü benim anlamadığım bu.adres nasıl koybolup gider.

Misafir 16 Temmuz 2006 18:10

Alıntı:

custom adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158796)
dediklerinizi yaptım.adres defterine baktım.orada da yok. böyle bir şey mümkün mü peki. yani o beni silse böyle bir şey olur mu.adresin tamamen ortadan kalkması mümkün mü benim anlamadığım bu.adres nasıl koybolup gider.

Bildigim Kadari'yla Mümkün Degil:bilmem:
Arkadasiniz Account'unu Silmis Olabilir.

custom 16 Temmuz 2006 18:13

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158797)
Bildigim Kadari'yla Mümkün Degil:bilmem:
Arkadasiniz Account'unu Silmis Olabilir.

özür dilerim biraz acemiyimde account dediğiniz ney?

Misafir 16 Temmuz 2006 18:19

Alıntı:

custom adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158798)
özür dilerim biraz acemiyimde account dediğiniz ney?

Yani MSN Hesabini Tamamen Sildirmis Olabilir Diyorum.
Bu Durumda Listenizden Silinir mi O nu Bilmiyorum ama.

custom 16 Temmuz 2006 18:38

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158800)
Yani MSN Hesabini Tamamen Sildirmis Olabilir Diyorum.
Bu Durumda Listenizden Silinir mi O nu Bilmiyorum ama.

eylülde geldiğinde ona sormaktan başka çare yok anlaşılan.gelince kendisine sorucaz artık.sağlık olsun .iyi çaşılmalar

Misafir 16 Temmuz 2006 19:34

Alıntı:

hacklerizz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158810)
valla hıc bısey anlamadıkm yaptım olmuyo

O Halde Daha Dikkatli Okuyun Ilk Mesaj'i. Takildigniz 1 Yer Varsa Bu Konu Altina Yazin.
"Anlamadim,Olmuyor.." gibi Mesaj Atacaginiza Önce Tekrar Okuyun Sonra da Sorun Anlamadiginizi.

Manuel olarak yapabilirsiniz. MSN Messenger > Araçlar > Seçenekler > Gizlilik penceresinde, sol tarafta listelenen email adreslerine ve kullanıcı adlarına sağ tıkladınızda "Sil" seçeneği aktifse, o kişi sizi listesinden silmiş demektir.

Acik Acik Anatilmis. Adimlari Takip Edin. "Olmuyor" Dediginiz Nedir, Tam Olarak Ne Olmuyor?

isimsiz896 15 Aralık 2006 16:39

Alıntı:

death_machine adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 179533)
arkadaşlar,bi süre msn bloke 0.50 diye bi programcık vardı.çalışıyodu ama sonra virüs çıktı.evet trojen.mecbur sildim.nette aradım başka varmı diye var ama virüs içeriyo.yani doğal olarak yok artık böle bi program.ama discoveryi herkez bilir.ordan anlaşılıyo kimin sildiği engellediği.bende de var ve çok güzel.

Arkdasım discoveryi demişsin ama bunda sadece silenler görünüyor.engeleyenler değil..
henuz böylebirşey yok...engelleme dediqler seyler ya yalan yada trojen vs vs

alperalp2007 24 Ocak 2007 13:49

Zaten bir kişi sildiyse sizi hissedebilirsiniz. Bir çok program gezmekte etrafta. Silenleri öğrenin diye bazen öyle ki paralısı dahi var! Bu kadar basit bir şeye. Bende konu başlığını görünce burada program verileceğini sandım ve tamda arkadaşın anlattığını anlatacaktım ama bu sefer programsız anlatılmış. Fakat sizi engelleyenlerde sil seçeneği çıkıyor bazen kişi meşgul olduğu içinde engelleyebiliyor ve sonrada unutuyor. Bunun için hemen silmeyin biraz zaman tanıyın. Zaten iyi bir karektere sahip ve iyi bir chat yapıyorsanız kimse sizi silmez. :smiley32:

MaKaLeLe 25 Ocak 2007 03:00

verilen ve söylenen programların hepsi birer aldatmaca dünyada microsoft kadar gizliliğe önem veren çok az yazılım firması var bu yüzden söylendiği gibi öyle sizi silenleri öğrenmek öyle basit bi olay değil birkaç tane mutlaka öğrenebilirsiniz ama tamamını asla öğrenemezsiniz

...

mervemmm 25 Ocak 2007 14:41

valla ben silenlerin hepsini öğrendim zaten o da başka bırseyın değil.

MaKaLeLe 25 Ocak 2007 14:49

Alıntı:

mervemmm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 326124)

bide başka bi programla dene gerçekten seni sildikelrinimi öğrenebileceksin??

ya o programla öğrendiğinden daha fazla kişi listesi çıkaracaktır sana yada daha az çünkü o tür programlar anlık engellemeleri bile sizi silmiş olarak gösterebiliyor

umarım anlatabilmişimdir..

the encrypted 25 Ocak 2007 15:01

Alıntı:

mervemmm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 326124)

Nasıl öğrendin. Değişik bir yöntem mi?

BuRaK74 26 Ocak 2007 00:36

Evet güzel bi yöntem ben denedim..

Abdullahyuksel 4 Mart 2007 09:38

arkadaşlar bunlar güzel bir yöntem ama bende birşey söylemek isteesdim..
messenger plus live'da plus/kişi temizleme listesi (Contact list clean up) buna tıklıosunuz ve bir pencere açılıyor orda herşeyi gösteriyor zaten...en son sohbet edilen zaman/ enson ne zaman online oldu / kişinin listesindemisiniz...

bu kesin bir çözüm die düşünüyorum...

cer76en 14 Mart 2007 12:32

benimde kullandıgımyöntemler 1. beni sileni öğrenmek için en iyi yolu msn plus kişi listesi temizle tıklıyorum cıkan pencerede sol altta zaten yazıyor eklenmiş hanesinde NO yazanlar kişi listesinden sizi silmiş olanlardır tabi bende hemen siliyorum 2. beni engelleyenide en iyisi pragramsız bir msn adresi daha alırsınki herkezin 3-5 adresi var genelde onla o kişiyi listeme alıyorum farklı biri gibi sohbet ediyorum sonra onu engelliyorum ve birdaha sohbet etmıyorum ve o kişi beni zamanla listesinde unutuyor genelde oyle oluyor ve beni biri engelledigini düşünüyorsam diger adresten girip bakıyorum şuan bunu kız arkadasımada yapıyorum insan azda olsa şüphelenıyor acaba beni engelliyormu diye kac defa baktım hiç birindede engellemiyor bence sizde deneyin;)

RocKDream 19 Mart 2007 22:56

ya herşeyy var bide winaptan caldıgında msn ne ne dinlediğnii gösterseydiniz iyi olurdu

ahmetseydi 19 Mart 2007 23:28

Alıntı:

RocKDream adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 400036)
ya herşeyy var bide winaptan caldıgında msn ne ne dinlediğnii gösterseydiniz iyi olurdu

İnceleyin: https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/4456-coklu-oturum-coklu-oturum-acma-a-patch-windows-live-messenger.html

xray2005 22 Mart 2007 19:05

arkadaslar benim sorum söyle kişiyi araçlar gizlilik bölümünden bakınca sil işareti çıkıyor fakat kişi kendine space oluşturmuş ve bende on off durumunun yanında papatya çıkıyo yani onun space ine girebiliyorum bunun tam anlamı nedir sadece engellemişmi yani benim on veya of olduğumu görebiliyormu yoksa o bende halen ekli olduğundanmı space i görünüyor bu arada ismi halen en son konuştuğumuz gibi bir deişme yok. :(

ahmetseydi 22 Mart 2007 20:23

Alıntı:

xray2005 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 404249)
arkadaslar benim sorum söyle kişiyi araçlar gizlilik bölümünden bakınca sil işareti çıkıyor fakat kişi kendine space oluşturmuş ve bende on off durumunun yanında papatya çıkıyo yani onun space ine girebiliyorum bunun tam anlamı nedir sadece engellemişmi yani benim on veya of olduğumu görebiliyormu yoksa o bende halen ekli olduğundanmı space i görünüyor bu arada ismi halen en son konuştuğumuz gibi bir deişme yok. :(

Muhtemelen engellemiş ya da silinmişsinizdir. Sizinde belirtteğiniz gibi "İsmi son konuştuğunuz gibi" olur. Çünki o anki kayıtlarda o vardır. Space de aynı şekilde.. Eğer önceden beri spaces'i varsa o işaret görünür...

numan 26 Mart 2007 02:46

selam arkadaslar: ben msn messenger live 8.1 versiyonu kullanıyorum ayrıca plus 4,20 yi yuledım fakat her bilgisayarı kapadıgımda yada yenıden baslattıgımda plus live den ayrılıyor ve yenıdenn yuklemek zorunda kalıyorum yanı plus 4,20 surumu live 8,1 e yapısmıyor hep geçiçici kalıyor sebebini ve çözümünü yazarsanız çoook sevinirim kafayı yıycem bu gıdısle yaw...:(( lütfen yardımcı olun bana numan saygılar herkese....:))

jasty88 27 Nisan 2007 12:55

ıyı abı de bızı sılenlerı tekrar eklersek yenıden onlarla konusabılır mıyız? abı sızden acıl cevep beklıyorum

Misafir 2 Mayıs 2007 13:52

Alıntı:

jasty88 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 450517)
ıyı abı de bızı sılenlerı tekrar eklersek yenıden onlarla konusabılır mıyız? abı sızden acıl cevep beklıyorum

Sizi kişi listelerinden sildiyse ve engellediyse tekrar eklemenizin bir faydası olmaz fakat engel yoksa tekrar ekleyip konuşabilirsiniz diye hatırlıyorum...

ViPeRBoY88 2 Mayıs 2007 14:54

Alıntı:

SweetyGirL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 455696)
Sizi kişi listelerinden sildiyse ve engellediyse tekrar eklemenizin bir faydası olmaz fakat engel yoksa tekrar ekleyip konuşabilirsiniz diye hatırlıyorum...

Ewt SweetyGirl kardesim dogru hatırlıyorsun (Y)

xxcharmxx 18 Mayıs 2007 15:24

:banana:bende kişinin üstüne sağ tıklayınca yazı koyu ise engellemiştir diye biliyorum :)

king_ers 25 Mayıs 2007 05:07

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 218948)
Engelliyeni gormeniz mumkun degil...

sanal alemin sınırları içersinde
mümkün olmayan hiçbirşey yoqtur ;)

Alıntı:

xxcharmxx adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 480683)
:banana:bende kişinin üstüne sağ tıklayınca yazı koyu ise engellemiştir diye biliyorum :)

;) sen yalnış biliyorsun ahbap ;)

karanlık gece 6 Haziran 2007 21:20

arkadaşlar silenleri messenger plus ı yükleyip grebiliosunuz.
plus/kişi liste temizleyicisi/yanında hayır yazanlar sizi silmiş demektir

Cempoll 12 Haziran 2007 01:39

bende uzun zaman önce araştırma yapmıştım .ama bir türlü çeşitli asparagas ucuz laflarla dolandırılıyoruz diye söylemlerim olmuştu... ama boş işler gerçek ne ise odur.... orjinal program bozuldumu yani türkçe yama versionlar çıktımı orjinal bozulmuştur demektir ...bütün hakları saklıdır... Daha henüz çalışmalar sürüyor demekki.... tam professionel olmak için çok araştırmak gerekir...............:hey:

JuNe 13 Haziran 2007 15:11

Arkadaşlar benimde derdim şu: MSN 'de sizi şu kişi ekledi diyor....
Reddediyorsun çünkü tanımıyorum ama adresi Araçlar*seçenekler*gizlilikte depolanıyor... Ve silmekte mümkün olmuyor bu adresleri nasıl silebilirim?
Sağ tıklayıp sil yapamıyorsun çünkü sil ölü görünüyor...

Yardım için şimdiden teşekkürler.........:rose::rose::rose::rose::rose:

ahmed 13 Haziran 2007 15:14

Alıntı:

BLUE ARWEN adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 522143)
Arkadaşlar benimde derdim şu: MSN 'de sizi şu kişi ekledi diyor....
Reddediyorsun çünkü tanımıyorum ama adresi Araçlar*seçenekler*gizlilikte depolanıyor... Ve silmekte mümkün olmuyor bu adresleri nasıl silebilirim?
Sağ tıklayıp sil yapamıyorsun çünkü sil ölü görünüyor...

Yardım için şimdiden teşekkürler.........:rose::rose::rose::rose::rose:

silmeniz için karşı tarafın sizi listesinden silmesi gerek.o sizi silerek gizlilik listesine taşımadan siz onu silemzsiniz.

hellboy726 16 Haziran 2007 20:04

Alıntı:

BYAYD SPEOPLE adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 526583)
parayla bilinmiyormuydu

hayır :)

Hexen 2 Temmuz 2007 12:50

slm!
benim msnde kayıtlı olan elemanlardan birinin offline görünürken nicki birden deişti. başta sadece adıydı nick sonra msnde kullandığı mail adresi oldu. bu sırada da offline olarak görünüyodu. bu benim bloke edildiğimi fln mı gösterir?

ahmed 2 Temmuz 2007 13:02

Alıntı:

Hexen adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 555477)
slm!
benim msnde kayıtlı olan elemanlardan birinin offline görünürken nicki birden deişti. başta sadece adıydı nick sonra msnde kullandığı mail adresi oldu. bu sırada da offline olarak görünüyodu. bu benim bloke edildiğimi fln mı gösterir?

hayır bloke edildiğinizi ifade etmez sadece bağlatıdan kaynaklanan bir veri sorunu kişi nicki size ulaşmadığı için adresi görünüyor o kişi tekrar çevrim içi olunca size nicki görünecektir.

beno 21 Temmuz 2007 20:02

ben messenger discovery live ındırdım ancak anlamadıgım bı nokta var nasıl goruntu resmı yuklıcez?goruntu resımlerı yazan yerde benim yazan bır seenek var oraya koyacakmısız ama olmuo bı turlu bılen varsa ve yardım ederse cok sevınırım.ha bı de msn de cevrımdısı gorunurken messenger discovery live de contacts ta mesgul olarak gorunuo bazıları.bu ne demektır bılen var mı?

ahmed 21 Temmuz 2007 20:09

Alıntı:

beno adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 587688)
ben messenger discovery live ındırdım ancak anlamadıgım bı nokta var nasıl goruntu resmı yuklıcez?goruntu resımlerı yazan yerde benim yazan bır seenek var oraya koyacakmısız ama olmuo bı turlu bılen varsa ve yardım ederse cok sevınırım.ha bı de msn de cevrımdısı gorunurken messenger discovery live de contacts ta mesgul olarak gorunuo bazıları.bu ne demektır bılen var mı?

http://img166.imageshack.us/img166/3858/adszsc1.png

seçeneğini pasif yapınız.

contact menüsü güncellemesi %100 etkin çalışmamaktadır.

C:\Program Files\MessengerDiscovery\xxx@xxx.xxx\ContactManage r.mdl dosyasını silerseniz contact sıfırlanır.

beno 21 Temmuz 2007 20:27

ben o resım yonetıcısı kullan ıptal etme secenegını bulamıorummmmm:( nerde?
hem orda resımlerı surukleyıp bırakın dıo nerden suruklıcez anlamadım.ben bı resım tutup surukluorum oluo.

Saat: 11:51
Sayfa 1 / 8

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık