![]() |
Evet arkadaşlar yeni bir konu daha Veciz Sözler Emitasyona uğratıp ne hala gelen sözlerimiz ::D Sakla samanı inekler yemesin... Ayağını yorganına göre uzat kolunu çarşafa.. Ak akçe alışveriş günü içindir... Akıl yaşta değil, beyinde bulunur... Ev alma çadır kur paran cebinde kalsın. Dost acı söyler, ben kebap birde ayran.. Kemancı aslında başımızdaki şapkadır.. Şöförsün dediler altına araba verdiler.. Yüz verdim astarını istediler. boyaya param kalmadı Hızlı koşan at, birinci gelir.. Undelete kara gün dostudur Sözlerin bittiği yere, nokta koyulur. |
saKla samanı İnekler yesin.. BesLe kargayı şişmanlasın..:P |
Parayı veren düdüğü çalar, vermeyen hırsızdır... Hamama giren, ıslanır.. Tatlı söz yılanı, kötü söz insanı zıvanadan cıkarır. Aslan yattığı ikiz yataktan belli olur. İki karpuz bir koltuğa sığmaz, çekyat gerekir. Postacı kapıyı 2 kere, bakkal 4 kere, tüpcü birkere ev sahibiyse acana kadar çalar. Sütten dili yanan, yoğurdu kaşıkla yer.. Üzüm üzüme baka baka şaşı olur... |
Sev beeni, seveeyim seeni.... Gurhbahn oluram saaa... Not: Turkiyede iken, bi minibuste gormustum... unutamadim... |
durusuma kızlar, gıdısıme yollar hasta... (42plaka bı kamyonun karoserınde gordum ılginç) pau... |
- sen bir gül sün ama işin zor biliyorsun dimi? - ... - çünki hep diken üstünde duruyorsun:D Dünyanın en tuhaf işini kimler yapar? Tabiiki Tuhafiyeciler :) |
isteyenin bir yüzü kara, vermeyen zenci:D |
körLe yatan körLe kaLkar :) |
üzüm üzüme baka baka beyazlaşır |
kalbinde yer yoksa güzelim sorun değil ayaktada giderim (60 plaka bir minübüste gördüm) :rofl: |
sap senin degilse samanlıktamı senin degil... |
alma mazlumun ahını ahsız kalır sonra sende ah çekersin mazlum mazlum |
UNUTMA UNUTULANLAR UNUTANI ASLA UNUTMAZ:P |
kimseye kendinden fazla değer verme değersiz olursun.... not: ne yapayım elimde değil. |
DOST VURULUNCA DEĞİL UNUTULUNCA ÖLÜRMÜŞ |
Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etme ve öyle bir arkadaş seç ki, sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun... |
Bu toplumda herkes ya düşünce suçlusu,ya da düşünmeme suçlusu... |
Cahil ile sakın latife etme. Dili zehirli olduğundan Gönlünü yaralar |
UMUTLU OLMAYI BİL UMUT İYİ BİRŞEYDİR İYİ OLAN SEYDE KAYBOLMAZ |
Arap eli öpmeyenen dudak kara olmaz. Ağır baş iyidir, yenlik olsa uçar. :D |
Allah’ın gülü dikenli yarattığına hayret edeceğiniz yerde, dikenler arasında gül yarattığına hayret ediniz |
bu devirde yalan söyleyeceksin YALANCI DİL bilmeyene iş yok |
SİNEK KÜÇÜKTÜR AMA İYİ BAKARSAN BÜYÜR GELİŞİR. |
üzüm üzüme bakabaka seninki benden kara |
BİR BAKIŞ BİR GÜLÜŞ BİR TEKME BUNLARIN HEPSİNİ BİR KIZDAN BEKLE |
ARTIK KENDİMİDE KANDIRAMIYORUM YALANLARIN YALANDAN ÖTEYE GİDECEĞİ YOK... |
anladıysam arap sabunu olayım :D |
anladın sen onu:D |
Allahım! Beni sen kaldır ki, kimseler yıkamasın. Kovan dışında arı, adi bir sinektir. Çocuk kırmızı elmayı görmeden elindeki kokulu soğanı bırakı mı? İnsan kaç ayarsa hayalleri de o ayarda olur Nasihat geçer akçelerin en küçüğüdür. Aklı az olanın verdiği nasihat çok olur. En iyi nasihatı ancak kendi kendine verebilirsin. Para iyi bir uşak, kötü bir efendidir. Para konuşunca doğruluk susar. Para önden gidip tüm yolları açar. |
sakla samanı bir gün yersin körle yatanı zor kaldırırlar horozu çok olan köyde bir tavuk varsa vay o tavuğun haline!! acı patlıcanı hırsız calmaz akıl yaşta değil kuruda |
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur İki türlü insan daima açtır. Biri ilmi arayan, diğeri de parayı... Bilimsiz din kör, dinsiz bilim ise topladır Her tanımlama bir sınırlamadır Bilginin efendisi olmak istersen, çalışmanın kölesi olmalısın Düşünmeden öğrenmek faydasız, öğrenmeden düşünmek ise tehlikelidirİyimser mutlu bir sersem; kötümser, mutsuz bir sersemdir Başarının %5'i yapmayı bilmekten, %95'i yapabilmekten oluşur.Bizden başkalarında olan yetenek ve beceriye biz şans deriz Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır Bir ülkede, kısa boylu insanlar uzun gölgeler veriyorlarsa, orada güneş batıyor demektir |
Yüksekliği aradım, onu alçakgönüllülükte buldum. |
<FONT face=Verdana><SPAN style="COLOR: black">Eller çok olunca yük hafifleşir. |
KÖRLE YATAN ŞAŞIRMIŞ KALKAR |
bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim |
Sen Benim Farkımı Farkedemedin, Çünkü Benim Farkımı Farkedenler Senden Çok Farklı... |
Ağyarını mani efradını cami ;) |
Şöförün bahtı kara muavinin gönlü yara |
Yeryüzünde güneş ışığına layık olmayan nice insan var. Ama güneş her gün doğar. Seneca Hayat tecrübesi, yanılgıların toplamıdır. Yüksek dağların tepelerinde hem kuşa hem de yılana rastlanır. Biri uçarak, diğeri sürünerek buraya gelmiştir. Bilmek, hakim olmaktır. Bacon |
sevenin halinden sevenler anlar |
Kurtların istila ettiği bir sahrada koyun olunmaz. Aslan olmak gerekir. Eğer dilden gelen elden gelseydi, gedalar cümlesi sultan olurdu Allahım! Beni sen kaldır ki, kimseler yıkamasın. Kovan dışında arı, adi bir sinektir |
kadının kalçalısı yemeğin salçalısı |
Aşk bir otobüstür binmesini bilmeli , son durağa gelmeden inmesini bilmeli |
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek) *İki türlü insan daima açtır. Biri ilmi arayan, diğeri de parayı... (Yusuf İslam) *Bilimsiz din kör, dinsiz bilim ise topladır (Albert Einstein) *Bilginin efendisi olmak istersen, çalışmanın kölesi olmalısın. (Balzac *Düşünmeden öğrenmek faydasız, öğrenmeden düşünmek ise tehlikelidir. (Konfiçyüs) *Her tanımlama bir sınırlamadır. (Andre Suares) |
Arkadaşını söyle bana senin kim olduğunu soyleyeyim sana. |
Ayağına paspas olayım çiğne beni :D |
Kişinin sözü aklını ve faziletini gösterir." "Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol." "Doğrudan doğruya Kur'an'dan alarak ilhâmı, Asrın idrâkine söyletmeliyiz İslâm'ı. "Kusurumuz ne kadar çoksa, o kadar kusur ararız." "Kusursuz dost arayan dostsuz kalır." |
Bir aile bir krallığı yönetmek arasında pek fark yoktur Akıllı olmakta bir şey değil, önemli olan aklı yerinde kullanmaktır |
Aşıksan vur saza , şöförsen bas gaza |
|
| Saat: 21:17 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık