![]() |
En Büyük Korkun Ne? (Fobilerimiz) Buraya hayatımızdaki korkularımızı yazıcaz.. Ben başlıyorum benim hayattaki en büyük korkum bir yerde kapalı kalmak... Allah korusun düşünmesi bile çok korkunççç:(( |
ya benim korkumm ailemin başına bişey gelmesii annemiin ve ablamın :(( |
fare hayvanı görünce tüylerim diken diken oluyo tv.de bile bakamıyom :) |
valla o kadar cüsseliyim ama köpek gördüm mü işe yaramıyor :)) |
en büyük korkum yalnızlık. Çevremde hep birileri olmalı yaınız kalamam |
Örümcek fobim var,özellikle şu büyük kahverengi siyah ve tüylü olanlar iyyyyyyyy..+o( +o( |
yüksekten korkarım...Bi de böle böceklerden işte biraz. |
karanlık ve kapalı bi yerden ;mesala asansörde kalmamalıyım. |
En Büyük Korkun Ne?(Fobilerimiz) Iyyyyyyyy İğrenç Yazmak bile İğrenç Ya:( Ama Yazmak Zorundayım Dimi.. Üfffff Sölüyorum FARE Iyy Ya İğrenççççççççççç. Gördüğüm Anda Yüksek Bir Yerde Falan Olsam Atarım Kendimi Herhalde. |
ıııııııııııyyy BöcEkklErR yappma olanlarından dahii kkorkkuoruummm bööüğğHh İrEnÇç yaRaTıklArrX...aMa AmA aMA gErCekTeNn çOKk KoRkuUOrUmmM :$ |
dilanın hiç bir zaman akıllanmama ihtimalinden cok korkuyorum |
hıh keşke zekamın 10 da birini duruya verebilme ihtimalim olsaydı.Çunku bu gidişatından çok korkuoorummmm:D |
keşke dila mercimek kadar olan zzekasını başkalarına dağıtmaya calışmasaydı kendine hiç kalmıcak evini yerini bulamıcak ondan korkuyom:)) |
Müziksiz kalmam :) |
Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (sav) e layık bir ümmet ve ALLAH (cc) a layık bir kul olamamak... |
yorgunlugumun geçmemesi |
iftiradan,bide böceklerden..:S |
Teo dorayla karşılasmak:))) |
Alıntı:
|
gorsem korkarım dedim korktum demedimmm:))artık sansına kalmışş |
Alıntı:
|
ala ala demk yanılmamısım bende ole tahmn etmistimm:D |
Horozlar.. https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/fie.gif Şaka değil, o hayvanlardan ciddi boyutta korkuyorum.. 1 km ötede görsem 3 km geri gidiyor, yolumu değiştiriyorum.. VE; Oyunları chat mantığıyla kullanmamanızı şiddetle tavsiye ederim.. |
kurbağa korku değil ama irkinme bi kere üstüne başmıltım ben kalpten gidecekken hayvan yürümeye pardon zıplamaya devam etti |
Örümcek ten çok korkarımm |
yılandan korkarım |
aslında en büyük korkum ailemsiz kalmak ve özellikle babamın benden önce ölmesi biterim ben tek dayanagım düştügümde beni yerden klkaldıran tek insan tanrım babamı benden önce yanına alma beni onsuz bırakma |
yılan yılan yılan |
sivrisinek |
doğa üstü olaylar |
Alıntı:
|
ailemi kaybetmek babamın benden önce ölmesi |
gözle görülmeyen herşeyden |
yahudilerden |
En Büyük Korkun Ne?(Fobilerimiz) Iyyyyy İsmini Bile Söylemek Yetiyor. İğrenç Ya.... FARE Tvde Bile Görmeye Tahammül Edemeyeip AĞLIYORUM... Şöyle Şapşal Bişi Olsa Neysede... http://img67.imageshack.us/img67/4303/mouseyg6.gif |
cadılardan korkarım süpürgeli fln |
benim öyle yüksek derecede fobilerim yok. birazcık yükseklik korkusu biracıkda kapalı yerde kalma korkusu.. |
:naughty: .."yılandan" korkmam "yalandan" korktuuğum kadar.. :naughty: |
aynen evo bende yılandan korkarım ve görülmeyen diğerlerden |
köpeklerden korkarım ben ya |
kadınların dünyayı ele geçirmesindençok korkarım :) |
yanlızlıktan korkarım ben ben benenenebn :)) |
ailemi kaybetmek :*( |
ailemi ve sağlıgımı yada onların saglıgını kaybetmesi |
ailemi kaybetmekten çok korkuyorum...bide yükseklik korkum var heh heh bi de rafting yapmak tan korkuyorum , ama korka korka yapıyorum... |
:| her çeşit haşerat |
:-# CANININI KAYBETMEK |
ailemden ayrılmak |
vaLLa BöcükLerden Çok korkarım İçim bi tuhaf oLuyo Iyyy :S |
valla dedimya ailemsiz kalmak en büyük korkum |
| Saat: 00:04 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık