![]() |
Çapkınlık Eğitimi Başladı Çapkınlık Eğitimi BaşladıBen şimdi çapkın olmak için gereken bazı bilgileri vereceğim. Mutlaka eklemek istedikleriniz olacaktır. Lütfen bizimle paylaşın Burçlarla Başlayalım.. Koç Burcu: Önce güzel kokup kokmadığınıza özen gösterin. Lüks ve pahalı kokuları severler. Ucuz giyinmeyin. Boğa Burcu: Hayatları yemek, seks ve para üzerine kurulduğundan iyi bir restoran, gece kulübünden daha etkili olur. İkizler Burcu: Onu yeni açılmış bir yere götürün. Çok zor elde edilen rolü de oynamaya kalkmayın. Yengeç Burcu: Biraz uzak durun. Onlar sırlarını koruyanlardan hoşlanırlar. Size güvenmesi zaman alacaktır. Aslan Burcu: Ne kadar para kazandığınızı, başarınızın göstergesi olarak algılayacağı için kazancınızı bilmek ister. Başak: Detaya çok dikkat ettiklerinden giyiminize ve saçınıza özen gösterin. Terazi: Gülmeyi pek severler. Komik fıkralar ve hikayeler anlatın. Ama şarkı söylediklerinde sakın gülmeyin. Müziğe karşı kabiliyetleri olduğunu sanırlar. Akrep: Kendiniz olun. Farklı görünmeye çalışanlardan hoşlanmazlar. Yay: Onlarlayken alışılmış ve denenmiş metotlar kullanmayın. Yenilik severler. Oğlak: Onun için ne kadar kazandığınız, hangi ülkeleri gördüğünüz, kimleri tanıdığınız önemlidir. iltifatı sever. Kova: Kendilerini beğenmiş gibi görünürler ama aslında değildirler. Aptal hiç değildir. Balık: Denizle ilgili her şeyi severler. Hisleri en kuvvetli burçtur ve insanlar hakkındaki kararlarında genelde yanılmazlar.Romantizmin ve aşkın kalesidir.Küçük şeylerle mutlu olmayı bilirler. |
2. Dersimiz: her Erkeğin Bilmesi gereken Yalanlar (Beyaz yalanlar) Hepimiz bazı durumlarda zorda kalabiliriz. Bu gibi durumlar için hazırlanan kalıpları vereceğim şimdi... Ne kadar tatlı bir herif olduğunuzu kanıtlayabilmek için her türlü illegal faaliyette boy gösterin. Evinizdeki değişikliklerin yeterli olmadığı durumlarda hemen taktik değiştirin. Günlük çevrenize bakarak size bu konuda yardımcı olacak "kurbanları" belirleyin ve en kısa zamanda harekete geçin. Hatunun geldiği gün kapınızı çalıp sizi her perşembe mahallenin katıldığı halı saha maçına çağırmaları için komşu çocuklarına rüşvet verin. Bir arkadaşınızı ayarlayıp hatunla tam iş üzerindeyken telefon etmesini sağlayın. Telefonu açarak "Hayır anneciğim, şimdi gelemeyeceğim, arkadaşım (hatunun adı) burada ve biz yemek yiyoruz" deyin. Böylece o an artık ailenizin onu arkadaş olarak gördüğü ve ona karşı sempati duyduğu hissini verin. Yan komşunuz yaşlı bir teyze olsun. Onunla eve geldiğiniz gece teyze kapısını aralayarak "İyi akşamlar Ahmet Seydi (XxX Burayı siz dolduracaksınız) bey oğlum. Sabah o kadar acelen vardı ki bana kalp ilaçlarımı aldığın için sana teşekkür edemedim " desin. Siz de buna "hiç önemli değil Hatice hanım teyze, benim için bir zevkti" diye cevap verin. Dikkat : Yaşlı teyzeler repliklerini çocuklardan daha çabuk unuturlar ve iyiliklerinin karşılığını ödemekte (bir ay boyunca kalp ilaçlarını almak gibi) zorlanabilirsiniz. Telesekreterinizin Sabancı Üniversitesi' nden gelen bir telefon cevap vermesine izin verin. Bu sefer ayarladığınız arkadaşınızın telefonunu açmayın ve "merhaba, ben Sevgi Hızlıdil, geçtiğimiz hafta üniversitemizin geliştirme fonu için yaptığınız yüklü miktarda yardım için kendim ve şirketim adına size teşekkür edecektim" tarzındaki konuşmayı hatunun dinlemesini sağlayın. İş yerinden bir arkadaşınızın "takım ruhuna sahip kişi" ödülünü çalın. Böylece hem sizin işyerinde başarılı olduğunuzu anlasın, hem de arkadaşlarınızla aranızda iyi ilişkileriniz olduğunu hissetsin. Sokak Çocukları Derneği için aldığınız kartpostallardan bir kısmını ona hediye edin; içi merhametle dolsun. Lise basketbol takımında iken çekilmiş bir takım fotoğrafının altına el yazınızı değiştirerek "en iyi oyuncumuz Ahmet Seydi (XxX)'e" diye yazarak ortalık yere bırakın.. Bunları geliştirebilirsiniz.. Sizlere güveniyorum Unutmadan bir şey daha: kusura bakma mesajına iki haftadır yanıt veremedim. mesajın gelince tam yazarken şarjı bitti. diğer gün şarj aletini yere düşürüp kırmışım, 2 gün sonra yenisini almaya giderken yolda soydular beni. sonunda aleti aldım tam mesaj yollarken kontörümün bittiğini farkettim. onu da sırf senin için aldım. sonra tam mesajı yollucakken sen çıktın geldin, bak telefonumda elimdeydi şimdi. |
ÇAPKININ EL KİTABI 1- İlk görüşte aşka inanır mısın ? Yoksa dışarı çıkıp tekrar mı gireyim? 2- Affedersiniz! Biz küçükken farklı okullarda okumamış mıydık? 3- Sırtına dokunup: Aman allahım gerçekten omuz kemikleri!! Ben bunları kanat sanmıştım! 4- Çikolatadan bebeklerimiz bir düğün pastasının üstünde sence de güzel görünür mü ? 5- Saati sorun. 9'u 5 mi geçiyor? Bugün pazartesi 28 mart 9.05.. Sizinle tanıştığımın günü ve zamanı aklımda tutmam gerekli de! 6- Oturdunuz, konuştunuz ve kalktı gidiyor.. Birşey unutmadın mı? Neyi? Beni.! 7- Bu şehirde yabancıyım . Bana evinin yolunu tarif edebilir misin? 8- Baban uzaylı mıydı? Senin gibi birşey dünyada yok çünkü! 9- Telefon numaramı unutmuşum, seninkini ödünç alabilir miyim? 10- Merhaba! Bay Watch'un son bölümünde harika oynadın, bir imza alabilir miyim? 11- Erkek "Sesi sen de duydun mu?" Ne sesi? Ben birşey duymadım! Kalbim kırıldı 12- Baban hırsız mıydı? Hayır ! Ne Alaka?!? Gözlerinin yerine konulan elmasları kim, nereden çaldı o zaman? 13- Bana yolu tarif edebilir mısınız? Kız: Ne yolu? Nereye? Kalbine 14- Beni bir cimcikler misin Kız: Neden? Bu güzellik gerçek olamaz! Rüya görüyorum sanırım 15- Annenle baban zamanında karşılaşmasaydı, yeryüzündeki en mutsuz insan ben olurdum! 16- Siz Aktüelin kapağındaki kız değil misiniz? 17- Umarım suni solunumdan anlıyorsundur.. Soluğum kesildi seni görünce![/B] |
3. Dersimiz: Kaçan Kovalanır.. Siz siz olun sakın sevgilinize onunla çıkmaya başladıktan sonra iltifatlar etmeyin. Hatta Mesafeyi korumak şartıyla bazı taktikler uygulayabilirsiniz. Eski Sevgiliyi tekrar kendinize aşık edin. 1. Yol: Kısa Mesaj Yöntemi (SMS): Bu yöntemde size gönderilen Mesajlara Alternatif Cevaplar vermeyi öğreneceğiz. Şimdi ben bir kaç tane örnek gösteriyorum.. - gerçekten unuttun mu? - sen de kimsin? - seni hala seviyorum! - performansına her zaman saygı duymuşumdur zaten - seni hala özlüyorum... - tütün bas geçer - nasıl gidiyor hayat? -senden sonra bayağı bi güzelleşti, sağol - "mesaj attığınız kişinin ilgi alanı dışındasınız, lütfen daha sonra -tekrar denemeyiniz... naş naşınız..." - birbirimizin kalbini kırdık, yeniden bir araya gelip o kırık kalpleri onaralım! - benimkinin kaskosu vardı - biliyorum hala sevip arzuluyorsun beni, sadece farkında değilsin. Ya da farkında olmak istemiyorsun. - Allah belanı versin - seni unutamadım! - sevgilinden ayrıldın da mesaj atacak birini mi arıyorsun? - salaksın sen! - evet, o cevabı yazdığım için salağım, bırak bir cevap yazmayı, okumadan silmem gerekirdi... - sen varsın ve hep olacaksın! - yazık, bir malsın ve hep öyle kalacaksın... - dün gece rüyamda seni gördüm... erol bize ne oldu böyle? - bir dahakine iyi örtün de uyu... - gece rüyamda gördüm seni, çok korktum, başına bir şey gelmedi di'mi? -başıma gelen en kötü şey sendin! - dün seni rüyamda gördüm, bir mesaj atayım dedim... - ancak rüyanda görürsün zaten, öptüm! - dün gece seni rüyamda gördüm... - görebileceğin tek yerde görmüşşün zaten - barutcan dön artık, tükendim tükendim tükenmeleri oynuyorum. Bittim. - sayın abonemiz kafasını ......iniz kullanıcı son 7 aydır kapsama alanınız dışında bulunmaktadır. Hırtcell olarak şu üç günlük dünyada, daha nice potansiyel eski sevgililer olduğunu hatırlatır, en yakın zamanda engin denizlere açılmanızı temenni ederiz. Hayırlı günlaaaaarrr - hayatım, pişmanım, geri dönmek istiyorum! - tek yön güzelim burası hadi naş naş!... - senin gibisini bir daha bulamadım - bunun beni ilgilendiren kısmı nedir? - bu akşam işin var mı? - mesaj attığınız kişiye şu an ulaşılamıyor. lütfen daha sonra tekrar denemeyiniz! - buldun mu bari bir kazma? - senden daha kazmasını bulamadım kusura bakma... Bunları da geliştirmenizi istiyorum Dipnot: Eğer herhangi bir sorun yaşıyorsanız, ya da yapmanız gereken şeyi bilemiyorsanız burdan rahatlıkla sorabilirsiniz. Yüksek bilgilerimizi her zaman sizlerle paylaşır ve taktiği veririz... |
Kız Tavlama Yolları Kızı tavlamanız için hayati önem taşıyan bir başka konu var.Kıza sürekli "senin beynini okuyorum" tribi yapacağınıza göre kız hakkında maximum bilgiye sahip olmanız lazım.Mesela gidip bi şekilde kızın doğum gününü öğrenin .Bunu yapmanın en kolay yolu başka ve samimi olmadığınız bir arkadaşınıza sordurmaktır.Bir şekilde kızın doğum gününü öğrendikten sora hangi burç olduğunu kesin olarak öğrenin ve başka bir zaman kız bir şey yaptığı zaman "Zaten bu senin burcunun en belirgin özelliği "diye başlayın.Hangi durumda bunu kullanacağınız önemli değil.Astrolojinin en güzel tarafı tamamen uydurma üzerine kurulu bir bilim olması.Kız "Hayır,bu benim burcumun özelliği falan değil" derse(ki demez ama hani derse diye yazıyorum) "Ben Amerikanın en büyük astroloğu Bilmem kim'in kitabında böyle okumuştumAma yine de gider başka kaynaklardan da araştırırım" dersiniz olur biter.Uydurmakta sınır tanımayan bizler için hiçte zor bir şey değil.Zaten kızın bundan önce soracağı "Sen benim burcumu nerden biliyosun ki?" 10 puanlık uzman sorusuna vereceğiniz "Uzun süre astrolojiyle uğraştım ve insanların haraketlerini gözlemleyerek hangi burca dahil olduklarını anlayabiliyorum." cevabı az önce sorması muhtemel olan soruyu zaten eler.éAma kız bu sefer de "Peki doğum günüm ne?" gibi az önceki olağan üstü zihin okuma(!) gösterisini yapan size küfür içerikli bir soru soracaktır.Sakın nasıl olsa gerçek tarihi biliyorsunuz diye direk tarihi sölemeyin,bu yeterince etkili olmaz.Bunun yerine mesela kız 22 ekim doğumluysa "kesin birşey söylemem için doğum yerini bilmem lazım ,ama sanırım 19 ile 23 Ekim arası bir tarih çünkü Mars her yıl bu tarihlerde Akrep burcunu etkisine alarak astrofizyolojik semptomların gelişmesine neden olur buda sana aşırı duygusallık olarak geri döner." diyin. Bir taşla kuş katliamı yaptınız.Bu konuşma sayesinde hem kıza inanılmaz derecede astrofizik bildiğinizi,hem onunla aşırı derecede ilgilendiğinizi hem de onun aşırı duygusallığının(Unutmayın bütün kızlar kendini aşırı duygusal sanar)kaynağını kanıtlamış oldunuz.Kızın gözünde artık ilahsınız.Kız sizin az önceki gösteriyi nasıl yaptığınızı çözemeden(Ki asla çözemez) siz hemen "Bana doğum yerini söylersen sana ayrıntılı bir yıldız haritası çıkarabilirim" diyin.Kız hemen atlayıp doğum yerini söyleyecektir. Sizde hemen bir kalem kağıt çıkarın ve kağıdın üzerine anlamsız şekiller daireler falan çizin.Sonra uzun uzun düşünüyormuş gibi yapmak suretiyle kağıda bakın.Kağıdı ters çevirin ,düz çevirin,bi kaç bişey daha çizin.Ve sonra kıza dönüp "22 Ekimde doğmuşsun.Yükselen burcun Aslan strenekopotolojik gelişimin inanılmaz.İnsanlar seni mutlu sanıyorlar ama çok büyük bir sorunun var.Çok yakında hiç beklemediğin birinden bir çıkma teklifi alacaksın,çok düşüneceksin ama sonunda sende ondan hoşlandığını farkedip kabul edeceksin ve çok mutlu bir ilişkiniz olacak."diyin.Kız kendini kaybetmiş bir şekilde size bakıyor olacaktır.Sizde onun gözlerinin içine bakın.Doğum tarihi tam olarak sölemeniz kızın diğer söylediklerinizede inanmasını sağlayacak.Birincisi kimsenin yükselen burcu kesin değildir.Yanılma şansınız yok.İkincisi strenekopotolojik gelişimin astrolojiyle alakası yok(merak ediyosanız söyliyim,kemik gelişimi demek) ordan da yırtarsın,üçüncüsü daha öncede söylediğimiz gibi sürekli büyük bir oruna sahiptir,bunuda bildiniz,ve son söylediğinize de inanmaması için hiç bir neden kalmadı.Tabiki burada çıkma teklif edecek olan siz oluyorsunuz.:)))))))Böylece kızın bilinçaltına bir erkek ona çıkma ettikten sonra bir süre düşünmesi ve sonra kabul etmesi komutunu yerleştirmiş oluyorsunuz.Artık siz istesenizde o komutu ordan silemezsiniz.Kızın gözünde artık siz Cooperfieldsınız. |
Reddetma Bahaneleri Şimdi arkadaşlar.. Bir kız size yaklaştı ve "Çıkma Teklifi" etti. Hayhay başüstüne, araya sıkıştırabilirsiniz bir şey olmaz ama baktınız ki çirkin, ve yahut çarpık bacaklı. Hemen onu etkisiz hale getirmelisiniz. Mesela Reddetme Nedenleri Olarak "Su Yüzünde Kalarak" şunları söyleyebilirsiniz... 1-Arkadaş kalalım (çok ama çok çirkinsin) 2-Sözlüm var (çirkinsin) 3-Şu sıralar kariyerime konsantreyim (çirkinsin) 4-Sorun senden değil benden (çirkinsin) 5-Aynı işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam (çirkinsin) 6-Bir başaksını seviyorum (çirkinsin) 7-Hayatım şuanda karmakarışık (çirkinsin) 8-Seni düşünemiyorum (çirkinsin) 9-Aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı keşke (çirkinsin) 10-Seni kızkardeşim gibi severim (çirkinsin) Dersimize, Kadınların En Çok Sordukları En Zor 5 Soru ve Bu soruların Cavaplarını anlatarak devam edeceğiz. Hepimiz günlük hayatta sevgililerimizden " Ne düşünüyorsun, Beni seviyor musun, Şişman mıyım, O (kadın) benden daha mı güzel, Ben ölseydim ne yapardın?" bu tür sorular duyabiliriz. Şimdi Soruların Cevaplarına Geçelim: Sorular: 1. Ne düşünüyorsun? 2. Beni seviyor musun? 3. Şişman mıyım? 4. O (kadın) benden daha mı güzel? 5. Ben ölseydim ne yapardın? Bu soruların kötü ve zor olmasının nedeni onlara doğru cevaplar verilmezse her birinin büyük bir tartışma, kavga ve/veya boşanmaya yol açma riski taşımasıdır. "Doğru" kelimesi burada pragmatik anlamda doğru demektir; ahlaki açıdan doğruluk göz önüne alınmamış, bu okuyucunun ahlak anlayışına bırakılmıştır. 1. Ne düşünüyorsun? Bu sorunun doğru cevabı, tabii ki şöyle bir şeydir: Senin ne kadar sıcak, harika, ilgili, düşünceli, zeki, ve güzel bir eş olduğunu ve seninle karşılaştığım için ne kadar şanslı olduğumu düşünüyordum. Bu cevap kitabi olduğundan, böyle söylerseniz tabii ki fazla işe yaramaz. Onu konuşma diline aktarmanız gerekir: Yaa, düşünüyorum da, ... sen çok sıcak ve sevimli birisin. ... Benimle ilgileniyorsun... Düşüncelisin... Çok zeki ve güzel bir eşsin... (Biraz boşluk) ... Aslında, seninle karşılaştığım için ben de çok şanslı bir hergeleyim! Bu cevap o sırada aklınızdan geçenlerle uzaktan yakından ilgili olmayabilir. Yanlış cevaplar: a. at yarışı. b. futbol. c. dükkandaki işleri. d. benden daha güzel olduğunu. e. son günlerde ne kadar şişmanladın. f. ... Diğer soruların da bir tek doğru cevabı fakat bir çok yanlış cevabı var. 2. Beni seviyor musun? Bu sorunun doğru cevabı, "evet"tir. Daha etkili olmak isteyenler, "evet, hayatım" da diyebilir. Yanlış cevaplar: a. sanırım. b. evet deseydim kendini daha mı iyi hissedecektin? c. bu senin "aşk"tan ne anladığına bağlı. d. fark eder mi? e. kim, ben mi? f. ... 3. Şişman mıyım? Bu sorunun doğru cevabı kendinden emin bir şekilde ve kesinlikle vurgulayarak, "hayır, tabii ki değilsin," deyip odadan hemen çıkmaktır. Yanlış cevaplar: a. sana şişman diyemem, ama ince de diyemem. b. neye kıyasla? c. hafifçe kilolu olmak sana yakışıyor. d. daha şişmanları da gördüm. e. soruyu tekrarlayabilir misin? ... üzerinde düşünüyordum da. f. ... 4. O benden daha mı güzel? Bu sorudaki "o" eski bir kız arkadaş, yoldan geçen (ve ona bakarken neredeyse kaza yapacağınız) biri veya seyretmekte olduğunuz filmdeki bir aktris olabilir. Her neyse, her halükarda doğru cevap, "hayır, sen çok daha güzelsin," şeklindedir. Yanlış cevaplar: a. bir başka açıdan öyle. b. güzelliğin nasıl kıyaslandığını bilmiyorum. c. evet, ama senin kişiliğin çok daha iyi. d. o sadece daha genç ve ince. e. soruyu tekrarlayabilir misin? ... üzerinde düşünüyordum da. f. ... 5. Ben ölseydim ne yapardın? Doğru cevap: Allah göstermesin! Senin zamansız ayrılığına dayanamam. Hayat benim için anlamını yitirir ve kendimi Boğaz Köprüsünden atmamak için bir neden bulamam. (Dikkat: Ses tonu ve yüz ifadeleri olağanüstü önemlidir.) Bu soru, aşağıdaki aptal fıkrada da görüleceği gibi, bütün soruların en aptalı ünvanını kazanmaya layık bir sorudur. K: "Hayatım, ben ölseydim ne yapardın?" E: "Eee, çok kötü olurdum, ama niye sordun?" K: "Yeniden evlenir miydin?" E: "Yo, elbette evlenmezdim." K: "Niye? Evli olmaktan hoşlanmıyor musun?" E: "Elbette hoşlanıyorum." K: "Öyleyse neden evlenmezdin?" E: "Pekala, evlenirdim." K: "Demek evlenirdin?" E: "Evet." K: "Onunla yatağımızda mı yatardın?" E: "Yani, evet. Herhalde öyle yapardım." K: "Anlıyorum. Benim elbiselerimi giymesine de izin verir miydin?" E: "İsterse, tabii ki" K: "Öyle mi? O halde benim resimlerimi kaldırıp onun resimlerini de asardın, değil mi?" E: "Evet. Doğru davranış bu olurdu." K: "Yaaa!? Eh, o zaman benim golf sopalarımı kullanmasına da izin verirdin?" E: "Bu tabii ki mümkün değil, hayatım, çünkü o solak." :D :D :D ***************************************************** Bu gün sizlerden aşağıda vereceğim şeyleri geliştirmenizi istiyorum. Şimdiden kolay gelsin :D Kadınlardan duyamayacağınız sözler... Bunları bir kadından hiç duydunuz mu? 1. Peki aşkım, öyle olsun. 2. Bugün anneler günü, annene gidelim. 3. Kaç çocuğumuz olsun hayatım? 4. Sen maç izlerken ben ütü yaparım. 5. Bugün Pazar, istediğin kadar çarşıda kalabilirsin. 6. Yok hayatım istemem, herşeyim var çok şükür... 7. Tanga giymemi ister misin? 8. Seni seviyorum aşkım. 9. Annem seninle mutlaka evlenmem gerektiğini söylüyor. 10. Babam mesleginin gelecek vaad ettigini söyluyor. 11. Spor giyinmene bayılıyorum. 12. Sence popom çok mu küçük? 13. Ben ek kart istemiyorum. Bir kart ikimize yeter. 14. Çok eğlendiniz mi? 15. Bebeğimiz olursa adını sen koy aşkım. 16. Baaaak, bu eşyaları mutfak parasından arta kalanları biriktirerek aldım 17. Daha büyük ekranlı bir televizyon almak istersen alabilirsin. 18. Sana bir bira açmamı ister misin? 19. Bu sene tatile gitmesek de olur. 20. Bana bu kadar fazla vakit ayırma arkadaşlarını çok ihmal ediyorsun. 21. Evin küçüğü büyüğü olmaz şekerim. Ev evdir. 22. Arabayı birkaç yıl daha kullanalım, olmaz mı? 23. Bu akşam mantı mı yapayım, içli köfte mi, hünkar beğendi mi? 24. Sucuklu yumurta yapmana bayılıyorum. 25. Bebeğin mamasını ben yaparım, sen git uyu. 26. Annem ve babam bize geleceklermiş, haydi kaçalım. 27. Abime söyleyeyim, seni şirketine finansman müdürü yapsın. 28. 10 lira fazla bana, 5 ver sen. |
Şimdi arkadaşlar bu bir kaç dersten sonra muhtemelen çoğunuzun sevgili sayılarında artış olmuştur. Ama ara sıra değiştirmek gerekebilir. İşinizi olaylaştırmaya yardımcı olucu bir kaç etken yazacağım. Umarım yol gösterici olur. Kadınlar Ne Zaman Bırakılmalı: (Aslında Milyonlarca neden var :D . Ama şimdilik aklıma gelen bir kaç tanesini yazacağım...) * Giyme dediğiniz halde bikini giyiyorsa ( Arkana bile bakma) * Ay bu akşam değişik birşey yapalım (Bırak) * Ay şekerim saçlarım böyle mi güzel şöyle mi güzel (Bırak) * Bazı şeyler artık bana yetmiyor (Bırak) * Annem seninle tanışmak istiyor (Bırak) * Babam seninle tanışmak istiyor (Bırak) * Kendimi asmak istiyorum (Bırak) * Bugün kendimi yorgun hissediyorum (Bırak) * Uçur beni (Bırak) * Hadi yiğidim aslanım kalem kaşlım (Hemennnnnn) * Yaa bu ay ki telefon faturamı sen ödesen (Düşünme bile) * Pelin'in erkek arkadaşının arabasını gördün mü (Neee bırak tabi) * Ben de mi o kıyafetten alsam (Koşarak uzaklaş) * Sinema mı olmaz ya günümüzü sinema ile berbat etmiyelim ama sen bilirsin (Bırak bırak bırakmakla kalma tokat at) * Kendimi bu akşam ölecekmişim gibi hissediyorum (Bırak) * Evlenirsek ben ütü ve çamaşır olayına girmem (Bırak imkanın varsa kafa at, yere düşerse tekme ile devam et) * Ayyy bu kıyafet sana hiç yakışmamışşş (Sus ve başka bir tarafa doğru ıslık çalarak yürümeye başla) * Şakaların batıyoooooooooooo (Uçan tekme at) * Diş etlerimde iltihaplanma çıktı öpüşmeyelim bir süre olur mu hayatım (Döner tekme at midesine) * Cep telefonunu çaldırır kapatırsa (Polis karakoluna yönlendir, bırak) * Hayatım ben makyajımı yapıp aşagıya ineceğim deyip 2 saat gecikiyorsa (Gözüne parmağını sok) * Burnumu biraz kaldırsam mı (Kulağını ısır) * Siz erkekler futboldan ne anlıyorsunuz (Koşarak omuz at) * Özür dilerim geciktim (Sopa varsa etrafta sopa ile kovala yoksa taş bul gerisini bırak içindeki hayvan bitirsin) * Komik ayakkabılar giyiyorsa (Ben karışmıyorum bu kısma isteyen istediğini yapsın) * Eski erkek arkadaşımla bir yemek yesem ne olur ki hem bana önemli bir şey söleyecekmiş çok merak ettim (Son * sözleri mi mezartaşı için biraz uzun oldu da...) * Başkalarının hikayelerini dinleyipte siz erkekler çok hayvansınız derse (Kafa göz dal ben suçu üzerime alırım) * Evlenince ben senin ayağına basacağım (Öyle bir tokat at ki allahı şaşsın) * Şu anda seninle konuşamam evde misafirler var (Dürbünlü tüfekle vur 250 metreden) * Ay sıkıldım çıkalım bu filmden (Patlamış mısırların hepsini zorla yedir) * Sevgililer gününde sana ayı alırsa (Kafaderisi kemerini süslesin veya postu şömineni) * Hayır o arkadaşınla görüşmeni istemiyorum (!!!!!!) * Ağzı açık yemek yediği zaman (Masayı fırlat sandalyeyi kır kafasında) * Alo kocacım naber (!!!! evlenmeden hele aman amannnnnnnnn. bırak bırak hatta bırakma kaç.....) * Bu listeyi istediğiniz kadar uzatabilirsiniz.... Ama en iyisi hiç başlamamak :))) (H) |
Yalnız Erkeklere Pratik Bilgiler Bu dersimizde elinin mürekkebiyle kadın işine soyunan, kısaca yalnız yaşayan erkeklere beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için yemek yapmayı öğreten birkaç bilgi : *Yemekleri daima tencerenin içinden yiyin. Böylelikle tabak kirletmemiş olursunuz asla sade pilav yapmayın. Domatesli pilav yaptığınızda altını tuttursanız bile renginden anlaşılmaz... *Soğanlı bir yemek yapacaksanız asla soğana dokunmayın. Özellikle rendelediğinizde elleriniz çok kötü kokuyor. Bunun yerine soğana ekmek tahtasıyla beş altı kez vurmayı deneyin. Aynı işi görür. *Patates kızartacaksanız soyduğunuz patatesleri asla yıkamayın. Kızgın yağa attığınızda çok kötü patlıyorlar. *Yemekler asla kendi başlarına hareket etmezler. Şayet geçen ay yaptığınız tavuk kendi kendine kımıldamaya başladıysa kurtlanmış demektir. Çok zor durumda kalmadıkça yememeniz tavsiyemizdir. *Sebzeleri pişirdikçe vitamin değerleri düşer. Mümkün olduğunca çiğ tüketin. *Karpuz tabağa koyulmaması gereken bir meyvedir. İkiye ayırıp ortasından kaşıkla yiyebilirsiniz. Tencere kapağı en mükemmel tabaktır. *Buzdolabının sebzelik olarak adlandırılan kısmı yemeyi düşünmediğiniz şeylerin saklanması için idealdir. Bu bölüme konan şeyler nasıl olsa bir süre sonra unutulur. Sebzeliğin kapağını sıkı kapatırsanız çürüyen şeylerin kokusu dolaba daha az yayılır. *Makarna paketini açmak için paketi ortasından sıkıca kavrayın ve altını tüm gücünüzle fayansa vurun.paketin üst tarafı yırtılacaktır. Belki bu işlem sırasında makarna un ufak olabilir ama risk almaya değer. Özellikle misafirlerin yanında yapmanızı tavsiye ediyorum. Bu size maço bir hava verir. Bizi izlemeye devam edin... :D Takıldığınız her şeyi sorabilirsiniz... |
Aşk bu, boru değil. Dikkatli olmalı, dikkatli davranmalı, taraflardan birisinin kadın olduğunu asla unutmamalı. Yazının Devamını Mutlaka Okuyun..! Şaşıracaksınız..! Kadın Nasıl Tavlanır.? 1. Bir kadın seni ilginç buldu, sen de bu durumu ilginç buldun. Durum ilginç olmadığı gibi ilişkiyi ilk onun başlatması olasılığı da çok zayıftır. Toplum, her durumda kadının kitabıdır ve toplum der ki; ilişkiyi başlatan bir kadınsa o kadının kötü şöhreti vardır. Kadın için toplum, ilginç bir adamdan daha önemlidir. Kadınlar hakkındaki bu bilgiyi atlamamak gerekir. 2. Kesinlikle ilişkiyi başlatan sen olmalısın. Çünkü onların hisleri ve düşünceleri bütünüyle safsatadır. 3. Eğer başka bir erkekle çıkıyorsa ona adamın işe yaramaz olduğunu, onun tipi olmadığını, mutlaka yanlış bir tercih yapmış olduğunu söyle. 4. Kadınların hisleri ve düşünceleri önemsizmiş gibi, hatta yokmuş gibi davranmak en iyisidir. Onlar bu tutumunu "Bana kadın gibi davranıyor" diye yorumlayacaklardır. 5. Derin düşün. Bir kadına, kendi tarzınla onun ne kadar harika gözüktüğünü söyle, ama öyle ki, gözlerinle onun düşüncesini ve vücudunu yiyip bitirmek istediğini söyle. Bu onu etkileyecek ve ne kadar derin biri olduğunu düşünecektir. Kadınlar her türlü yalanın derin bir düşünce olduğunu sanırlar. 6. Zerre kadar gururun yokmuş gibi davran. Spor yap, iyi giyin, popüler ol. Bütün bunlar bir kadın için senin ne kadar ahlaksız, kadın meraklısı, yenir yutulur bir lokma olmadığının göstergesi olacaktır. 7. Başlangıçta seksten başka bir şey düşünme ve müşkülpesent olma. İyisine ulaşmak için yığınla kadını elden geçirmen lazım. Gururundan başka kaybedecek birşeyin yok. Gurur ise sadece kaybedenlerindir. 8. Kendini kaliteli, düzgün biri olarak gösterirsen bu kadınları soğutur. Çünkü, diğer bütün kadınların da bundan feci şekilde soğuyacağını kalplerinin ta derinlerinde bilirler. 9. Birsürü kadını seviyor olsan bile, kadınların herbiri, sadece kendilerini sevdiğini sanırlar. 10. Bütün kadınları çekici buluyormuşsun gibi davranırsan bütün kadınlar da seni çekici bulur. Çünkü, kadınlar kendi başlarına düşünemezler (toplum kadının kitabıdır, hatırlarsanız). Eğer diğer kadınlar sizi önemsemiyorsa, ancak o zaman o da sizi önemsemez. 11. Kadınlarla birlikte olduğun o değerli zamanlarda onları aşağıla, küçük düşür ve ne yaptığını biliyormuşsun gibi davran. Elbisesinin basit ama saçlarının şahane olduğunu söyle ona. Ona zamanla doğru dürüst giyinmeyi ve öpüşmeyi öğreteceğini söyle. 12. Şüphede misin, hemen davran; onu biryere götür, öp onu, dokun ona, nazikçe elinden tutup yatak odana götür onu. Kadınlar, senin onları harekete geçirmeni bekleyip dururlar. Eğer ne yapacağına kararsız kalırsan, öyle bir değişirler ki, neden hala birşey yapmıyor diye şaşırıp kalırlar. Bu, bir kadının bir erkeği ciddiye alması için neredeyse her kadının başvurduğu, erkeklerden istediği, bir kendine güven testidir. Kadınların da kendilerine ait bir zekası vardır diye düşünürsen, senin aptal olduğunu düşüneceklerdir. 13. Artık farkına var ki reddedilmek öyle çok da mühim bir şey değildir. Bir kadın sana hayır dediğinde, bunun, tam da o anda esen rüzgarın doğru yöne değil de ters yöne esmesinden hiç te farkı yoktur. Bütün kadınların birbirine benzemesi gibi okyanusta daha bir sürü balık vardır. 14. Reddedilmekten korkarsan, kadınların gerçekten bir karar verecekmiş gibi hissetmelerine neden olursun! Bundan ötürü seni küçümserler. Olası seçenekleri değerlendirip gerçekten bir sonuca ulaşabilecek duruma sokulmayı hiç bir kadın istemez elbette. 15. Kadınları sıraya diz. Üç kadına sevişme teklif et, biri kabul edecektir. Onlara böyle basit metodlarla yaklaşırsan gururları okşanacaktır. 16. Kadınların bildiği kadarıyla kelimeler, aşk ve ihanet içindir. Bundan dolayı ASLA ve ASLA bir kadına öpebilir miyim diye sorma. Onu dikkatle dinle ama sakın söylediği herhangi birşeye inanayım deme. Daha ziyade onu tanıdığın kadarıyla, onun sözlerini yorumla. 17. Kadınlar beyinli değil fizikli yaratıklardır. Yani onlara aşık olduğunu söylemektense elini doğruca kasıklarına götür. 18. Feminizmin bütün hedefleriyle - özellikle (her ne ise) ana fikriyle - bütünüyle hemfikir ol. Aslında herhangi bir kadının herhangi bir konuda söylediği herhangi bir şeyle aynı fikirde olmalısın. Lakin ne yaparsan yap hiç bir zaman bir kadına gerçekte nasıl davranman gerektiğini unutma, yoksa aziz olma tehlikesiyle her an karşılaşabilirsin ve kadınların bildiği kadarıyla bir aziz kötü bir şakadan başka birşey değildir. Bütün bunlardan yola çıkarak kadına, ne kadar akıllı ve cesur olduğunu ve fakat tıpkı diğer bütün kadınlar gibi kendi başının çaresine bakamayan, düşüncelerinin ve inançlarını önemsiz olduğunu hissettir. |
BAYANLARIN KALBİNİ KAZANMAK ZOR DEĞİL!.. Erkeklerin, kadınların kalbini çalmayı başarmaları için dürüstlüğü her şeyden önemli tutmaları gerekiyor. İşte dürüstlük ve diğer püf noktaları.. 1- DÜRÜST OLUN Listeye doğruluk ve dürüstlükle başlayalım... Diğer 7 ipucunu okurken bu kuralı hep aklınızda tutun. Yalan sizi hiçbir yere götürmez. Hiç kimse size yüzde 100 güvenilir olun ya da konu ile ilgisi olmayan detayları açığa vurun demiyor ama yalan söylemek ya da doğruları çarpıtmak bütün ilişkiler için kötü bir işarettir. 2- FİKİRLERİNİ YORUMLAYIN Erkekler genellikle, kadınların şakadan anlama yetenekleri, kişilik ve zekaları yerine vücutları ve yüzleriyle ilgili itifatlar yaparlar. Kadınlara elbette dış güzellikleriyle ilgili komplimanlar yapın. Ancak zeki bir kadının, sadece görünüşe önem vermediğini de unutmayın. 3- " HARİKA GÖRÜNÜYORSUN, SPOR MU YAPIYORSUN ? " Yine, yalan söylemeyin. Son zamanlarda kilo almış olabilir, kilosuyla ilgili şaka yapmaktan kaçının. Fakat kız arkadaşınız zayıflamak için çaba sarf ediyor, spor yapıyor, sağlıklı beslenmeye çalışıyor ve değişimini göstermeye hevesli ise ona iltifat etmeyi, iltifatta bulunmayı unutmayın. Çünkü olumlu bir destekten daha etkili hiçbir şey yoktur. 4- ONUNLA SEYAHAT EDİN Erkekler, kız arkadaşları değil erkek arkadaşlarıyla seyahat etmeyi tercih ederler ve kadınlar bundan rahatsız olurlar. Bunu ona, kelimeleri öyle dikkatli seçerek söyleyin ki kalbi kırılmasın söyleyin ki kalbi kırılmasın nacağınızı söylerseniz bu çok daha güzel... 5- HER BAŞARILI ERKEĞİN ARKASINDA BİR BAYAN VARDIR Herkesin bildiği bu cümle aslında bir anahtardır. Birçok erkek, partnerinin kendi başarılarındaki ve mutluluklarındaki yeri bilmezler ya da görmezden gelirler. Siz eşinize bunun farkında olduğunuzu belli edin ve onu takdir ettiğinizi bilmesini sağlayın. 6- SANA KATILMIYORUM Sürekli olarak kendi fikirlerinizi empoze etmekten ya da kız arkadaşınızın her fikrini onaylamaktan kaçının. Kendi düşünceniz yokmuş gibi davranmayın ama onunkilere de ne kadar saygı duyduğunuzu gösterin. 7- DİNLEMESİNİ BİLİN Daha iyi erkek arkadaş, sevgili, koca ve baba olmak için daha dikkatli dinleyin. 8- NELERDEN HOŞLANDIĞINIZI SÖYLEYİN Bencillik iyi bir şey olmayabilir ama isteklerinizi ifade etmek sizi mutlu edecektir. Sadece bir kere dünyaya geliyorsunuz, sizi gerçekten mutlu eden şeyleri sevdiğinize neden söylemeyesiniz ki?.. Tüm beklentilerinize karşılık vermez ama bu, ilişkinizin daha uzun süreli olmasını sağlayacaktır. |
İdeal Sevgili Bulma Mekanları İdeal Sevgili Bulma Mekanları Sevgilisi olmayanların en büyük avantajlarından biri her an her yerde aradığı o özel insanla karşılaşıp büyük bir aşka yelken açma şansları olmasıdır. ÖNEMLİ NOT: Sevgilinizin olup olmaması önemli değil. Sevgiliniz olsa bile bu tür mekanlarda daha çok vakit geçirmenizi tavsiye ederim. :D Nasip kısmet işi, hiç belli olmaz.. belki daha iyisini bulursunuz :D :D :D Hayatının aşkına nerede rastlayabileceğini merak edenler mutlaka evli arkadaşlarına nerede tanıştıklarını sormuşlardır. Bu merakınızı gidermenizde size az da olsa yardımcı olmak amacıyla biz de size sevgili adaylarıyla tanışabileceğiniz bazı mekanlar önermeye karar verdik. Bu mekanlarda karşınıza çıkabilecek o özel insanla kurduğunuz diyalogların öneminin de altını çizerek önerilerimize geçelim: * Arkadaşınızın evi: İçkinin su gibi aktığı bir parti de olsa ciddi bir akşam yemeği ortamı da hayalinizdeki insanla karşılaşabileceğiniz yegane yerlerden biri arkadaşınızın evidir. Arkadaşınızın, sizin tanımadığınız birçok arkadaşı olabilir ve bu kişiler içinden hoşlanabileceğiniz insanlar çıkabilir. Arkadaşınızın sizi tanıştırdığı arkadaşları gibi dolaylı yoldan da olsa size yakınlığı olan kişilerle tanışmak bir bakıma çok avantajlıdır. O kişiye örneğin: “Melis’i nereden tanıyorsun?” diye bir soru sorabilir ve uzun bir sohbetin ilk adımını atabilirsiniz. O noktadan sonra ortak arkadaşınız hakkında övücü sözler söyleyebilir ve hatta araya kendinizi de sıkıştırabilirsiniz. Bir uyarı: Orada tanıştığınız kişinin arkadaşınızın eski sevgililerinden biri olmadığına emin olun. Bu, gelecekte o kişiyle aranızda olabilecek herhangi bir duygusal yakınlaşmaya olumsuz etkileyecektir. * Bar: Barlar klasik tanışma mekanlarıdır. Barlarda genellikle çakırkeyf, mutlu ve birileriyle tanışmak için can atan tipler vardır. Fakat bu tip mekanlarda biriyle tanışırken karşılaşılan bazı problemler vardır: 1-Tanışmayı düşündüğünüz kişi hakkında bilgi alabilme olasılığınız yoktur. 2-O kişinin sizden hoşlandığına da emin olamazsınız. Bar gibi ortamlarda bu hususlara dikkat ederek yeni insanlarla tanışabilir ve hayatınızın insanına rastlayabilirsiniz. Bir uyarı: Tanışmayı hedeflediğiniz kişinin çok sarhoş olmamasına dikkat edin. Çünkü insanlar bu tip yerlere içmek ve mümkün olduğu kadar çok yeni insanla tanışmak için gidiyor. * İş yeri: İşyerlerinde yaşanan ilişkilerin her zaman tehlikeli bir yanı vardır. O kişiyle yaşadığınız aşk bittiğinde sadece yeni bir sevgili değil bir de yeni bir iş aramak zorunda kalırsınız. Tabi bu da işyerinden hiç kimseyle birlikte olamayacağınız anlamına gelmiyor. Çünkü iş yerinde örneğin bir takım içinde çalıştığınız ve birlikte birçok şey paylaştığınız arkadaşınız iyi bir hayat arkadaşı olabilir. Hoşlandığınız iş arkadaşınıza işten sonra dışarıda bir içki içmeyi önerebilirsiniz. Önce onunla iş dışında bir arkadaşlık kurup daha sonra her şeyi oluruna bırakabilirsiniz. Bir uyarı: En azından sizin bölümünüzden olmayan biriyle böyle bir yakınlaşmaya girin. Hayatta hiçbir şey eski sevgiliyle birlikte çalışmak zorunda olmaktan daha kötü olamaz. * Sınıflar: Öğrenciyseniz ya da boş zamanını doldurmak için hobi kurslarına gidiyorsanız da unutmayın ki sınıf ortamı yeni insanlarla tanışmak için en uygun yerlerden biridir. Zaten ilgilendiğiniz ortak bir konunuz olduğundan karşınızdaki kişiyle konuşacak çok şeyiniz olacaktır. Onu daha yakından tanımak için aralarda onunla birlikte kahve içebilir ve sohbeti derinleştirebilirsiniz. Bir öneri: Aynı sınıfta olduğunuz bir kişiyi etkilemek istiyorsanız sınıfın en iyisi olmaya çalışın. O zaman bu kişi yeteneklerinizin farkına varacak ve sizinle takılmak isteyecektir. * Internet Yeni bir kişiyle tanışmak için en kolay yol internettir. Seçtiğiniz arkadaş sitesine, ki bu konuda ne kadar iddialı olduğumuzu biliyorsunuz, fotoğraf yollayabilir ve ruhunuza en çok uyacak olan kişiyi çeşitli kriterleri işaretleyerek seçebilirsiniz. İlk adım olarak seçtiğiniz kişinin profilini ele alarak o kişiye mesaj yoluyla sorular yöneltebilirsiniz. Örneğin Sertab Erener’i beğendiğini yazmışsa başka hangi şarkıcılardan hoşlandığını sorabilirsiniz. İlk mesaj çok önemlidir. Onun için orada yazacaklarınızın ilgi çekici ve renkli olmasına dikkat edin. Bir öneri: Eğer mesajınıza cevap verirse hayatınızla ilgili daha detaylı bir mesaj atarak ondan da aynısını isteyebilirsiniz... Bir yerde bir dua okumuştum.. Sizlerle paylaşayım.. elhamdürüsü ile kızlar sürüsü ile sabah birisi ile akşam birisi ile Aminnnnnnnnnnn Allahım... karımı her türlü tehlikeden koru gerekirse ben tehlikeye atılayım onu hiç yorma gerekirse ben yorulayım o çalışmasın ben çalışayım o hasta olmasın ben olayım allahım o aldatmasın ben aldatayım benim güzel karım dul kalmasın ben kalayım amin... |
kız tawlamak için ahmetseydi gibiler tarafından hazırlanmış bir program:banana: download rar pass: msxlabs |
Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW Bir sevgilisi olan kadın melektir,iki sevgilisi olan kadın bir canavardır,üç sevgilisi olan kadın ise gerçek kadındır.-VICTOR HUGO Kadınların saklayabildikleri tek sır,bilmedikleri sırdır.-SENECA Bir kadın otuz yaşına geldiğinde poposuyla yüzü arasında bir tercih yapmak zorundadır.-COCO CHANEL Yaşlandıkça erkeğin yüz hatları derinleşir,kadınların ki ise buruşur.-GOETHE Kadınlar,hiç değişmeyen bir zevkin değişebilir araçlarıdır.-MARCEL PROUST |
bir erkeğin gerçekten bir kadını etkilemesi için eğitime şuna buna gerek yok sadece birazcık samimiyet ve kendine özgüven duyması yeterli. Samimiyet olmadıktan sonra söylenen güzel sözler yada alınan manasız hediyelerin hiç bir anlamı yoktur. Olduğunuz gibi olun bir kadını etkilemek için anlamsızca sizi siz olmaktan çıkaran hiç bir şeyi yapmayın. Eğer bir kadını etkileme sürecinde sonunda siz siz olmaktan çıkmışsanız, aslında yapmaktan nefret ettiğiniz şeyleri yapar hale gelmişseniz ne anlamı var ki bir kadını etkilemiş olmanın, mutsuzluklarınızın içinde mutluluk aramaya çalışmanın ne manası var ki |
Çapkınlar İçin Burç Rehberi Çapkınlar İçin Burç Rehberi Boğa burcunu iyi bir restoran etkiler. Koç’u parfümler. İşte astrolog Claire Petulengro’ya göre, insanı burcuna göre aşık etme yolları... Koç Burcu: Önce güzel kokup kokmadığınıza özen gösterin. Lüks ve pahalı kokuları severler. Ucuz giyinmeyin. Boğa Burcu: Hayatları yemek, seks ve para üzerine kurulduğundan iyi bir restoran, gece kulübünden daha etkili olur. İkizler Burcu: Onu yeni açılmış bir yere götürün. Çok zor elde edilen rolü de oynamaya kalkmayın. Yengeç Burcu: Biraz uzak durun. Onlar sırlarını koruyanlardan hoşlanırlar. Size güvenmesi zaman alacaktır. Aslan Burcu: Ne kadar para kazandığınızı, başarınızın göstergesi olarak algılayacağı için kazancınızı bilmek ister. Başak: Detaya çok dikkat ettiklerinden giyiminize ve saçınıza özen gösterin. Terazi: Gülmeyi pek severler. Komik fıkralar ve hikayeler anlatın. Ama şarkı söylediklerinde sakın gülmeyin. Müziğe karşı kabiliyetleri olduğunu sanırlar. Akrep: Kendiniz olun. Farklı görünmeye çalışanlardan hoşlanmazlar. Yay: Onlarlayken alışılmış ve denenmiş metotlar kullanmayın. Yenilik severler. Oğlak: Onun için ne kadar kazandığınız, hangi ülkeleri gördüğünüz, kimleri tanıdığınız önemlidir. iltifatı sever. Kova: Kendilerini beğenmiş gibi görünürler ama aslında değildirler. Aptal hiç değildir. Romantiktirler. Balık: Denizle ilgili her şeyi severler. İnsanlar hakkındaki kararlarında genelde yanılmazlar |
Çapkınlık uzmanından 13 sihirli formül 1- İLK gecede yemek yerine 'Bir şeyler içmeyi' teklif edin. 2- ÇARŞAMBA günü buluşmak için salı akşamı erken bir saatte arayıp randevu isteyin. 3 -ONA hem iş hem de ev telefonunuzu verin. Ev telefonunu vermezseniz, evli ya da bir ilişkide olduğunuzu düşünebilir. 4- NASIL giyinmesi konusunda ipucu verin. 5- HER zaman tüm söylediklerini dinleyin. Sözünü ise asla kesmeyin. 6- FAZLA abartmadan samimi şekilde güzel olduğunu söyleyip, iltifat edin. 7- ERKEKLER kadınları yatakta, kadınlar ise erkekleri öpüşürken hayal ederek karar verir. O yüzden pırıl pırıl dişler ve hoş bir nefes önemli. 8- 'HANGİ tür müzik dinlersin?' diye sormayın. 9- İYİ bahşiş bırakın. Emin olun kontrol eder. 10- VÜCUT dili basittir: Kolunuza dokunursa ilgileniyor demektir. Bacağınıza dokunursa bu geceyle ilgileniyor, tüm akşam sizden kaçtıysa, sizden hoşlanmadı. 11- EVİNE bıraktıktan sonra en az 30 saniye kapıdan içeriye girmesini bekleyin. 12- KADINLAR süreklilik ister. Akşam buluşmasından sonra ertesi gün mutlaka arayın. 13- ASLA onun yanında başka bir kadına bakmayın. Bunu sezerse 'İşiniz bitti' demektir. (Sabah) |
Nasıl Çapkınlık Yapılır Akıllı bir çapkın, çapkınlığın olmadığını yani belirli oyunlar, kurallar, hileler, varyasyonlarla bir kadının baştan çıkarılamayacağını bilir. Piyasada satılan ucuz ve uyduruk mutluluk reçeteli kitaplarda anlatılan oyunları ve hileleri yutan kadın ya çok genç ve saftır ya da bunları yutar gibi görünecek kadar tecrübeli ve kaşardır. Bir sürü erkek kedi ile çevrilmiş bir dişi kedinin yaptığı gibi seçen her zaman dişidir. Akıllı bir çapkın seçilen erkek olmaya çalışır. Seçme işlemini bunun ötesinde etkilemeyeceğini bilir. Zaten bu işi zevk ve keyif haline getirmiş bir çapkın için amaç, kadını baştan çıkarmak değil baştan çıkarma sürecinin getirdiği keyif ve heyecandır. Bu açıdan gerçek ve nitelikli bir çapkınlık avcılık ya da amatör balıkçılığa benzer. Hiçbir avcı ya da olta balıkçısı avladıkları balık ya da kuşun etini yemek için avlanmaz. Avı çekici kılan sonunda elde edilen et değil, bizzatihi avlanma sürecinin kendisidir. Beklemek, pusuya yatmak, oltayı çekmek, kovalamak, sessiz kalmak, nişan almak, rüzgarı hesaplamak vs. bütün bu ayrıntı ve detaylar bolluğu avı çekici kılar. Gerçek bir çapkın için nihai amaç kadını yatağa atmak, baştan çıkarmak ya da elde etmek değil bu sürecin getirdiği heyecan ve renktir. Amaç sadece seks olsaydı, düzenli bir birliktelik ve hatta evlilik bu açıdan çok daha akıllıca bir çözüm olurdu. Bazı ekstrem durumlarda, bir kadınla sevişmek bir çapkın için başarısının ispatı olarak görüldüğü için önem taşır. Tabi ki çapkınların hepsinin libidosu çok yüksektir ama gerçek bir çapkın gözünü yatağa dikmez çünkü kadınlar bunu hemen sezer ve kendilerini av ve yalın et olarak gördükleri anda kendilerini çekerler. Çapkınlık yaparken kadın psikolojisine ait şu üç anahtar kelimeyi aklınızdan çıkarmayın, güç, güven ve ritüel. Şimdi bunları sırayla inceleyelim. Güç: Kadınları çok fazla ciddiye almak dışında her yönüyle mükemmel bir filozof olan Nietszche'nin dediği gibi "Kadına mı gidiyorsun? O halde kır****** unutma". Bu aforizma, büyük filozofun diğer bir çok aforizması gibi yanlış anlaşılmıştır. Burada anlatılmak istenen kırbaçla kadını döv değildir. Kadın erkekte gücü ister ve arar. Güçten kasıt döven ya da dayak atan yok edici ve ezici bir güç değildir. Bir kadının lügatında güç neye tekabül ediyorsa odur. Güç, kenar mahalle dilberi için adaleli bir vücut iken, üniversite mezunu entelektüel kadın için keskin bir zeka ya da geniş bir entelektüel birikimdir. Kimi kadın için güç, doğrudan para ve iktidardır. Gücü nasıl tanımlarsa tanımlasın, her halükarda kadın bu gücü erkekte görmek ister. Kadınlardaki bu güç isteği sanıldığı gibi kadının güçsüzlüğünden ileri gelmez., milyonlarca yıllık evrimin bir sonucudur. Doğa kadına içgüdüsel olarak "taliplilerinin arasında en güçlüsünü seç" der. "Sen hamile iken ve sonrasında seni koruyabilecek güce sahip bir erkeği bul" ey kadın!. Taş devrinde bu güç kaba kuvvetti ama günümüz yaşamında gücün tanımı çok farklıdır. Güven: Güvenden kasıt, erkeğin yalancı, hilekar ya da güvenilmez biri olmaması değildir. Güven, kadının erkekte bulduğu gücün devamlılığına duyduğu güvendir. Kadın bu güveni duymak ister, daha da önemlisi bu gücün devamlı olacağına dair bir inancı korumak ister. Güvenin açılımı da oldukça basittir. Kadın üremenin getirdiği zayıflık içinde olduğunda bile kendisini terk etmeyecek güveni verecek erkeği arar. Bu tanım açıklamaya gerek bırakmayacak kadar açıktır. Ritüel: Kadınların giydikleri elbiselerden tutunda televizyonların üstüne serdikleri dantellere kadar her şeyde kendini gösteren bir ritüel eğilimi vardır. Çapkınlık yapmak istiyorsanız biz erkeklere anlaşılmaz ve hatta saçma gelen ritüel konusunda kendinizi ciddi bir şekilde eğitmeniz gerekir. Ve hatta bir adım ileri gidip sizde ritüeli sevmelisiniz. Kadın ritüel ile kendini, çevresini ve ilişkisini anlamlandırır. İster ilişki olsun ister elbise, kadın yaşadığı ya da sahip olduğu şeyi süsledikçe, ritüele boğdukça sahip çıkar. Erkek ise tam tersi, yeryüzünde var olan "şeylerin" işlevselliğine bakar. İşin ahlaki yönüne gelince... Birkaç basit ve yalın kural bir çapkın için yeterlidir. "Asla evli bir kadınla olma" ya da "asla aynı işyerinden bir kadınla olma" vb.. Bu tür basit kuralların hem ahlaki hem de pratik sebepleri vardır. Aklıma gelen bir başka kural da "Asla tutamayacağın sözler verme". Kadınları kıran ya da üzen, baştan çıkarılmak değil, acemi çapkınların "amaç her tür amacı meşru kılar" ucuzluğu ile yaptıkları basit numaralardır. Bunların en başında fütursuzca verilen sözler ve vaatler gelir. Gerçek bir çapkın her zaman kendine ve karşısındaki kadına karşı dürüsttür. Ne kadar arzulasa da sırf bir kadını elde etmek için evlenme vaadinde bulunmaz. O kişiliğine, etkileyiciliğine ve aklına güvenir. Pratik olarak belirli bir kural yoktur. Çok iyi giyinmek sanıldığı gibi erkeğe yakışmaz ama paspallığında alemi yok. İyi kokmak şarttır. Kaliteli bir parfüm az olmak kaydıyla kullanılmalıdır. Çapkınlık yaptıkça kadınlara dair bazı şeyleri öğrenmeniz gerekir. Sanıldığının aksine çapkınlık yapmak için ağzı çok iyi laf yapmak yetmez. Aynı zamanda çok iyi bir dinleyici olmanız gerekir. Bunun dışında kadınca bir sohbeti yapabilecek kadar az çok kadın dünyasını bilmeniz gerekir. Mesela burçlar konusunda az, çok bilginizin olması gerekir. Sanıldığının aksine gerçek bir çapkın her kadının peşinden koşmaz. Her gördüğü kadına asılan ve yalakalık yapan biri çapkın değil sadece erkek türünün yüz karası azmış bir mart kedisidir. Sonuç olarak çapkınlık ne utanılacak bir ayıp ne de övünülecek bir maharettir. Usulünce ve adam gibi yapıldığında yaşamı renklendirip güzelleştiren bir, bir...Güzel bir şeydir işte. ALINTIDIR. |
Nasıl çapkınlık yapılır? Şehirlerarası otobüs terminalleri henüz bu günkü septik temizliğine ve ruhsuz floresan aydınlığına kavuşmadan önce garip bir karmaşanın yaşandığı çok hareketli ve renkli mekanlardı. Buralarda askere giden delikanlıların, Ankara'da annesini tedavi ettiren kasabalı adamın ve akraba ziyaretine gelmiş memleketlilerin ilgisini çekebilecek bir sürü ıvır zıvır eşya ve tabi ki kitap satan attar benzeri dükkanlar olurdu. İnanılmaz küçük bu dükkanlarda gazeteden, düşük kalite tıraş takımına kadar her şey bulunurdu. Üzerinde şafağa kaç gün kaldığını işaret edebileceğiniz ufak not defterleri ve genç kızların ilgisini çekebilecek üzerinde gül resmi olan hatıra defterleri de dükkanın ufacık vitrinine yan yana konurdu. Bütün bu eşya hengamesi içinde dikkatimi iki kitap çok çekerdi, üzerinde Bruce Lee'nin resmi olan "Dövüş teknikleri" idi. Diğeri ise güzel bir kadın resminin süslediği "On derste etkili kadın tavlama teknikleri" gibi komik bir ismi olan kitaptı. Tam hatırlamıyorum ama kadınları baştan çıkarmanın kesin etkili yolları (!) bir, bir sıralanıyordu. Hatta kitabın kapağında bu kitabı okuduktan sonra bütün kadınların hayranlığını toplayacak harika erkek olmanın içten bile olmadığı yazılıydı. İşte tipik bir erkek budalalığı ya da dilerseniz safdilliği deyin. Erkekler arasında yaygın olan aptalca bir inanca göre belirli bazı metotları kuralına göre uygularsanız bir kadını elde edebilirsiniz. Aynı budalaca inanç kadınlar arasında kendini farklı şekilde ifade eder. Belirli bazı kuralları uygularsanız, bir erkeği elde tutmanın, onu kendinize bağlamanızın mümkün olduğunu ileri sürerler. Hatta bu konuda her iki cins için yazılmış bir çok kitap vardır. Millet yemek kitabı alır gibi bu kitapları alıp okumakta ve mutsuz hayatlarının belirli kurallarla mutlu olacakları beklentisine girmektedirler. Heyhat! Hayat kitapların bittiği yerde başlar. Kadın ve erkek arasındaki o bağlılık ve tutku, o şiir ve o tat kağıda dökülemeyen bir şeyden gelir ki onu şimdiye kadar kimse yazamadı. O olmayınca da istediğiniz kadar metot, sepet vs. uygulayın olmaz. Konumuzu fazla dağıtmadan çapkınlık olayına dönelim. Akıllı bir çapkın, çapkınlığın olmadığını yani belirli oyunlar, kurallar, hileler, varyasyonlarla bir kadının baştan çıkarılamayacağını bilir. Piyasada satılan ucuz ve uyduruk mutluluk reçeteli kitaplarda anlatılan oyunları ve hileleri yutan kadın ya çok genç ve saftır ya da bunları yutar gibi görünecek kadar tecrübeli ve kaşardır. Bir sürü erkek kedi ile çevrilmiş bir dişi kedinin yaptığı gibi seçen her zaman dişidir. Akıllı bir çapkın seçilen erkek olmaya çalışır. Seçme işlemini bunun ötesinde etkilemeyeceğini bilir. Zaten bu işi zevk ve keyif haline getirmiş bir çapkın için amaç, kadını baştan çıkarmak değil baştan çıkarma sürecinin getirdiği keyif ve heyecandır. Bu açıdan gerçek ve nitelikli bir çapkınlık avcılık ya da amatör balıkçılığa benzer. Hiçbir avcı ya da olta balıkçısı avladıkları balık ya da kuşun etini yemek için avlanmaz. Avı çekici kılan sonunda elde edilen et değil, bizzatihi avlanma sürecinin kendisidir. Beklemek, pusuya yatmak, oltayı çekmek, kovalamak, sessiz kalmak, nişan almak, rüzgarı hesaplamak vs. bütün bu ayrıntı ve detaylar bolluğu avı çekici kılar. Bazı durumlarda evdeki gül gibi karısını neden bırakıp da o çirkin kadınla oldu diye başkasını ayıplayanlarla aynı fikirde değilim. Ve sanıldığının aksine hareminde 40 tane çok güzel kadını olan Padişah şanslı bir erkek değildir. O keyifsiz bir can sıkıntısı içindedir. Bir erkek olarak asla bir haremim olmasını istemem. Analizimizi genişletirsek şunu görürüz; gerçek bir çapkın için nihai amaç kadını yatağa atmak, baştan çıkarmak ya da elde etmek değil bu sürecin getirdiği heyecan ve renktir. Amaç sadece seks olsaydı, düzenli bir birliktelik ve hatta evlilik bu açıdan çok daha akıllıca bir çözüm olurdu. Bazı ekstrem durumlarda, bir kadınla sevişmek bir çapkın için başarısının ispatı olarak görüldüğü için önem taşır. Tabi ki çapkınların hepsinin libidosu çok yüksektir ama gerçek bir çapkın gözünü yatağa dikmez çünkü kadınlar bunu hemen sezer ve kendilerini av ve yalın et olarak gördükleri anda kendilerini çekerler. Çapkınlığın bir teorisi ve bir de pratiği vardır. Gerçek bir çapkın, sağlam bir teoriyi deneyimlerle zenginleştirilmiş bir pratik ile birleştirebilen erkektir. Tecrübe pratik ile gelen bir şeydir ama teori en az tecrübe kadar önemlidir. Teori, yani genel olarak insan psikolojisi ve özel olarak kadın psikolojisi inanılmaz geniş bir alandır ama kısaca konunun sadece çapkınlıkla ilgili kısmına biraz girelim. Kadın erkek ilişkilerinin bir biyolojik temeli, bunun hemen üstünde toplumsal katman yer alır. Toplumsal katman ise bireysel katmanı taşır. Bu üç katman sürekli olarak birbirlerini etkiler ve değiştirirler. Sonuçta ortaya modellenemeyen karmaşık bir mekanizma çıkar. Bu mekanizmayı kimse çözemedi, başaramadı siz hiç uğraşmayın. Sadece şunlara dikkat edin yeter; Çapkınlık yaparken kadın psikolojisine ait şu üç anahtar kelimeyi aklınızdan çıkarmayın, güç, güven ve ritüel. Şimdi bunları sırayla inceleyelim. Güç: Kadınları çok fazla ciddiye almak dışında her yönüyle mükemmel bir filozof olan Nietszche'nin dediği gibi "Kadına mı gidiyorsun? O halde kır****** unutma". Bu aforizma, büyük filozofun diğer bir çok aforizması gibi yanlış anlaşılmıştır. Burada anlatılmak istenen kırbaçla kadını döv değildir. Kadın erkekte gücü ister ve arar. Güçten kasıt döven ya da dayak atan yok edici ve ezici bir güç değildir. Bir kadının lügatında güç neye tekabül ediyorsa odur. Güç, kenar mahalle dilberi için adaleli bir vücut iken, üniversite mezunu entelektüel kadın için keskin bir zeka ya da geniş bir entelektüel birikimdir. Kimi kadın için güç, doğrudan para ve iktidardır. Gücü nasıl tanımlarsa tanımlasın, her halükarda kadın bu gücü erkekte görmek ister. Kadınlardaki bu güç isteği sanıldığı gibi kadının güçsüzlüğünden ileri gelmez., milyonlarca yıllık evrimin bir sonucudur. Doğa kadına içgüdüsel olarak "taliplilerinin arasında en güçlüsünü seç" der. "Sen hamile iken ve sonrasında seni koruyabilecek güce sahip bir erkeği bul" ey kadın!. Taş devrinde bu güç kaba kuvvetti ama günümüz yaşamında gücün tanımı çok farklıdır. Güven: Güvenden kasıt, erkeğin yalancı, hilekar ya da güvenilmez biri olmaması değildir. Güven, kadının erkekte bulduğu gücün devamlılığına duyduğu güvendir. Kadın bu güveni duymak ister, daha da önemlisi bu gücün devamlı olacağına dair bir inancı korumak ister. Güvenin açılımı da oldukça basittir. Kadın üremenin getirdiği zayıflık içinde olduğunda bile kendisini terk etmeyecek güveni verecek erkeği arar. Bu tanım açıklamaya gerek bırakmayacak kadar açıktır. Ritüel: Kadınların giydikleri elbiselerden tutunda televizyonların üstüne serdikleri dantellere kadar her şeyde kendini gösteren bir ritüel eğilimi vardır. Çapkınlık yapmak istiyorsanız biz erkeklere anlaşılmaz ve hatta saçma gelen ritüel konusunda kendinizi ciddi bir şekilde eğitmeniz gerekir. Ve hatta bir adım ileri gidip sizde ritüeli sevmelisiniz. Kadın ritüel ile kendini, çevresini ve ilişkisini anlamlandırır. İster ilişki olsun ister elbise, kadın yaşadığı ya da sahip olduğu şeyi süsledikçe, ritüele boğdukça sahip çıkar. Erkek ise tam tersi, yeryüzünde var olan "şeylerin" işlevselliğine bakar. Kadın, aile kavramını bu şekilde, ritüeli kullanarak yaratır. Tuhaf ama bu açıdan kadınlar ve askerler birbirlerine çok benzer. Bütün o marşlar, bayrak törenleri, yeminler vs. bir anlam ve inanç dünyası oluşturur. Bu bir anlamda gereklidir. Kadın da benzer bir şekilde ritüeli kullanır. Dünyayı bu şekilde kendinden kılar. Dünyaya fonksiyonel bir bakış açısından bakan ve şeyler arasındaki ilişkiyi ritüele değil de fonksiyona göre temellendiren erkek için ritüel ve dantelli sehpa örtüleri gereksiz ve saçma ayrıntılar olarak gözükür. Kadın ve erkeğin birbirlerini anlama konusundaki en büyük zorluk buradan kaynaklanır. İşin ahlaki yönüne gelince... Birkaç basit ve yalın kural bir çapkın için yeterlidir. "Asla evli bir kadınla olma" ya da "asla aynı işyerinden bir kadınla olma" vb.. Bu tür basit kuralların hem ahlaki hem de pratik sebepleri vardır. Aklıma gelen bir başka kural da "Asla tutamayacağın sözler verme". Kadınları kıran ya da üzen, baştan çıkarılmak değil, acemi çapkınların "amaç her tür amacı meşru kılar" ucuzluğu ile yaptıkları basit numaralardır. Bunların en başında fütursuzca verilen sözler ve vaatler gelir. Gerçek bir çapkın her zaman kendine ve karşısındaki kadına karşı dürüsttür. Ne kadar arzulasa da sırf bir kadını elde etmek için evlenme vaadinde bulunmaz. O kişiliğine, etkileyiciliğine ve aklına güvenir. Pratik olarak belirli bir kural yoktur. Çok iyi giyinmek sanıldığı gibi erkeğe yakışmaz ama paspallığında alemi yok. İyi kokmak şarttır. Kaliteli bir parfüm az olmak kaydıyla kullanılmalıdır. Çapkınlık yaptıkça kadınlara dair bazı şeyleri öğrenmeniz gerekir. Sanıldığının aksine çapkınlık yapmak için ağzı çok iyi laf yapmak yetmez. Aynı zamanda çok iyi bir dinleyici olmanız gerekir. Bunun dışında kadınca bir sohbeti yapabilecek kadar az çok kadın dünyasını bilmeniz gerekir. Mesela burçlar konusunda az, çok bilginizin olması gerekir. İyi bir çapkın boşboğaz değildir. Sağda solda vukuatlarını anlatmaz. Ketumluk bu işte çok önemlidir. Kadın erkek ilişkilerini anlamsız ve sevimsiz bir satranç oyununa dönüştüren aptalca küçük oyunlar işin tadını tuzunu kaçırır. İyi bir çapkın bu tür bayağılıklara başvurup avın tadını kaçırmaz. Bu tür hileler, dansa benzer uyumu ve tabi işin şiirini bozar. Oldu olacak kolasına uyku hapı atın, sonuçta aynı şey. Bunlar basit erkeklerin işidir. Sanıldığının aksine gerçek bir çapkın her kadının peşinden koşmaz. Her gördüğü kadına asılan ve yalakalık yapan biri çapkın değil sadece erkek türünün yüz karası azmış bir mart kedisidir. Gerçek çapkın gerçek avcı gibi kaliteli avın peşine düşer. Gerçek çapkınlar bu av motivasyonu ile hareket ettikleri için zaman içinde ister istemez daha büyük avlara doğru bir evrimleşme gösterirler. Gerçek çapkınları, amatör abazalardan ayıran belirgin fark ise gerçek çapkınların kadınları gerçekten sevmeleridir. Erkekler, özellikle ülkemizin erkekleri kadınlar için cinayet işlemekte, seni seviyorum diye sevgilisini elli küsur yerden bıçaklamakta ve sevdiği (!) kadının yüzüne kezzap atmaktadır. Her ne kadar bunu sevgi adına yaptıklarını söyleseler de aslında bu çokça öküzlük birazcık da tutkudan kaynaklanmaktadır. Türk erkeği kadınına aşık oluyor her türlü ölçüsüzlüğü yapıyor ama sevmiyor. Aşk meşk olayları dışında kadını yanında berisinde görmek istemiyor pek. Çapkınlar bu kategorinin dışındadır. Onlar kadınları gerçekten çok severler ve değer verirler. Sonuç olarak çapkınlık ne utanılacak bir ayıp ne de övünülecek bir maharettir. Usulünce ve adam gibi yapıldığında yaşamı renklendirip güzelleştiren bir, bir...Güzel bir şeydir işte. Neyse... Peki ben bu kadar şeyi nereden biliyorum? Tabi ki çok kitap okuyarak... |
Kız Tavlama Taktikleri ALINTIDIR Bu kadar bilgiyi almış olmanız kızın sizinle çıkması için yeterli değil.Çünkü daha kız sizin ondan hoşlandığınızı bile bilmiyor.Bunu kıza bir şekilde sölemeniz lazım.Ama nasıl?Tabi ki bizden.Şunu sakın unutmayın çıkma teklifi olayın en önemli kısımlearından biridir.Siz kızı ne kadar tavlarsanız tavlayın,kızın üzernde ne kadar büyük bir imaj bırakırsanız bırakın kıza doğru yerde,doğru zamanda ve doğru şekilde çıkma teklif edemezseniz olayınız biter.O yüzden bu bölümü çok ama çok dikkatli okuyun. Bir kere en başta bilmeniz gereken şey kızların daima sürü halinde dolaşan yaratıklar olduklarıdır.Ve en baştada söylediğimiz gibi kızların en büyük korkusu arkadaşlarının alay konusu olmaktır.O yüzden çıkma teklif edeceğiniz kızı mutlaka yanlız başına yakalamalısınız.Ama bunlar tuvalete bile birlikte giderler. O yüzden bir şekilde kızı sürüden ayırmanız lazım.Bunu nasıl yapacağınıza gelince: Önce kızın yanına gidin,her zamanki klasik muhabbetinizi yapın.Ve kıza "Seninle biraz konuşmamız lazım" diyin.Bu cümlenin Türkçeye tam çevirisi "Benimle çıkarmısın?" dır.Bütün kızlar bunun ne anlama geldiğini bilir ve kız eğer konuşalım derse olay bitti.Çıkıyorsunuz.Ama kız "Ne konuşcaz?" diye bir soru sorarsa daha kızı tavlayamamışsınız demektir.Sakın o gün çıkma teklif etmeyin.Biraz daha uğraşmanız lazım.Kurallarımızı baştan okuyun.Ama kızla konuşmanız lazım. Hemen ikinci kuralımızı uygulamaya sok ve başla uydurmaya:"Ahmet'e bugünlerde noluyor anlamıyorum.Bana çok soğuk davranıyo.Sence ne yapmalıyım" diye bir soru yöneltirseniz kız asla kıllanmayacaktır.Kız sizi dinlemek için suratınıza salak salak bakmaya başlamışsa konuya başlayabilirsiniz demektir.Burada yeri gelmişken uyaralım:Kızı ikna etmeniz gerekebilir ve bu soruyu aynı kıza ikinciye sorma şansınız yok.O yüzden özellikle liseli arkadaşlar için söylüyoruz:Kıza çıkma teklif edeceğiniz zaman ikinizinde vakti geniş olmalı.Yani 5 dakkalık tenefüste olacak bir iş değil.Liseli arkadaşlar öğle tatilinde yada okul çıkışı bu işe kalkışsalar kendileri açısından çok daha iyi olur.Neyse,Kız sizden bir şeyler anlatmanızı bekliyor. Zaten kızda biliyor o sırada sizin ne söyleyeceğinizi ama salaklıklarından kaynaklanan bir şey olsa gerek bunu mutlaka sizin sölemeniz gerektiğini düşünürler.Bu esnada sakın panik yapmayın. Direk olarak "Benimle çıkar mısın?" demek aptallağına ise hiç ama hiç kalkışmayın.Kızın çıkacağı varsa da çıkmaz.Şimdi derin bir nefes alın ve kıza dönüp aynen şunları söyleyin,sakın değiştirmeyin.Bugüne kadar bu durumdayken bu cümleleri sarfettiğimiz hiçbir kız bize hayır demedi."Bak Ayşe(tabiki Ayşe ismi burda örnek bunu değiştirceksiniz )) sana uzun zamandır söylemek istediğim çok önemli bir şey var.Ben aslında çok uzun zamandır senden hoşlanıyorum.Benim küçük dünyama renk getirdin.İnan hiçbir kız bugüne kadar beni bu kadar etkileyememişti.Benimle romantik,çılgın,ve bir o kadar da zevkli bir ilişki yaşamaya ne dersin? İkimizinde çok mutlu olacağından eminim." Bunları duyan kız size mutlaka ama mutlaka "Aaa,inanamıyorum çok şaşırdım yani hiç beklemiyordum" şeklinde karşılık verecektir.İnanmayın kesin triptir.Başta da söylediğimiz gibi kız zaten sizin ona ne soracağınızı başından beri biliyordu. Neyse,şimdi eğer bu kızın size hemen cevap vereceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz.Kız size burda kesinlikle "Biraz düşüniyim." diyecektir.Peki düşün diyin.Çünkü kızlar asla "hayır" diyecekleri erkeklere bu şekilde davranmazlar. Kızın eve gidince ne düşüneceği ise size kalmış.Yani kız burda "düşüniyim" dedi diye düşünecek sanmayın.Kızın eve gidince sizi düşünmesini sağlamak sizin göreviniz.Peki bunu nasıl yapacaksınız?Onu da açıklıyoruz. Kızlar bu lafı dediğimiz gibi sadece çıkmak istedikleri erkeklere söylerler. Ama kız "düşiniyim" dedikten sonra size gelip "Ben düşündümde arkadaş olarak kalmamız ikimiz içinde daha iyi olur" diyorsa bunun sebebi sizin kızı düşünürken yanlız bırakmış olmanızdan başka bir şey olamaz.Öyleyse neymiş?Kız bizimle çıkıp çıkmayacağını düşündüğü sırada yanlız bırakmayacakmışız.Kızın bu süreyi istediği kadar uzatma hakkı vardır.Ama bu süre genellikle 3 gün ile 1 hafta arasında değişir.Şimdi gelelim sizin bu süre içerisinde yapmanız gerekenlere |
Gerçek Çapkın Nasıl Olunur? Çapkınlarla ilgili en büyük yanılgılardan biri çapkınların her kadını fethedilecek bir ada olarak gördüğü ve tek hedefin mümkün olduğu kadar çok kadını yatağa atmak olduğu yönünde. Oysa işin aslı başka türlü. Gerçek çapkınlar kadınları sever. Kadınları sevmek kadını idol gibi görmek ya da takıntı haline getirmek değil, kadınlara saygı duymak ve kibar davranmaktır. Gerçek çapkının hedefi asla sadece skor yapmak ve koleksiyonunu geliştirmek değildir. O, aynı zamanda karşısındaki kadına zevk vermeyi ve onu prenses gibi hissettirmeyi hedefler. Hakikaten çapkın olan bir adam bir kadınla beraber olduğunda sağdan soldan duyduğu tavlama taktiklerini uygulamak yerine içinden geldiği gibi davranır. Davranışları ve tavrıyla kadını rahat ve güvende hissettirir. Çapkın adam onlarca kadını tavlamak gibi bir amaca kilitlenmez. Kadınları el üstünde tutar. Dolayısıyla kadınlar onun etrafına toplanır. Hakiki çapkınlar kadına doymuş oldukları için sadece hoşlarına giden kadınlarla beraber olurlar. Skor yapma veya harem kurma güdüleriyle değil haz paylaşma ilkesiyle hareket eder. Başka bir deyişle çapkınlar kadın delisi değildir. Kadınları kendilerine deli ederler. Hem de kasmadan ve zorlamadan... Etrafındaki herkese bir yılda onlarca kadınla beraber olduğunu ve kadın tavlamada hiç zorlanmadığını anlatan, herkese kadın kaldırma tekniklerini anlatan bir adam çapkın sayılmaz. En iyi ihtimalle kadın delisi ya da palavracıdır. Gerçek çapkınlar seks hayatlarım ballandırarak anlatmaya gerek duymaz. Zira onlann seks hayatı cilalanmaya ya da onaylanmaya ihtiyaç duymaz. Kadınlar çapkın erkekleri de kadın delilerini de unutmaz. Farklı şekillerde deftere yazarlar. Gerçek bir çapkınla beraber olmuş olan bir kadın yüzündeki gülümseme ve yaşadığı geceyi anlatırken ses tonundaki yumuşaklıkla fark edilebilir. Kadın delisi bir erkeğe denk düşmüş olan ise bu deneyimini paylaşmak bile istemez ve kötü bir deneyim olarak hatırlar. Çapkın adamların namı bütün kadınlar arasında yürür. Gerçek çapkın avcı değildir Çapkınlar kadınları av olarak görmez. Kadınlardan fiziksel ya da ruhsal olarak faydalanmazlar. Çapkınlık kalp kırmak demek değildir. Çapkın bir erkek kadınları sevişmeye ikna etmek için sarhoş etmeye gerek duymaz. Gecenin sonunda kadını evine götürebilmek için dil dökmeye ve ısrar etmeye de muhtaç değildir. Hiçbir erkeğin her kur yaptığı kadın tarafından kabul görmeyeceğini bilecek kadar olgundurlar. Kadınları iyi tanır ve sürekli ısrar etmenin yenilgiyi kabullenemeyen özgüveni eksik erkeklere özgü olduğunu bilir. Çapkınlar kendilerine saygı duyarlar. Kişisel özelliklerinden emindirler. Kadınlarla vakit geçirmekten sadece seks sırasında değil sohbet aşamasında da zevk alırlar. Zaten çapkın adam ava çıkmadığı için eli boş dönmek gibi bir endişe taşımaz. Bu yüzden can sıkmaz, ilgilenir ama boğmaz. İltifat eder ama yılışmaz. Çapkınların en önemli niteliklerinden biri de, kadının "hayır" deme hakkına saygı duymalarıdır. Bunu bildikleri için kadınları arzulanır ama özgür hissettirirler. Kadınların parayı ve gücü sevdiği malum. Fakat bu gerçek çapkınlığın koşullarından biri değildir. Kadınlara deste deste para saçacak kadar zengin bir adam tüm istediklerini yaptırabilir. Lakin kadınların kalbim kazanmış sayılmaz. Gerçek çapkınlar ise kadınları paralarıyla değil çekicilikleri ve centilmenlikleriyle tavlarlar. AskMen |
Kız mı tavlicaksın? 2 kural var. 1. Kız tavlama hakkında konuşmicaksın ( en önemlisi ) 2. Düşünmiceksin. Kızlar şöyle tavlanır , kızlar böyle tavlanır , yok efendim şunu şöyle yapınca şurasını açar gibi muhabbet edersen , kaybedersin. Gerçi , kaybedecek tipler bu muhabbeti ediyor gibi değiştirebiliriz bunu ama olsun. Kız tavlama hakkında konuşmadım az önce. bu bir istisnai durum ve açıklamadır. |
Kızlar Hakkında Evet arkadaşlar.Sizlere çok önemli ve değerli bilgiler veren bir site tanıtmak istiyorum.Sadece site değil ilişkiler hakkında bilmedikleriniz,bilmeniz gerekenlerin hepsi burada. **Hoşlandığınız kız sizi red mi ediyor ? **Hoşlandığınız kıza bir türlü açılamıyormusunuz ? **Hoşlandığınız kızın yanındayken konuşamıyormusunuz ? **Kızlarla aranız pek iyi değil mi ? **Yolda yürürken,durakta,toplu taşıma aracında,restaurantta,diskoda,sinemada vb. herhangi bir yerde gördüğünüz ve çok hoşlandıpınız bir kızla tanışmaya cesaret edemeyip belkide onun sizden hoşlandığını bile öğrenemiyormusunuz ? **Okulda,üniversitede,yeni girdiğiniz ortamlarda konuşmaktan çekinip kızları etkileyemiyormusunuz ? Bu ve bunlar gibi daha birçok sorununuz varsa size bu LOKAL'i tavsiye ediyorum.Ayrıca kayıt olduğunuzda bir çok bilgi almanızın dışında size özel mailler gelmektedir ve bu maillerde hiç bir yerde bulamayacağınız bilgiler bulunmaktadır.Yazarımız,uzmanımız,üstadımız Harun D. size özel mailler ile sizleri yönlendirip kızlarla konuşmakta ve ilişki kurmaktaki en önemli etkenleri söylüyor.Ve inanın çok kişi başarılır olmuştur .Gelin biraz da başarı hikayelerini dinleyelim; K. S. 22 Nisan 2009 HARUN ABI SLM! ONCELIKLE SIZE DESTEGINIZDEN OTURU COK TESEKKUR EDIYORUM. EVET DEDIGINIZ TUM YONTEMLERI UYGULADIM VE GERCEKTEN BENI BIR HAYAT BOYU MUTLU EDEBILECEK VE DE DAHA ILERISINI DUSUNEBILECEK VE BENIM ICIN HER SEYI GOZE ALABILECEK BIR BAYANLA TANISTIM VE DE SU AN SOZLU GIBIYIZ. YARDIMLARINIZ ICIN GERCEKTEN MINNETTARIM COK TESEKKURLER HARUN ABI.. SELAMLAR… V.Y. 15 Nisan 2009 “BASARIYA ULASTIM” Merhaba hocam kitabınızda yazdıklarınızı uygulamaya başladığımdan beri hayatım büyük ölçüde değişti. İnsanlar sende bir değişim var demeye başladılar. Egzersizleri falan uyguluyorum ve çok işe yarıyorlar. Size çok çok teşekkür ederim. Şuanda olmasını istediğim gibi bir kız arkadaşa sahibim ve çok mutluyum. Size çok çok teşekkür ediyorumve hayatınızda başarılar diliyorum. I. I. 25 Mart 2009 hocam öncelikle size çok teşekkür ederek başlamak istiyorum..hemen konuya gireceğim..neredeyse 7 yıl boyunca bi insanı sevdim 1 yıl boyunca hep ona açıldım ve hep onu sevdiğimi söyledim ve aslında sizin yzılarınız ve cevaplarınızı okuyunca ne kadar büyük saçmaladığım şeyler oldugunu fark ettim. yazılarınızı tamamen bastan sona okudum.dediklerinizi uygulamaya kısa bir süreç içerisinde koydum..durum şu : 7 YIL UĞRUNA KÖLE OLDUĞUM İNSAN EVET YANLIŞ DUYMADINIZ 7 YIL < ELDE EDİLMESİ Bİ ÇOK KİŞİ İÇİN OLANAKSIZ GÖRÜNEN O İNSAN ŞUAN BENİMLE BERABER OLMAK İÇİN HERAN HER DAKİKA ARAYIP DURUYOR..Kİ OLAY SADECE BUNLA BİTMEDİ hocam neyapayım abartalım olmusken bir kaç insan olsun dedik şimdi telefon susmuyo :S saırım biraz fazla abarttım neyse ben hatları değiştirdim ..sonuç itibariyle suan şunu söyleyebilirim ELDE EDİLMESİ OLANAKSIZ HERHANGİ BİRİSİ YOK BENİM İÇİN ..YETERKİ İSTEMEYİ BİL SİZE MİNETTARIM…ÇEVREMDEKİLER BUNUN SIRRINI SORUNCA SİZİN SİTENİZ VE KİTAP İSMİNİZİ VERİYORUM..HERŞEY İÇİN ÇOK SAĞOLUN TEKRARDAN.. U. D. 25 Mart 2009 “sayende abi” aaaabbbıııı sna nedıyım baska cok saaggooll yyaaa senın sayen de artık benımde bı sevgılım var hem de ole cırkın bıse degıl cok gusel ben kısa gusel kelımeler soledım bana kız cıkma teklıfı ettı msn deyken camda agladı bıde abı yanı hep senın sayende cok tessekkur ederim Ve bunlar gibi daha bir çok kişi başarıya ulaştı.Harun D. ve kitapları sayesinde... Harun D. bu konular hakkında uzun yıllardır konferanslara katılan,uzman kişiler ile konuşup tanışan ve onlarla çalışmış bir kişidir.İnsanların ilişkilerini incelemiş ve buna göre yöntemler geliştirmiştir.Bu yöntemleri başka hiç bir yerde bulamayacağınızdan eminim. Sizlerin kızlar ile ilişkilerinizin düzelmesi ve hayalinizdeki kızı elde etmenizi sağlayacak şeyleri belirtmek istiyorum ; ÜRÜNLER ; ÇARPICI ETKİ , ÇEKİCİ ERKEĞİN GİYİM REHBERİ , KIZLARLA KONUŞMA KILAVUZU , SEVDİĞİN KIZI GERİ KAZANMANIN ADIMLARI isimli kitaplar bulunmaktadır. MAİLLER : Kayıt olduğunuzda Harun D. size 3 günde 1 bilgilendirici mailler yollamaktadır.Ve kızlar ile ilişkilerinizde yapmanız gerekenleri söylemektedir. FORUM: Forumda sorunlarınızı paylaşıp cevaplar alabilir,başkalarının sorunlarını ve gelen cevapları okuyup bilgilenebilirsiniz. Site : Sosyal Beceriler adresine girip sağ tarafta isminizi ve e-mailinixzi yazıp ücretsiz olarak çarpıcı adım raporunu mailinize alabilirsiniz. Local: LOKAL Forum: Genel | Forum « LOKAL Harun D. hakkında ve bu sistem ile ilgili genel bilgiler için ; Sosyal Beceriler ***Gelen maillerden bir tanesini sizinle paylaşmak istiyorum.(3 günde bir gelen kişiye özel maillerden sadece birisi)*** Bugün hoşlandığın kızla ya da genelde kızlarla iletişiminde beğenilen bir erkek olmanla, “Ay o mu? Boşver onu “ diye hakkında konuşulan biri olman arasındaki farkı yaratan faktörlerden birine değineceğiz. Benden yardım talep eden erkeklerde sıklıkla karşılaştığım bu hata, kızlarla iletişimlerinde kendilerini fazlasıyla doğrudan konuşarak ifade etmeye kalkmaları. Örneğin kendi kişiliklerinin iyi yönlerini kızın kendisinin fark etmesini sağlamak yerine, kendinden bahsederek “Ben böyleyim, ben şöyleyim” demek, ya da kıza karşı hissettiklerini onun görmesini sağlamak yerine kelimelerle ifade etmek. Bu yaklaşımın bazı durumlarda sessizce oturmaktan bile daha kötü sonuçlar verdiğini söyleyebilirim. Eğer “Ben çok akıllı, çekici ve alçakgönüllü biriyimdir” şeklinde konuşuyorsan, senin aptal, itici ve kendini beğenmiş biri olduğunu düşünmeleri doğaldır. Bir konuyu kelimelere döktüğümüzde, onun karşımızdaki kişi tarafından şüpheyle karşılanması ve sorgulanması son derece normal, çünkü biz bir iddiada bulunduk ve o da haklı olup olmadığımıza karar vermek durumunda. Oysa aynı konuyu sözle ifade etmek yerine onun gözlemleyebileceği bir şekilde ortaya koyarsak, artık bizim iddiamız olmaktan çıkar, onun kendi gözlemi olur. Bu durumda kendi gözlemine şüpheyle bakması ve sorgulaması saçmadır. Biz ona bir şey söylemedik, o kendisi bu sonuca vardı. Bu şekilde davrandığında, harika özelliklere sahip, bir o kadar da alçakgönüllü biri olabilirsin. Üstelik sözle ifade ettiklerini ispatlaman gerekirken, davranışlarınla ifade ettiklerini ispatlaman gerekmez. Bunu nasıl yapacağını bir iki örnekle açıklayayım. Diyelim ki, arkadaşlarının senin için önemli olduğunu anlatmak istiyorsun. Sence “Arkadaşlarım benim için önemlidir” demen mi daha etkili olur, yoksa yardımına ihtiyacı olan bir arkadaşın için nasıl fedakarlıkta bulunduğunu görmesi mi? Ya da, onun fikirlerine önem verdiğini bilmesini istiyorsun. Sence “Senin fikirlerine önem veriyorum” mu demelisin, yoksa önemli bir seçim aşamasındayken ondan aldığın fikri uygulaman mı daha etkili olur? Ya da, diyelim ki çevreye karşı duyarlı birisin. Sence “Ben çevreye karşı duyarlı biriyim” cümlesi mi işe yarar, yoksa Greenpeace için aktif olarak çalıştığını görmesi mi? Her türlü kişilik özelliğini onun görmesini sağlayacak ortamlar yaratabilirsin. Ona yönelik duygularını da, mantıklı bir sohbet ediyormuş gibi konuşarak anlatmak yerine, onu önemsediğini, ona değer verdiğini hissettirecek davranışlarla göstermen çok daha etkilidir. Unutma, kelimelerle ifade edebileceğin her şey ancak laftır! Tabi ki halk arasındaki deyişle “ağzı laf yapan” birisi olabilmen, kendini iyi ifade edebilen ve konuşurken kendini dinletebilen biri olman her zaman önemli bir parça. Ama biz burada bir çok şeyi davranışlarınla göstermenin ne kadar etkili olduğundan bahsediyoruz. Bu parçaların her ikisine hakim olduğunda, önemli olanın karşındaki insanın seni istemesi değil, senin onu isteyip istememen olduğu bir duruma geleceksin. Evet artık sizde kızlar hakkında bilinmeyen şeyleri bileceksiniz.Hoşlandığınız kızı etkileyebileceksiniz.Yolda gördüğünüz ve hoşlandığınız kızla tanışabileceksiniz vs. vs. vs. Şiddetle öneriyorum çünkü bende aynı sorunları yaşıyordum.Fakat Sayın Harun D. kitapları ve mailleri sayesinde kendimi geliştirmeye başladım.Hepinize tavsiye ediyorum. |
Kızlar Hakkında Bi kızı ikna etmek için bundan fazlası gerek. Şahsen ben bu bayat sorulara ikna olmam. Şimdiki kızlar başka şeylerle ilgileniyor. Kızlara saçının güzel olduğunu, gözlerinin renginin ne kadar güzel olduğunu ... gibi şeyleri söyleyerek ona yakınlaşabilirsiniz. Sonra da gerisi size kalmış. |
Alıntı:
|
Çapkınlık yapma sanatı Çapkınlık kimilerine göre bir hobi, kimilerine göre adrenalin, kimilerine göre yaşam tarzı olmuştur.Hobi olarak kullananların yakalanma riski çok yüksektir.Adrenalin için yapanlar ise her an topun ucundadırlar.Ancak yaşam tarzı olarak görenler bunu bir iş edinmişcesine özen göstermektedirler ve yakalanma olasılıkları çok düşüktür.Çünkü alanların profesyonelleşmiştirler. İşte bu profesyonellere bakarsak çapkınlığın nasıl yapılması gerektiği gerçeğini anlamış oluyoruz.Çapkınlık yaparken oyunu kuralına göre oynamak çok önemlidir. ve işte çapkınlık dersleri; 1. Farklı mekan grupları olmalı: Aynı anda çıktığınız kişilerle aynı mekanda karşılaşma riskinizi azaltır. 2. Eviniz çok özel olmalı, her ilişkinizi eve getirmeyin. 3. Mümkün olduğu kadar deplasmanda veya dış mekânlarda yaşayın. 4. Hediye kabul edin ancak kullanmayın. 5. Gömlek yakalarınızı sürekli kontrol edin. (Fondöten lekeleri en tehlikeli lekelerdir.) 6. Kıyafetlerinizdeki saç kalıntılarını denetleyin 7. Her zaman ikili buluşmalar yapmayın. Grup halinde takılmak çoğu kez can kurtarır. 8. Sırlarınızı paylaşabileceğiniz ve sıkıştığınızda sizi kurtaracak dostlar edinin. 9. İlişkiyi 3 aydan fazla sürdürmeyin. 10. Sadece yalnız kaldığınızda, sığınabileceğiniz bir veya birkaç liman oluşturun. 11. Zamanı not alın ancak kod isimler kullanın, sorulduğunda doğru cevaplar verebilmelisiniz. 12. Gittiğiniz her mekan için birlikte görüldüğünüz kişi hakkında senaryonuzu önceden hazırlayın 13. Suç üstü yakalandığınızda karşı soru sorun” sen burada ne arıyorsun, beni mi takip ediyorsun?” 14. Birkaç kanki karşı cins arkadaşınız olsun, çok işe yararlar. 15. Farklı stilde kıyafet ve hobi senaryoları oluşturun. 16. Spor ya da müzik aktivitelerine zaman zaman katılın. Kaçamak zamanları için bahane üretme olanağı olabilir. 17. Düzenli gidilen dernek toplantılarına üye olun, düzenli gitmeniz gerekmez, arada kaçamak yapabilirsiniz. 18. Fotoğraf çektirmeyin, mümkün olduğu kadar kendi aracınız yerine taksi kullanın. 19. Özel mesaj ya da mail kullanmayın. Aynı numaraları kendi telefonunuzdan aramayın. 20. Telefonunuza isimleri şifreli kaydedin. Numaraları kaydederken şirket isimleri kullanın. 21. Gps, araç takip vs gibi teknolojilerden uzak durun. 22. Güvenlik kamerası veya güvenlik kontrolü olan binalara girip çıkmayın. 23. Otel gibi genel mekanlarda odaya birlikte çıkmayın, otele partnerinizi kapıda bırakıp siz aracınızı otoparka götürün, otel kapısından birlikte geçmeyin. 24. Otele kayıt yaptırırken, partnerinizi kaydettirmemenin yolunu bulun. 25. Cep telefonunuzu her çalışta açmayın, sizi arayanları sonradan geri arama yapmaya alıştırın. |
| Saat: 03:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık