![]() |
Ogame - Ogame Oyunu - Ogame Oyuncuları OGame bir çesit uzay stratejisi simulasyonudur. Aynı anda binlerce oyuncu tarafından karsılıklı olarak oynanır. Oynayabilmek için sadece normal bir internet gezgini gerekir. Evet burada ogame hakkında herşeyi konuşalım... |
Ogame, Ogame Oyunu, Ogame Oyuncuları slm arkadaslar ben 10 evrende DOZER ittifakının kurucusuyum ıttıfaka tum arkadaslar davet lidirrrr........................ |
Ogame, Ogame Oyunu, Ogame Oyuncuları Merhaba arkadaşlar...Ben 2. Evrendeyim ve 35.000 kadar puanım var. HERKEZE OGAME'İ TAVSİYE EDERİM.İMPARATOR OLMAK GÜZEL BİR DUYGU:bow: :bow: |
Ogame, Ogame Oyunu, Ogame Oyuncuları Alıntı:
Alıntı:
|
Ogame, Ogame Oyunu, Ogame Oyuncuları mrb arkadaşlar bende 8. evrendeyim 7tepe ittifakı .. ittifakımıza herkesi bekliyoruz ittifakımızda yardımlaşma ve arkadaşlık ön planda olup her zaman ittifak gibi davranıp ittifak olarak hareket edilir ;) |
Ogame, Ogame Oyunu, Ogame Oyuncuları 4.cü Evren'de Kimler Var Gezegen Patlatabilecek ? :) |
ya keşke herkes aynı evrende olsa da msxlabs ittifağı kursak:D |
ogame "uykusuzların mekanı" yaklaşık iki aydır bu illet oyunu oynuyorum.. Başladığımdan beri günde 5 saat uyku uyuyorum.. Bütün planlarımı oyuna göre ayarlıyorum.. kısacası herşeyimi ona göre ayarlıyorum.. Biri beni kurtarsın artık Uyumak istiyorum :( |
ben 1. gezegendeyim |
ogame "uykusuzların mekanı" o game de pop-up reklamlardan bunaldıysanız hatta sinir krizleri geçirmeye başladıysanız size bir çözüm : http://www.download.com/Opera/3003-2356_4-10438143.html?tag=tab_rev İnternet tarayıcıyı (opera) indirin kurun pop-up ları unutun oyununuza bakın ;) |
6 ncı evrende hatrı sayılır bir yerlerdeydim yetkililere hakaretten banlandım. 17 de devam ediyorum. reklamlar insanı bunaltıyor bu yüzden opera kullanmaya başladım. yanlız demek istediğim bişey var oyun operatorleri tek kelimeyle rezalet arkadaş kollarlar hatta aktif kullanıcı adlarıda vardır yani vurduğunuz adamı 2 kere düşünüp vurun .)) |
herkese slmlar ossun bende ogame oynuom daha yeniyim o reklamlar bana hiç gözükmüo nasıl mı??sölim:::internet explorer yerine ace explorer kullanıyorum hem daha hızlı açılıo siteler hemde reklamları önlüyo kesinlikle deneyin derim,,,bende bu arada 3.evrendeyim berkceza die yardınlarınızı bekliom,,,sakın saldırmayın haa,,tişekkürler şimdiden.... |
bizde yeniyizz ama GENERAL ler oyununda 7. liği oynamıştım.. butür oyunları seviyorumm..inş. daha iyi olacağım..ama yardımlarada açığız tabiii (: |
Alıntı:
|
14. evrendeyim 14 teyim yardımsız gidebildiğim yere kadar gideceğim 1 hafta oldu kayıt olalı... puanım 19....puanım ilerledikten sonra bir ittifağa üye olmayı düşünüyorum... hepinize bol şanslar... :banana: :banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana: |
Alıntı:
|
ben 8. evrendeydim 3 ay falan olmuştu başlayalı ama bıraktım ya kurtuldum illetten . uyku uyutmuyo bu oyun yaa ... aRTıK uYKuSuZ GeCeLeRe SoN ;) |
bende uyeyim oraya canım sıkılıyor mayın tarlası oynamaktandan bıkmıstım :) knigth oynuyorum ama oda sıktı uye oldum 1. evredeyim :P ama oylesine oynuyorum sizin gibi işi ilerletmedim :) |
Ogame 1.ci Evren Açılalı Çok Fazla Oluyor... Oyunu Kapman Gelişmen Bizden İyi Bilmen Lazım.. Ben Hala Fazla Bilmiyorum ve 1.ci Evrende Orta Halli Bi Durumdaysan Çok Değerli Olabilir Gezegenin.. 1.ci Evrende Oynamak İsteyenler Olabilir. Bu simulatörle savaş sonuçlarını hesaplayabilirsiniz... >>Download<< Hesaplayıcımızda mevcut... >>Download<< Durum izleme aparatı da bizden... >>Download<< |
EVET YAW KEŞKE HERKES AYNI EVRENDE OLSAYDI BENDE 2 -- 3-- VE 12. EVRENLERDE OYNUYORUM ILGENENE OLURSA BANA PM ATSIN SAYGILARIMLA |
ben 12. evrendeyım şu msxlabs ıttıfagı bencede cok ıyı olur bence 16. ewrende kuralım ısteyenler yazsın |
Ben biraktım ogame dünyasını bütün gününü ona bağlıyosun. Birde izinsiz bakıcılık yasak muhabbeti çıktı hiç sarmadı. Zaten önüme banlayarak geçebildiler. Tavsiye fazla kaptırmayın uyurken bile filo hesabı yapabilirisniz. |
Ben 1. Evrendeyim Yaklaşık 7-8 Aydır Oynuyorum . 724457 ( toplam 10646 oyuncu içinde 11. siradasin ) ;) Buda Sıralama Ve Puanım ... Merak Ettikleriniz Varsa Burdan Yanıtlayabilirim ... Ve Bırakmak İsteyen Arkadaşlara Tavsiye Filonuzu Kırdırın Yada Birine Dalın Daha Dert Etmezsiniz ... Elinizde Birşey Kalmayınca Malum ... |
özür dilerim Alıntı:
ufak bir hata sözkonusu olmuştu ve şimdi düzeltiyorum msxlab ittifakı yeniden ve daimi olarak ogame 1 evrende olacaktır |
ya arkadaşlar bu nasıl bi oyun evrenler falan ilgi çekici geldi bende oynamak istiyorum bu oyunu nerden ve nasıl indireceğim? cvp larınız bekliyorum |
bende arkadaşlar 11.evrendeyim 3000 puanım var |
Alıntı:
Aslınabakarsak oyunu birilerinden öğrenmeden kavrayabilmen çok zor. Atacağın sömürgelere bile dikkat etmen gerekiyor. Oyun tamamen matematikselliğe dayandığı için artık eski oyuncular vurduğun birinden dönen filolalrını bile aysız vurabiliyorlar. |
Bu Gidişle Beni Sömürürler! Günde 4 Saldırı Oluyor Bi Toparlanamadım :) |
saol kardeş ben en iyisi hiç başlamayayım |
7. evrendeyim, puanım 10720 Neccasalmor |
ya kardes 12 de ismin nedir |
Alıntı:
|
[B][/B]3 evrende 200bin puanın üstünde puanim var. İttifağim (BAşkanım) ortalam 160 bin puanda. puanı ittifağımın puanıma yakınsa sizleri aramiza davet ediyorum. galiba burdaki en tecrubeli benim. Oyun hakında bilgi almak isteyenlerde mesaj atabilir. Yardımım dokunabilecek bir sorun olursa yardım ederim. |
ne alaka ben sadece oyununu devam ettirmesi için istiyorum oynamıyosa ben oynayım diye boyle dusundugun için sana tesekkur ediyorum |
arkadaşlar ben ogamemi yein oynuyom çok iyi bilmiyom tershane nerden veya nasıl kurukuyo bana yardım ederseniz iyi olur be agalar:smiley32: bana nasıl yapıldığını yazın lütfen |
Alıntı:
|
AL SANA İPUCU ... BUNA GÖRE SIRAYLA YAPARSIN S1 M1 M2 S2 M3 K1 S3 M4 K2 S4 D1 S5 M5 K3 K4 S6 K5 S7 M6 M7 S8 K6 M8 S9 D2 M9 S10 M10 K7 S11 K8 |
arkadaslar 12.evrende oynayan arkadaslar varsa beraber takılalım ... yardımlasırız en azından arkadaslar ıyı olur hemde tanısmıs oluruz ... |
9 . evren mavi gezegen mavi ittifak yapalım varsa 9m |
MSXLABS AİLESİNE ÖZEL OGAME İTTİFAKI AÇILMIŞTIR :turkiye: :turkiye::turkiye: arkadaşlar ogamede msxlabs dostluk ittidağina tüm ogame oyuncularını bekleriz :turkiye::turkiye::turkiye:msx ailesine özell ittifak ismi:msxlabs dostluk ittifaki tag:msxlabs powered BY_ZEGEX |
ben daha dun ogame e basladım guzel oyuna benziyor acemilerine itfaka kabul edermisiniz acaba;) |
slm ben 2. evrendeyim ama oyundan bişey anlmadım nasıl savaşılacak bunu bi anlatın. |
bu ogame i 1 ay oynadim bisi yapamadim :D ama baya fanatigi warmis :P |
arkadaşlar ben 16. ewrendeyim oyun gerçekten güzel bide şu zamanlar kısa olsa kristal madeni yapmak ölüm benimki 20 de metal 22 bu arda kimse 16. ewrende değilmi:turkiye: gezegen adı kutlubatu |
12.evren MWT ittifakına oyunda 1000 puanı gecmıs tum arkadasları beklıyoruz ilgililere :) İttifak Tagi : MWT |
ben 7 evrendeyim ve 145 bin puanım var bu oyunu 5 aydır oynuyorum ve sigara ve alkolden daha fazla bagımlılık yapan bir oyun hayattaki zamanınızı bu oyuna göre planlamanız gerekiyor berbat bişi |
tatildeyken oynamıştım ben 9. evrendeydim çok gsl bi oyun puanımda iyiydi 120. felanken oyunu bıraktım çünkü okul başlamıştı:*( |
ben 9 evrendeyim puanım 10000 civarı |
Ben 12. evren de ittifağım ilk 7 deydi T.S.K ittifağı wave & dova 1000 komuta binlerce hafif binlerce GD mi uçurmasa idi devam etcektim... bir gece ansızın gelebilirimmmm diye bir şarkı bir hafta boyunca dudaklarıma türkü olmustu... ama artık oynamıyorum |
Alıntı:
|
| Saat: 21:17 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık