MsXLabs
Sayfa 1 / 3

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Oyunlar (https://www.msxlabs.org/forum/oyunlar/)
-   -   Ogame - Ogame Oyunu - Ogame Oyuncuları (https://www.msxlabs.org/forum/oyunlar/711-ogame-ogame-oyunu-ogame-oyunculari.html)

RuffRyders 11 Ekim 2005 13:22

Ogame - Ogame Oyunu - Ogame Oyuncuları

OGame bir çesit uzay stratejisi simulasyonudur. Aynı anda binlerce oyuncu tarafından karsılıklı olarak oynanır. Oynayabilmek için sadece normal bir internet gezgini gerekir.

Evet burada ogame hakkında herşeyi konuşalım...

serdar 11 Ekim 2005 14:09

Ogame, Ogame Oyunu, Ogame Oyuncuları

slm arkadaslar ben 10 evrende DOZER ittifakının kurucusuyum ıttıfaka tum arkadaslar davet lidirrrr........................

kemin 11 Ekim 2005 15:04

Merhaba arkadaşlar...Ben 2. Evrendeyim ve 35.000 kadar puanım var.

HERKEZE OGAME'İ TAVSİYE EDERİM.İMPARATOR OLMAK GÜZEL BİR DUYGU:bow: :bow:

SyNeRgY 11 Ekim 2005 16:40

Alıntı:

WelatH adlı kullanıcıdan alıntı
Ben daha yeni başladım ama nerden ağırlıklı yükleme yapıcağımı bilmiyorum

önce küçük nakliye gemisi yapıp sömürmeye başlamalısın böylece daha hızlı gelişirsin;)

Alıntı:

crashofcinnet adlı kullanıcıdan alıntı
Metnini Düzenledim Konu İçeriğini Genişlettim.. Daha Güzel Ve Anlaşılır Oldu..

4.cü Evrendeyim ve Gelişmeye Özen Gösteriyorum Savaş Fazla Olmasada Dururmum İyi.

sağol gerçekten daha güzel olmuş

ibrahimarac 11 Ekim 2005 21:34

mrb arkadaşlar bende 8. evrendeyim 7tepe ittifakı .. ittifakımıza herkesi bekliyoruz ittifakımızda yardımlaşma ve arkadaşlık ön planda olup her zaman ittifak gibi davranıp ittifak olarak hareket edilir ;)

Misafir 11 Ekim 2005 21:37

4.cü Evren'de Kimler Var Gezegen Patlatabilecek ? :)

SyNeRgY 12 Ekim 2005 19:54

ya keşke herkes aynı evrende olsa da msxlabs ittifağı kursak:D

vodooaes 12 Ekim 2005 21:45

ogame "uykusuzların mekanı"

yaklaşık iki aydır bu illet oyunu oynuyorum.. Başladığımdan beri günde 5 saat uyku uyuyorum.. Bütün planlarımı oyuna göre ayarlıyorum.. kısacası herşeyimi ona göre ayarlıyorum.. Biri beni kurtarsın artık Uyumak istiyorum :(

vaako 12 Ekim 2005 21:56

ben 1. gezegendeyim

vodooaes 12 Ekim 2005 22:31

ogame "uykusuzların mekanı"

o game de pop-up reklamlardan bunaldıysanız hatta sinir krizleri geçirmeye başladıysanız size bir çözüm :

http://www.download.com/Opera/3003-2356_4-10438143.html?tag=tab_rev

İnternet tarayıcıyı (opera) indirin kurun pop-up ları unutun oyununuza bakın ;)

I3uz_KaLpLi 12 Ekim 2005 22:43

6 ncı evrende hatrı sayılır bir yerlerdeydim yetkililere hakaretten banlandım. 17 de devam ediyorum. reklamlar insanı bunaltıyor bu yüzden opera kullanmaya başladım. yanlız demek istediğim bişey var oyun operatorleri tek kelimeyle rezalet arkadaş kollarlar hatta aktif kullanıcı adlarıda vardır yani vurduğunuz adamı 2 kere düşünüp vurun .))

berkceza 14 Ekim 2005 11:34

herkese slmlar ossun bende ogame oynuom daha yeniyim o reklamlar bana hiç gözükmüo nasıl mı??sölim:::internet explorer yerine ace explorer kullanıyorum hem daha hızlı açılıo siteler hemde reklamları önlüyo kesinlikle deneyin derim,,,bende bu arada 3.evrendeyim berkceza die yardınlarınızı bekliom,,,sakın saldırmayın haa,,tişekkürler şimdiden....

NEGROMAN 14 Ekim 2005 13:34

bizde yeniyizz ama GENERAL ler oyununda 7. liği oynamıştım.. butür oyunları seviyorumm..inş. daha iyi olacağım..ama yardımlarada açığız tabiii (:

SyNeRgY 14 Ekim 2005 18:54

Alıntı:

aquila adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaslar 6 evrendeyim 80k puanım var. koordinatlarim 4-288-6 isteyen benle temasa gecebilir.

gel bizim ittifağa adı Demon arat bulursun ben de 6.evrendeyim;)

MFSOS 14 Ekim 2005 19:34

14. evrendeyim

14 teyim
yardımsız gidebildiğim yere kadar gideceğim 1 hafta oldu kayıt olalı... puanım 19....puanım ilerledikten sonra bir ittifağa üye olmayı düşünüyorum... hepinize bol şanslar... :banana: :banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana:

SyNeRgY 14 Ekim 2005 19:46

Alıntı:

tusubasa adlı kullanıcıdan alıntı
şey hoca ben 11.evrendeyim adım zikacu die 305 lerde falan yeni başladım bana detanyum gönderebilirmisin acep okadar 30000 miydi okadar puanı nasıl yaptın yaw?ha:( bana bu oyunu öğreten mesaj atsana:D)

ben 6 dayım sana bişi gönderemem o kadar puanı yapmak için beklemen laazım...;)

ibrahimarac 20 Ekim 2005 02:17

ben 8. evrendeydim 3 ay falan olmuştu başlayalı ama bıraktım ya kurtuldum illetten . uyku uyutmuyo bu oyun yaa ... aRTıK uYKuSuZ GeCeLeRe SoN ;)

Misafir 26 Ekim 2005 15:30

bende uyeyim oraya canım sıkılıyor mayın tarlası oynamaktandan bıkmıstım :) knigth oynuyorum ama oda sıktı uye oldum 1. evredeyim :P ama oylesine oynuyorum sizin gibi işi ilerletmedim :)

Misafir 28 Ekim 2005 11:00

Ogame

1.ci Evren Açılalı Çok Fazla Oluyor... Oyunu Kapman Gelişmen Bizden İyi Bilmen Lazım.. Ben Hala Fazla Bilmiyorum ve 1.ci Evrende Orta Halli Bi Durumdaysan Çok Değerli Olabilir Gezegenin.. 1.ci Evrende Oynamak İsteyenler Olabilir.

Bu simulatörle savaş sonuçlarını hesaplayabilirsiniz...
>>Download<<

Hesaplayıcımızda mevcut...
>>Download<<

Durum izleme aparatı da bizden...
>>Download<<

freedomspy 4 Kasım 2005 21:32

EVET YAW KEŞKE HERKES AYNI EVRENDE OLSAYDI BENDE 2 -- 3-- VE 12. EVRENLERDE OYNUYORUM ILGENENE OLURSA BANA PM ATSIN SAYGILARIMLA

m,ramses 9 Kasım 2005 22:15

ben 12. evrendeyım

şu msxlabs ıttıfagı bencede cok ıyı olur

bence 16. ewrende kuralım ısteyenler yazsın

I3uz_KaLpLi 9 Kasım 2005 22:37

Ben biraktım ogame dünyasını bütün gününü ona bağlıyosun. Birde izinsiz bakıcılık yasak muhabbeti çıktı hiç sarmadı. Zaten önüme banlayarak geçebildiler. Tavsiye fazla kaptırmayın uyurken bile filo hesabı yapabilirisniz.

|RealLove 11 Kasım 2005 04:32

Ben 1. Evrendeyim Yaklaşık 7-8 Aydır Oynuyorum .
724457 ( toplam 10646 oyuncu içinde 11. siradasin ) ;) Buda Sıralama Ve Puanım ... Merak Ettikleriniz Varsa Burdan Yanıtlayabilirim ... Ve Bırakmak İsteyen Arkadaşlara Tavsiye Filonuzu Kırdırın Yada Birine Dalın Daha Dert Etmezsiniz ... Elinizde Birşey Kalmayınca Malum ...

bukalemuninteractive 12 Kasım 2005 21:50

özür dilerim

Alıntı:

bukalemuninteractive adlı kullanıcıdan alıntı
Arkadaslar hepimiz her ne kadar aynı evrende oynayamasakta ben 1 evrende MSXLABS ittifakını kurdum 7 - 8 aydır bu oyun icerisinde baya ilerledim isteyen olursa 1 evrende MSXLABS ittifakına katılabilirsiniz ittifak kuralları için şimdilik kuralsız diyorum çünki bu bir dostluk ittifakı olmalı bence ve tüm kararlar ortaklaşa alınmalıdır bu nedenle ittifak 10 kişilik üyelik barajını aşarsa hep birlikte ittifakımızın kurallarını oluşturabiliriz..

ufak bir hata sözkonusu olmuştu ve şimdi düzeltiyorum msxlab ittifakı yeniden ve daimi olarak ogame 1 evrende olacaktır

mehmet 13 Kasım 2005 16:37

ya arkadaşlar bu nasıl bi oyun evrenler falan ilgi çekici geldi bende oynamak istiyorum bu oyunu nerden ve nasıl indireceğim? cvp larınız bekliyorum

kızılejder 15 Kasım 2005 14:09

bende arkadaşlar 11.evrendeyim 3000 puanım var

I3uz_KaLpLi 15 Kasım 2005 14:31

Alıntı:

mehmet adlı kullanıcıdan alıntı
*-) saol kardeş ama bi sorun var oyunu nasıl oynucağıı bilmiyorum.:D

Ben ufak çapta yardımcı olayım. Oyun içinde binalarına kademe atlatarak üretimini hızlandırıyosun. Dikkat etmen gereken en önemli şeylerden biri solar enerjinin asla düşük olmaması. Örn: Solar 1 kd. Metal 1 kd. Kristal 1 kd. ve tekrar 1 kd solar enerji santrali yapman gerekir. Oyun online sürene baktığı için eğer 2-3 saat online oynuyacaksan hiç oynamamanı tavsiye ederim 18 saat online ile 51 nciliğe kadar yükselebildim .)) Başlarda metal ve kristal madenlerine yüklenerek gerekli maden ihtiyacını karşılayacak seviyeye gelebilirsin, en az 12 kademe diyebiliriz. İlerleyen safhalarda Deuterium yaparak diğer yapılarınıda yapmaya başlamanı öneririm.

Aslınabakarsak oyunu birilerinden öğrenmeden kavrayabilmen çok zor. Atacağın sömürgelere bile dikkat etmen gerekiyor. Oyun tamamen matematikselliğe dayandığı için artık eski oyuncular vurduğun birinden dönen filolalrını bile aysız vurabiliyorlar.

Misafir 15 Kasım 2005 14:40

Bu Gidişle Beni Sömürürler! Günde 4 Saldırı Oluyor Bi Toparlanamadım :)

mehmet 15 Kasım 2005 16:12

saol kardeş ben en iyisi hiç başlamayayım

Microbe 27 Kasım 2005 10:06

7. evrendeyim, puanım 10720
Neccasalmor

Flatcher 27 Kasım 2005 20:45

ya kardes 12 de ismin nedir

I3uz_KaLpLi 3 Aralık 2005 18:52

Alıntı:

Flatcher adlı kullanıcıdan alıntı
ya sen o zaman hangi v-evrende oldugunu ismini ve sifreni ver ben senin yerine bakayim bos durmuyo diye icin rahat eder

Bu tarz isteklere kesinlikle cevap vermeyin. ne kadar iyi niyetli olunsada bu tarz isteklerin %99 u hack amaçlıdır. Şifre isteyen arkadaşada; benzeri bir durum nüksederse üyeliğini deactive ederim.

ramicevic 5 Aralık 2005 00:26

[B][/B]3 evrende 200bin puanın üstünde puanim var.
İttifağim (BAşkanım) ortalam 160 bin puanda.
puanı ittifağımın puanıma yakınsa sizleri aramiza davet ediyorum.
galiba burdaki en tecrubeli benim. Oyun hakında bilgi almak isteyenlerde mesaj atabilir. Yardımım dokunabilecek bir sorun olursa yardım ederim.

Flatcher 6 Aralık 2005 18:45

ne alaka ben sadece oyununu devam ettirmesi için istiyorum oynamıyosa ben oynayım diye boyle dusundugun için sana tesekkur ediyorum

***Gunay*** 25 Aralık 2005 11:47

arkadaşlar ben ogamemi yein oynuyom çok iyi bilmiyom tershane nerden veya nasıl kurukuyo bana yardım ederseniz iyi olur be agalar:smiley32: bana nasıl yapıldığını yazın lütfen

cenker07 8 Ocak 2006 01:34

Alıntı:

***Gunay*** adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar ben ogamemi yein oynuyom çok iyi bilmiyom tershane nerden veya nasıl kurukuyo bana yardım ederseniz iyi olur be agalar:smiley32: bana nasıl yapıldığını yazın lütfen

:abi bak simdi bi ilk olarak bilimsel arastirma labaratuari yap acilio haliyle.ondan soora b.arastirma labaratuarini gelistirince degisik arastirmalar acilio bunlar da savas gemilerinii...;) :turkiye: :turkiye:

MFSOS 9 Ocak 2006 00:40

AL SANA İPUCU ... BUNA GÖRE SIRAYLA YAPARSIN
S1 M1 M2 S2 M3 K1 S3 M4 K2 S4 D1 S5 M5 K3 K4 S6 K5 S7 M6 M7 S8 K6 M8 S9 D2 M9 S10 M10 K7 S11 K8

EsCaDa 19 Ocak 2006 21:03

arkadaslar 12.evrende oynayan arkadaslar varsa beraber takılalım ...
yardımlasırız en azından arkadaslar ıyı olur hemde tanısmıs oluruz ...

mavrant 19 Ocak 2006 21:35

9 . evren mavi gezegen mavi ittifak yapalım varsa 9m

Misafir 22 Ocak 2006 21:11

MSXLABS AİLESİNE ÖZEL OGAME İTTİFAKI AÇILMIŞTIR

:turkiye: :turkiye::turkiye: arkadaşlar ogamede msxlabs dostluk ittidağina tüm ogame oyuncularını bekleriz :turkiye::turkiye::turkiye:msx ailesine özell

ittifak ismi:msxlabs dostluk ittifaki
tag:msxlabs