![]() |
1 ek http://img529.imageshack.us/img529/6232/22ey.png Listenizden biri SizinLe Konuşma Penceresi Açar / Yada Kapatırsa Resimlerdeki Gibi Uyarı Alıcaksınız.. http://img99.imageshack.us/img99/39/12bqcg9.gif |
olmuyo indirdiğim programı tıklyorum sag altta simge cıkıo ama bi işi yaramıo |
Alıntı:
|
kardesim bu programı kullanabilmen için plusın yüklü olması lazım bu bprogram bi plus eklentisidir.... hade kolay gelsin |
Alıntı:
Program plus yada herhangi bir yamanın eklentisi değildir bağımsız Çalışmaktadır.. |
ben yükledim program çalışıyor bu program ileti sayfası açıldığında sesli olarakda yanıt vermiyormu yoksa sessizmi çalışıyor hep mesajımın cevabı gelmedi |
Alıntı:
|
Alıntı:
http://img219.imageshack.us/img219/4964/rpdsharetd9.jpg |
Arkadaşlar bende de olmadı... sanırım MSN live yi kullandığım için olmuyor... Bende çalıştı diyen arkadaşlar sizler 7.5 filan mı kullanıyorsunuz??? |
Alıntı:
7.0 7.5 8.0 sürümlerinde başarı ile çalışmaktadır. |
arkadaslar bunu stuffplug eklentisi ile de gorebiliyorsunuz ustelik engellediginiz kisiye bile yazi yazabiliyorsunuz. forumda var bi bakin |
Alıntı:
windows live messenger 8.0.08120.0 in henüz stuffpLug-ng buLunmamaktadır. |
arkadaslar bu msn live da calısıyomu yoqsa 7.5 de mi sınırlı?? |
Alıntı:
|
Programi calistirdiktan sonra oturumunuzu bir kez kapatip acin. Kisilerinizden biri konusma penceresini kapattiginda asagidaki gibi bir uyari alirsiniz. |
PROGRAMI MASA ÜSTÜNE KAYDETTIM AMA ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞINI NASIL ANLAYACAĞIM |
Alıntı:
|
yükledim programı ama çalışmıo sağ aşşağıda çıkıo simgesi ama çıkmıo birşey yardım ederseniz sevinirim |
Alıntı:
|
yardımmmmm ama yahoo içinn lütfennnnnnnn |
Alıntı:
|
ya arkadaşım ben bu programı arıyordum buldum sağol :) ama ben bunu yükleyemiyorum her iki taraftanda:( ilkinde zaten sayfa açılmıyo:( ikincisinde ise eklentili dosyayada da pcye yükleme penceresi açıldığında "kaynaktan bulunamadı dosya" diye uyarı veriyor.... ne yapmam gerekiyor yardım edersen sevinirim.... |
Gerçekten işe yarıyor bazen açtı dio adam açmadım dio böyle bi olasılık varmı...Yani bizi kekleyen programmı yoksa karşımızdakimi.... |
Alıntı:
|
cok guzel bir program paylasim icin tsk ederim |
sagol arkadasım ıse yarıyor valla ellerıne saglık;) |
selam yukledım amacalışıyomu emın degılım neden ses cıkmıyomus onu anlayamdım:) yapan sesde eklıyıverseymışya sevabına |
msn plus ve discovery yükle ne sen uğraş nede biz :) |
walla çok işime yaradı saolun... |
arkadaşlar bu proğramı ındırmenıze gerek yok pulustan anlayan avrsa aynı sekıl pulustanda gosterıyo sağda baloncuk cıkıyo karsı taraf konusma pencerenı acınca nıkınye beraber baloncugun ıcındede yazıyo zaten has open diye(: |
bi program verirken önce bi test edin bi kac kere ileti msji geldi diye kesin calisiyo diye vermeyin bosuna bizim zamanimizida harcamayin benim evde 2 bilgisayarim var ikisinde de ayri ayri msn aciyorum 8.0 versiyonu da sizin yazdiginiz gibi sürekli aciyorum kapiyorum pencereyi bisi olmuyo msni kapatip actim pcyi restart yapip actim yok kafasina göre 10 kere acista 1 kere pencere acildi msji geliyo %99 calismayan seyleri vermeyin bitte |
ben daha önceden bunu kullanıyordum ama pek kullanışlı değil ansızın ekranın ortasında beliriyo uyuz bişey ve kaybolması için tekrar mausla kapatmak gerekiyor yada saniyelerin bitmesini beklemek gibi bi durum |
ewt lınk olu dostum tesekkurler daha kullanMadım yanı saat sabahın 8i msn acan ınsan yok henus :) |
abı madem bole ıyı calısmıyo neden koyrsınızkı anlamam :S ben daha denemedım ama cohu kısı calısmıyor dıyor :S |
valla ben yükledımsağ alltta simge cıkıyo bi iş yapmıyp galıba plus eklentısı d edğiinz gibi |
Bu programı ındırdıkten sonra her hangı bır sey yapmmaıza gerek varmı |
bende çok beğendim bunu sağol ya bişi dicem bana bi live msn çoklu oturum linki atsanız sevabına :) bence deneyin çalıştıramayanların olması sizinde çalıştıramıycağınız anlamına gelmez |
ben de yükledim bu programı ama bi işe yaramıyo.altta simge olara duruyo sadece icrahat yok yani:D:D |
indirdim ve harika, acan yada kapatan oldugu an bildiri geliyor, birsey olmuyor diyen arkadaslar demekki size konusmak icin pencere acilip konusmadan kapatan yok, o nedenle de hic birsey olmuyor sanirim... paylasan ellerinize saglik cok harika sunum |
İyide ona ne gerenk var anlamadım discovery onun alasını yapıyo genede paylasımın için tşkler :D |
arkadaslar ii geceler bende calıstıramadım bu programı cağresini bulan varsa banada soylerse cok sevinirim saolun şimdiden |
harbıden ıse yarıo cok saolasn ellerıne saglık!!!!!!! |
arkadaşlar bende indirdim ama çalışmıyo simge çıkıyo ama pencere falan açılmıyo bi yardımcı olursanız sevinirim |
gerçek ten işe yarıo oteki msn adresimde denedim çok saol emeğe sağlık bravtttttt hellboyyyy |
eyvallah kardeşim canavar gibi çalışıyor |
arkadaşlar birisi bize konuşma penceresi açtığında uyarı veriyor fakat çevrimdışı olunca vermiyor galiba denedim olmadı? |
Alıntı:
|
nasıl yükleyeceğim ya bulamadım.. |
Alıntı:
Eklenmiş dosyalardaki eke tıklayın ve indirin. İndirdikten sonra çalıştırın.. https://www.msxlabs.org/forum/attachments/8782d1162298508-kim-size-konusma-penceresi-acmis-quiencierrayabre-quiencierrayabre.zip |
Bu program çok işime yaradı, teşekkürler. |
| Saat: 16:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık