![]() |
hayatınızdaki güzellikleri buraya yazın hayal kurmak aşık olmak susavaşı yapmak ben 3 örnek verdim siz devam edersiniz:) |
benim gibi hala karamurat fılmlerıyle sevınen bır asker cocugu hele bırde askerı okuldan mezun olmuşsa bana gore bızansla yanı bugunun bızansı amerıkayla savasma hayallerı bıle kurmak benım ıcın cok guzel bişey |
gece uyuyp sabah kalkmak :)) çok güsel bişi yaaa |
yazılıdan (hele birde zorsa) 5 almak..hemde 100den.. akşamları gerile gerile çok sevdiğim ve izlemek istediğim bir filmi izlemek.. denize gitmek.. güzel bir kitap okumak.. bilgisayarda çok güzel bir işi başarmak..(aradığım programı bulmak , forumlarda teşekkür almak gibi) |
..iki haftadır (150 cc) bir motorla geziyorm.. (H) işe, eve heryere onunla gidiyorum..süper bişi kendimi çok iyi hisediyorum..rüzgarın yüzüme ve vucuduma çarpması sanki uçuyorum.. :msn_party okadar mutlu oluyorumki saatlerce inmiyorum tepesinden kendi kendime çığlıklar felan atıyorum..bam başka bir şey dikkatli olmak lazım tabiki..:msn_party ....mutlaka sizde deneyin..(H) |
:msn_party şekey ++ çikolata yemek kadar güsel olana bişi var mı ya |
köpeğim ve kedilerim tüm hayvanlar |
Birilerinin Seni Sevdiğini ,Değer Verdiğini Bilmek Kadar Güzel Bişey Olamaz.. Tabi Sevmeyide Unutmamak Gerekir..:$ |
nefes almak zaten almassak hayatta olamayıs saçma oldu :)) |
ŞUAN ÇOK MUTLU OLAMASAMDA HAYATIMDA AİLEM VE ARKADAŞLARIMLA OLMAK ÇOK GÜZELL VE BUNUN YANINDA SEVMEK SEVİLMEK SAYGI DUYULMASI.... |
hayatim En GuzeL Yani Kücükken Köpeklerle yatardim :) Köpekleri Severdim yani hemde cok :) hatta bi ara evden yemek alip onlara verirdim .) en sonunda Bitlendim :D Annem Kafami Sifira vurdurdu karizmayi Cizdi :P Ama Ozaman Kücüktüm :) |
BEN ÇOCUKKEN KOMŞUMUZ BENİ GS Lİ YAPMAK İÇİN HER HAFTA PARA VERİRDİ HEP ALDIM AMA ASLA TRABZONSPORDAN KOPMADIM.MUZAFER ABİ SAĞSA DUYRULUR.. |
küçük bir cocuga yaptıgın bir iyilik karşısında ufaklıgın yüzünde beliren gülümseme yeni dogmus bir bebegin ilk viyaklamaları ve annesine muhtac göslerle bakması ektigin bir tohumun yeşerip fidan olması ya aslında hayat cekilmez gibi görünüyor ama ne bilim mutlu olmasını bilmek lasım çünkü hayatta kimse bizi mutlu etmek için caba sarfetmes bizler mutlu olmak istiyorsak küçük şeylerden büyük mutluluk duymalıyız ve hayatın güsel yanlarını görmeliyiz neden bardagın boş tarafına bakmak için bu kadar ısrar ediyoruz ki |
tatil cenneti bi şahirde yaşıyorum yazları harika geçiyor beachlerdeyiz sürekli denizz güneş su savaşları arkadaşlarla bol bol eğlence...hayatımın en güzel yanları bol bol tatil yapabilmem |
HAYATIN BENCE GÜZEL YANLARIDA COK YANİ YÜZÜNÜZDE UFAKTA OLSA BİR TEBESSÜME SEBEP OLAN HERŞEY GÜZEL YANI İŞTE HAYATIN |
SevdikLerimLe oLduğum Her dk Ve Eski Sınıfımdaki GünLer En güzeL GünLerimdi Zaten hayattan Zevk aLmayı BecerebiLiyorsan en yaşamanın En güzeL yanı da Bu oLmaLı : ) |
hayat güzel yanlarıyla dolu,ne tarafından baktığımız önemli zaten.. keşfedilecek şeylerin çok olması hayatın güzel yanları...saklı olan...daha öğrenilmemiş...keş-fi alemdeyim ;) |
düşünmek hayal kurmak hissetmek işte buu :) |
evet keşfedilecek çok şey var yada keşfedilmeyi bekleyen nice güzellikler sırf bunlar için hayat güzel |
ölüm aklıma geldiği anda bi gün daha diorum yarın ölcekmişim gibi. bi gün daha yaşayabildiğim için güzel hayat.. |
Yarini gorebilmek !!! |
:-# SPOR YAPMAK:banana: |
SEVDİKLERİNLE OLABİLMEK...(L) |
önceliklen hayatın güzel yanlarının farkında olabilmek(çünkü çoğu insan farkında bile değil)sonracıma güzellikleri yaşayabilmek ve tabi değerini bilmek...ben değerini biliyorum ben bu hayatta iyiki varım ben beni çok seviyorum yerim beni:) |
Gece uyumak Sabah 1-2 de kalkıp kahvaltı yapmak |
Ailemle mutlu yaşamak; kızkardeşimle dertleşmek.. Terazi burcu olmam güzel:)) Kendime güvenim güzel; Arkadaşlarla buluşup eğlenmemiz güzel; sevdiğimiz insanla geçirdiğimiz vakitler çok güzel.. en küçük şeyden mutlu olmam güzel..kolay kolay kimseye aşık olmamam güzel,aşkı erişilmez yerlerde görüyorum bu düşüncenin verdiği o haz güzel; İmkansız aşk yaşadım bu hayatımın güzel yanı...bi yandanda erişemedim... Ama hiçbişey için canımı sıkmadım,herşeyin geçici olduğunu biliyorum,sorunlarımı kendi kendime halletmem güzel,kendi kendimin terapistiyim.. Ben kendimle iyi bir arkadaşım, ben pozitifim ve karşımdakinede bu elektriği lansettiriyorum.. Hayatımın daha sayamadığım çok güzel yanları var...En küçük şeyden bile hayatın güzelliklerini keşfedelim yeterki,onunla yetinelim.. |
:-# DOVUSMEK KAVGA ETMEK VURMAK KIRMAK HA BIRDE BOYLE:banana: :banana: :banana: |
hayatın size sundugu tüm seylerden ders almak hayatın güsel olabilecegini düşünmek bile hayatın güzel yanları |
nefes alabiliyorum bir şekil |
Eşim ve Kızım .... |
yeni insanlar:) |
1.AŞIK OLMAK 2.GERÇEK DOSTLARA SAHİP OLMAK 3.KENDİMLE BARIŞIK OLMAM 4.EN KÖTÜ GÜNÜMDE BİLEE GÜLMEK HAYATA BAĞLILIĞIM 5.HER NE KADAR FORMAMI SEWMESEMDE :) OKULUMA AŞIĞIM :))) 6.KÖPEĞİMM ...... :) 7.HAYALPREST OLMAM :) 8.BU HAYALLERİN %80 AZMİMLE GERÇEKLEŞTİRMEM:) 9.HAYATIMIN GÜZEL YANLARII ÇOKK SEWGİ WE SAYGIYLA BÜYÜYORUM WEEE PESİMİSTLİĞİMİN YANINDA BARDAĞIN DOLU TARAFIYLA İLGİLENMEYİ BİLİYORUM ;) :D (AMMAAA FELSEFE HEEE ) |
dunyalar tatlisi sevgilim |
bunu dun cevaplasaydın bende sevgılım derdım ama bugun bana hayatıma guzellık kattıgı yonundekı fıkrımden tamamen vazgectım anladımkı hayatımdakı en guzel yan aılem onları sevıyorum onlarda benı varmı daha guzelı... |
iki çocuğum ve eşim |
Hayatımın en güzel yanı Aşkımmmmm (L)(L)(L)(L) |
ailemmmmmmm . . . |
benim güzel dünyam herşeye rağmen ailem |
aile,iş,tasarımm,hayatın kendisi, eger allahın varlıgını hissediyorsak hayatımızda,herşey güzel onunla,ondan gelen dert bile muhteşem.... |
daha ne olsun gercekleri gormen oldu guzelim |
yeni bir hayatın dogusunu görmek |
sevgilinle beraber olmak. |
Düştüğümde kalkmayı öğrenmem.. |
Her düştüğümde ayağa kalkacak gücü kendimde bulabilmem :) |
Güneşin dogusunu ayın batısını izlemek |
herkesi sevibilmem sevdigim kişide sadık kalabilmem.... |
Allahın,ol emri ile sürekli her anı yeniden yaratması.. bunun için müslümanlar ümitsz asla olamazlar,islamda ümitsiz olmak,imansızlıkla eş gibi.. |
kendi işimi kuruyorum heyyyo |
aşk,internet başkada yok |
inancım,ailem |
| Saat: 23:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık