MsXLabs
Sayfa 1 / 78

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

Misafir 26 Ağustos 2005 13:07

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

Güncelleme: Bu tarihten itibaren lütfen sorularınız için önce forumda arama yapınız sonra MSN Teknik Destek/Bilgiler forumunda yeni konu açarak sorunuzu yöneltiniz.

MSN Messenger (Windows Live Messenger), Windows Messenger ve Hotmail ile ilgili tüm sorularınızı bu konu altında belirtebilirsiniz :)

Lütfen teknik destek talebinde bulunmadan önce bazı teknik bilgileri vermeye çalışın.

Kullandığınız Messenger sürümü, işletim sisteminiz, internet bağlantı türünüz ve yüklü olan güvenlik yazılımları gibi... (anti-virus, firewall)

(MSN) Hizmet Durumu: Service Status

Kara-Hilal 9 Ekim 2005 12:50

Windows Live Messenger, Live Messenger, Live, Messenger, Teknik Destek

Selamlar Arkadaslar

Bana Msn Messengerde Karsı tarafla web camda sohbet ederken onun web camını kayıt edebilmem için bildiginiz program varmı

Yardımcı Olursanız Sevinirim:turkiye:

NeutralizeR 9 Ekim 2005 23:21

Görüntülü görüşme yaptığınız birinin web kamerasını kaydetmek için forum'umuzda arama yapıp ilgili konuyu bulup programı edinebilirsiniz.

Karşınızdakinin haberi olmadan kamerasını açmanın bir yolu yok maalesef. (hack-hacking materyallerini barındırmıyoruz)

tekus 19 Ekim 2005 12:24

selam arkadaşlar
1. yıllarca once kendı adıma maıl adresı almaya calısmıstım ama suanda o adresı nasıl gerı alırm yardımcı olursanız sevınırım gızlı soruyu hatırlamıyorum baskası da kullanmıyor buyuk bır ıhtımal maıl attım msn ye ekledım tık yok o adresı nasıl alabılrım

2.msn de gmail kullanıyorum ama sanırım tam anlamıyla verım alamıyorum gelen maıller ıletı gelmıyo yenı mesaj yazmam gerktıgınde de outlooka gıdıyo bunları nasıl cozebılrım

tesekkurler

Misafir 19 Ekim 2005 12:56

Alıntı:

tekus adlı kullanıcıdan alıntı
selam arkadaşlar
1. yıllarca once kendı adıma maıl adresı almaya calısmıstım ama suanda o adresı nasıl gerı alırm yardımcı olursanız sevınırım gızlı soruyu hatırlamıyorum baskası da kullanmıyor buyuk bır ıhtımal maıl attım msn ye ekledım tık yok o adresı nasıl alabılrım

2.msn de gmail kullanıyorum ama sanırım tam anlamıyla verım alamıyorum gelen maıller ıletı gelmıyo yenı mesaj yazmam gerktıgınde de outlooka gıdıyo bunları nasıl cozebılrım

tesekkurler

Öncelikle Gizli Sorunun Cevabını Biliyorsan Soruyu Yanıtlıyarak Şifreyi Alabilirsin.. Diğer Türlü İmkansız Şifreyi Falan Unuttun İsen Kaldı Diyelim Mail Adresi Sonsuza Kadar. Ya Gizli Sorunun Cevabı Yada Şifreni Hatırlıyacaksın Tabi Hacklenmedi Unuttuysan...

Size Gelen Mailleri İleti Olarak Sadece hotmail ve msn hesaplarında görebilirsiniz.. Gmail veya başka bi mail kullananlar mail adreslerinin web sitelerinden bakacak öyle bi desteği yok daha MSN Messengerın..

Misafir 19 Ekim 2005 13:54

Alıntı:

tekus adlı kullanıcıdan alıntı
selam arkadaşlar

tesekkurler

Soruna bir alternatif bir çözüm > Gmail Notifier

Bu yazılımı indirip kurun ve her makinayı açtığınızda ekrana gelen Gmail kullanıcı adınızla şifrenizi girin :... program arka kısımda çalışacak ve saat barın orda açık mavi renkte bir zarf ikonu belirecek Gmail inbox'unuza mesaj düştüğünde anında sizi uyaran bir yazı çıkacak sağ altta saatin üstünde ve açık mavi zarfın rengi lacivert olacak ve zarfı tıklasanız doğru inbox'unuz hazır karşınıza gelecek :.. ben kullanıyorum ve memnunum tavsiye ederim :.... UYARIDIR ...! şayet çoklu kullanıcı yani bir network ağ bağlantısı olan yerde çalışıyor ve kullanıyorsanız tavsiye etmem:... sadece evdeki şahsi bilgisayarınızda kullanın :... malüm bir dalgınlıkla mektuplarınız başkası tarafından okunabilir > saygılar

Misafir 26 Ekim 2005 09:26

Merhaba arkadaşlar !! benim sizden küçük bi ricam olacak

Benim msn adresi girdiğim bölümde başka mail adresleri var.
ÖRN: (xxxx@gmail.com) gibi____ mailleri oradan nasıl silebilirim. Program yada başka bi tavsiyeniz var sa ÇOOK minnettar kalırım.

Allah yardımlarınızı şimdiden kabul etsin. TŞK....

Morrigan 26 Ekim 2005 09:37

Alıntı:

erkani666 adlı kullanıcıdan alıntı
Merhaba arkadaşlar !! benim sizden küçük bi ricam olacak

Benim msn adresi girdiğim bölümde başka mail adresleri var.
ÖRN: (xxxxxx@gmail.com) gibi____ mailleri oradan nasıl silebilirim. Program yada başka bi tavsiyeniz var sa ÇOOK minnettar kalırım.

Allah yardımlarınızı şimdiden kabul etsin. TŞK....

Başlat-->Çalıştır a girip oraya control userpasswords2 yazın. Açılan pencerede "Gelişmiş" menüsüne geçin ve "Parolaları Yönet" butonuna tıklayın. Silmek istediğiniz mail adresini seçip "Kaldır" demeniz yeterli.

Alex_Taylor 27 Ekim 2005 00:43

Alıntı:

styla_deluxee adlı kullanıcıdan alıntı
ya arkadaşlar benimde msnde dinlediğim müzik görünmüyo..daha önceden görünüodu şimdi nie olmuo bilmiorum:((şimdiden teşekkürler

Windows Media Player da Araçlar/Seçenekler/MSN Messenger Müzik Eklentisi Bölümünün Aktif Olduğunu Kontrol Ediniz

Eğer Winamp Programını Kullanıyorsanız Buyrun :

https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/49-msn-messenger-winamp-eklentisi.html?highlight=winamp

NeutralizeR 28 Ekim 2005 20:42

Alıntı:

El Yazısı özelliğini nasıl etkinleştirebilirim?

Konuşma penceresinde El Yazısı sekmesini kullanamıyorsanız, etkinleştirmek için aşağıdaki yazılımları yüklemeniz gerekebilir:

Alternatif:
https://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=34

sildan 29 Ekim 2005 11:27

hiç bi içerik yüklenmiyor

merhaba siteyi ve forumları uzun zamandır takip ediyorum böyle bi sorunla karşılaşınca sizden yardım istemek mantıklı geldi. geçen hafta benim msn adresi hack lendi ve malesef geri alamadım bende yeni bi msn adresi alıp kullanmaya başladım ama bu adrese ne winks ne dinamik arka plan ne de avantar yüklenmiyo ''içerik yüklenemedi daha sonra tekrar deneyin'' sürekli bu uyarıyla karşılaşıyorum.. sizce sebebi ne olabilir??

mustafakilic 29 Ekim 2005 13:26

arkadaşlar benim de msn de ifadelerim özelliğini kullanamıyorum bi ifade gönderdiğimde ifade yerine kısayol yazıları çıkıyo birde bir göz kırpması gönderdiğimde veya aldığımda msn kendiliğinden oturumu kapatıyor ben bu özellikleri kullanabilmek için msn yi birkaç kez silip tekrar kurdum fakat nafile yine olmuyor yine olmuyor bana bir yardımcı olsanız memnun olurum

DeLi_ZaL 29 Ekim 2005 17:12

bizim şifremizde dogru ne maile girebiliyoruz ne msn'e
bunun kotruluş yolu yokmudur? bilen arkadaş yokmu..

jayjay67 29 Ekim 2005 19:11

Alıntı:

eskopate adlı kullanıcıdan alıntı
selam benim msn ile ilgili problemim msn açmadan hata vermesi hata koduda 80048820 yeniden msn yi yükledim ama olmadı 7.5 de oluyor tabi bu hata 7.0 yükledim ama yine olmadı bir yardım etseniz?

MERABA ARKADAŞLAR AYNI SORUN BU SABAHTAN BERİ BENDE DE VAR. İKİ KEZ YENİDEN KURDUM 7.5İ AMA DEĞİŞEN BİRŞEY OLLMADI. AYNI HATA KODUNU VERİP DURUYOR. BAĞLANTI SORUN GİDERİCİSİNİ AÇTIĞIMDA İSE ANAHTAR BAĞLANTI NOKTALARI NIN YANINDA UYARI İŞARETİ ÇIKIYOR. SABAHTAN BERİ Bİ TÜRLÜ İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADIM. LÜTFEN YARDIM EDİNNNNNN:*(

Misafir 29 Ekim 2005 19:14

Alıntı:

jayjay67 adlı kullanıcıdan alıntı
MERABA ARKADAŞLAR AYNI SORUN BU SABAHTAN BERİ BENDE DE VAR. İKİ KEZ YENİDEN KURDUM 7.5İ AMA DEĞİŞEN BİRŞEY OLLMADI. AYNI HATA KODUNU VERİP DURUYOR. BAĞLANTI SORUN GİDERİCİSİNİ AÇTIĞIMDA İSE ANAHTAR BAĞLANTI NOKTALARI NIN YANINDA UYARI İŞARETİ ÇIKIYOR. SABAHTAN BERİ Bİ TÜRLÜ İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADIM. LÜTFEN YARDIM EDİNNNNNN:*(

Merhaba İLk OLarak Msn ni Kapat Daha Sonra Monitörün Sağ ALt Köşesinde ki Saat e İki Kere TıkLa ve Gün/Ay Hatta Saatin DoğruLuğunu KesinLeştir.. Dana Sonra SırasıyLa BaşLat>ÇaLıştır> regsvr32 softpub.dll Yazıp Enter Yap....

SaygıLar.

Alıntı:

PLAYYYY ONU YAPTIM TEŞEKKURLER AMA TEKRAR AYNI HATAYI VERİYORRR. BAŞKA NE OLABİLİR NEDENİ Bİ FİKRİN VARMIII??
:(:(:(:(:(

JAy JAy Msn n KapaLı OLsun Yaparken ve Dikkat Et Tarih Saat Gün Ay Vs. AyarLarın Tamam OLsun Daha Sonra Yukarıda ki Verdiğim Komutu Aynen UyguLa ve Pc ni Yeniden BaşLat..

SaygıLar...

Alıntı:

Playyy, saat tarih hepsini kontrol ettim. dediğin komutu da yazdım. Başarıyla gerçekleştirildi dedi. ama yine aynı hatayı veriyor. :*(:*(:*(Messenger 7 yüklesem bişe değişir mi acaba?? Değişcekse nereden yükleyebilirim?

Jay Jay Birde Msn i ve Tüm EklentiLerini Pc nden KaLdır ve Pc ni Yeniden BaşLat Msn i Kur ve Aynı KomutLarı Tekrar İzLe BakaLım NasıL OLacak.. Sende Başka Bir Sorun Var Sanırım.. OLmazsa Tekrar Dön buraya Bir Çaresine BakaLım.. :^)

Alıntı:

RESTART YAPMADAN ÖNCE Bİ DE WİNDOWS MESSENGERİ KALDIRABİLECEĞİM Bİ ÇALIŞTIR KOMUTU VEREBİLİRMİSİN. ONU DA KALDIRMAMIN Bİ YARARI OLABİLİR BELKİ PLAYYYYY. SEN DAHA İİ BİLİRİSİN;)

Windows Msg. İLe Bir ALakası Yok Jay Jay Ama BuLabiLirsem Komutu Yazarım Buraya Ok ;)

Alıntı:

PLAYYYY. BİŞE DİCEM AMA KISMAK YOK TAMAM MI:) OLMADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:*(:*(:*(:*(:*(

ALLa ALLa Enteresan Bir Durum,, OLmaması İmkansız Bu Çözüm Herzaman % 100 Tam Sonuç Vermiştir.. Ben Biraz Düşüneyim Az Müsade Jay Jay..

Misafir 29 Ekim 2005 20:36

Teknisyenden Cevaplar

Alıntı:

sildan adlı kullanıcıdan alıntı
merhaba siteyi ve forumları uzun zamandır takip ediyorum böyle bi sorunla karşılaşınca sizden yardım istemek mantıklı geldi. geçen hafta benim msn adresi hack lendi ve malesef geri alamadım bende yeni bi msn adresi alıp kullanmaya başladım ama bu adrese ne winks ne dinamik arka plan ne de avantar yüklenmiyo ''içerik yüklenemedi daha sonra tekrar deneyin'' sürekli bu uyarıyla karşılaşıyorum.. sizce sebebi ne olabilir??

Hotmail Ayarlarından : Yaşadığın Şehri Posta Kodunu ve Diğer Bilgilerini Değiştir..

Alıntı:

mustafakilic adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar benim de msn de ifadelerim özelliğini kullanamıyorum bi ifade gönderdiğimde ifade yerine kısayol yazıları çıkıyo birde bir göz kırpması gönderdiğimde veya aldığımda msn kendiliğinden oturumu kapatıyor ben bu özellikleri kullanabilmek için msn yi birkaç kez silip tekrar kurdum fakat nafile yine olmuyor yine olmuyor bana bir yardımcı olsanız memnun olurum

Herhangi Bi Eklenti Varmı Stuff Plus, MSN Plus Falan Gibi? Eğer Yoksa Eklediğin Smileylerin Bazıları Binde Bir Olan Durum İle Karşılasıyor Smileyleri Yok Olarak Gösteriyor Yeni Bir Smiley Eklediğinde Hala Kod'lar Çıkıyor İse Eklentilerden Kaynaklanan Sorundan Dolayı Smiley Yerine Kod Çıkıyordur... Sorunu Az Daha Ayrıntılı Anlatırmısın veya Beni Bilgilendirirmisin?

Alıntı:

DeLi_ZaL adlı kullanıcıdan alıntı
bizim şifremizde dogru ne maile girebiliyoruz ne msn'e

Alıntı:

DeLi_ZaL adlı kullanıcıdan alıntı
bunun kotruluş yolu yokmudur? bilen arkadaş yokmu..

Şifreniz Doğru İse Girebilirsiniz.. Explorer Tanımlama Bilgisini Silin, Gizli Sorunuzdan Şifrenizi Sıfırlayın..

Alıntı:

ADSL ve DNS Ayarları İle İlgili Bi Sorun Türk Telekomun Uyuşukluğu Yüzünden Kaynaklanıyor.. Birde MSN Messengerın Beta Olup Olmadığından Emin Olsa Sitemizden MSN Messenger 7.5.0311'i İndirip Kurun Sorun Yaşarsanız Tekrar Gelin..

Birde Araçlar/ Seçenekler/ Bağlantı (Bağlantı Sorun Gidericisini Deneyin)

Yine Olmazsa : C:\Documents and Settings\K.adı\Application Data\Microsoft\Msn Messenger klasörünün içindekileri başka biryere kopyalayın ve daha sonra o klasörü temizleyip deneyin.

Aşağıdaki Linkten Temin Edebilirsiniz MSN Messengerın Son Sürümünü..

https://www.msxlabs.org/html/msn-windows-live-messenger.php

hussmenaga 30 Ekim 2005 23:25

win98 msn

selam öncelikle sizlere çok teşekkür ederim.
ilk defe böyle bir siteye üye oldum ve bi sorunumu sizlere yazıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
ben win98 kullanıyorum pc me msn6 yı kurdum kurma işlemim bitince kendini otomatik güncelleyip msn7 yi kurmaya çalışıyor fakat (((dll)) hatası veriyor.bitürlü msn yi kuramadım.
ama yahoomsn ve skype çalışıyor neden msn nin çalışmadıgını çözemedim

Misafir 30 Ekim 2005 23:35

https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/48-msn-windows-live-messenger-live-messenger-windows-messenger-surumleri.html

Yukarıdaki Linkten İşletim Sisteminize Uygun Olan MSN Messengerı İndirip Yeniden Kurun.. Bir Hata İle Karşılasırsanız Hatanın Tam Olarak Ne Olduğunu Açıklayıcı Bi Şekilde Yazarsanız Yardımcı Oluruz..

fidel_saruhan 31 Ekim 2005 18:12

msn deki gifleri yedekleyip bilgisayar format atmak

arkadaşlar msn deki gifler hangi klasörde saklanıyor. onları cd alıp bilgisayar format çekip tekrar geri yükleme şansım varmı? şimdiden teşekkürler

Misafir 31 Ekim 2005 18:28

MSN Messengerdaki Smileyleri Özel Program Yüklü İse Çalabilir ve Bilgisayarınıza Kayıt Edebilirsiniz.. Program Var İse Kendi Özel Bi Klasör Oluşturur ve Oraya Saklar..

Artık Smileyler Sorun Değil Bilgisayarınıza Format Atın Sitemizde 1 Dokunuşla Yüzlerce Smiley Ekleyen Programlar Mevcut ve Smiley Arşivimiz. Tek Yapmanız Gereken Formatı Atın ve MSN'e Smiley Eklemek İstediğinizde Sitemizden Smileleri Kurmak Olacaktır.

Misafir 1 Kasım 2005 17:23

Alıntı:

zeki hoca adlı kullanıcıdan alıntı
HERKESE MERHABALAR MSN 7,5 SÜRÜMÜNÜ KULLANIYORUM YA OTURUM AÇAMIYORUM AÇSAM BİLE KİŞİLERDEN BAZILARINDA DONUP KALIYOR BAZI KİŞİLERE WİNK GİDİYOR BAZEN HİÇ AÇILMIYOR PROĞRAM YANIT VERMİYO DİYOR YENİ YÜKLEME YAPTIM MSN BU SIRALAR SORUNLUMU SORUN BENİM PC DEMİ ACABA BİLEN VARSA BİR EL ATIVERİRSE SEVİNİRİM HA ADRESİM TTNET UZANTILI ONDAN OLABİLİRMİ...

Çok fazla smiley veya gözkırpması varsa bilgisayarı kasabilir kaldırın bilgisayarı rahatlatın eklentilerden veya farketmediğiniz bi programdan kaynaklanabilir sistemi ve msn'i yapılandırın.

Alıntı:

ege-akdeniz adlı kullanıcıdan alıntı
msn 7.5.0311 kullanıyorum ,msnde karşı tarafa gönderdiğim ifadeler msnde verdiğim isim olarak çıkıyor ,şekil çıkmıyor, msn discoweryx2 ve stuffplug-ng yükledikten sonra bu sorun gündeme geldi nerede hata yapmış olabilirim

MSN Messengerı Kaldırın Eklentileri Silim Klasörleri Kalmış İse Onlarıda Silin Yeniden Temiz Bi Şekilde Kurun ve Smileyleri Kaldırın Yeniden Yükleyin.

Alıntı:

YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER AMA ASLINDA DÜZELMEDİ, SİSTEM GERİ YÜKLEME YAPTIM HERŞEYİ YENİDEN YÜKLEDİM ANCAK ÖYLE OLDU. BİRKAÇ GÜN ÇALIŞTIKTAN SONRA ŞİMDİ YİNE AYNI HATAYI VERMEYE BAŞLADI. BEN DE ONU KALDIRIP MESSENGER 7,0 KURDUM BUGÜN. ŞİMDİ O DA 80070190 KODLU HATAYI VERİYORRRR:( BU MSN BENİ SEVMİYO HERALDE. NE YAPABİLİRİM LÜTFEN YARDIM:*(

Sorununa Çözüm Aşağıdaki Linkte Ancak İngilizce? Sen Bi İncede Eğer Anlamadım Dersen Türkçe Mealini Veririz Sorununa Çözüm Buluruz..

http://www.msn-problems.com/solve-msn-messenger-problem/sign-in/msn-7/msn-messenger-sign-in-80070190.php

hakand 1 Kasım 2005 23:28

merhaba arkadaşlar ben eski msn i kaldırmak istiyorum.............
nasıl yapabilirim.regedite bi şeyler yazıyoduk onu unuttum.yardım ederseniz sevinirim.

NeutralizeR 1 Kasım 2005 23:51

Windows Messenger'ı kaldırmak için:

Başlat > Çalıştır > RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove ENTER

festo 2 Kasım 2005 10:24

Arkadaşlar x2 yi kurdum çalıştı fakat bazı özellikleri çalışmıyor mesela kişiler çevrim içi bilgisi**kişi listesi yöneticisi tıkladığımda çevrimiçi deilsiniz diyor çevrim içiyim ayrıca x logosu msn'imde çıkmıyor ayarlardan göster dememe rağmen çıkmıyor !imitate komutuda çalışmıyor...

styla_deluxee 2 Kasım 2005 19:08

arkadaşlar benim sorunumda çoklu oturum açamıyorum..daha önce yine burdan indirdiğim yamayı kullanıyodum ve sorunsuz şekilde açabiliyodum ama bi kaç gün önce mess patch yükledim ve çoklu oturum aılmıyo artık :((yamayı kaldırdım tekrar yükledim olmuyo napmalıyım yardııımmm

Aykut_K 2 Kasım 2005 19:37

msn de uzun isim

arkadaşlar msn ismini yani görünen nick i (@hotmail.com bölümünü değil) 500 karektere kadar çıkarabiliyomuşuz bunu nasıl yapcaz bi yardım edin ya lütfen

Misafir 2 Kasım 2005 19:53

https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/685-coklu-oturum-coklu-oturum-acma-msn-messenger-7-0-ve-7-5-a.html

^ Yukarıdaki sayfadan Coklu Oturum Açma hakkında bilgi edinebilirsiniz....

zemheri 2 Kasım 2005 20:20

msn 7.0 yuklemek icin bir adres verirmisiniz...

atilganoez 3 Kasım 2005 11:20

arkadaşlar benim de msn 7.5 de sorunum var karşı taraf benim görüntü resmini göremiyor karşı tarafın msn si de 7.5 neden acaba yardımcı olabilirseniz sevinirim

furkan35 3 Kasım 2005 14:02

benimde yazılarım gitmemesiyle ilgili bi sorunum var...mesela birşey download yapıyorum ve o anda birisiyle konsuyorum ama bi baskasıyla konusamıyorum yazılrım iletilmiyoo veya aynı şey cam acıkken de oluyoo ancak yaptıgım işlemleri durdurursam düzeliyo ve kullandıklarım da msn 7.5.0311 , msgplus 361 ve msgdiscoveryx 2.0.0 yani bunların da bi etkisi olabilir mi daha onceden böyle bi sorun yoktu..yardımcı olursanız sevinirim....

Misafir 3 Kasım 2005 15:21

Sakın ola MSN Messenger 7.0 & 7.5'e suc atmayın.. (:
Tamamıyla baglantınızdan kaynaklanan ve pc kaldırma gücüyle alakalı bir sorun..Geçicidir.. ;)

AYX 3 Kasım 2005 19:59

arkadaşlar msn 80048820 nolu hatayı giderme yolunu söyler misiniz??? daha önce de böyle sorunlar olmuş, denilenleri yaptım(çalıştır...) sanuç alamadım.. teşekkürler

bi de mikrofonum çalışmıyor, reca etsem, ona bi çözüm önerir misinisss(H)

Morrigan 3 Kasım 2005 20:33

80048820 no lu hata için..

Msn Messenger ı kapatın.System tray de simgesi de görünmesin.Tamamen çıkış yapın.

Salt köşede yer alan saate iki kere tıklayın; gün, ay ve saat ayarlarınızın doğru olduğuna emin olun..

Eğer doğruysa;

Başlat-->Çalıştır--> a gelin

regsvr32 softpub.dll

yazı ve enter deyin...

Bu kadar...

andev 3 Kasım 2005 22:23

arkadaşlar bnm msn'de ne sorun var bilmiorm ama, ben zamanında msn'e cannibis skin falan yükledim sonra başka skinler yükledim sıkıldıkça sildim fln en son cannibis yükledim sonra kaldırmama ragmen msn kişi listesi arka planında hala o kaldı.Bundan cok rahatsız oluorm başka skinleri yüklerken hata verio yüklenenlerde açsa bile arkada o siyah bi skinde mesela beyaz beyaz sırıtıo edio msn'in içine...Bir başka derdim de msn'de meşgul oldugum zaman ne online olanları haber veriyo nede msn'de hiç bi türlü uyarı sesini çalıyo :( arkadaşlar msn + bütün eklentileri onlarca defa sildim baştan yükledim olmadı sanki baştan yüklememişim gibi beni tanıyo aynı şekilde giriyo msn'e napcam ben yaa ??? silmem bile işe yaramıyo ? :( Arkadaşlar bide msn handwriting yükledim ama sonra kaldırdım ekle / kaldırdan ona ragmen her msn'e girdigimde "kill carrot" diye bi sayfaya atıo beni pc de hangi site açıksa onu degişio oraya girip hata veriyo onu nası çözcem ? ACİL YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR ARKADAŞLAR BEKLİORM HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

Misafir 3 Kasım 2005 22:30

başlat/Calıstır regedit yaz ordan ctrl+f ye bas ve bul bolumune cannibis adını yaz onla ilgili cıkan butun dosyaları sil ama dikkat et baska seyler silme...Bilgisayarına reset At sanırım boylece pcinden tamamen kaldıcaktır...

morton 3 Kasım 2005 23:20

MSNde kameralı görüşmeye geçileceği anda bilgisayar kendiliğinden kapanıyor ve "fiziksel sayım" gibi bir mavi ekran çıkıyor.

Misafir 4 Kasım 2005 08:37

Alıntı:

andev adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar bnm msn'de ne sorun var bilmiorm ama, ben zamanında msn'e cannibis skin falan yükledim sonra başka skinler yükledim sıkıldıkça sildim fln en son cannibis yükledim sonra kaldırmama ragmen msn kişi listesi arka planında hala o kaldı.Bundan cok rahatsız oluorm başka skinleri yüklerken hata verio yüklenenlerde açsa bile arkada o siyah bi skinde mesela beyaz beyaz sırıtıo edio msn'in içine...Bir başka derdim de msn'de meşgul oldugum zaman ne online olanları haber veriyo nede msn'de hiç bi türlü uyarı sesini çalıyo :( arkadaşlar msn + bütün eklentileri onlarca defa sildim baştan yükledim olmadı sanki baştan yüklememişim gibi beni tanıyo aynı şekilde giriyo msn'e napcam ben yaa ??? silmem bile işe yaramıyo ? :( Arkadaşlar bide msn handwriting yükledim ama sonra kaldırdım ekle / kaldırdan ona ragmen her msn'e girdigimde "kill carrot" diye bi sayfaya atıo beni pc de hangi site açıksa onu degişio oraya girip hata veriyo onu nası çözcem ? ACİL YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR ARKADAŞLAR BEKLİORM HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

Değerli Arkadaşım

Öncelikle aynı konu dururken sen yeni bir konu açmısın buraya aldım > lütfen formu incelemeden konu açmayın...!
Geçelim sorunlarına > öncelikle makinanda anladığım deneme maksatlı ne görüyorsan indirip kuruyor sonra da canın sıkılınca kaldırıyorsun bir büyüğün vede mesleğim olması açısından ağbey tavsiyesi sana > her gördüğün programları indirip kurma önce düşün "bu program bana ne verebilir..?" diye sonra olaya gir tıpkı elyazısı olayı gibi başına bir bela almışsın kurtul kurtulabilirsen vatandaş seni kendine bağlamış gidyor farkındasın herhalde " her msn'ye " girdiğinde tak reklamı sayfası karşında değil mi..? şimdi messenger plus ayarlarına gir ve sözü geçen el yazısı seçeneğini kaldır ki kurtulasın ( regetiden kaldırman sorunu çözmeyecek ufak bir uyarı seni aşan bir durum zira ) diğer seni sinir eden duruma gelince > aşağıda verdiğim zip li dosyayı indir ve çalıştır karşına gelen programıda msn messenger ile ilgili bir bölüm var onu bul komple kaldır seçeneğini işaretle ve ayarları günceleye bas > çıkan rapor aynı seçeneğin karşısında yeşil ok işareti varsa işlem sonuçlanmış messengerin ve bileşenleri makinandan güvenle kaldırılmıştır > UYARIDIR > diğer yardımcı programları da iyice kaldırdığından emin olmalısın...! zira tek kalmış bir kalıntı senin sinirsel kat sayını çoğaltacaktır dikkatli işlem yapman tavsiye olunur > ve messengeri resmi sayfasından indir baştan kur tüm sorunların değil ama % 95 sonuca gideceksin > kolay gelsin

zip şifren msxlabs.org 'dur > exe. program olduğundan zipi açmadan sana soru soracak "evet"i seçmen tavsiye olunur > sözü geçen programda bilmediğin seçenekleri asla işaret koyma zira bu program senin değil son derece iyi bilenlerin dahi ulaşamıyacağı yerdeki kayıt bilgilerini kaldıran bir programdır tavsiyem olur

Misafir 4 Kasım 2005 08:45

Alıntı:

morton adlı kullanıcıdan alıntı
MSNde kameralı görüşmeye geçileceği anda bilgisayar kendiliğinden kapanıyor ve "fiziksel sayım" gibi bir mavi ekran çıkıyor.

Muhtemelen makinanızda bir çeşit çakışma var > tüm programları inceleyin özelikle sürücülerini mesela cameraya ait olanları > bu olay ne zaman başladı ise daha önceki bir tarihe geri yükleme sorunu azaltır aklınızda bulunsun deneyin > her bir işlemden sonra veya genelde sıkça bu mavi ekrana rastlıyorsanız gerekli yedeklemeleri yaptıktan sonra makinaya format atmanız önerilir > ÖNEMLİDİR...! bu çeşit mavi ekran uyarı yazıları ciddi program arızalarını gösterir hatırlatırım > kolay gelsin

SanaLSokaK 4 Kasım 2005 12:06

80048820 Hatası :(

Arkadaşlar 80048820 hatası veriyor anlamadım gitti Msn açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim

Esener 4 Kasım 2005 12:10

Anlam Veremedeğim Bir Sorun

Ya Beyler Kendi Hesabımı Açtığım Zaman, MSN Hata Raporu Veriyor. Fakat Başka Bir Hesap Açtığım Zaman Çalışıyor Sorun Ne Acaba:^) (Benim Şifrem 16 Karakter Diğer Hesap 7)

Misafir 4 Kasım 2005 12:51

Yanıyooo İçim...

Alıntı:

SanaLSokaK adlı kullanıcıdan alıntı
Arkadaşlar 80048820 hatası veriyor anlamadım gitti Msn açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim

Bilgisayarının Saat ve Tarih Ayarını Düzelt. Yeniden Ayarla.Sistem Saatini Düzenle Yeterli..

Olmaz İse;
start/run'a gel regsvr32 softpub.dll yaz.

Yine olmaz ise aşağıdaki dosyayı indir ve çalıştır..

http://www.msn-problems.com/downloads/register-messenger-dll-files.bat

Alıntı:

Esener adlı kullanıcıdan alıntı
Ya Beyler Kendi Hesabımı Açtığım Zaman, MSN Hata Raporu Veriyor. Fakat Başka Bir Hesap Açtığım Zaman Çalışıyor Sorun Ne Acaba:^) (Benim Şifrem 16 Karakter Diğer Hesap 7)

Hata Kodu Nedir? Explorer Kullanarak Mail Adresine Giriş Yap Ayarlarını Değiştir Şehir Ülke Posta Kodu Falan ve Şifreni Yenile Sorunun Düzelir Olmadı İse Hata Kodu ve Açıklayıcı Bi Şekilde Sorunu Belirt Yardımcı Oluruz.

jayjay67 4 Kasım 2005 13:18

merhaba. Şu an aldığım hata kodu 80072efd. Sunduğunuz çözümleri uyguladım işe yaramadı. Ama farkettiğim bi eksiklik msn ayarlarından gelişmiş ayarlara girdiğimde HTTP sina bölümünde hiçbir rakam yazmıyor. Daha önceleri ip adresi gibi birşeyler yazılı oluyordu. Sorun bundan mı kaynaklanıyor acaba???
Bunun dışında Artık her 80048820 kodlu hatayı aldığımda sistem geri yükleme yapmak zorunda kalıyorum çünkü hiçbirşey çözüm vermedi. Acaba başka bir çözümü yok mu???
Acil cevap bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

converse 4 Kasım 2005 13:26

yaa benim çok önemli bi sorunum var
dün msn tıkır tıkır çalışıyodu
bugün aytığımda sizi msn e kaydedemedik die hata verio bende onar diom herşeyi onarıo bitio bidaa oturum açıo yine olmuyo
msn im çalınmışmı şifresi değişmişmi diye şifremi unuttumdan kontrol ettim hala aynı şifremde değişmemiş gizli sorumda
sonra hotmail.com a giriorm açılmıo
bende passport.com a giriorum ordan oturum açmaya çalışıorm şifremi fln giriorm sonra sayfa açılmıyo
ben nabıcam msn siz yaaaaa:(
bilgisayar ortak bilgisayar yni 2 oturumlu bilgisayarı açtığımızda ilk o oturumdan girdik msn açıldı sonra oturumu kapatıp benim tarafa geçtiimizde açılmadı ve artık öbür tarafın msn i de açılmıyo
lütfen yardım yaa:(
yoksa msn de ve hotmail.com da mı bi sorun var??

Martı 4 Kasım 2005 13:39

Bayramın 2. günü olması nedeni ile MSN Messenger kullanıcıları aşarı derecede yükleniyor ve bu nedenle sizi kaydedemiyolar. Tamamen bağlantınızdan kaynaklanan sorun anahtar bağlantı noktalarınızı kontrol edin daha sonra tekrar deneyin.

Kolay Gelsin...

Misafir 4 Kasım 2005 14:11

Parlıyorum

Alıntı:

merhaba. Şu an aldığım hata kodu 80072efd. Sunduğunuz çözümleri uyguladım işe yaramadı. Ama farkettiğim bi eksiklik msn ayarlarından gelişmiş ayarlara girdiğimde HTTP sina bölümünde hiçbir rakam yazmıyor. Daha önceleri ip adresi gibi birşeyler yazılı oluyordu. Sorun bundan mı kaynaklanıyor acaba???
Bunun dışında Artık her 80048820 kodlu hatayı aldığımda sistem geri yükleme yapmak zorunda kalıyorum çünkü hiçbirşey çözüm vermedi. Acaba başka bir çözümü yok mu???
Acil cevap bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

Flash Chat Teknik Destek Kanalında Yardımcı Olunmuş ve Sorun Çözülmüştür..

Alıntı:

lufléé adlı kullanıcıdan alıntı
yaa benim çok önemli bi sorunum var
dün msn tıkır tıkır çalışıyodu
bugün aytığımda sizi msn e kaydedemedik die hata verio bende onar diom herşeyi onarıo bitio bidaa oturum açıo yine olmuyo
msn im çalınmışmı şifresi değişmişmi diye şifremi unuttumdan kontrol ettim hala aynı şifremde değişmemiş gizli sorumda
sonra hotmail.com a giriorm açılmıo
bende passport.com a giriorum ordan oturum açmaya çalışıorm şifremi fln giriorm sonra sayfa açılmıyo
ben nabıcam msn siz yaaaaa:(
bilgisayar ortak bilgisayar yni 2 oturumlu bilgisayarı açtığımızda ilk o oturumdan girdik msn açıldı sonra oturumu kapatıp benim tarafa geçtiimizde açılmadı ve artık öbür tarafın msn i de açılmıyo
lütfen yardım yaa:(
yoksa msn de ve hotmail.com da mı bi sorun var??

İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin Bağlantınızı Yapılandırın Sistem Bakım Sihirbazı ve Spy Programı Var İse Bilgisayarınızı Taratın..

converse 4 Kasım 2005 14:13

daha şimdi açıldı
ayrıca bende başka bi sorun olarak msn açıldıında yani oturum açıyorum açıldı gözüküyo saonra msn e girdiimde kapanıp bidaha bağlanıyo 2. sinde açılıyo msn

Misafir 4 Kasım 2005 14:14

Alıntı:

andev adlı kullanıcıdan alıntı
hercahi abi her dedigini tam anlamıyla eksiksiz şekilde yaptım...programı indirdim sadece msn ile ilgili bölümden kaldırı seçtim ve güncelleye bastım..yeşil işaret geldi yanına...sonra eklentiler kalmasın diye baktım hiç bişey yüklü degildi...handwriting'i önceden yaptım o oldu sagol ama diger 2 sorunum yani cannibis'in kişi listeimin arka planında olması ve meşgulken bütün uyarıların yok olması hala devam ediyor abi napıcam :(

El yazma seçeneği asla makinandan çıkmayacak ben regetidden sildim ama halen bazen beni ziyaret ediyor vaktim yok ilgilenmiyorum ama boş zamanımda ona da çare bulacağım burda açıklayacağım > diğer sorununa yardım için Cinnet arkadaşımıza (MODERATÖR) bir danış ya ana sayfadaki Chat BOxda dır yada flash chatboxdadır bir sorsan sana yardımıcı olacaktır > saygılar

Misafir 4 Kasım 2005 14:16

Alıntı:

daha şimdi açıldı
ayrıca bende başka bi sorun olarak msn açıldıında yani oturum açıyorum açıldı gözüküyo saonra msn e girdiimde kapanıp bidaha bağlanıyo 2. sinde açılıyo msn

NETTEKİ YOĞUNLUKTAN KAYNAKLIDIR ( TÜRKİYE İÇİN SÖYLÜYORUM ) SORUN BİRAZ SAKİN OLUNSA DURUM KARIŞMASI OLMAYACAKDIR . SAKİN OLUN VE BAŞKA BİR GÜN SORUNUZU KONTROL EDİN >KOLAY GELSİN

Misafir 4 Kasım 2005 14:37

Buda Benden

Alıntı:

daha şimdi açıldı

MSN Messenger'a Herhangi Bir Eklenti Kurulu İse Sorun Kaynaklanabilir. MSN Messenger ve Eklentilerini Tamamen Kaldırın Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın ve MSN Messenger Klasörlerinide Silin ve Sitemizden Son Sürümünü İndirip Yeniden Kurun Yapılandırın Sorun Olur İse Yeniden Gelin.

İyi Bayramlar.

converse 4 Kasım 2005 16:24

yardımlarınıziçin çoook sağolun! :)

Saat: 21:08
Sayfa 1 / 78

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık