![]() |
Yeni PC Alanlar İçin Tavsiye! Oyun Manyağı Olanlar İçin İdeal Bir Site. Artık Zorlanma Yok Google'den Aramaya Gerek Kalmayacak :) Bu Site'de Daha Detaylı Bir Şekilde Açıklama Yapıyor Hangi Oyunlar Uyumlu Hangisi Tavsiye Edilmez Vb Analiz Ediyor PC'yi :) >>>Siteye Giriş İçin Tıklayın<<< Site Açıldıktan Sonra http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srl/media/canyourunit.0.0.0.jpg<<< Can You Run İt'a Tıklamalısın Daha Sonra Hangi Oyunu Test Etmek İstediğini Seçip Tekrar >>>http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srl/media/canyourunit.0.0.0.jpg Can You Run İt'a Tıklayın :) Örnek; Test Drive Unlimited Test Yaptım :) Bakalım Tavsiye Ediliyormu :) Minimum Sistem, http://img518.imageshack.us/img518/1655/71472365gy6.jpg Demekki Hepsi Uyumlu :) Tavsiye Edilen Sistem, http://img467.imageshack.us/img467/8669/94880305mf3.jpg Sadece Ekran Kartı Kötü Çıkmış :) G-Force 7600 Alsam Tavsiye Ediliyor Genede Kullandığım Ekran Kartı Kabul Ediyor. Resimleri Net Göremiyorsanız PC'ye Kaydedip Bakabilirsiniz. Siz'de Arkadaş'larla Karşılaştırma Yapabilirsiniz . İntel Ve AMD / ATİ Ve NVİDİA Savaş Yapabilirsin. İyi Eğlenceler.... ( Daha Önce'den Verildi İse Affola! ) |
Cok Güsel :) Benim Pc'nin Kaldıramıcaqı Oyun YOk Ama DEniyelim Bklım :D Video Card Driver Version (DirectX) Your driver version number is: 6.14.10.6635 TEk Sorun Bu :) |
Alıntı:
|
benimkide sağlam çünkü p5 kullanıyorum |
Site ölmüş arkadaşlar başka bir site var mı bir bakar mısınız bir zahmet |
Evet Arkadaslar yaa bu siteyi ben 2 kere denedimbaska site yokmu |
Site ölmüş arkadaşlar başka bir site var mı bir bakar mısınız bir zahmet Evet Arkadaslar yaa bu siteyi ben 2 kere denedimbaska site yokmu EVET ALIN BENDEN SIZE YARDIM BU SITE ASLA OLMEZ 2 SENEDEN FAZLADIR KULLANIYORUM ONEMLI OLAN HANGI INTERNET SAGLAYICIYI KULLANDIGINIZ ... FIREFOX KULLANIN EGER INTERNET EXP KULLANIYORSANIZ OLMUYOR BIRDE JAVA LAZIM PC DE EGER TUM BUNLAR VARSA BIRDE PC NIZ IYI BIR PC ISE SITEYI ACACAK 1 LE 5 SN ARASINDA SIZE PC NIZ HAKKINDA OYUNU OYNATABILIRMISINIZ YOKSA OYNATAMAZMISINIZ SOYLUYOR HADI DENEYIN GENE.... |
Benm pc oradaki tüm oyunları recomment olarak açabiliyor |
Zaten oyun alınırken üzerinde sistem gereksinimleri yazar. Karşılaştırarak uygun mu? değil mi? öğrenebilirsiniz. |
oyunların özellikleri yanlış verilmiş lütfen ilgilenin |
possible web browser compatibility, firewall or installation issue detected yazıyo çeviri yaptım yine anlamadım açıklarmısınız |
ekran kartı: ATI RADEON HD 4600 Series İŞLETİM SİSTEMİ: Windows 7 ultimate 32 bit İŞLEMCİ:İntel Core 2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz (4CPUs), 2.7GHz RAM: 4GB DİRECTX Sürümü: DİRECTX 11 ARKADAŞLAR BU ÖZELLİKLERE ASASSİNS CREED BROTHERHOOD KALDIRIR MI LÜTFEN YARDIMCI OLUN |
ekran kartı: ATI RADEON HD 4600 Series İŞLETİM SİSTEMİ: Windows 7 ultimate 32 bit İŞLEMCİ:İntel Core 2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz (4CPUs), 2.7GHz RAM: 4GB DİRECTX Sürümü: DİRECTX 11 ARKADAŞLAR BEN ASASSINS CREED 1 2 VE 3 Ü YÜKLİCEM KALDIRIR MI |
can you run it arkadaslar bu sıtede java 7 uptade 11 istıyo kuruyorum tekrar istıyo kabul etmıyo bı ılgılenebılırmısınz ? |
güzel işime yaradı :D |
Cd nin üzerinde dolu olruğunu gösteriyo cd nin arkasında dolu sert şeyler var... |
kardeşim verdiğin sitede fotoğraftaki gibi birşey çıkmıyor ne yapıcam ? acil |
Teşekkürler güzel paylaşım olmuş ama bazı oyunların bilgileri yanlış mesela benim bilgisayar minecraft'ı kasmadan açıyor ama sitede açmaz falan diyor. İlgilenilse iyi olur. :) |
güzel |
Arkadaşlar pcmin özellikleri şunlar: *ekran kartı:512mb. *ıntel pentium dual core e5200 2.50ghz. *3.00gb ram. *32 bit. *windows 7 Assasin creed serisinde hangileri açar? |
tövbee arkadaşlar benim sistemim fazla bile ama crysıs 3 ü kaldırmaz diyo hangi siteye gittiysem böyle dedi sistemim AMD RADEON HD7990 8gb ram 2.93ghz windows 7 ultimate 64 bit |
niye len mucur osman ---------- Mesaj tarihi 18:59 ---------- Önceki mesaj tarihi 18:58 ---------- misafirler sAlakça konoşmayın taam yöneticiye derim |
Güzel bir site bu siteyi bende beğeniyorum. :) |
Merhaba Sayın tHeBruTaLiTyOfHeLL Gerçekten De Açtığınız Konudaki Program Harika Ötesi. Çok Teşekkür Ederiz. Sizi Forumumuzda Üye Olarak Da Görmek İsteriz İyi Forumlar |
oyunlar bende çıkmıyo o sorun |
| Saat: 23:49 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık