![]() |
1 ek Windows Live Messenger 2009 (14.0.8x) uyumlu A-Patch Lite ektedir. (A-Patch143b4) Şimdilik yalnızca aşağıdaki 11 özellik sunuluyor: https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/a-patch1.png Not: "Disable Photo Sharing" seçeneğini işaretleyerek resimleri gönderirken eski WLM sürümlerindeki gibi dosya transferi şeklinde fotoğraf gönderme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Standart A-Patch sürümü çıktığında bu konuya eklenecektir. Resimli anlatım için önceki A-Patch sürümünün konusuna buradan bakabilirsiniz. |
Teşekkürler NeutralizeR Eğer A-Patch olmasaydı ben 8.5 FİNAL sürümüne dönecektim işte bu çok güzel oldu:)... Ama bir sorun çıkıyor işlem sonunda ve olmuyor yama işlemi... http://img111.yehhe.com/images/9123123.JPG |
Kankam MSN'yi Kapatın Öyle Deneyin, Saat'in Yanındaki MSN İcon'u Çıkış Yapın :) |
bu patch de kendi resmimizi ve titreşim olan konsolu ve sülücükleri göstermiyor. bu konuda ne yapabilirim. iyi çalışmalar... |
Alıntı:
Bu konudaki resimlerde gösterilen seçenekleri işaretleyip yamayı uygulayın: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch |
tesekkürler arkadaslar benim de bir sorum olacaktı cokluoturum acmak için bu yamayı kullanabiliyormuyuz ben yükledim sorunsuzca fakat coklu oturum acamıyorum |
Alıntı:
|
Çok teşekkürler. Bakalım deneyelim. |
arkdaşlar ben kuruyorum ama bir türlü çoklu oturum yapamıyorum . bu yamam beta 9.0 için geçerli değil mi? |
Hmmm Selam Arkadaslar Bana Gercek Windows Live Messenger 9.0 Gerekio Ben Google, Den Bulamadım Bana Yardımcı Olursanız Sevenirim :D |
hangi butonu işaretliyoruz :S:S |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
ben denedim iconu çıkış yaptım ama aynı hatayı veriyor...ne yapmam gerekir... msn 9 için çoklu açma için ne yapabilirim arkadaşlar yardım edebilecek biri varmı bana.... |
Bu programdan memnun değlim.Kurulumu nasıl kaldırabilirim ? |
Alıntı:
sayfanın en üstünde yazan yamayı tıklayıp indireceksin ve kuracaksın. Alıntı:
msn yi yeniden kurabilirsin. |
Alıntı:
|
bu program ne işe yarıyor ? |
Alıntı:
|
bu forum gıbısı yok cok saolun hersey harıka harıkasızı |
teşekkürler |
emeğinize sağlık.. bi deniyelim |
TŞK EDERİMMMMMMMMMMMMMMMMM |
arkadaşlar ben indiremiyorum:( dosya bulunamadı diyo..YARDIM LÜTFEN.. |
tşkkkk |
işime yaradı teşekkür ederim |
yükledim ama msn'mde sadece kişi listesi görünüyor.kendi resmin yok.özellik tuşlaru gzilenmiş. |
tesekküler |
ya çok teşekkürler ama sonunda resim gönderen arkadaşta oldugu gibi sorun çıkıyo ne yapacagız şimdiden sagolun |
Alıntı:
CTRL + ALT + DEL > Görev Yöneticisi > İşlemler > msnmsgr.exe > İşlemi sonlandır |
tesekkurler |
cok saol |
ya hiç açılmıyo bu :S nerden indirdiysem açılmadı deli olacam ... |
saol |
:)Çok Tşk Ederim Eline SAglık Emegine Sağlık Mükemmel ÇAlışıyo :) |
bu patch in türkçe yaması yokmu acaba |
ellerine sağlık |
yhaa bn yapılması gereken tüm işlemleri uyguladımm fakat çoklu oturum açamıormm hata verioo yardmcı olursanıss sevinirim... |
emeğine sağlık dostum eline sağlık |
çoklu oturum açamıyorum...msn açılıyor fakat, ikinci bir oturum açamıyorum. hata iletisi aşağıdadır. http://img106.yukle.tc/images/1834Pano01.jpg |
Alıntı:
|
resimli anlatımı nerdne bulcm bn biri sölesn |
bir türlü exe dosyasını calıstırdıktan sonra A-patc penceresındekı location kısmına dosyayı ekleyemıyorum dolayısıyla ıslem yarım kalıyor |
Eyw saol |
Paylaşımın İçin Teşekkür dostum |
benim bir sorunum var ben yama dosyasını yükledim ama yamayı açtığım zaman next tuşu kapalı duruma geçiyor sizin resimde anlattığın biçimde olunca ...ama diğer seçeneklerde ise açılmıyor ve yamayı aktif hale getiremiyorum bana bu konuda yardımce olursanız memnun olurum... şimdiden teşekkürler... |
Alıntı:
|
ne yannı??? |
program ekle kaldırdan mesengeri kaldırıp sitenizden indirdiğim mesengeri yükledim ve yamayı sitede anlatıldığı gibi kurdum şimdi çalışıyor...ilgi ve alaknız için teşekürler... |
Alıntı:
WLM > Yardım > Messenger Hakkında A-Patch141rc1b1_WLM.exe ? |
daha önce ki sürüm olan 8,5 kullanıyor idim...msxlabs.com dan aldığım a-patch var idi bu sürüm için indirdiğim onu yamamaya çalıştım olmadı ama şimdi hem mesengerim hemde yama çalışıyor... |
| Saat: 11:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık