![]() |
Merhaba, Messenger'da Ne Dinliyorum Özelliğini aktif etmek için şurada bir başlığımız vardı. Ancak simdi ise, Ne dinliyorum özelliğini kullanarak nickimizde çıkan şarkı sözünü/adını Renkli Göstermeyi göreceğiz. Önce Eklenti; https://dts.msxlabs.org/hellboy726/renkli-ne-dinliyorum.zip 'den inndirin. ve kurun. Yapmamız gerekenler basit; Winamp'ı Çalıştırın. Ctrl+P Kısayolunu uygulayarak Preferences Penceresine ulaşın. Buradan Soldaki Stundan Live Messenger'ı seçin Burada Formatting kısmına Msn Plus Taglarını ekleyebilirsiniz. Örnek olarak ben Kırmızı [c=4] kullandım. Sizde itaik,kalın,altı cizgili v.s. yapabilirsiniz. Önceden; https://dts.msxlabs.org/hellboy726/ne-dinliyorum-1.jpg İşlemi Yapıyorum; https://dts.msxlabs.org/hellboy726/ne-dinliyorum-2.jpg ve Mutlu Soon ; https://dts.msxlabs.org/hellboy726/ne-dinliyorum-3.jpg Kalitenin Adresi'nden Saygılar.. hellboy726. MsXLabs.Org |
mediaplayer için olanıda varmı.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Umarım media player içinde bir çözüm yolu bulunur, Çünkü winap'le pek aram yok genelde windows media player'ı kullandığım için dört gözle yeni yöntemini bekliyorum... |
paylaşimin için teşekkür ama bende olmadı uğraşmama ragmen :S |
Alıntı:
|
kardeş kalın ve italiğin kısayolları neler acaba |
Alıntı:
[-i][/i-] [-b][/b-] [-u][/u-][-s][/s-] - 'leri silerek kullanın. ahmetgns tarafından yapılan düzenleme: [u] [/u] etiketlerine sanırım gerek yok, boşa uğraşmayın. Çünkü Messenger "Ne dinliyorum" iletisinin altını zaten çiziyor. |
renklenmiyor malesef |
Alıntı:
|
yaptım ama renkleniyor 2 sn duruyor sonra normale dönüyor..... |
olmuyor pulus tagalar elle yazıyorum sadece renksiz olarak yazı cıkıyor biraz daha acık olursa memnun olurum yinede teşekkürler olmuyor pulus tagalar elle yazıyorum sadece renksiz olarak yazı cıkıyor biraz daha acık olursa memnun olurum yinede teşekkürlerhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/read.gif |
ya ben programı indirdim ama olmadı yapamadım |
Alıntı:
'den inndirin. ve kurun. Yapmamız gerekenler basit; Winamp'ı Çalıştırın. Ctrl+P Kısayolunu uygulayarak Preferences Penceresine ulaşın. Buradan Soldaki Stundan Live Messenger'ı seçin |
yaptım şarkıya girişte renkleniyor sonra tekrardan normal haline dönüyor |
Evet bende onu sorucaktim baktim cogunluk aynını söylüyor (: Renk verdim oldu ilk basta rengi aliyo 2 saniye bile surmuyor direk normale dönüyor .. Bizde mi sorun var |
Alıntı:
Alıntı:
|
inşallah olur ama çok saol |
çoğunluktaki sorundan muzdaribim 2sn sonra aynı renge dönüyor,acaba bendemi öyle görünüyor diye 2.msnden baktım sonuç aynı 4 dakikalık bir şarkı vardı ilginçtir onu dinledikten sonra tamamen renkli olmaya başladı saolasın |
bende sizin gibi denedim ilk şarkıda oldu sonra olmadı biraz uğraştım sanırım yanlış değilse resimde hell boy un yazdığı şekilde olduğu gibi bizde sonunda [/c] yok. onu unutuyorsanız renk olmayabilir. çünkü ben onu koymadan renk değişmedi sonra onu sildim yine renk gitti bir deneyin bakalım olacakmı. ayrıca sadece kırmızımı var diğer rekler varsa yazarmısınız |
bende hem kırmızı hem kalın olarak yazıyor kodalama doğru ama bazen oluyor bazen olmuyor olmadığı şarkıya iki kez tıkladığımda bu sefer oluyor :) |
şarkılara tek tek tıklarsan oluyor ancak bir şarkıdan diğerine geçerken yine aynı oluyor |
Alıntı:
Şu renkler için renklerin ingilizce adlarını yazarsanız da çalışır. white, black, red, yellow, pink, green, orange, purple, blue, beige, brown, teal, navy, maroon, limegreen, gray Örnek: [c=limegreen]ileti[/c] |
YA ARKADAŞIM BEN BU DOSYAYI ÇIKARTAMADIM GÜZEL Bİ PROĞRAM OLDUĞU HİÇ SÜPHESİZ AMA BANA YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM |
:) yaff ben yükledim de hata verio gen msn bişe ler yazıo cevp yazın lütfen neyse yok saY dedim oldu :) saolasın tekrar |
Çok gerekli birşey değil.. ne dinlediğim görünüyo mu ? karşı kullanıcıya ( Evet ) tamam öyleyse daha ne yok , kırmızı yok yeşill .. nedir bu gösteriş merakı :S |
Süperr yaaa hatta ben kodların sonuna |....| ismimi yazdım her parcada sonda ismim de yazıyo heheh örnek: [b][c=4]{0} - {1}[/c][/b] |İsim | |
medya playerin kendisinde var zaten o özellik neyi arıyosun sen windows müzik eklentisine slac koyarsan olur |
abi teşekürler denedim oldu birde rengini nasıl yapa biliriz diye söylesen tam olacak .:) |
Alıntı:
Başka renkler için soruyorsanız aşağıdaki bağlantı birkaç ileti yukarıdaki yazımın bağlantısı. Winamp'ta Renkli Ne Dinliyorum Özelliği - Tekil Mesaj - MsXLabs |
dediğinin aynısını yaptım kodlarda aynı ama olmuyo kardeş bi an kırmızı oluyo sonra gene aynı küçük bi ayrıntıyı atlıyosun gibi geliyo bana veya winampın bazı sürümlerinde oluyodur bazılarında olmuyodur yinede tşk fazla önemli bişey değil zxaten |
Teşekkür ederim paylaşımın için ama winampta açtım ctrl p yaptım ama sol sutunda live messenger yazmıyor nedeni ne olabilir?? |
Alıntı:
Öncelikle şu eklentiyi kurmalısınız ve daha sonradan da ctrl+P , sol sütundan da Live Messenger bölümünden ayarları yapabilesiniz. Winamp MSN de Ne Dinliyorum Eklentisi |
ilk başta kırmızı oluor komple kırmızı kalmıyormu ? |
bir arkadaşıma kurmuştum onun pc'de olmuştu.şimdi kendime kurdum herkesin belirttiği hata bende de oldu.1-2saniyede otomatik olarak normale dönüyor.nasıl yapabilirim diye bakarken bir arkadaşın yazdığı yazıdan nasıl olacağını anladım.eğer msn discovery varsa onda "winampta ne dinliyorum özelliğini aç" şeklinde bir özellik var.ben onu açmıştım.orasını kapatınca düzeldi.her ikiside açık olunca çakışma oluyor ve normal şekilde gösteriyor.sizinde winamp ne dinliyorum özelliği için başka bir programınız varsa devre dışı bırakın ve sadece buradan indirdiğiniz programı kurup aktive edin.kesin sonuca varırsınız.bence güzel bir özellik.gerçi ben pek açmam ne dinliyorum özelliğini ama açanlar için değişik bir program.programı buraya koyan arkadaşa teşekkürler. saygılarımla... |
media player içinde var tabii yapmanız gereken msnden (araçlar+seçenekler+kişisel iletinizin altındaki butonu işaretleyin) |
Alıntı:
|
nerden indiriyoz söylesenize bana yaw hemen cevappp? |
Alıntı:
İlk mesaja bakabilirseniz yapılması gereken ile ilgili geniş açıklamayı okuyabilirsiniz. |
kardes bnde pRefeRences kısmında LiveMessenqer yok :S |
Alıntı:
Alıntı:
|
bnde live mesenqer yasmıoo yaptım ama qeri eski haline dönüo:S |
http://img299.imageshack.us/img299/8066/adsz154ef2.jpg bakınnn çook güzel oldu saolasın arkadaşım:):):) |
Media Player için olanını isteriz.. |
Alıntı:
Alıntı:
|
pki bende winamp için vardı ama renkli yapamıodum şimdi bunuda kurunca hala eski yontemi kullanıo winamp onu nerden kaldırıcam? |
Alıntı:
Bir başka şekilde bu eklentiyi elle silerek de kullanılmamasını sağlayabilirsiniz. Winamp kurulum klasörüne gidin ve buradan Plugins klasörünü bulup genmsn.dll dosyasını bulup silin (bunu yaparken Winamp'ın açık olmamasına dikkat edin). C:\Program Files\Winamp\Plugins |
Hallettim plugins klasorunde gen_im.dll yi sildim renkli oldu. cok guzel bi paylasım tskler... |
Arkadaslar yardımcı olur musunuz? CTRL p yapıyorum winampı acarak ama Live mesennger sol tarafta cıkmıyor listede.. |
Alıntı:
|
| Saat: 11:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık