MsXLabs
Sayfa 1 / 3

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Winamp'ta Renkli Ne Dinliyorum Özelliği (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/97320-winampta-renkli-ne-dinliyorum-ozelligi.html)

hellboy726 5 Ocak 2008 01:28

Merhaba,

Messenger'da Ne Dinliyorum Özelliğini aktif etmek için şurada bir başlığımız vardı. Ancak simdi ise, Ne dinliyorum özelliğini kullanarak nickimizde çıkan şarkı sözünü/adını Renkli Göstermeyi göreceğiz.

Önce Eklenti; https://dts.msxlabs.org/hellboy726/renkli-ne-dinliyorum.zip
'den inndirin. ve kurun.

Yapmamız gerekenler basit; Winamp'ı Çalıştırın. Ctrl+P Kısayolunu uygulayarak Preferences Penceresine ulaşın. Buradan Soldaki Stundan Live Messenger'ı seçin

Burada Formatting kısmına Msn Plus Taglarını ekleyebilirsiniz. Örnek olarak ben Kırmızı [c=4] kullandım. Sizde itaik,kalın,altı cizgili v.s. yapabilirsiniz.

Önceden;

https://dts.msxlabs.org/hellboy726/ne-dinliyorum-1.jpg

İşlemi Yapıyorum;

https://dts.msxlabs.org/hellboy726/ne-dinliyorum-2.jpg

ve Mutlu Soon ;

https://dts.msxlabs.org/hellboy726/ne-dinliyorum-3.jpg

Kalitenin Adresi'nden Saygılar..
hellboy726.

MsXLabs.Org

Abdullahyuksel 5 Ocak 2008 01:34

mediaplayer için olanıda varmı....

hellboy726 5 Ocak 2008 11:39

Alıntı:

Abdullahyuksel adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 888209)

Sanmıyorum. İlgili olabileceğini düşündüğüm 1 yöntem var, bizi izlemeye devam edin.

Fırtına 5 Ocak 2008 12:05

Alıntı:

Alıntı:

hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 888388)
Sanmıyorum. İlgili olabileceğini düşündüğüm 1 yöntem var, bizi izlemeye devam edin.

Umarım media player içinde bir çözüm yolu bulunur, Çünkü winap'le pek aram yok genelde windows media player'ı kullandığım için dört gözle yeni yöntemini bekliyorum...

ricy007 5 Ocak 2008 18:30

paylaşimin için teşekkür ama bende olmadı uğraşmama ragmen :S

ahmetgns 11 Ocak 2008 02:12

Alıntı:

Çöl Fırtınası adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 888394)
Alıntı:

hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 888388)
Alıntı:

Umarım media player içinde bir çözüm yolu bulunur, Çünkü winap'le pek aram yok genelde windows media player'ı kullandığım için dört gözle yeni yöntemini bekliyorum...

Now Playing scriptini biliyor muydunuz? Buyrun :) : https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus-live-scripts/156357-now-playing-script-msn-plus-live-scripts.html

ribery1905 12 Ocak 2008 16:20

kardeş kalın ve italiğin kısayolları neler acaba

hellboy726 12 Ocak 2008 23:09

Alıntı:

ribery1905 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 895752)
kardeş kalın ve italiğin kısayolları neler acaba

[-i][/i-]

[-b][/b-]
[-u][/u-][-s][/s-]

- 'leri silerek kullanın.

ahmetgns tarafından yapılan düzenleme: [u] [/u] etiketlerine sanırım gerek yok, boşa uğraşmayın. Çünkü Messenger "Ne dinliyorum" iletisinin altını zaten çiziyor.

qntk 23 Ocak 2008 12:49

renklenmiyor malesef

hellboy726 23 Ocak 2008 13:10

Alıntı:

qntk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 908791)
renklenmiyor malesef

Denemeden yayımlamıyoruz. Renkleniyor :)

qntk 24 Ocak 2008 19:10

yaptım ama
renkleniyor 2 sn duruyor sonra normale dönüyor.....

sudan 26 Ocak 2008 04:53

olmuyor pulus tagalar elle yazıyorum sadece renksiz olarak yazı cıkıyor biraz daha acık olursa memnun olurum yinede teşekkürler

olmuyor pulus tagalar elle yazıyorum sadece renksiz olarak yazı cıkıyor biraz daha acık olursa memnun olurum yinede teşekkürlerhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/read.gif

sahra_87 28 Ocak 2008 14:25

ya ben programı indirdim ama olmadı yapamadım

Kral_Aslan 28 Ocak 2008 14:51

Alıntı:

sahra_87 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 914014)
ya ben programı indirdim ama olmadı yapamadım

Önce Eklenti; https://dts.msxlabs.org/hellboy726/re...dinliyorum.zip
'den inndirin. ve kurun.

Yapmamız gerekenler basit; Winamp'ı Çalıştırın. Ctrl+P Kısayolunu uygulayarak Preferences Penceresine ulaşın. Buradan Soldaki Stundan Live Messenger'ı seçin

sahra_87 28 Ocak 2008 15:36

yaptım şarkıya girişte renkleniyor sonra tekrardan normal haline dönüyor

Bia 28 Ocak 2008 16:32

Evet bende onu sorucaktim baktim cogunluk aynını söylüyor (:
Renk verdim oldu ilk basta rengi aliyo 2 saniye bile surmuyor direk normale dönüyor ..
Bizde mi sorun var

ahmetgns 28 Ocak 2008 20:32

Alıntı:

Bia adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 914150)
Evet bende onu sorucaktim baktim cogunluk aynını söylüyor (:
Renk verdim oldu ilk basta rengi aliyo 2 saniye bile surmuyor direk normale dönüyor ..
Bizde mi sorun var

Alıntı:

sahra_87 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 914093)
yaptım şarkıya girişte renkleniyor sonra tekrardan normal haline dönüyor

Acaba ne dinliyorum iletisine müdahale eden başka programlar mı var ki Winamp ayarladıktan sonra onlar da kendi başlarına aynı şarkıyı renksiz olarak ayarlıyorlar. Bilgisayarınızda çalışan Messenger Plus! scriptlerinden şüphelendiğiniz bir tane varsa, onu devre dışı bırakıp dener misiniz?

axel2 28 Ocak 2008 20:54

inşallah olur ama çok saol

White_Snake 28 Ocak 2008 22:20

çoğunluktaki sorundan muzdaribim 2sn sonra aynı renge dönüyor,acaba bendemi öyle görünüyor diye 2.msnden baktım sonuç aynı

4 dakikalık bir şarkı vardı ilginçtir onu dinledikten sonra tamamen renkli olmaya başladı saolasın

uzay adamı 28 Ocak 2008 22:49

bende sizin gibi denedim ilk şarkıda oldu sonra olmadı biraz uğraştım sanırım yanlış değilse resimde hell boy un yazdığı şekilde olduğu gibi bizde sonunda [/c] yok.
onu unutuyorsanız renk olmayabilir. çünkü ben onu koymadan renk değişmedi sonra onu sildim yine renk gitti bir deneyin bakalım olacakmı. ayrıca sadece kırmızımı var diğer rekler varsa yazarmısınız

White_Snake 28 Ocak 2008 23:13

bende hem kırmızı hem kalın olarak yazıyor kodalama doğru ama bazen oluyor bazen olmuyor olmadığı şarkıya iki kez tıkladığımda bu sefer oluyor :)

sahra_87 29 Ocak 2008 10:50

şarkılara tek tek tıklarsan oluyor ancak bir şarkıdan diğerine geçerken yine aynı oluyor

ahmetgns 29 Ocak 2008 11:33

Alıntı:

uzay adamı adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 914408)
ayrıca sadece kırmızımı var diğer rekler varsa yazarmısınız

Elbette her türlü rengi ayarlayabilirsiniz. 4, kırmızı renginin kodu. Diğer renklerin kodları için, Messenger'da bir konuşma penceresi açın ve Messenger Plus!'ın Biçim Paneli'ni açın. Orada gösterilen renklerden sevdiğinizi tıklatın. O rengin kodunu ileti alanına ekleyecektir. Oradaki sayıyı, Winamp'ın ayarlarında yerine koyun. Biçim Paneli'ndeki renklerden başka özel renkler de tanımlayabilirsiniz. Bunu yapmak için, Biçim Paneli'nin sağ alt köşesindeki renk cümbüşüne tıklayın ve oradan dilediğiniz regi seçip Tamam'a basın. Bu sefer renk kodunu hex değeri ile ekler. Yani #dd34df gibi. Bunu [c=#dd34df]ileti[/c] şeklinde yazarsanız, istediğiniz rengi elde edersiniz. Ancak bu tür hex değerleri kullanınca, Messenger Plus! yüklü olmayan kişilerinizde varsayılan renk değerlerinde ortaya çıkan çirkin görüntüden çok daha çirkin bir görüntü oluşur. Bu yüzden bunu tercih etmeyin bence. Yine de siz bilirsiniz.

Şu renkler için renklerin ingilizce adlarını yazarsanız da çalışır.
white, black, red, yellow, pink, green, orange, purple, blue, beige, brown, teal, navy, maroon, limegreen, gray

Örnek: [c=limegreen]ileti[/c]

çiğdemözkan 1 Şubat 2008 11:14

YA ARKADAŞIM BEN BU DOSYAYI ÇIKARTAMADIM GÜZEL Bİ PROĞRAM OLDUĞU HİÇ SÜPHESİZ AMA BANA YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM

by_nazif 1 Şubat 2008 23:06

:) yaff ben yükledim de hata verio gen msn bişe ler yazıo cevp yazın lütfen

neyse yok saY dedim oldu :) saolasın tekrar

Misafir 22 Şubat 2008 05:14

Çok gerekli birşey değil..

ne dinlediğim görünüyo mu ? karşı kullanıcıya ( Evet )

tamam öyleyse daha ne yok , kırmızı yok yeşill .. nedir bu gösteriş merakı :S

lostgirl 20 Mart 2008 13:24

Süperr yaaa hatta ben kodların sonuna |....| ismimi yazdım her parcada sonda ismim de yazıyo heheh
örnek: [b][c=4]{0} - {1}[/c][/b] |İsim |

salihkemal 30 Mart 2008 01:08

medya playerin kendisinde var zaten o özellik neyi arıyosun sen windows müzik eklentisine slac koyarsan olur

serkaut 30 Mart 2008 11:20

abi teşekürler denedim oldu birde rengini nasıl yapa biliriz diye söylesen tam olacak .:)

ahmetgns 30 Mart 2008 15:03

Alıntı:

serkaut adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 996197)
abi teşekürler denedim oldu birde rengini nasıl yapa biliriz diye söylesen tam olacak .

Bu konu zaten renkli ne dinliyor iletileriyle ilgili. Daha ne istediğinizi anlamadım.

Başka renkler için soruyorsanız aşağıdaki bağlantı birkaç ileti yukarıdaki yazımın bağlantısı.

Winamp'ta Renkli Ne Dinliyorum Özelliği - Tekil Mesaj - MsXLabs

menejer66 21 Nisan 2008 00:43

dediğinin aynısını yaptım kodlarda aynı ama olmuyo kardeş bi an kırmızı oluyo sonra gene aynı küçük bi ayrıntıyı atlıyosun gibi geliyo bana veya winampın bazı sürümlerinde oluyodur bazılarında olmuyodur yinede tşk fazla önemli bişey değil zxaten

Muziktarzim 22 Nisan 2008 17:19

Teşekkür ederim paylaşımın için ama winampta açtım ctrl p yaptım ama sol sutunda live messenger yazmıyor nedeni ne olabilir??

torchbearer 1 Mayıs 2008 02:48

Alıntı:

Muziktarzim adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1028578)
Teşekkür ederim paylaşımın için ama winampta açtım ctrl p yaptım ama sol sutunda live messenger yazmıyor nedeni ne olabilir??

Öncelikle şu eklentiyi kurmalısınız ve daha sonradan da ctrl+P , sol sütundan da Live Messenger bölümünden ayarları yapabilesiniz.

Winamp MSN de Ne Dinliyorum Eklentisi

gokalpunlusoy 7 Mayıs 2008 20:12

ilk başta kırmızı oluor komple kırmızı kalmıyormu ?

basara244 11 Mayıs 2008 13:54

bir arkadaşıma kurmuştum onun pc'de olmuştu.şimdi kendime kurdum herkesin belirttiği hata bende de oldu.1-2saniyede otomatik olarak normale dönüyor.nasıl yapabilirim diye bakarken bir arkadaşın yazdığı yazıdan nasıl olacağını anladım.eğer msn discovery varsa onda "winampta ne dinliyorum özelliğini aç" şeklinde bir özellik var.ben onu açmıştım.orasını kapatınca düzeldi.her ikiside açık olunca çakışma oluyor ve normal şekilde gösteriyor.sizinde winamp ne dinliyorum özelliği için başka bir programınız varsa devre dışı bırakın ve sadece buradan indirdiğiniz programı kurup aktive edin.kesin sonuca varırsınız.bence güzel bir özellik.gerçi ben pek açmam ne dinliyorum özelliğini ama açanlar için değişik bir program.programı buraya koyan arkadaşa teşekkürler.
saygılarımla...

MAVITURKULER 25 Mayıs 2008 19:09

media player içinde var tabii
yapmanız gereken msnden (araçlar+seçenekler+kişisel iletinizin altındaki butonu işaretleyin)

ahmetgns 25 Mayıs 2008 19:21

Alıntı:

MAVITURKULER adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1066715)
media player içinde var tabii
yapmanız gereken msnden (araçlar+seçenekler+kişisel iletinizin altındaki butonu işaretleyin)

Sorulan o değildi. Üstelik sorulan şeye ben bir cevap vermiştim de, görmedin galiba :)

anticeza_ 2 Haziran 2008 12:38

nerden indiriyoz söylesenize
bana yaw hemen cevappp?

torchbearer 2 Haziran 2008 13:28

Alıntı:

anticeza_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1076292)
nerden indiriyoz söylesenize
bana yaw hemen cevappp?

İlk mesaja bakabilirseniz yapılması gereken ile ilgili geniş açıklamayı okuyabilirsiniz.

adrianocem 13 Haziran 2008 18:35

kardes bnde pRefeRences kısmında LiveMessenqer yok :S

ahmetgns 13 Haziran 2008 21:34

Alıntı:

adrianocem adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1089993)
kardes bnde pRefeRences kısmında LiveMessenqer yok :S

İyi okumadınız galiba.
Alıntı:

hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 888197)
Önce Eklenti; https://dts.msxlabs.org/hellboy726/renkli-ne-dinliyorum.zip
'den inndirin. ve kurun.

sutanesi 15 Haziran 2008 11:52

bnde live mesenqer yasmıoo

yaptım ama qeri eski haline dönüo:S

n4L4n1791 15 Haziran 2008 14:15

http://img299.imageshack.us/img299/8066/adsz154ef2.jpg bakınnn çook güzel oldu saolasın arkadaşım:):):)

hadoken 22 Haziran 2008 13:10

Media Player için olanını isteriz..

adrianocem 22 Haziran 2008 13:27

Alıntı:

hadoken adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1101256)
Media Player için olanını isteriz..

Ahmetgns zaten önceki sayfaLarda Link weRmişti
Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 894268)

Doggymania 24 Haziran 2008 13:30

pki bende winamp için vardı ama renkli yapamıodum şimdi bunuda kurunca hala eski yontemi kullanıo winamp onu nerden kaldırıcam?

torchbearer 24 Haziran 2008 20:32

Alıntı:

Doggymania adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1103656)
pki bende winamp için vardı ama renkli yapamıodum şimdi bunuda kurunca hala eski yontemi kullanıo winamp onu nerden kaldırıcam?

Winamp'ı açtıktan sonra CTRL + P tuşlarına basın veya sağ tıklayarak Options > Preferences diyin, sol bölümden General Purpose yazısına tıklayın. Burada sağdaki listeden Live Messenger 8 status plugin üstüne bir kere tıklayın ve altındaki Uninstall selected plug-in butonuna basın. Winamp kendini yeniden başlatacaktır ve Ne dinliyorum eklentisi kaldırılmış olacaktır.

Bir başka şekilde bu eklentiyi elle silerek de kullanılmamasını sağlayabilirsiniz. Winamp kurulum klasörüne gidin ve buradan Plugins klasörünü bulup genmsn.dll dosyasını bulup silin (bunu yaparken Winamp'ın açık olmamasına dikkat edin).

C:\Program Files\Winamp\Plugins

Doggymania 26 Haziran 2008 11:54

Hallettim plugins klasorunde gen_im.dll yi sildim renkli oldu. cok guzel bi paylasım tskler...

istanbulguard 23 Temmuz 2008 00:06

Arkadaslar yardımcı olur musunuz? CTRL p yapıyorum winampı acarak ama Live mesennger sol tarafta cıkmıyor listede..

ahmetgns 23 Temmuz 2008 09:59

Alıntı:

istanbulguard adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1129464)
Arkadaslar yardımcı olur musunuz? CTRL p yapıyorum winampı acarak ama Live mesennger sol tarafta cıkmıyor listede..

Winamp'ta Renkli Ne Dinliyorum Özelliği - Tekil Mesaj - MsXLabs

Saat: 11:05
Sayfa 1 / 3

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık