MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sinema ww (https://www.msxlabs.org/forum/sinema-ww/)
-   -   Wentworth Miller (https://www.msxlabs.org/forum/sinema-ww/146119-wentworth-miller.html)

KisukE UraharA 4 Nisan 2008 19:11

Wentworth Miller
 
Wentworth Earl Miller III (2 Haziran, 1972) Oxfordshire, İngiltere doğumlu Amerikalı aktör.Annesi öğretmen babası ve iki kız kardeşi de avukattır. Miller Princeton Üniversitesi mezunudur. Los Angeles'ta yaşamaktadır. Babası Afrikalı-Amerikalıdır. Annesi ve babası boşanmıştır.
En sevdiği yemekler ise köfte ve spagetti. Özellikle babaannesinin yaptığı parmesan peynirli spagettiye bayılıyor. Buna rağmen 79 kilodur.
Ayrıca Mariah Carey'nin 2005 yılındaki 'It's Like That' ve 'We Belong Together' kliplerinde kısa rolleri vardır. "We Belong Together" 'daki rolü Entertainment Weekly tarafından en seksî ikinci kısa rol seçilmiştir.
24 Temmuz 2007 de Perez Hilton Miller'in gay (homoseksüel) olduğunu ve Luke MacFarlane ile ilişkisi olduğunu iddia etti. Miller ise homoseksüel olduğunu reddediyor. Kendisi bir işkolik olduğunu ve bu yüzden bir kız arkadaşa vakit ayıramadığını ancak ileride evlenmek ve çocuk sahibi olmak istediğini belirtmektedir. Kedilere ve köpeklere allerjisi vardır. En sevdiği oyun Scrabble'dır. Bir röportajında gece hayatından hoşlanmadığını ifade etmiştir. Karşı cinste esmerleri çekici bulduğunu söylemiştir.


Misafir 16 Temmuz 2008 00:58




Saat: 12:11

©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık