MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Hayali Karakterler (https://www.msxlabs.org/forum/hayali-karakterler/)
-   -   Flash (https://www.msxlabs.org/forum/hayali-karakterler/20929-flash.html)

KisukE UraharA 21 Şubat 2007 14:34

Flash kimdir?
MsXLabs.org

Flash “Süper Hız”a sahiptir. Süper güç çok hızlı koşma , reflekse sahip olma ve fizik kanunlarını geçersiz kılma özelliğidir. Flash Justice League’un üyelerinden biridir. 4 adet Flash farklı zamanlarda ortaya çıkmıştır . Jay Garrick (1940-1951), Barry Allen (1956-1986), Wally West (1986-2006), and Bart Allen (2006-) .
  • Gerçek Adı:Wally West
  • Durumu: Süper İnsan
  • Yardımcı Kişiler: Justice League of America
  • Düşmanları : Fiddler , Shade

Bilinen Yakınları: Rudolph West (Ölmüş babası), Mary West (Annesi), Barry Allen (Amcası ölmüş), Iris Allen (Teyzesi), Ira West (Büyükbabası), Mr and Mrs Edgar Rhodes (Amca ve Teyzesi), Inez Rhodes (Kuzeni), Don and Dawn Allen (Kuzenleri), Meloni Thawne (Üvery Kuzen), Jeven Ognats (Üvery Kuzen), Bart Allen (Kuzeninin oğlu), Jenni Ognats (Kuzeninin kızı ), Linda Park (Eşi)
Takma İsimleri: Flash

Güç ve Yetenekler: Daha çocukken kendinde önceki Flashlarda ki sürtünmeyi azaltan hız aurası ve katı maddelerin içinden kendini süper hızla titreterek geçme gibi yeteneklere sahipti . Maceralarından birinde Speed Force’un ( mistik bir hız gücü) içine düşmesi sonucu hızı diğer flashlardan çok daha fazla arttı . Şimdi kendine Speed Forcela bir kostüm yaratabiliyor zaman içinde yolculuk yapacak kadar hızlı hareket edebiliyor ve içinden geçtiği maddeleri patlatabiliyor

Geçmişi:
İnsan anlayışının ötesinde Speed Force ( hız gücü) adında elemental bir boyut var ve bu boyut tüm süper hızlı kahramanların asıl güç kaynağı . Bu boyutdan etkilenenler süper hız gücüne sahip olurlar. Toplam 3 tane Flash vardır ve 3 generasyon Flashlar’ın tamamı güçlerini bu boyutdan alırlar . En son Flash Wally West’de diğer flashlar gibi süper hız gücüne sahiptir . Wally devamlı olarak diğer Flashlarla kıyaslandı ve hayatı pek düzenli gitmiyordu . Açılan bir boyut kapısını kapatabilmek için elinden gelen tüm çabayı gösteren Wally kendini Speed Force boyutunda hapsolmuş bulur . Büyük güçlüklerle ordan çıkabilen Wally Speedforcela arasında direkt bir bağ kurulduğunu fark eder. Bunun sonucunda Wally West kendinden önceki 2 Flashdan çok daha hızlı olduğunu ve onlarda olmayan yeteneklere sahip olduğunu fark eder . Speed Force’la olan bağı sayesinde geçmişte ve gelecekte speed force’u kullanan herkes iletişim kurabildi.

Wally West:
-Hiçbir zaman ilk Flash’la karşılaşma rüyamdan vazgeçmedim , ve rüya gerçek oldu , beni şimdi ve sonsuza kadar ödüllendirdi.


MaKaLeLe 21 Şubat 2007 22:32



asla_asla_deme 12 Mayıs 2007 15:25



Fırtına 21 Aralık 2007 16:46



RuffRyders 18 Ocak 2009 22:44



Kaan254 13 Şubat 2015 17:15

Güç kaynakları insan anlayışının ötesinde Speed Force X ( hız gücü) adında elemental bir boyuttur. Bu boyut tüm süper hızlı kahramanların asıl güç kaynağıdır. (bu boyutdan etkilenenler süper hız gücüne sahip olurlar.) Toplam dört tane Flash vardır (Jay Garrick, Barry Allen, Wally West, Bart Allen) ve 3 generasyon Flashlar'ın tamamı güçlerini bu boyutdan alırlar. Flash Wally West'de diğer flashlar gibi süper hız gücüne sahiptir. Açılan bir boyut kapısını kapatabilmek için elinden gelen tüm çabayı gösteren Wally kendini Speed Force boyutunda hapsolmuş bulur. Büyük güçlüklerle oradan çıkabilen Wally Speedforce'la arasında direkt bir bağ kurulduğunu fark eder. Bunun sonucunda Wally West kendinden önceki iki Flashdan çok daha güçlü ve hızlı olduğunu ve onlarda olmayan yeteneklere sahip olduğunu fark eder. Speed Force'la olan bağı sayesinde geçmişte ve gelecekte speed force'u kullanan herkesle iletişim kurabilmiştir.


Speedforce:
Speedforce; DC 'deki hız birimlerinden biri olup en yüksek hızı belirtmektedir. DC 'de hız bariyerleri vardır;

Ses, Işık, Zaman (bu bariyeri aşabilen zamanı kendisi için durdurur), Boyutsal (Dimension-Bu bariyeri aşabilen boyutlar arası yolculuk edebilir ve Işık Hızından en az 127 Milyon kat hızlı hareket edebilirler) ve en son SPEEDFORCE 'dur.

Barry Allen Superman 'in Speedforce 'u aşabileceğini düşünür. Hatta Batman 'e Superman 'in neden gücünü sakındığını sorar. (Superman, Boyutsal bariyeri aşabilir fakat Flash gibi Speedforce 'a hakim edemeyişinden yüksek hızlarda giderken etrafına zarar verir)

Güçleri:
Flash'lar ve yakınları sonsuz gençliğe sahip ölümsüz kişilerdir. Kendileri ve eşleri bu sebepten yaşlanmaz. Speed Force güç kaynaklarından aldıkları gücün bir eseridir bu, yani ölümsüzdürler bir anlamda. Yani yaşlanarak ölme gibi durumları yoktur. Speed Force kullanarak enerji inşaa ları ( construct ) oluşturabilir, Flash kostümü böyledir mesela enerji den oluşan bir katı maddedir. Etrafına enerji duvarları örebilir. Hızını objelere ya da başka insanlara aktarabilir, mesela Superman e aktarıp aynı hızda hareket etmelerini sağlayabilir. Ayrıca bir başka cisme insana molküler enerji vererek moleküler hareket hızını arttırabilir. Herkesten ve her şeyden HIZ çalabilir.

Speed Force Aura sayesinde hız yaparken zarar görmez darbelerden etkilenmez, yaralanmaz, etrafındakilere de geçirebilir bunu. Ayrıca hızın etkilenmez ve dış dünyaya da etki etmez. Wally West düşünce hızından çok daha hızlı hareket eder koşar. Wally'nin hızının bilinen bir sınırı yoktur, İstediği kadar sürat yapabilir. Hatta o kadar hızlıdır ki ışık hızında atılan bir yumruk ona hiç kımıldamayan havada asılı kalan bir el gibi görünür. Kendi vücudu güçleri ve SPEED FORCE üzerinde ki hakimiyeti kusursuzdur.

Tüm vücudunu sonsuz bir kütleye çevirip '' İNFİNİTY MASS PUNCH '' özelliğini kullanabilir. O kadar süratli bir yumruk atar ki, ( normalde ışık hızına ulaşan ve onu aşan cisimlerin kütleleri olamaz, ama FLASH ın Speed Force hakimiyeti bu kuralları isterse saf dışı bırakır ve sürati arttıkça kütlesini de sonsuzluk boyutunda arttırabilir) ve öyle yoğun bir kütleye sahiptir ki Superman i bile tek yumrukta bayıltabilir. Beyaz cüce bir yıldızdan daha büyük bir enerjiye güce sahiptir '' İnfinity Mass Punch '' .

Zamanda istediği gibi yolculuk edebilir, bu konuda Barry den üstündür, aynen HULK ya da Wolverine gibi hızla iyileşir hatta onlardan daha hızlı bir iyileşme gücü vardır, yaraları an içinde iyileşir. Tabii bu hız halinde SPEED FORCE u kullanırken olur.

FAZ halini aldığında ( koşmasına gerek yok ) yani vücudunda ki molekülleri istediği gibi kontrol ettiğinde isterse her cismin içinden geçebilir, ayrıca yine eğer isterse kendine hiç zarar vermeden içine girdiği cismi insanı canlıyı moleküler seviyede bozarak patlamasına sebep olabilir! Bu arada Flash ın hızı koşmakla da alakalı değildir, kendi moleküllerini enerjisini SPEED FORCE la istediği gibi yönlendirmesiyle alakalıdır. Özetle uçabilir ama koşmayı çok sevdiğinden bunu tercih eder, bu arada koşmak için bir yere de ihtiyacı yoktur. Yani havada koşabilir, hatta uzayda koşar, özetle, gidemeyeceği sürat yapamayacağı hiçbir yer yoktur, uzay boşluğunda da SPEED FORCE onu korur. Bir saniyede bir tek ya da pek çok düşmanına milyonlarca kez saldırabilir yumruk atabilir. Zaman algısının üzerindeki hakimiyeti öyle güçlüdür ki 1 saniye ona milyarlarca yıl gibi gelebilir isterse.

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTsAPP9k07Q0QVnwlXUAxJ7N0lWe7CuFaKvxBOXvuMME4OUCNZW



Saat: 22:59

©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık