MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Cevaplanmış (https://www.msxlabs.org/forum/cevaplanmis/)
-   -   Cep telefonundan bilgisayara nasıl resim yüklenir? (https://www.msxlabs.org/forum/cevaplanmis/210328-cep-telefonundan-bilgisayara-nasil-resim-yuklenir.html)

Ziyaretçi 14 Kasım 2008 21:06

Cep telefonundan bilgisayara nasıl resim yüklenir?
 
Cep telefonundan bilgisayara nasıl resim yükleyebilirim?


Keten Prenses 14 Kasım 2008 21:14

dijital fotoğraf makinenizin aparatı olan bir ara kablo var onu bilgisayarınıza takacaksınız. taktığınızda makinenizde zaten seçenekleri belirecek onu ok leyip bir dosya seçeceksiniz ve resimleriniz bilgisayarınıza aktarılacak


asla_asla_deme 14 Kasım 2008 21:29

Cep Telf Beraber Yanında Ara Kablosu (Her Telf Vermıyon Ara Kablo ) Ve Yazılım Cd Var. Yazılım Cd Pc Kurdugunuz Taktırde Yönergelı Takıp Etıgınızde Hem Pc Den Telefona Hemde Telf pc Resım Muzık vb Ekler Aktara Bılırsınız. Eğer Ara Kablonuz Yoksa Tef Modelıne Gıdıp Almanızda Tavsıye Ederım. Başka Bır Secenekde Pc de Telf bluetooth Özelligi var ise Bu özelliği Kullanarak İstemiş oldugunuz eki ekleyebilirsiniz.


Misafir 14 Aralık 2008 18:21

Bilgisayarınıza bağlamak için bir kablo kullanıyor iseniz;
İşletim sisteminiz genellikle telefon sürücünü tanımaz. Bunun için telefon markanızın kendi sitesini ziyaret edip gerekli driverı indiriniz ve kurunuz.
Bundan sonrası zaten proğramı çalıştır resim veya dosyaları yolla vs.

Bluetooth
ile dosya transferi için;
Bir bluetooth aparatınızın ve driverın yüklü olması gerekmektedir.
Telefonunuz bluetooth sinyallerini açın.
Bilgisayarınızdaki bluetooth proğramını çalıştırın ve göndermeden önce birbirlerini arayın ve görsünler. Sonra dosya transferi yapabilirsiniz.


Misafir 13 Temmuz 2009 22:08

Telefondan bilgisayara çıkış birimleri ;

BlueTooth

Ara kablo

Bellek kartı


perlina 15 Mart 2018 12:58

Fotoğrafları ve videoları telefonunuzdan bilgisayarınıza aktarmak için:



1- Telefonunuzu bir USB kablosu kullanarak bilgisayarınıza bağlayın. Telefonun açık olduğundan ve kilitli olmadığından emin olun. Android telefonunuz varsa yalnızca telefonun şarj olması için değil, medya veya fotoğraf aktarımını sağlamak için USB ayarlarını değiştirmeniz gerekebilir.

2- Bilgisayarınızda Fotoğraflar uygulamasını açın (Başlangıç düğmesini ve ardından Fotoğraflar'ı seçin), ardından İçe Aktar'ı ve USB cihazından'ı seçip yönergeleri izleyin. İçeri aktarmak istediğiniz öğeleri ve bunları kaydedeceğiniz konumu seçebilirsiniz.

Ya da kabloları kullanmayın ve fotoğrafları ve videoları çekerken telefonunuzdan otomatik olarak yüklemek için bilgisayarınızdaki Windows Telefon Eşlikçisi uygulamasını kullanın.

microsoft.com



Saat: 17:05

©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık