MsXLabs
Sayfa 1 / 7

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/)
-   -   MSN'de karşı tarafa ses gitmiyor, yardımcı olur musunuz? (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/214982-msnde-karsi-tarafa-ses-gitmiyor-yardimci-olur-musunuz.html)

Ziyaretçi 4 Aralık 2008 19:50

ya karşılıklı görüşemiyorum o tarafa sesim gitmiyor ne yapmalıyım


uchiha itachi 25 Ocak 2009 01:55

mikrofonj jagı yada jag rişi bozulmuş olabilir.


Misafir 25 Ocak 2009 02:07

Alıntı:

uchiha itachi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1297405)
mikrofonj jagı yada jag rişi bozulmuş olabilir.


Mikforon özelliğini açmanız gerekiyor. Standart olarak kapalıdır.

Denetim masası // Ses ayarları


Ziyaretçi 25 Ocak 2009 13:57

Msnden ses neden gitmiyor?
 
mikrofondnmsn e ses gitmiooo


cleyderman 29 Ocak 2009 21:10

Messenger'da karşı tarafa ses gitmiyor
 
bende relatek ac 97 on board var vista işletim sitemim mikrofonu bir türlü çalıştıramadım...ses var son gücel dosyaları yüklüyorum olmuyor microfonu görüyor faka msnde veya başka yerde mikrofon çalışmıyor...


Misafir 29 Ocak 2009 21:14

Mikforon özelliğini açmanız gerekiyor. Standart olarak kapalıdır.

Denetim masası // Ses ayarları//

Giriş aygıtları olarak mikrofonu ayarlamınz gerekiyor.


albatros__43 16 Temmuz 2009 20:25

Msn'de mikrofondan ses gitmiyor nedeni nedir ?
 
evet arkadaşlar başlıktada yazdığı üzere yaklaşık 3 senedir net kullanıcısıyım aşşa yukarı msnle tanışmam da aynı süre zarfına denk geliyor :D yalnız problem msn kurup bi süre sorunsuz kullandıktan sonra mikrofondan ses gitmemesinden sonra başlıyor ve çevremdeki bi çok insanın da aynı sorundan yakındığını görüyorum !! msnden ses ve görüntü kurulumunu yapıyorum, ses ayarlarından kaydetmeye gelip mic seçiyorum, çalma kısmındaki mikrofon her zaman sessizde duruyor zaten onun işaretini kaldırdığımda kendi sesimi hoparlörden duymaya başlıyorum konumuzla bi alakası yok ama çözüm önerecek olan arkadaşlara ek bilgi olsun diye söyledim :D mikrofon doğru yere takılı (pembe olan giriş) driverlar sorunsuz yüklü ama ne oluyosa bi zamandan sonra msnden sesim gitmemeye veya tam tersi enim gidiyor aynı sorun karşı tarafta başlıyor benim sesim gidiyor onunkini duyamıyorum !! gözünüzü sevem bu sorunun çözümünü bilen varsa yazıverin ben ve benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşların kanayan yarasına memrhem olun :D dediğim gibi normal yapılması gereken ayarların hepsi yapılı sorun oralarda değil ama nerde inşallah bunun cevabını da saygıdeğer bi üstadımızdan öğrenecez saygılar iyi forumlar... :)


rocklobital 24 Temmuz 2009 15:36

Yapacağın iş pc deki görev çubuğunda bulunan ses ayarlarına sağ tıkla -ses özelliklerine tıkla-karşına ses ayarı çıkacak ses icin gelişmişe tıkla ve mic. sesi vb. kapalı olanları aç ,sesleride yükselt,sonra '' ses'' yazan butona tıkla orda bulunan ses ayarlarının hepsini kontrol et,çözüme ulaşıcağına eminim :)


Misafir 24 Temmuz 2009 19:38

Alıntı:

cleyderman adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1301147)
bende relatek ac 97 on board var vista işletim sitemim mikrofonu bir türlü çalıştıramadım...ses var son gücel dosyaları yüklüyorum olmuyor microfonu görüyor faka msnde veya başka yerde mikrofon çalışmıyor...


Kardeşim. O realtek programını aç. O program Denetim masasında bulunur. Orda yukarıda bir menü var o menüden "mikser"'i seç. Üst tarafta normal dinlediğin yani pc'den çıkan sesi yönetir. Altta kayıt için bir yer var. O kayıt için olan yer genelde kapalıdır orayı aç ses gider..


barışşşş 28 Temmuz 2009 21:12

msn
 
msn de konuşurken karşı daki nin sesi geliyor faka t bizim sesimiz ona gitmiyor neden acaba ???



Saat: 02:40
Sayfa 1 / 7

©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık