MsXLabs
Sayfa 1 / 2

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/)
-   -   Program indirince bilgisayarım kapanıyor ne yapmalıyım? (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/224919-program-indirince-bilgisayarim-kapaniyor-ne-yapmaliyim.html)

Ziyaretçi 8 Ocak 2009 12:28

programı indir deyince indirmeden bilgisayarım kapanıyorr..ne yapmalıyımm


Lord.iz 8 Ocak 2009 14:12

indirmek istediğin dosyalar download yöneticisi ile indiriliyorsa download yöneticisi programında bir hatadan ötürü bilgisayar resetliyor olabilir download yöneticisi (flash get,get right,orbit downloader vb.) var ise o programı kaldır eğer download yöneticisi yoksa internet explorer ve windows sistem dosyaları ile alakalı bir sorun olabilir windows kurulum cdsi varsa cdyi takıp işletim sistemini onar hatalı dosyalar düzeldiğinde sorunun ortadan kalkacaktır..


ayhannorgas 16 Temmuz 2009 15:00

Program yüklemeye çalışırken pc kapanıyor nedeni nedir ?
 
arkadaşlar ben herhangi bir program yüklemeye çalınca bilgisayar kapanıp açılıyor ve bu yüzden program yüklemiyor programı kaydet diyorum bilgisayar kapanıyor neden olduğunu ve ne yapmam gerektiğini bilen var mı?


Misafir 3 Aralık 2010 20:30

Bana Acil Cewap Lazım ...Flashget indirsem olur mu ? hani sonradan dewam eettririm..


Misafir 19 Ocak 2011 19:23

ya ben oyun hastası bir insanım ben bilgisaya ne zmn bir program indirsm ya oyunu winrarını yüklesem hemn kapanıyo neden kaynaklanıy olblr ltfn acil yardm sizden gelcek yardımı bekliyorum ii günler sayko....


Misafir 11 Mayıs 2011 19:46

denetm masasından oluyodu otamatik kapan die bişe var onu kaldırınca oluyo karıştır denetm masasını bulursn


Misafir 7 Temmuz 2011 23:04

Arkadaşım bu yolu izle...denetim masası-sistem-gelişmiş sistem ayarları-başlangıç ve kurtarma ayarları na gir otomatik olarak yeniden başlatı devre dışı bırak belki işe yarar...


saygılar...


Misafir 25 Temmuz 2011 08:10

ee denedm ben yine olmuyo


Misafir 6 Ekim 2011 17:54

hadi yaaa lutfen bi cavap bulun bıkdım artık bişe indiremiyom bi cevep bulsanız olmazmı yaaa


Rower 6 Ekim 2011 18:35

Bilgisayarım/Özellikler/Gelismis/ Sistem baslangıcı ''sistem hatasında windows u otomatik kapat'' kutucuğundaki tiki kaldırın.

Win7 için Bilgisayarım/Özellikler/Gelismis sistem ayarları/Sistem koruması/ Yerel Disck C üzerine tıklayp Yapılandır/ Sistem Korumasını Kapat/ Uygula


Sorun devam ederse kullanıcı hakları ile ilgili kısıtlamalar söz konusu olabilir. Yeni bir yönetici hesabı olusturun admin olarak tüm yetkileri alın tekrar deneyin.

Sorun hala devam ediyorsa muhtemelen PC nize Trojan bulasmıstır.Güvenli Mod da Combofix proğramı ile taratınız sonuç alınamazsa format sorunu çözecektir.

Format atarken üzerine kurulum yapmayınız biçimlendirip tüm verileri silin.

CD USB bellek gibi cihazlarınızı kullanmadan önce mutlaka virüs proğramı yükleyiniz.



Saat: 12:25
Sayfa 1 / 2

©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık