MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Cevaplanmış (https://www.msxlabs.org/forum/cevaplanmis/)
-   -   Facebook'ta nasıl etiketleme yapacağım? (https://www.msxlabs.org/forum/cevaplanmis/288950-facebookta-nasil-etiketleme-yapacagim.html)

Misafir 10 Aralık 2009 23:35

Facebook'ta nasıl etiketleme yapacağım?
 
Facebook'ta nasıl etiketleme yapacağım?


_KleopatrA_ 4 Ocak 2010 15:15

Etiketlemek istediğin resmi açtıkdan sonra resmin sol alt tarafında "Bu Fotoğrafı Etiketle" yazısına tıklayın ardından mouse yardımı ile resmin etiketlemek istediğin kısmını tıklayın ve bir isim/kişi seçin son olarak "Etiketlemeyi Bitir"i tıklayın


Misafir 16 Ocak 2011 21:37

Sürekli yeniliklere imza atan Facebook kullanıcılarına bir yenilik daha sunuyor. Artık Facebook’ta durum güncellemelerinde de arkadaşlarınızı etiketleyebileceksiniz. Resmi blog sitesinden bu özelliği duyuran facebook Aynı Twitter gibi kullanıcıları tek tek durumlarında etiketleyebilecek.

Etiketleme yapabilmek için @ işareti ile başladıktan sonra altta açılır pencere çıkıyor ve buradan gerekli isimleri seçerek etiketleme işlemi yapıyorsunuz. Örneğin; “@Mustafa çok teşekkür ederim” Gibi. Yapılan bu son yenilikle birlikte facebook biraz daha
twitter’a yaklaşmış oldu. Bu yenilik henüz tüm dünya’da kullanılamayacak. Yavaş yavaş tüm dünya ülkeleri tarafından kullanılmaya başlanacak.



Saat: 08:24

©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık