MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Genel Mesajlar (https://www.msxlabs.org/forum/genel-mesajlar/)
-   -   Maya Göz Hastalıkları Merkezi - Ankara (https://www.msxlabs.org/forum/genel-mesajlar/329434-maya-goz-hastaliklari-merkezi-ankara.html)

_Yağmur_ 16 Ağustos 2010 15:44

Maya Göz Hastalıkları Merkezi - Ankara
 
1 ek

Özel Ankara Maya Göz Hastalıkları Merkezi



Adres : Ali Suavi Sok. No:64 Maltepe - Ankara
Tel. : 0 312 232 53 53 - 0 312 232 54 54
Faks : 0 312 229 69 90
Web Sitesi : MAYA GZ MERKEZ " Hayata Farkl Bakn..."
E-posta : info@mayagoz.com


Alıntıdaki Ek 50846
Özel Ankara Maya Göz Hastalıkları Merkezi

Özel Ankara Maya Göz Hastalıkları Merkezi 2004 yılı Kasım ayında faaliyete başlamıştır. Merkezimiz, seçkin uzman doktor ve yardımcı personel kadrosuyla, medikal ve cerrahi göz tedavisinde en gelişmiş yöntemleri en son teknoloji ile halkımıza sunmaktadır. Özel Ankara Maya Göz Hastalıkları Merkezi

Maya Yapılanması Hakkında

Özel Ankara Maya Göz Hastalıkları Merkezi özel bir kuruluş olmasına karşın, yapılanma olarak araştırma hastanesindeki branşlaşmayı örnek almaktadır. Tüm doktorlarımız ilgilendikleri alt dallarda uzmanlaşmaya gitmiştir. Ayrıca diğer bölümlerimizde de uzman, deneyimli her biri kendi alanında eğitim almış, genç bir kadro yer almaktadır.

Özel Ankara Maya Göz Hastalıkları Merkezindeki Uygulamalar

Günlük 200 muayene ve 50 ameliyat kapasitesi olan Özel Ankara Maya Göz Hastalıkları Merkezinde, excimer lazer, katarakt (fako) uygulamaları başta olmak üzere glokom, şaşılık, oküloplastik cerrahi, gözyaşı kanal tıkanıklığı, retina dekolmanı ameliyatları, vitreoretinal cerrahi ve FFA, argon lazer, YAG lazer, bilgisayarlı görme alanı, wavefront, orbscan kornea topografisi, SLO, NFA ile 7 gün hizmet verilmektedir.

Özel Ankara Maya Göz Hastalıkları Merkezi Farkı

Artık hangi sektöre bakarsanız bakın, teknolojik olarak firmaların birbirlerinden belirgin bir farkla ayrılmadıklarını görürsünüz. Teknolojinin ucuzlamış olması ve mevcut ekonomik istikrar sayesinde uzun vadeli borçlanabilme imkanlarından kaynaklı yeni ürünler, aynı sektörde olan küçük büyük tüm firmalar tarafından temin edilebilir hale gelmiştir. Dolayısıyla, artık, rakiplerinizden yetişmiş insan gücü ve hizmet kalitenizle ayrılabilirsiniz. Biz de bu yönde ilk yatırımımızı mevcut personelimize özellikle de uzman hekim kadromuza yaptık. Bu konuda önemli bir özelliğimiz de kurucularımızın aynı zamanda merkezimizde aktif olarak çalışan göz hastalıkları uzmanı olmalarıdır.

Özel Ankara Maya Göz Hastalıkları Merkezi Hizmet Politikası

Kaliteli sağlık hizmetini toplumun her kesiminden hastalara en iyi şekilde sunabilmek ve hasta memnuniyetini maksimum seviyede tutabilmek için yapılabilecek tüm faaliyetleri teknolojik yeniliklerle birleştirerek geleceğin göz merkezi – gözün geleceği olabilmek,

Hedeflerimizi gerçekleştirme yolunda oluşturulan İnsan Kaynakları politikamız çerçevesinde nitelikli insan gücü alımı, çalışan memnuniyetinin proaktif insan kaynakları uygulamaları ile sağlanması, sürekli eğitimler ile kişisel gelişimin desteklenmesi ile, teknolojik altyapımızı bilgi, güvenilirlik ve güler yüzle birleştirerek kaliteli sağlık hizmetini sunabilmek,

İnsan faktörüne daima önem veren ve gelişime fırsat tanıyan bir anlayışla, insana yapılan yatırımın dolayısıyla topluma yapılacağını da bilerek personel eğitimi ve insan kaynakları çalışmalarını sürdürmek ve hizmette kaliteyi arttırabilmek için çalışmaktır.

Özel Ankara Maya Göz Hastalıkları Merkezi Değerleri

- Sevgi ve irade ile ayrım yapmadan hizmet
- Hasta haklarına saygı
- Şeffaflık, açıklık, dürüstlük
- Sürekli kişisel ve mesleki gelişim, üretkenlik, kaynak yönetimi ve verimlilik
- Sorumluluk bilinci, içsel motivasyon
- Etik değerler ve evrensel düşüncelere saygı
- Birlikte başarmaya odaklanma,
- Hoşgörü sahibi ve paylaşımcı olmak
- Sürekli öğrenmeye, yeniliklere açık olmak

Özel Ankara Maya Göz Hastalıkları Merkezi Hedefleri

Hedefleri 3 ana başlıkta toplayabiliriz.
Öncelikli hedefimiz bizleri hep daha iyiye götürecek, sürekli gelişim ve yenilenmeyi sağlayacak faaliyetleri planlamak, uygulamak ve geliştirmek; halkımıza hak ettiği kaliteli hizmeti sunmak ve bunun devamlılığını sağlamaktır.

İkinci hedefimiz olan göz hastanesi projesi için ise 2006 yılı Mayıs ayı itibariyle başlayan çalışmalarımız devam etmektedir. Bu bağlamda merkezimizde verdiğimiz sağlık hizmeti ve tüm kalite ve insan kaynakları çalışmaları gelecek hastane projemizin ilk adımıdır. Bundan sonraki aşamada daha büyük bir mekan, ileri teknolojik imkanlar ve daha fazla uzman personel ile ‘MAYA GÖZ HASTANESİ’ göz hastalıkları ve tedavisinde fark yaratacaktır.

Uzun vadeli hedefimiz ise Temmuz 2005’te faaliyete geçen Kayseri ve Mart 2006’da faaliyete başlayan Adana şubelerinin yanı sıra, merkezlerimizi Türkiye geneline yayabilmektir. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde kurulacak bu merkezler, sağlık hizmetini büyük şehirlerin de dışına taşıyacak ve sağlıkta fırsat eşitliği yaratarak, kaliteli sağlık hizmetinden o bölge halkının da faydalanmasını sağlayacaktır.




Saat: 19:30

©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık