MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/)
-   -   Tripkolik'in üyeleri kimlerdir? (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/374045-tripkolikin-uyeleri-kimlerdir.html)

Misafir 18 Temmuz 2011 17:25

Tripkolicin başka üyeleri varmı ?


Eschschaltzia 18 Temmuz 2011 18:36

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2129328)
Tripkolicin başka üyeleri varmı ?

https://www.msxlabs.org/forum/muzik-tr/313353-tripkolik-tripkolik-kimdir-tripkolik-hakkinda.html
başlığı inceleyiniz lütfen.


Gece Prensesi 18 Temmuz 2011 19:10

Tripkolik ile yapılan ANKET
Tripkolic : 11/24/1989 İSTANBUL / PENDİK Doğumluyum 19 Yaşındayım İsmim SEDA PENDİK' TE Oturuyorum SANTİ Dinlerım Rap Söylerim.

Tripkolic : Benım Tarzım Aslında R&B Ama Bunun İçin Çalışmam Lazım ve İlerleyen Zamanlarda Bunuda Yapacağım İnşallan Kendime Güveniyorum, İnanıyorum Başarmak Benim Tek Amacım Olsun.

Tripkolic : Valla Trax-J Sayesinde RAP'e İlk Adımmı Attım Böyle Bir Çabam Yoktu Öylesine Ama Beğendiler ve Söylememi, Devam Etmemi İstedıler Bende Devam Ediyorum.

Tripkolic : Gekko - G, Defkan ,Zeus, SANTİ- ( ABİM )Benimle RAP Yapmıyor Onunlada Bir Ortak Çalışma Yapmak İsterim . Ha! Birde Chrıstına Aguleara R&B Yapmak İsterım .

--------Söz Yazarken Nelere Dikkat Edersin ? Gerçeklerimi Yazarsın Yoksa Hep Hayal Dünyandakilerimi Yazarsın?

Tripkolic : Valla Güzel Bir Soru Tabiki Yaşadıklarımı ve Gerçekleri İçimde Olanları Yazarım. Beat'ı Dinlerim ve Kendimi Kaybederim Yani Hepsi Yaşanmış Şeyler Hayal Değil Benim Kendimi Saklayıpta İçimde Büyüttüğüm Duygularım Bunlar..!

--------Biraz Gelecekteki Planlarından Bahsedermisin?

Tripkolic : Tabiki Benimde Herkezin Olduğu Gibi İs Konusunda İlerlemek İstediğım Noktalar Var Ama Rap Benim Herseyim, Tek Sevgilim Önce Onu İlerleteyim Herkeze Adımı Duyurmak ve Kendimi Kanıtlamak İstiyorum.


--------Beat' leri Neye Göre Belirliyor ve Seçiyorsun?

Tripkolic: Öyle Bi Lüxüm ve Seçimim Yok. Önce Beat Bulup Sonra Sözümü Yazarım Ne Tarz Söylemek İstersem Ona Göre Beat'imi Seçerim


KAYNAK:Tripkolik Kimdir ?



Saat: 14:16

©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık