MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Müzik tr (https://www.msxlabs.org/forum/muzik-tr/)
-   -   Arsız Bela (Ali Metin) (https://www.msxlabs.org/forum/muzik-tr/380768-arsiz-bela-ali-metin.html)

Yavru_Aslan 5 Ekim 2011 13:06

1 ek
Arsız Bela (Ali Metin)
MsXLabs.org

Alıntıdaki Ek 32026

Biyografi
28.12.1992, Sivas Merkezde doğumlu Arsız Bela'nın gerçek adı Ali Metin'dir.
3 çocuklu bir ailenin en küçük çocuğudur. 10 yaşındayken babasını kaybeden Arsız Bela, annesi ve ablasıyla Sivas'ta yaşamaktadır.
İlk öğretimini Alparslan İlköğretim okulunda tamamlamış,lise öğrenimine açık öğretim lisesinden devam ettirmektedir.
İlk rap çalışması 'Yüzüğü Takmış Evleniyor' adını taşır.
Rap müzik ile tanışması lise yıllarında olmuştur. Bir süre rap müzik dinleyicisi olduktan sonra kendi imkanları çerçevesinde 2009 yılında Esmer Maruz
(Kürşat Çetinkaya) ile tanışıp beraber rap müziğe başlamışlardır. Türk halk müziği sevdalısı olan Ali Metin rap ve Türk halk müziğini birleştirerek kendine özgü bir rap dalı oluşturmuştur.
İlk yıllarda çeşitli zorluklara rağmen rap müzikten vazgeçmeyen Ali Metin daha sonrasında müziğini halka kabul ettirmiş ve büyük ilgi görmüştür. İnternet üzerinde birçok parçaya imza atmış olan Ali Metin, aynı zamanda birçok televizyon ve radyo programınada konuk olmuştur.
Ali Metin bu yola beraber çıktığı Esmer Maruz (Kürşat Çetinkaya) ve Fatih Alparslan Karaçalı ile birlikte 2011 yılında MTN Organizasyon adlı büroyu açmıştır. Çalışmalarını daha da profesyonelleştirmek adına ilk adımları 2011 yılında atan Ali Metin, ilerleyen yıllar içerisinde bir Türk Halk Müziği albümü çıkartacağını hayranlarına duyurmuştur.


Alıntı


yolcu70 21 Mart 2012 11:21

Arsız Bela Sivaslıdır. Gerçek adı Ali Metin'dir. 28.12.1992 Sivas Merkez doğumludur. Rap hayatına 17-18 yaşlarında başlamıştır. Babası ilkokul çağında henüz 10 yaşındayken vefat etmiştir, annesi veya abisi ile yaşamaktadır. Sesini arkadaşları fark etmiştir, sonra sanal alemde kendini tanıtarak rap ve klip yapmıştır.
Kürt değil Alevidir, hatta bu konuyu çektiği bir videoda belirtmiştir.
İlk çalışması "Yüzüğü takmış evleniyor" adlı şarkısıdır, sevgilisine yazmıştır.



Saat: 16:27

©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık