MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Cevaplanmış (https://www.msxlabs.org/forum/cevaplanmis/)
-   -   Gözlük numarasını düşürmek için göz egzersizleri var mıdır? (https://www.msxlabs.org/forum/cevaplanmis/397322-gozluk-numarasini-dusurmek-icin-goz-egzersizleri-var-midir.html)

macintoshSJ 19 Ocak 2012 05:53

Gözlük numarasını düşürmek için göz egzersizleri var mıdır?
 
Gözlük numarasını düşürmek için göz egzersizleri var mıdır?


SaKLI 19 Ocak 2012 09:46

Göz egzersizleri, göz kaslarını güçlendirme, gözlük numarasını düşürmek için egzersiz
 
Göz Kaslarını güçlendirmek için:

Öncelikle ellerimizi ısıtmak için birbirine sürtmeliyiz sonra gözlerimize bastırmadan elimizi yüzümüze tutalım. Sıcaklığın geldiğini hissedeceksiniz. Başınızı oynatmadan duvara yaslanın ve elinize bir kalem alın bu kalem gözünüze 30 cm uzaklıkta olacak. Kalemle daire çizin gözlerinizle takip edin gözlerinizle takip ederken 5'e kadar sayın. Bu arada başımızı hareket ettirmeyeceğiz. Bu hareketleri birde tersden yapın. Bu hareketleri yaptıkca her seferinde azar azar sayıyı 10'a kadar artırın. Hareketleri yaptıkca göz kaslarınızın güçlendiğini göreceksiniz ve aynı zamandada göz numaranızın küçüldüğünü göreceksiniz.

Gözlerimizde gözlerimizi hareket ettiren kaslar vardır. Bu kaslarımız için egzersiz şarttır. Beyniniz düşüncelerimizi gözlerimizle çekiyor. Güneş gözlükleri çok önemli ayrıca televizyonu yakından izlememeliyiz. Gözlerimizide arada bir dinlendirmeliyiz.


Kaynak : Opr.Dr. Feridun Kunak


Misafirmucid 10 Eylül 2013 14:50

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2470822)
merhaba ben hatice ve numaram yüksek ve hala yükselmeye devam ediyor ne yapmamı önerirsiniz

yapılacak bişey yok bu göz hastalıgı genetik ilerlemeyi durdurmak için siyah üzüm çekirdegi tozu ve bal karıştır ye üzüm çekirdegi tozu kapalı kutularda almak en dogrusu açıkta satılan ürünleri almayın.



Saat: 01:53

©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık