MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Telefon (https://www.msxlabs.org/forum/telefon/)
-   -   Samsung Galaxy Note 4 Root Yapma (https://www.msxlabs.org/forum/telefon/480308-samsung-galaxy-note-4-root-yapma.html)

_EKSELANS_ 23 Mart 2015 12:57

Galaxy Note 4 Root Yapma


Galaxy Note 4 Root Yapma
Merhaba arkadaşlar siz ziyaretçilerimizle bir şeyler paylaşmayalı bayağı bir zaman oldu bende söz konusu boşluğu bu tip ir paylaşım ile taçlandırmak istedim
Evet başlığı hatalı anlamadınız Galaxy Note 4 cihazı kısacası Asia, Exynos, Hong Kong, Exynos ve ayrıca China, Snapdragon işlemcili versiyonları Chainfire kardeşimiz tarafından rootlanmış bulunmaktadır. Bu konuyu paylaşıyorum çünkü bir çok kullanıcı yurtdışından bu versiyonlara sahip telefonları temin edebiliyorlar.

İşlem için yapmanız gerekenler gayet basit. Cihazınıza uygun olan versiyondaki .zip uzantılı dosyayı indirip boş bir alana çıkartmanız. Cihazınızı download fonksiyonuna almanız ve de .zip uzantılı dosya içindeki Odin programını açıp AP bölümünden daha öncekiler gibi .zip uzantılı dosya içerisinden çıkacak olan .tar.md5 uzantılı dosyayı yüklemek kafidir.

Galaxy Note 4 versiyonlarınıza göre Root dosyaları:

SM-N910C (Asia, Exynos): Boyut: 20,8 Mb
CF-Auto-Root-trelte-treltexx-smn910c.zip

SM-N910U (Hong Kong, Exynos): Boyut: 20,65 Mb
CF-Auto-Root-trhplte-trhpltexx-smn910u.zip

SM-N9106W (China, Snapdragon): Boyut: 25,03 Mb
CF-Auto-Root-trltechn-trlteduoszn-smn9106w.zip


Yukarıdaki dosyalar bir sürü kişi tarafından denenmiştir lütfen bu işlemi yalnızca başlıktaki cihaz modellerinden birisine sahipseniz uygulayın.

UNUTMAYIN TELEFONU ROOT ETMEK GARANTİYİ BOZAR.




Saat: 20:51

©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık