MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Telefon (https://www.msxlabs.org/forum/telefon/)
-   -   Android Veri Kurtarma Uygulamaları (https://www.msxlabs.org/forum/telefon/497716-android-veri-kurtarma-uygulamalari.html)

_EKSELANS_ 28 Aralık 2015 14:23

Android Telefonda ve Tablette Silinen Dosyaları Kurtarma

Android cep telefondan ve tabletten silinmiş,fotoğrafları,videoları,rehberi,mesajları,resimleri ve tüm dosyaları geri alma kurtarma programı var mı?APK 2016 uygulamaları ücretli ve ücretsizler.

Kullandığınız akıllı Android cihazlardan özellikle yanlışlıkla silinen, önemli verilerinizi kurtarmak için bir şansınız var. Eskiden olsa bu işlemler için büyük ücretler alan firmalar vardı. Ama artık veri kurtarma programlarının yaygınlaşmasıyla bu programlarda daha uygun hale geldi.
Android işletim sistemi kullanan tablet ve cep telefonlarda genel olarak kurtarılan veriler: Rehber, resimler, videolar, kısa mesajlar, uygulamalar, oyunlar ve tüm dosyalar.
Bu yazımızda, akıllı cihazlarda oluşan arızalar kaynaklı veya yanlışlıkla silinmiş olan verileri nasıl geri alınır, kurtarma programları hakkında kısa bilgilendirme yapacağız. Daha önce silinen SMS mesajları geri getirme yöntemlerinden bahsetmiştik. Bu yöntemlerde kullanılan programlar aynı zamanda tüm verileri kurtarmada kullanılmaktadır.


Android Veri Kurtarma Uygulamaları


Android Data Recovery (ücretli), Dr. Fone (ücretli) , Tenorshare Android Data Recovery (ücretli), Coolmuster Android SMS+Contacts Recovery (ücretli) ve FonePaw Android Data Recovery (ücretsiz). Bunlar gibi yine başka veri kurtarma programları bulunmaktadır.

Android tablet ve telefonlarda dosya kurtarma programların genel özellikleri:

  • Veri okuma ve yazma problemleri nedeniyle veri kaybolması
  • Yanlışlıkla dosya silinmesinde derinlemesine kontrol
  • Rootlama işlemi sonrası dosya silinmesi
  • Telefonu veya tableti fabrika ayarlarına döndürme sonucu dosyaların silinmesi
  • Bootloader’in kilidini kaldırma sonrası dosyaların silinmesi
  • Android cihazınız bozulduğunda içerisindeki verilere erişememe

Veri kurtarma programını kullanmadan önce telefon ve tabletten, Geliştirici Seçenekleri bölümünde yer alan USB Hata Ayıklama özelliğinin aktif olması gerekiyor.




Saat: 19:13

©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık