MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Genel Mesajlar (https://www.msxlabs.org/forum/genel-mesajlar/)
-   -   Corian Tezgah - Mekanlarınıza Kişilik Kazandırın… (https://www.msxlabs.org/forum/genel-mesajlar/508648-corian-tezgah-mekanlariniza-kisilik-kazandirin.html)

Kemal Kara 20 Haziran 2017 17:58

Corian Tezgah - Mekanlarınıza Kişilik Kazandırın…
 
Corian Tezgah – Mekanlarınıza Kişilik Kazandırın…
Doğal minerallerden oluşan, masif, gözeneksiz ve homojen bir rahatlık corian tezgah modelleri ile evlerinizde… Geniş kullanım alanı ve dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü ve şık Corian mutfak tezgahları, deneyimli tasarım ekibimizin ellerinden çıkarak mekanlarınızda istediğiniz yere uygulanıyor, konforunuz sağlanıyor. Corian tezgah üretimi en yeni teknoloji ile yapılırken Corian tezgah satış ve montaj süreçlerinde de ekiplerimiz yanınızda yer alıyor.

https://i.hizliresim.com/Dd9vll.png

Neden Corian Tezgahlar?
Mekanlarınıza şıklık kazandıran, uzun ömürlü, dayanıklı ve modern, hijyenik, iç ve dış mekanlarda kullanılabilen Corian tezgah modelleri sizler için özel olarak tasarlanıyor. Franke Tezgah teknolojisi ile banyo ve mutfaklarınızda konforu sürekli kılıyoruz. Deneyimli ekiplerimizle her biri özgün ve ilgi çekici Corian tezgah tasarımı ile mekanlara bakış açınızı değiştiriyoruz. Sizlere ise yaşam alanlarınızın tadını çıkarmayı garanti ediyoruz. Corian tezgah üretimi ve Corian tezgah montajı için güvenilir hizmetler sunuyoruz.

Minerallerin doğal yapısı ile oluşturulan, leke ve kir tutmayan, kolay temizlenebilen, yıllara dayanan, çizilmeyen ve çökmeyen nitelikleri nedeniyle tercih edilen Corian tezgah modelleri, modern tasarım trendlerini takip eden tasarımcılarımız tarafından üretilmektedir. Mekanlarınıza uyumlu tasarımlarıyla dikkat çekecek olan Corian tezgah modelleri, yıllarca kullanabileceğiniz dayanıklılıkta olacaktır. Corian tezgah fiyatları da her proje için özel olarak belirlenmektedir. Corian teknolojisini yaşam alanlarınıza getiren deneyimli ekibimiz Corian tezgah tasarımı ve Corian tezgah montajı süreçlerinde yanınızda yer almaktadır. Corian tezgah modelleri açısından en geniş ürün gamına sahip olan mağazalarımızı Corian tezgah fiyatları ve projeleri hakkında arayabilirsiniz. Corian tezgah satış ekiplerimiz sizlere en iyi fiyatları sunacaktır. Corian tezgah özellikleri de mekanlarınızda ayrıcalık yaratacaktır.

Dayanıklı
Tamamen masif malzemeden üretilen Corian tezgahlar modelleri ile darbelere dirençli gövdeleriyle uzun süre kullanım.

Belirsiz Ek Yerleri
Parça parça üretilen Corian tezgah tasarımı ile montajda kusursuzca birleşim ve ek yerlerinin belli olmayan görüntüsü.

Masif Kalitesi
Gaz emisyonu yapmayan, kimyasal atık içermeyen, halka açık alanlarda sorunsuzca kullanılan Corian tezgah modelleri.

Sıfır Zarar
Malzemeyi tamamen değiştirmeye gerek kalmadan, söküme ihtiyaç duymadan Corian tezgah özellikleri ile hasarlarını hızla giderme.

Güvenli
Kırılma ve dağılma ihtimalleri olmadan, kolay montaj edilen Corian tezgah modelleri ile yaşam alanlarında güvenle kullanım.

Kolay Onarılabilir
Hasar durumlarında yerinde onarılabilen, yanık ve lekelerde temizleyici yardımıyla sorunsuz kullanılan Corian tezgah özellikleri.

Dikkat Çekici
Yarı saydam özelliği ile ışık geçirgenliği sunan, farklı renk gruplarında uygulanarak mekana şıklık katan Corian tezgahlar.

Renk Çeşitliliği
Mekanlarınızdaki renklere özel tasarlanabilen, şıklığınıza şıklık katacak, sınırsız renk paleti sunan Corian tezgah tasarımı.

Çevre Dostu
Uluslararası standartlarda ve çevreye zarar vermeyen Corian tezgah üretimi, montajda doğal dolgu malzemesi kullanımı.

https://i.hizliresim.com/kWJyNq.png

Corian Tezgah Modelleri ve Özellikleri
Corian tezgah modelleri mutfak, banyo, banko, ofis, sağlık merkezleri, oteller, AVM’ler gibi geniş kullanım alanları ile kişi ve firmalara özel çözümler sunar. Masif, gözeneksiz, uzun ömürlü, dayanıklı, şık, hijyenik, 54 farklı renkte, iç ve dış mekanlara uygulanabilen Corian tezgah özellikleri; kullanıcılarına sınırsız konfor sağlar. Akrilik tezgah modellerinde olduğu gibi fark yaratan tasarımlar ve projeler mekanlara çözüm sunar.

Franke Corian tezgah modelleri için mekanlarınıza uygun çözümler sunulmaktadır. Her biri alanında uzman tasarımcılarımız Corian tezgah tasarımı çizimlerinizi yaparken Corian tezgah fiyatları bütçenizi zorlamayacaktır. Siz de Corian tezgah güvencesini mekanlarınıza taşımak, Corian tezgah fiyatları hakkında bilgi almak isterseniz Corian tezgah satış danışmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

Kaynak: Corian Tezgah Modelleri – Tasarım Üretim Satış ve Montaj



Saat: 02:19

©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık