Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
30 Mayıs 2008       Mesaj #18
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Maskeli Balo

maske0
Yüzümüzü güneşe döndüğümüz şu sıralar, kuruluk, çatlaklar ve güneş lekeleri gibi sorunlar ile de yüzleşmek zorunda kaldık. Bronzlaşmak, sıcacık güeşin altında tatilin ve sıcağın tadını çıkarmak iyi hoş ama cildimizi de düşünmeden olmaz. Yüzümüzü korumanın en etkili ve hızlı yolu ise tabii ki maskeler. Akşam sürün, sabah sihirli bir değnek değmişçesine pırıl pırıl bir ciltle uyanın. Tazeleyici, arındırıcı, nemlendirici binbir çeşit maskeler her derde deva. Siz derdinizi söyleyin, biz size en uygun maskeyi getirelim.
maske1
Sorunumuz, yüzümüzün her daim cansız görünmesi. Durun bu hasta gibi görüntüden kurtulmak için yanaklarınızı allığa boğmayın. Bunun daha sağlıklı bir çözümü var. Nivea'nın tazeleyici maskesi içerdiği deniz mineralleri ve E vitamini ile cildinizi besliyor, yeniden canlandırıyor. İki kullanımlık maskenin fiyatı ise 3.55 ytl.
maske2
Yoksa yüzünüzün hep mat ve kirli gibi görünmesinden mi şikayetçisiniz? O zaman sizin ilacınız Shseido'nun arındırıcı maskesi. Yüzünüzü matlaştıran sebum ve kirlere şimdi kil maskesi ile elveda deyin. Maskeyi tüm güzellik marketlerinden 57.75 ytl'ye satın alabilirsiniz.
maske3
Ve tabii ki mevsim yazsa, cildimizle ilgili en büyük sorunumuz kuruluk. Bu derdimizin de devası nemlendirici maskeler. Lancome'ın "hydra intense" adlı maskesi içerdiği doğal su tutucular ile cildinizi nemlendiriyor. Hydra intense'i 71.25 ytl'ye bulabilirsiniz.