Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
4 Haziran 2008       Mesaj #20
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Uzanmış Gibiyim Kumsala

bronz0
Bu günlerde hepimize tanıdık gelen bir sahneden bahsedelim: Arkadaşlarınız birer birer tatilden dönüyorlar, sizse hala tatile çıkamadınız. Etrafta salınan bronz tenlerini görüp yazın bu zamanı hala bembeyaz olan kendi teninizi hatırlayınca sinirleriniz alt üst oluyor. Nasıl, hislerinize tercüman olduk değil mi? Merak etmeyin sadece tercüman olmakla kalmıyor, çözüm de getiriyoruz. Şimdi kozmetik harikası bronzlaştırıcılar ile güneşe ihtiyacınız olmadan, sanki saatlerce seresepe güneşlenmişsiniz gibi bir hava estiriyor, "tatile fırsat bulamadım" diye üzülmüyorsunuz. Tek yapmanız gereken "nerelerde böyle güzel bronzlaştın" sorusuna verebileceğiniz birbirinden güzel yanıtların hayalini kurmak...
bronz1
Dove'un bu yazın gözde bronzlaştırıcısı olacağı kesin. Summer Glow adlı bronzlaştırıcı ve nemlendirici vücut losyonu boya içermeyen hassas içeriği ile cildinize doğal bir bronzluk veriyor, üstelik bacak ve sırt gibi çok zor bronzlaşan yerlerde bile etkili. Ürünün fiyatı ise 16.10 ytl.
bronz2
Loreal ise bir mucizeyi gerçekleştiriyor ve beklemeden ilk andan itibaren bronzluk sağlıyor. Üstelik bu bronzluk uzun süre kalıcı. Loreal'in bir diğer artısı ise diğer bronzlaştırıcılarda olduğu gibi kremi her yere eşit sürmek için uğraşmayacak olmanız. Çünkü Loreal Sublime Bronze homojen ve lekesiz bronzluk sağlıyor. Ürünün fiyatı ise 32.21 ytl.
bronz3
Nivea ise bir devrime imza atıyor ve sprey bronzlaştırıcı ile ulaşılması en zor bölgelerde bile renk dalgalanması olmadan bronzluk sağlıyor. Üstelik ürün içerdiği E vitamini ile cildinizi beslemeyi de ihmal etmiyor. Nivea Sun bronzlaştırıcı spreyi tüm güzellik marketlerinden 21.77 ytl'ye satın alabilirsiniz.