Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
10 Haziran 2008       Mesaj #21
nünü - avatarı
Ziyaretçi
İşin Sırrı Zeytinde
olive0
Zeytinyağı deyince aklımıza ne gelir? Bikinilerimize sığmadığımızı farkettiğimiz an acilen rejime girdiğimizde yemeklerde başvurduğumuz bir kurtarıcı, salatanın biricik eşlikçisi ve sofraların olmazsa olmazı değil mi? Şimdi zeytinyağının yeni marifetlerini ortaya çıkarıyor, onunla güzelliğimize güzellik katıyoruz. Zeytinyağı sadece lezzeti ile değil saçımızı, vücudumuzu hatta yüzümüzü besleyici gücü ile bir kez daha kalbimizi fethediyor. İşte zeytinyağı mucizesinden yararlanan birkaç ürün:
olive1
Eğer zeytinyağı gibi hem doğal hem de sağlıklı bir ürün güzelleşmek için kullanılacaksa kuşkusuz bunu ilk uygulayacak olan Body Shop'tur. Doğal güzellik ürünlerinin vazgeçilmez adresi zeytinyağını da vücudumuz için kullanabilmemizi sağlıyor. Olive Body Scrub adlı ürün vücudunuzu yenilerken onu zeytinyağı ile besliyor. Ürünün fiyatı ise 33.90 ytl.
olive2
Zeytinyağının saça ne kadar yararlı olduğu zatan yüzyıllardır biliniyor. Hatta çoğumuz onu kozmetikten önce keşfedip kullanmaya başlamıştık bile. Ama şimdi işi profesyonellere bırakmanın zamanı geldi. Oriflame zeytinyağlı saç maskesi ile saçlarınızı hiç olmadığı kadar parlak yapacak. Maskenin fiyatı ise 4.50 ytl.
olive03
Peki ya yüzünüz zeytinden gelen güç ile parıl parıl sağlıkla parıldasın istemez misiniz? Evet diyenlerin dilekleri Watsons tarafından gerçekleştiriliyor. Watsons zeytin özlü derinlemesine temizlik yağı ile makyajı derinlemesine temizliyor. Yüzünüzdeki mat görüntüyü alıyor ve sizi yumuşak ve yağsız bir cilde kavuşturuyor. Ürünü Watsons mağazalarından 9.99 ytl'ye satın alabilirsiniz.