Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
24 Haziran 2008       Mesaj #23
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Ya Sonra?

aftersun0
Güneşten yoksunsak bronzlaştırıcılara başvurmayı, sereserpe güneşlenirken koruyucuları sürmeyi ihmal etmiyoruz ama peki ya güneşten sonrası? Hem güzelliğimiz hem de sağlığımız için dikkat etmemiz gereken bu noktayı hep atlıyoruz. Oysa güneşin cildimizde yol açtığı gerginlik, bronzlaşacağım diye bütün gün güneşlendikten sonra yüzümüzdeki alev alev yanma hissi ve kuruluk ile hemen savaşmaya başlamamız gerek. Bunun için yapmamız gereken ise hemen after-sun kremlerinden edinmek.
aftersun1
Eskiden plajlarda yoğurt sürenlerin bir bildikleri varmış. Msn Happy Yoğurdun serinletici ve koruyucu etkisi sonunda kozmetikçiler tarafından da keşfedildi. Korres içerdiği yoğurt ile yüze ve vücuda uzun süreli ferahlık ve rahatlık veren jeli ile güneşten sonra yananları serinletiyor. Jelin fiyatı ise 43 ytl.
aftersun2
Yulaf, gülsuyu, zeytinyağı, kakao yağı, papatya, gül, lavanta ve çay ağacı yağı kulağa çok karışıkmış gibi gelse de bu karışım Lush'ın güneş sonrası kreminde bir araya gelerek harikalar yaratabiliyor. Nemlendirici özelliği ile cildinizi yumuşacık yapacak kremi kışın bile kullanabilirsiniz. Kremi güzellik marketlerinden 36.75 ytl'ye satın alabilirsiniz.
aftersun3
Lancome'ın meyankökü ile zenginleştirilmiş Soleil Reconfort güneş sonrası kremi ise cildi hem rahatlatıyor hem de güneşe karşı savunma mekanizmasını güçlendiriyor. Mucize krem tene sürdüğünüz anda rahatlık hissini veriyor. Omzuna dokundukça çığlık atacak kadar yananlara duyurulur. Msn Happy Kremin fiyatı ise 59 ytl.