Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
18 Temmuz 2008       Mesaj #28
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Jelden Sonra

tonik0

Cildimiz bizim herşeyimiz. T bölgesine ayrı, mat görünmesin diye ayrı, arınsın diye ayrı binbir jelin arasından uygun olanı seçmek için işi gücü bırakıp kafa yoruyoruz. Yüzümüzü sabah akşam sıkı bir çalışmanın sonucu uygunluğuna karar verilmiş jellerle yıkıyoruz, her zaman gerekli ilgiyi gösteriyoruz ama yine de yağlanmanın hatta artık kabusa dönüşen sivilcelerin önüne geçemiyoruz. Sanki bu sözler size aitmiş gibi değil mi? Şöyle bir nerde hata yapıyor olabiliriz diye düşündük de cevabı bulmak çok da zor olmadı. Siz de gece jeli sürüp uykuya dalanlardansanız, jelin temizleyici ve nemlendirici etkisini arttıran ve koruyan, cildinizin ışıl ışıl ve sağlıklı görünmesini sağlayan ikinci adımı atlıyorsunuz demektir. Bu ikinci adım ne mi? Cevap veriyoruz: Tonik.
tonik1

Tonik cildimi tahriş eder diye korkanlara Nivea'nın en hassas ciltlere bile uygun yumuşatıcı toniği birebir. Yüzünüzü cildiniz rahatsız etmeden temizleyen, içeriğindeki hafif formulü ile nem veren Nivea matlaştırıcı toniği 14 ytl'ye tüm güzellik marketlerinden satın alabilirsiniz.
tonik2

Yoksa siz hala çaydanlıkta kalan suyu tonik niyetine kullanmak gibi annenizden kalma yöntemler mi uyguluyorsunuz? Tamam çay suyunun cilde ne kadar iyi geldiği kanıtlanmış bir gerçek ama siz yine de işi uzmanlarına bırakıp Lush'ın Tea Tree Water spreyinden edinin. Toksinleri atmaya yardımcı ürünün fiyatı ise 23 ytl.
tonik3

Olay ise cildin canlılık içinde ışıldamasını sağlarken, kırışıklık ve çizgilerin görünümü de düzenli kullanımda gözle görülür biçimde azaltarak bir taşla iki kuş vuruyor. Bu çok amaçlı toniğin fiyatı ise 14.90 ytl.