Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
23 Temmuz 2008       Mesaj #29
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Cilde Göre Maske

ciltipi0
Siz o "bir hafta kullandım, cildim yenilendi. İnanamadım" diyen cilt temizleyicisi reklamlarına inanmayın. Keşke doğru olsaydı ama maalesef tüm cilt tiplerine uygun genel geçer bir maske henüz bulunamadı. Siz yine de önce cilt tipinizi belirleyin ardından cilt tipinize uygun maskelerden birer tane edinin. Ne yaparsanız yapın cildiniz her daim kuru ve gergin mi duruyor? Yoksa cildiniz sanki hala ergenlik çağındaymışsınız gibi sivilcelerden mi muzdarip? Ya da eyvah, yüzünüz her yere ayrı ilgi bekliyor. Yanaklarınız kuru iken T bölgesi yağlı görüntüsü ile size yüzünüz için ne kullanacağınız konusunda akla karayı seçtiriyor. Hassas-kuru, yağlı ya da karma ciltler. Şimdi hepsinin ayrı ayrı çözümü var.
Hassas Kuru Ciltler
ciltipi1
Kuru ve hassas ciltleri ihtiyaç duydukları neme doyuran Bioderma Hydrabio maske, cildinizin bütün gerginliğini alıyor. Sağlıkla parlayan cildin mimarı yoğun nemlendirme ve bakım maskesinin fiyatı ise 54.90 ytl.
Normal-Karma Ciltler
ciltipi2
Cildiniz karmaysa işiniz zor ama çözümsüz değil. Öyle bir scrub düşünün ki cildinizin kuru bölgelerini neme doyuruyor. Yağlı bölgeleri ise derinlemesine temizliyor. Rüya değil, 45.42 ytl değerindeki Artistry polishing scrub bütün bunları gerçekten yapıyor.
Yağlı Ciltler
ciltipi3
Yağlı ciltlerin ihtiyacı olan şey ise arınma. Cildinizde yağdan dolayı parlamadan, sivilcelerden ve kirli görüntüden mi şikayetçisiniz? Öyleyse Skincode purifying mask sizin ilacınız. Yağlı ciltleri temizleyen ve arındıran maskenin fiyatı ise 76.50 ytl.