Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #32
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Işıl Işıl Yüzler

"Şimdi size yüzünüz için kullanabileceğiniz kullanışlı yüz spreylerinden bahsedeceğiz" desek eminiz çoğunuz "aman canım yüze de sprey olur mu" dersiniz. Ama siz bize güvenin, önyargılı olmayın. Kızgın güneşte kavrulan, makyajla kısa süreli güzelleşsek de uzun vadede yıpranan cildimizi nemlendirmek termal yüz spreylerine düştü. Çantanıza atıverip, kuruluk anında ya da sıcağın oluşturduğu tahrişlerde spreyleri hemen kullanabilirsiniz. İşte bu hem pratik hem de sağlıklı ürünlere birkaç örnek.

Murad'dan nemlendirici yüz spreyi pamuğa birkaç kere püskürtülüp yüze uygulandığında cildinizde kuruluktan eser bırakmıyor. Cildinizdeki yumuşacık etkisine hayran kalacağınız spreyin fiyatı ise 73 ytl. Ürünü tüm güzellik marketlerinde bulabilirsiniz.

Sampar ise yüzünüzün tüm gün maruz kaldığı, kirliliğe, toza, dumana karşı koruyucu bir kalkan gibi. İçinde portakal ve limon özleri bulunduran sprey böylece yüzünüzü C vitaminine de doyuruyor. Spreyi 77 ytl'ye satın alabilirsiniz.


Doğal ve sağlıklı güzelliğin adresi Body Shop da yüzünüzü sağlıkla temizlemeyi ihmal etmiyor. E vitamininin besleyici bir antioksidan olduğunu gözden kaçırmayan ve cildinizi bu vitaminle ışıldatan Vitamin E yüz spreyini Body Shop'lardan 18.50 ytl'ye satın alabilirsiniz.