Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
9 Eylül 2008       Mesaj #35
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Bronz Günler

bronz0

Yaz günleri sona erdi ve sonbahar kendini göstermeye başladı. Güneş eskisi gibi tenimizi acıtmazken, ağaçlardan düşen yapraklar ve akşamları esen serin meltemler bize artık tatil günlerinin sona erdiğini haber veriyor. Yazın güneşin altında bronzlaşan tenimiz artık yavaş yavaş açılarak eski halini almaya başlıyor. Ama sakın üzülmeyin, sizlere eski bronzluğunuzdan hiç bir şey kaybetmeyeceğinizi açıklayacağım.
bronz1

Solaryuma girmek istemeyen ama tüm vücutlarının gene de güneşte yanmışçasına bronz olmasını isteyen bayanlara The Body Shop'un sunduğu bir ürün var. Body&Leg Shine adlı bu ürünü isterseniz bacaklarınızda, isterseniz kollarınızda, vücudunuzun her bölgesinde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Üstelik stick şeklinde olan bu ürünü kullanmak da çok basit. Yapmanız gereken tek şey kapağını açıp bedeninizin istediğiniz bölgelerine sürmek ve elinizle eşit şekilde dağıtmak. Bu ürüne tüm Body Shop'lardan 38,90 YTL'ye sahip olabilirsiniz.
bronz2

The Body Shop'un bir diğer ürünü ise Shimmer Sun Gel. Bu bronzlaştırıcı vücut jelinin bir diğer özelliği simli olması ve yüzünüzde kullanabiliyor olmanız. Ayrıca içeriğinde bulunan nemlendirici bitkiler sayesinde, kısa bir süre sonra cildinizin yumuşacık olduğunu da hissedeceksiniz. Bu ürünün satış fiyatı ise 24,50 YTL.
bronz3

Eğer sadece yüzünüzün bronz bir renge kavuşmasını istiyorsanız, L'Oréal'in sizler için sunduğu Glam Bronze Pudra'yı kullanabilirsiniz. Boynunuza, dekoltenize, yüzünüze ve omuzlarınıza uygulayabileceğiniz bu bronzlaştırıcı pudrayı ister bir fırça yardımıyla, isterseniz parmak uçlarınızla yayabilirsiniz. Fiyatı ise sadece 39,49 YTL.