Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
13 Ekim 2008       Mesaj #37
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Problemli Ciltler İçin Çözümler

c0
Bizler suratımızda bir sivilceye rastladığımızda sokağa çıkma yasağı ilan ederken, birçok filmde kötü cildine rağmen mükemmel bir görüntü ile karşımıza çıkan güzel Hollywood kızlarının sırlarını sizler için araştırdık. Problemli cildinizi her gün mükemmel göstermek istiyorsanız, teniniz için yapmanız gereken fondöten ve pudranızı topraklanmadan yayabilmek için su bazlı bir nemlendirici kullanmak. Su bazlı fondöten için kullanabileceğiniz Dermalogica yağsız ve su bazlı Treatment Fondöten parlamayan bir görüntü için birebir. Nefes alan pürüzsüz bir cilde sahip olmanıza yardım eden bu ürünün fiyatı ise 47 YTL.
c1
Diğer bir sorununuz da bir türlü gitmek bilmeyen sivilceler ve lekeler ise, stick bir kapatıcıyla siyah noktalarınızı ve sivilcelerinizden rahatlıkla kurtulabilirsiniz. Sivilce ve siyah noktaları iyileştirme özelliğinin yanı sıra kapatıcı etkisi de gösteren The Body Shop'un çay ağacı yağı içeren leke stiği ise fondöten sonrası kalan noktalar ve lekeler için ideal. Bitki mucizesi ve her türlü cilde uyumlu olan bu ürünü 9,90 YTL vererek tüm body shop noktalarından elde edebilir ve canınızı sıkan lekelere hoşçakal diyebilirsiniz.
c2
Cildim pürüssüzleşti, fakat şimdide yorgunluk ve stresin temsilcisi göz altı torbalarımla baş edemiyorum diye yakınıyorsanız, su bazlı fondöteninizi ve toz pudranızı bütün yüz ve boyun bölgenize uyguladıktan sonra, gözaltınızdaki o mor kocaman torbalardan kurtulmak için krem bir gözaltı kapatıcısı uygulamanız gerekiyor. Doğal görünümlü, cilt rengine uygun tonlarıyla kusurları, kırışıkları ve çizgileri kapamaya yardımcı olan Max Factor'ün ürettiği Erace adlı kremsi içeriği ile morlukları gizlemekte oldukça başarılı. Her ten için uyumlu renklerinden,kendinize uygun olan bu kapatıcı ile canlı gözlere sahip olmanın fiyatı ise 24 YTL..