Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
3 Kasım 2008       Mesaj #38
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Cİldinizi Kışa Hazırlayalım

dot0
Mevsimlerin etkisiyle bronzlaşan, kuruyan hatta ve hatta kabuk değiştirir gibi soyulan cildimizi canlandırmanın vakti geldide geçiyor bile! "En güzel giysiniz, cildiniz!' sloganı eşliğinde solgun cildiniz için peeling ve yüz maskeleri kış öncesi bakımı olmazsa olmazlarından. Yüz ve vücudunuza uygulayacağınız bir peeling ürünü ile ölü derilerden kurtulabilir, peeling sonrası uygulayacağınız nemlendirici kremler ile taptaze bir cilde sahip olabilirsiniz. Pürüzleri, siyah noktaları ve donuk yüzey hücrelerini, içerdiği bol botanik taneler, mikrotaneler ve temizleyici granüller ile üç misli etkili temizlenmesine yardımcı olan ultra yumuşak, günlük temizleyici ve peeling etkisi ile, cildi temizlerken aynı zamanda ölü hücrelerden arındıran Peter Thomas Roth'un ürettiği Botanical Buffering Beads peeling etkili cilt bakım ürününe Boyner Mağazalarından 57 YTL vererek sahip olabilirsiniz.
dot1
''Peelingimi yaptım cildim kışa hazır.'' diyerek kendinizi kışa hazırladığınızı düşünmeyin sakın! Yapmanız gereken diğer önemli şey ise, tazeleyici bir nem maskesi uygulamak. Cildin ihtiyacı olan nemi anında sağlayarak, cilde tazelik ve yumuşalık kazandırır. Deniz mineralleri ve E vitamini içeren formülü ciltte nem depolarının oluşmasına yardım ederek kalıcı bir nemlendirme sağlayan Nivea Tazeleyici nem maskesi ile cildinizi neme doydurabilirsiniz. Her yerden kolayca bulabileceginiz bu pratik maskenin fiyati ise 6 YTL.
dot2
Canlılığını geri kazanan cildinizi ilerleyen zamanlarda yüzüstü bırakmak istemiyorsanız yapmanız gereken ona arada bir ilgi göstermek. Roc'un ürettiği yorgunluk giderici maske önceden anti-oksidan özler içeren vitaminlerle ve doğal içeriklerle zenginleştirilmiş özel bir losyon ile 15 dakika içinde cildiniz ihtiyacı olan neme kavuşturacak. Boyner mağazalarından 38 YTL vererek edinebileceğiniz bu ürün ile cildiniz rahatlayarak, daha yumuşak ve aydınlık olacak.