Arama


Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008       Mesaj #4
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
Antalya'nın Akseki İlçesi'nde 2006-2007 av komisyonu toplantısı yapıldı.
Akseki İlçesi 2006-2007 av komisyonu toplantısı, İlçe Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek başkanlığında Akseki Orman İşletme Lokali'nde yapıldı. Toplantıya İlçe Jandarma Komutan Vekili Mehmet Gökoğlan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yılmaz, Orman İşletme Müdür Vekili Rafet Gökler ve Av Yaban Hayatı Koruma Şefi Mustafa Yalım katıldı.
İlçe Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Akseki İlçesi'nde bulunan ve nesli tükenmekte olan av hayvanlarının korunması, avlanmaya sınırlama getirilmesi için bazı önerilerin sunulduğunu, ilçe komisyonu tarafından bunların değerlendirmeye alınarak, komisyon görüşlerinin karara bağlanıp rapor halinde genel müdürlüğe gönderileceğini bildirdi.
Toplantıda ayrıca, Milli Parklar sınırları içerisinde bulunan Üzümdere Irmağı'nda kırmızı benekli alabalık türlerinin neslinin azalmakta olduğunun görüşüldüğünü ifade eden Özgödek, burada da 2 yıl her türlü balık avının yasaklanması kararının alınarak komisyona rapor olarak gönderileceğini belirtti. Özgödek, "Avcıların bilinçli bir şekilde avlanmaları için Milli Parklar ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü'nün açmış oldukları kursların başarılı olduğu görülmüştür" dedi.
Son düzenleyen Safi; 20 Eylül 2018 02:10
Quo vadis?