Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
6 Şubat 2009       Mesaj #49
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Beklenmeyen Sivilcelere Çözümler

siv0

Ah şu sivilceler yok mu? Ergenlik dedik ses çıkarmadık ama ne yazık ki şu adet günlerimiz, sıkıntıdan patladığımız zamanlar ya da çikolatayı abarttığımız zamanlar olmaya görsün! Bir tane sivilce patlak verir ve haliyle biz de onla bir güzel oynarız. Peki ya sonuç? Sabah uyandığımızda mayın tarlasına dönmüş bir surat ile karşı karşıyayız. Oysaki tek yapmamız gereken böyle zamanlarda cildimizin temizliğine biraz daha fazla önem vermek ve cildimizin üzerindeki yağdan kurtulmak. Shiseido Pureness Blemish Targeting Gel, problemli ciltler için harika bir sivilce kremi. İlaç özelliği gösteren bu jel, cildi arındırıyor, canlandırıyor ve sivilcelerden kurtarıveriyor. Karma ve yağlı ciltler için oldukça uygun olan bu ürünü stresli zamanlarınızda kullanarak büyük felaketleri önleyebilir ve suratınızda bir sivilce kolonisi oluşmasını engelleyebilirsiniz. Ürünün fiyatı ise 53 TL.
siv1

Shiseido Pureness Oil Control Blotting kâğıtları, sadece sebumu değil, zararlı lipit peroksit oluşumunu da engelliyor. Parlamayı anında kesip, tekrar parlamayı ve siyah nokta oluşumunu engelleyerek sizleri o korkunç yağ tabakasından kurtarır. Kullanımı ise oldukça kolay! Pudralı yüzeyi cildin parlayan noktalarına bastırılıyor ve bütün yağ ortadan kayboluveriyor Bir pakette 100 adet emici kâğıt bulunan ürünün fiyatı 45 TL.
siv2

Elizabeth Arden Matte Moisture Lotion, anında ve uzun süreli yağ kontrolü sağlayan bir losyon olup sivilce, kaşıntı ve lekelere yol açan serbest radikalleri yok ediyor ve cildi yapılandırıp nem vererek yeni sivilcelerinde oluşmasını engelliyor. Karma ve yağlı ciltler için uygun olan bu ürün özellikle regl olduğunuz zamanlarda cildinizin bozulan nem dengesini geri kazandırabilir ve yeni sivilcelerin patlak vermesini engellemede yardımcı olabilir. Eğer sürekli olarak geçmeyen sivilcelerden şikâyetçiyseniz ve bir türlü düzelmeyen problemli bir cildiniz var ise bu nemlendirici size oldukça uygun. Ürün fiyatı ise 106 TL.