Arama


ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
23 Şubat 2009       Mesaj #50
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Karma Ciltlerin Karışık Nemlendiricileri

nem0


Karma cilt tipleri için iyi bir nemlendirici bulmak her zaman büyük bir sorun olur. Yağsız bir nemlendirici alsanız cildiniz kuruyuverir. Normal olduğunu düşündüğünüz bir nemlendirici ise bir anda yüzünüzden yağ damlamasına neden olur. T-bölgesini hiç anlatmıyorum bile, orası apayrı bir dert. Peki ne yapmalı, ne etmeli de bu karma cilt tipine bir kurtarıcı bulmalı diyorsanız işte çözüm burada! Chanel Hydratation Hydramax-Active Gel Creme, nemlendirici jel krem normalden karmaya dönük cilt tipleri için gerçekten bir harika. Cildin nemini koruyan meyve karışımlı krem yumuşak, pürüzsüz, mükemmel bir etki bırakıyor. Ürün uygulanır uygulanmaz cilt hemen hoş bir tazelik ve hafiflik hissiyle okşanıyor. Aynı zamanda sihirli hyaluronic acid yuvarları cilt kurumalarının yol açtığı ince çizgileri yok ediyor. Bu çok yönlü ürünü 144 TL vererek Sevil Mağazaları’ndan alabilir ve pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz.


nem1


Clarins Multi Active Day Cream, özellikle karma cilt tipleri için eşsiz bir günlük bakım kremi. Günlük hayatın getirdiği strese karşı tam bir koruma sağlıyor. Multi dengeleme etkisi ile çizgilerin oluşumunu engelleyerek ideal bir nemlendirme sağlayan krem cildi hiç yağlandırmıyor. 30'lu yaşlar için uygun bir ürün olan nemlendiricinin fiyatı ise 142 TL.


nem2


Elizabeth Arden Perpetual Moisture 24 Cream, yanlış nemlendirme sonucu karma ciltlerin sahip olduğu kuru cilt semptomları olan donukluk, pullanma, gerginlik ve sertlik problemlerini siler. 20'li yaşlar için oldukça uygun bir ürün olan nemlendirici 24 saat boyunca derinlemesine bir nemlendirme sağlayarak cildi rahatlatır. Özellikle soğuk kış günlerinde kuruyan cildinize acil ve hızlı bir nemlendirmeye tabii tutmak istiyorsanız Perpetual Moıstire oldukça uygun bir seçim olabilir. Ürünün fiyatı ise 158 TL.