Arama


Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
7 Eylül 2011       Mesaj #7
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Öncelikle kol kaslarını gelistermek isityorsan düzenli beslenmelisin bol vitaminli proteinli yapıcı besinlere yönel, çalısmalara mutlaka yemekten 1 1,5 saat sonra baslamalısın.

Simdi kendine bir sandalye bul ve normal bi sekilde otur, sağ bacağını biraz daha ileriye doğru uzat, sol elin sol bacağının diz kapağında avuçlarmıs gibi olsun , sağ kolunun dirseğini sağ bacağının diz kapağına getir biraz eğiliyorsun yani, sağ eline al dambılı omuz hizasına kadar kaldırmaya basla, dambılı kaldırırken nefes vericeksin indirirken nefes alıcaksın bunlara mutlaka dikkat et.

Çalısmalara baslarken rakamla çalıs dambılı kaldırırken artık kolunda yanma hissediyorsan fzla zorlama mesela 30 kere mi kaldırdın bırak sol kolunla çalısmaya devam et.

Her çalısmada rakamı 3 5 arttır artık ağırlığın hafif geldiğini düsünüyorsan dambılı değis çalısmaya devam et, bu sekilde düzenli olarka çalısırsan kısa zaman da kas yaparsan.

Günlük 10 15 artık ne kadar çekebiliyosan sınav da çeksen iyi olur ona da düzenli bi sekilde devam et herkül gibi olursunMsn Grin
Son düzenleyen Safi; 13 Ocak 2019 17:05
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder