Arama

Nasıl kurt adam olunur? - Tek Mesaj #9

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Eylül 2012       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar;
Kurtadam,vampir günümüze kalırmı diorsunuz.Ben size cevap vereyim hemen aşağıyada nasıl olabileceğinizi söleyeyim..
Kurtadamlar dolunayda dönüşür hikayesi kesinlikle yalandır ve saçmalıktan ibarettir.Kurtadamlar istedigi zaman dönüşebilirler fakat en güclü oldukları dönem dolunaydır.Kurtadamlar kimliklerini saklayabilir.Kurt şekline geçmiyorsa kim nasıl bilsin onun kurtadam oldugunu_?

Bu arada Nasıl Kurtadam Olunur:!!

1.O üstte yazan iksiri sakın yapmayın kesinlikle zehirlenirsiniz(adam sizle alay ediyo)
2.Kurtadam Olmak istiyorsan kendi kurdunun salyalarını kolunda biriktir (eğer kurdun varsa) (Dolunay Günü Yapman Daha faydalı Olur)
3.Dolunay Geceleri gerekirse Sabaha kadar dolunayı izleyin.
4.Kurtlarla bol vakit geçirin ( Geçirdiğiniz her gün o hayvanlara biraz daha benziyeceksiniz ve zaten reflex koku duyunuz tavan yapacaktır.
5.Kurtadam olmak için yapmanız gereken son şey ise kesinlikle kendinden emin olmalısın,öfkeni kontrol altında tutmalısın
(EĞER ÖFKENİ KONTROL EDEMİYORSAN BUNLARI YAPMA AİLENİ GEBERTİRSİN HABERİN OLMAZ)
6.Kurtadam saçma diyen insanlar zaten genelde böyle bir şey olmasından korkan insanlardır!! aldırış etmeyin..
7.30 bin kadar yaşanmış kurt adam olayı var.Hangi biri yalan? hadi yalan diyelim.kendini kurt adam sanıyorlar diyelim.Peki onu gören diğer insanlar nie kurt diorlar ?
8.Bunları yaptıysanız zaten kurda dönüşme aşamasındasınızdır.Herkes başka şekilde dönüşür kendiniz bulacaksınız..Dönüşemeseniz bile inanın refleksleriniz,gücünüz,hızınız,dayanıklılığınız ve bir çok özelliğiniz tavan yapacaktır...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.