Arama

Android Teknik Destek - Tek Mesaj #20

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013       Mesaj #20
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Android Tabletler için Optimize Edilmiş Twitter Uygulaması Galaxy Note 10.1 Edition’da Ortaya Çıktı.
MsXLabs.org

twitter logo

IFA Berlin 2013 öncesi düzenlediği “Unpacked: Bölüm 2″ etkinliğinde Galaxy Note 3 ve Galaxy Gear akıllı saat modelinin yanında geçtiğimiz yılın en çok satan Android tabletlerinden biri olan Galaxy Note 10.1 tablet modelinin güncel versiyonu da karşımıza çıktı. Samsung işlemci, ekran, S-Pen yetenekleri, pil ve tasarım anlamında daha iddialı bir çözümle sektöre oldukça iddialı bir ürün sundu.
Sponsorlu Bağlantılar
Resmi lansman sonrası Galaxy Note 10.1 Edition tablet modeli tüketicilerin beğenisine sunulurken, tablette dikkat çeken bir ayrıntıya rastlanıldı.
Android kullanıcıları tarafından uzun bir süredir beklenen Twitter tablet uygulaması nihayet Galaxy Note 10.1 Edition’da ortaya çıktı. Üstelik ortaya çıkmakla kalmadı bir Alman Android sitesi olan AndroidNext, uygulamanın APK dosyasını elde etmeyi başardı.
Twitter tablet uygulamasının sadece 10-inç ekrana sahip tabletler için optimize edildiği bildirilirken, 7 yada 8-inçlik modellerde ise arayüzün eski ile aynı olduğu görüldü.
Eğer Twitter tablet uygulamasını 10-inç ekrana sahip tabletinizde kullanmak istiyorsanız alt bölümde yer alan APK dosyasını indirerek cihazınıza kurabilirsiniz. Yükleme öncesi tabletinizde mevcut olan Twitter uygulamasını kaldırmayı unutmayın.

İndirme linki; Twitter tablet
Alternatif indirme : Twitter tablet


nexusae0 Screenshot 2013 09 08 09 09 29 thumb
nexusae0 Screenshot 2013 09 08 09 10 01
Sponsorlu Bağlantılar

Kaynak: Andronova.net