Arama

Android Teknik Destek - Tek Mesaj #23

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2013       Mesaj #23
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Android Aygıt Yöneticisi Yakında Uzaktan Parola Değiştirme ve Cihaz Kilitleme Seçeneklerine Kavuşacak
MsXLabs.org

509939F5CC0F4FB9

Google, ağustos başında kullanıcıların Android cihazlarını uzaktan kontrol edebilmelerine olanak sağlayan “Android Android Aygıt Yöneticisi” hizmetini resmen başlatmıştı. Web sitesinin de hizmete girmesiyle Android Aygıt Yönetici ilk olarak telefonun konumunu bulma (Google Maps üzerinden) ve sessiz modda dahi olsa zil sesi çaldır özelliklerine sahip oldu.
Sponsorlu Bağlantılar

AndroidPolice tarafından sızdırılan yeni APK dosyası ise Android Aygıt Yöneticisi’nin yeni yeteneklere kavuştuğunu gösteriyor. Daha önce de bahsi geçen yeni özellikte, cihazdaki verilerin silinmesi sağlanabilecek ve içerisinde yer alan bilgilerin yanlış kişilerin eline geçmesinin önüne geçmek için cihaz artık uzaktan kitlenerek kullanıma kapatılacak. Kullanıcı ayrıca telefonda oluşturduğu güvenlik kodu ya da desen kilitlerini de uzaktan değiştirebilecek.
Google Play servisinin 3.2.64 numaralı versiyonu önümüzdeki haftalardan itibaren Google tarafından dağıtılacak. Android Aygıt Yöneticisinin %100 kullanışlı hale getiren en güncel Google Play servisi APK dosyasını aşağıdaki linkten indirerek telefonunuza kurabilirsiniz.

Uygulamadan yararlanabilmek için öncelikle Android cihazınızda Ayarlar>Güvenlik>Cihaz Yöneticileri sekmesini aktif hale getirmeniz gerekiyor. Bu aşamayı gerçekleştirdikten sonra ise yapmanız gereken buradaki linki tıklayıp Google hesabınız ile giriş yapmak.

Kaynak: andronova.net