Arama

Android Teknik Destek - Tek Mesaj #27

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013       Mesaj #27
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Galaxy S4 mini 3G Versiyonu, CyanogenMod Desteğine Kavuştu
MsXLabs.org

Galaxy S4 Mini

Android dünyasının önde gelen yazılım geliştirme ekibi Cyanogen, halihazırda birçok cihaz için desteğini sürdürmektedir. Bir yandan da kurumsallaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen şirket geçtiğimiz günlerde Oppo ile yaptığı anlaşmanın detaylarını kamuoyu ile paylaşmış ve Oppo N1′de kullanıcılar için CyanogenMod alternatifinin de sunulacağı ifade edilmişti.
Geliştirici ekip Google+ hesabı üzerinden Galaxy S4 mini 3G versiyonu için de desteğin başladığını duyurdu. Üstelik söz konusu destek direkt kararlı sürümden başladı. Hatırlanacağı üzere Galaxy S4 mini LTE modeli için destek geçtiğimiz aylarda başlamıştı.
Galaxy S4 mini için Android 4.2 temeline dayandırılan CM 10.1.3 kararlı sürümü buradan indirebilirsiniz. Yükleme işlemci sonrası gerekli olan Google uygulamaları (Gapps) paketini ise buradan indirebilirsiniz.
ROM içerisinde daha fazla güvenlik iyileştirmesi sağlayan “Privacy Guard” uygulamasına da yer veriliyor. Uygulama, mobil cihazda yer alan tüm uygulamaların detaylarında yer almakta ve bu mod istenilen her uygulamada aktif hale getirilebiliyor.

Kaynak: andronova.net