Arama


perlina - avatarı
perlina
Ziyaretçi
4 Eylül 2014   
perlina - avatarı
Ziyaretçi

Mustafa Kemal Atatürk


İmza son derece açık ve rahat atılmıştır. Geçmişten ders alan, kendini eleştiren, tarafsız bir yapısı vardır. Geçmişten kopmadan hızlı ilerlemek ve geleceği planlamak imzanın en belirgin ifadeleridir. Ailesine ve sevdiklerine karşı alçakgönüllü ve sevgi dolu aynı zamanda kendisine karşı kendine güveni tam, eğlenmeyi de en az çalışmak kadar çok seven bir yapıya sahiptir. Detaylara önem veren ama onlara takılmayan, estetik kaygıları olan ve kariyerinde hızla yükselmesi kolay olan bir kişiliktir. Gücünü kendinden alan, doğru sözü sakınmayan bir yapısı vardır. İş hayatı ile özel hayatını, ortama göre ve gerektiği kadar birbirinden ayırabilmektedir.

Zaten herkesin yakından tanıdığı ve tamamen dışa dönük ve açık bir kişiliktir. Fakat tüm bu özellikleri imzasından da açıkça görmek mümkündür.



Angelina Jolie



Son derece sabırsız ve pratik, yavaş hareket eden kişiler onu yoruyor. İçine kapanık, az konuşan ve prensipleri olan bir yapıya sahip. Değişken ve anlaşılması zor olmasına rağmen yardım isteklerini asla geri çeviremeyecek kadar da yumuşak kalpli ve merhametli birisi.


William Axl Rose



İlişkilerinde sert bir dil kullanan fakat dürüst olma konsunda son derece kararlı bir yapıya sahip. Etrafında olup biten herşey onu ilgilendiriyor ve harekete geçiriyor. Asla üşenmiyor ve çok çalışmayı seviyor.



Barış Manço



Oldukça detaycı, inceledikçe meraklanan bir kişilik. Dinlendiği zamanlar tamamen yalnız kalmayı tercih eden bir yapıya sahip. Mükemmeliyetçi, espirili ve zamanını hep dolu dolu değerlendirmeyi seviyor.



Jack Nicholson



Kendini fazla zorlamdan hayatın akışına kapılmayı tercih edenlerden. Sadelik ve rahatlık onu en çok mutlu eden iki şey. En üzüleceği şey ise sevdiklerinden uzak kalmak. Yalnızlık korkusu onun en zayıf yönü.



Necati Şaşmaz



Kariyerinde hızla yükselme hedefi belirgin. Çevresindekilere gösterdiği hoşgörü ve anlayışı kendine göstermiyor. Ailesi ve sevdiklerine zaman ayırmayı ve sürprizler yapmayı seviyor.